Gość: ... do "polaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:21 dlaczego używasz nicka którego znaczenia w najmniejszym stopniu nie jesteś godzien ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
gero88 Re: do "polaka" 04.10.08, 16:00 Gość portalu: ... napisał(a): > dlaczego używasz nicka którego znaczenia w najmniejszym stopniu nie > jesteś godzien ???????? Ten typek jest przedstawicielem tzw, dojczszlyzjerostwa. Prowodyr siejacy nienawisc do wszystkiego co z Polska i Polakami zwiazane. Takich neohitlerowcow wsrod sfrustrowanego dojczszlyzjerstwa znajdziesz od groma na forach slaskich (Opole,Katowice, Silesiana) najlepiej takiego olac i mu nie odpowiadac, gdyz nocami siedzi w sieci i czeka kogo tu ugryzc. A na koniec pozdr. dla poznanskiej Wiary!!! PS. Na pohybel dojczszlyzjerskim nazistom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gent Polaken - jesteście żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:50 czy was nikt nie nauczyl, ze sie do niczego nie nadajecie? Nie mowiac juz o tym, ze zaden polak nic nie osiagnal (najwyzej tacy ludzie, ktorzy uciekali z waszego kraju - chopin, curie, kopernik). wszyscy polacy musza tworzyc, pracowac zagranica, aby cokolwiek osiagnac. teraz jestescie doslownie nikim w Irlandii, Wlk. Brytanii. Bez przyszlosci. Puchar UEFA to tylko pocieszenie, Liga Mistrzow to juz osiagniecie. Macie 1 druzyne w UEFA i sie cieszycie. Nedzarze, zawsze bedziecie ostatni. Tak bedzie zawsze, nieudacznicy. Podnozki USA, bezguscia, szowinisci, zlodzieje, ksenofobi. P.S. Ja na szczescie sie od was wyprowadzilem, mieszkam obok waszej granicy na odrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marty145 Re: Polaken - jesteście żałosne IP: *.gprs.plus.pl 04.10.08, 16:04 widzę, ze opanowałes zdolność bilokacji... polskie numery IP zdradzają, że jesteś po prostu trollem. Na leczenie, won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Spokojnie Waszmosc :)i IP: *.dhcp.studentenwerk-bielefeld.de 04.10.08, 16:04 Chopin i Sklodowska mieli, mowiac kolokfialnie wybor: "ucieczka" na zachod, albo wycieczka na wschod (z biletem w jedna strone). Stosunek zarowno Marii, jak i Frycka do Ojczyzny, odzwierciedla sie chociazby w odkryciu "Polonium" przez Sklodowska, tudziez w licznych Mazurkach Chopina (chwalebny wzor do nasladowania panie Gent :)). Kopernik natomiast, nigdzie nie uciekal a jedynie studiowal (o tak jak ja na przyklad :)). Malo tego, byl wiernym poddanym Korony i krola, sluzac im min. jako administrator, ale takze w wojsku w stopniu oficera (odegral wazna role w obronie Olsztyn przed Krzyzakami). Tak na marginesie dodam, ze "De Revolutionibus Orbium Coelestium" zostalo opublikowane oczywiscie w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Spokojnie Waszmosc :)i IP: 80.185.167.* 04.10.08, 16:37 Chopena i PANIA sklodowska zostaw w spokoju kmiocie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Pisze sie Polacken - tlumoku IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.08, 16:10 P.S. Ja na szczescie sie od was wyprowadzilem, mieszkam obok waszej granicy na > odrze. ---------------- Miejsce zamieszkania wskazuje, na to, ze mieszkasz wsrod Niemcow 2 kategorii. Na tyc terenach polacy wykupuja ziemie i domy, niedlugo wykupia i twoja wioche i jak sie nad toba zlituja, to bedziesz im zmywal kible. Czy nosisz typowa dla ossis fryzure VOCUHILA ? - w tlumaczeniu ; z przodu krotko z tylu dlugo - a w srodku pusto ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesc :) Witam Kill B. :) IP: *.dhcp.studentenwerk-bielefeld.de 04.10.08, 16:24 Jak to milo spotkac Polonusa :) Jest ci co prawda w Reichu sporo szumowiny, ktora bycie Niemcem definiuje poprzez bycie polakozerca :( Smutne to i godne potepienia. Ciesze sie, ze w "niniejszym tepieniu" nie jestem osamotniony :) Pzdr tudziez (wyjatkowo) mfG :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify to se mieszkaj IP: *.chello.pl 04.10.08, 19:58 tak Ci tam dobrze,że aż swoje frustracje musisz wyładowywać na forum GW. lipny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh kolejny żałosny typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 18:39 wyprowadziłeś się od nas (choć nadajesz z polskiego IP) i co to zmienia? czujesz się lepszy bo mieszkasz pare km od polskiej granicy? maluczki idioto, za 50 lat nie będzie ważne czy Polak czy Niemiec, a tacy jak Ty, sfrustrowane dziadygi, będą mieć swoje miejsce na śmietniku historii PS. nie wiem jakie masz problemy, czy z penisem czy z żoną czy z pracą, ale na pewno nie dotyczą one Polaków w sensie stricte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Warszawa Brawo Lech! Brawo Smuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 16:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Bak mam nadzieje ze juz tu nie przyjedziesz IP: *.eastwest.com.pl 04.10.08, 16:44 :) najlepiej z Blonski i Wolowskim zamieszkajcie razem i sobie klamcie i zyjcie po frajersku. wszak caly czas to robicie! frajerskie klamliwe zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 04.10.08, 17:25 Kasztany to jest najbardzej anty polski narod w Europie.Maja szczescie ze nie zostali pod ruskim "parasolem" po wojnie bo im sie nalezalo za te wszystkie zbrodnie wojenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Bąk nie odepchnął Bandrowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 17:29 tylko uderzył w twarz Rengifo. Nie wiem czemu Gazeta tak go wybiela! Odpowiedz Link Zgłoś
barej Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po.. 04.10.08, 17:38 Do znudzenia piszę na forum o "bieżnikowanych" niemiaszkach!!!! APEL do tych ludzi......Nie mieszkasz,nie wiesz co się dzieje.Apel do Winfridów,Manfredów czy Helmutów. Nie "zabierajta" głosu na tym forum!! To ja Wwam radza. Andreas z opolskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polaczek-nieżydacz To azły skót Poaczki-żydaczki. IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 04.10.08, 18:08 Trzeba niedouka skłonić do używania prawidłowej i pełnej formy wyrażanie się. Obżydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po.. 04.10.08, 18:29 Blagam was Winfidy bieżnikowane-nie "mie mieszajta" się w nasze sprawy,ćwoki,prostaki.Jak was widzę w jkaiejś knajpce i wasz sposób bycia to mi się chce ............. gać. I nie jest to moja opinia lecz wielu,wielu moich znajomych. No to trzymajta się chamy bieżnikowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobbysta Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... IP: *.176.broadband2.iol.cz 04.10.08, 18:49 Franz nie jest Polaczkiem bo jest Szkopem Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy " 04.10.08, 19:40 Gość portalu: lobbysta napisał(a): > Franz nie jest Polaczkiem bo jest Szkopem Twoja ignorancja jest porazajaca... Facet nazywa sie "Franciszek" a jest nazywany "Franz" przez kibicow (prawdopodobnie analogia do Franza Beckenbauera). Raczej malo ktory Austriak ma takie imie... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy " 04.10.08, 19:14 Moze ten drugi trener sam ma polskie korzenie? Warto byloby sprawdzic. Najbardziej na Polske i Polakow nalatuja ludzie ktorych korzenie sa nad Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 19:42 Jak by go Smud nazwał "Austryjaczkiem" to by się odwoływał do UEFA... Odpowiedz Link Zgłoś
robmol67 Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... 04.10.08, 20:44 Chamy i podlizuchy niemieckie... Naród polski zawsze byl sobą i nigdy sie nie poddał Brawo Smuda Brawo Lech Brawo Poznań Wielkopolska zawsze była za polskością i nie dała się oszołomom z Niemiec Niech Lech zwyciężą - cała Polska jest z Wami... Jako kibic LEGII WARSZAWA GRATULUJĘ !!!!! i trzymam kciuki za cały zespół LECHA POZNAŃ i trenera Franka Smudę. Takich ludzi potrzebuje polski futbol KOLEJORZ .... DO ATAKU !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Usłyszeliśmy, że jesteśmy polaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 20:47 A co, prawda kole w oczy , co nadwislaki? A jestescie,jestescie czy wam sie to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ßßß Re: Usłyszeliśmy, że jesteśmy polaczki IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.08, 21:15 Synu osla i kanapy,czy twoj wymarzony Reich juz z ciebie zrezygnowal? Znowu bedziesz wpier***al polski chlebek,ktorego tak nie lubisz?Nie trzeba bylo dobierac sie do swin,to moze Bauer zatrzymalby cie na dluzej przy robocie.Zapamietaj sobie,ze nigdzie nie lubia polmozgowych idiotow.Podejrzewam,ze twoja matka,gdyby wiedziala jakiego idiote urodzi,za wczasu by cie wyskrobala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Usłyszeliśmy, że jesteśmy polaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 21:31 Cichaj ty tytulowy.Tego nie zmienisz, faktow nie zmienisz.Jak wszy po NASZEJ zachodniej Unii sie to rozpelzlo.Ty tez zmywasz gary jakiemus przedstawicielowi naszej zachodniej kultury.PUCUJ , PUCUJ ty tytuowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ßßß Re: Usłyszeliśmy, że jesteśmy polaczki IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.08, 21:47 Jestes w bledzie.Z pucowaniem garow nic mnie nie laczy,to pewno twoje ulubione zajecie-mycie swinskich koryt,po wczesniejszym wylizaniu resztek zarcia.Moje miejsce pracy jest pucowane przez Niemcow!!!Ale to za duzo na twoja polowe mozgu,wiec nie wysilaj sie zbytnio,zeby to zrozumiec,bo padniesz z wysilku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 