Dodaj do ulubionych

ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy

IP: 195.116.250.* 20.10.08, 19:57
o co wam chodzi??. było spokojnie, bez burdy, rac. przekleństw za
wiele nie było, skibce różnych drużyn siedzieli obok siebie. każdy
dopingował soją drużynę. poza jednym oszołomem na 5000 kiboli.
to wyprzedza nawet tak opiewanych przez was kibiców reprezentacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: xcvb ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.aster.pl 20.10.08, 20:07
      Jak dobrze że mamy w Polsce gazetę która walczy z wszystkimi
      nieprawidłowościami, obiektywnie ocenia rzeczywistość i jest stróżem moralnym
      (i prawnym) dla wszystkich obywateli. Ekstraklasa nie powinna łamać własnych
      przepisów, Roger jest Polakiem z krwi i kości, a Legia jest lepsza od Wisły
      nawet jak przegrywa. Brawo!

PS. Kubica wczoraj kichnął. Czemu tego jeszcze nie ma na pierwszej stronie?
    • Gość: Aidi Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.aster