21:42 Pr Bąka a on brzdąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac@ol Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 21:50 Nie chodzi o to że Bąk kogoś odepchnął tylko o jego chamski świadomy faul na Lewandowskim.Jeżeli ktoś robi atak na kolana przeciwnika to nie atakuje piłki.Tak nie robią zawodowcy,taktyczny faul mozna załatiwc inaczej bez narażania przeciwnika na utratę zdrowia.Spadaj Bąk i nie płacz jak mała dziewczynka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hitler był zAustri Autsra to jest dopiero "zachód"... IP: *.icpnet.pl 04.10.08, 22:06 Rozumiem że emocje mogą ponieść jakiegoś debila który uważa się za kibica.... Ale żeby trener zespołu który jest gościem zachował się w ten sposób... - po prostu brak słów... Austriacy są jedna cholernie akompleksieni - szkoda że po wojnie nie rządziła tam komuna bo dziś byliby nikim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 22:19 My jesteśmy "Polacken", a oni "Halbbalkaner". Każdy jakoś sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan kasztany IP: *.3.14.vie.surfer.at 04.10.08, 22:42 zakomplesiony ten rod z nad dunaju.jedza kasztany i maja zajebista historie.taki maly karzelek niemieckiego brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris 11 Listopada IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.10.08, 23:52 Teraz i na wieki Odpowiedz Link Zgłoś
emdzin Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po.. 05.10.08, 01:48 Wiesz gent - tak sobie przeczytałem twój post i miałem nie odpisywać ci, bo niema komu, ktoś już cię nazwał tłumokiem i uważam, że to dla ciebie powinien być najwyższej wagi komplement ! Zapytam tylko - kim ty jesteś - austriakiem, niemcem, bo mieszkasz za Odrą ! Jesteś nikim ! Nawet ptak nie sra we własne gniazdo, gdyż uważa to za największą obrazę ! Ty nigdy nie będziesz jednym z nich, ty jesteś jak sierota bez Matki, bo Ojczyzna to Matka, a ty nie potrafisz tego uszanować. I nie mieszaj naszych Narodowych Bohaterów i Noblistów do swojej zakompleksionej teorii - najpierw poczytaj Ich życiorysy, a później zabieraj głos i nie obrażaj mnie i moich rodaków ty "dumny szwabski pomiocie czy austriacki gó...jadzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Nie przesadzajmy z austriofobią. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 05.10.08, 01:57 Nie przesadzajmy z austriofobią, aczkolwiek Austriacy byli, są i będą z@srańcami. Cały świat widział jak ich Alpy zostały zasypane wielkopolskimi pyrami. Pyry górą! Odpowiedz Link Zgłoś
dobreloty.com Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... 05.10.08, 11:05 Ciekawy jestem co Franc nawrzucał Austryjakowi po końcowym gwizdku ... www.dobreloty.com/sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEG Re: Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy " IP: 212.87.240.* 05.10.08, 11:57 Ale tu chamstwa nalazło na forum moderator chyba przysypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizol Re: Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy " IP: *.slp.vectranet.pl 05.10.08, 12:19 Przeciętny Austyjak jest dwa razy gorszy od Niemca. Nie znam wiekszych homofobów i bufonów jak Austryjacy-dla nich nawet Niemiec to ktoś gorszy od nich a Polak to już drugi gatunek człowieka nadajacy się tylko do sprzatania klopów. Los kiedyś rzucił mnie do Wiednia i przez ponad osiem miesięcy pracowałem u takiego austryjackiego capa który wszystkie inne niż austryjacka nacje traktował jak psy. Miał pecha na koniec paru Polaków i Węgrów spuściło mu solidny łomot -aż biedaczyna sie popłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Żydostwo polskie kocha określenie "polaczki".. 05.10.08, 12:32 ...no i używa tego określenia nadzwyczaj chętnie. Jeden z nich to nawet książkę napisał, dał jej tytuł "Polactwo". Książka opisuje Michnika, Kuronia, Geremka i Mazowieckiego, ale nie nadał jej tytułu "Żydactwo". Jego wrodzona skłonność do przewrotności przeszkodziła mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 12:48 widziec mine trenera Austrii Wieden bezcenne chlopcy pokazali na co ich stac a Austria wypdala BRAWO LECH zycze takze dzisiaj wygrany bede ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy "Po.. IP: 94.72.112.* 19.12.08, 21:02 No dobra idę rozpalać na Majdanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:42 Luka dobrze,ze nas nienazywajajak niemcy,polskimi schwein albo scheis.jestesmy polakami europejczykami i wszystko musimy lykac albo lac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc x Re: Franciszek Smuda: Usłyszeliśmy, że jesteśmy " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:45 w Majdanku nie trzeba rozpalac tylko wyszukac takie hotele socjalne. Odpowiedz Link Zgłoś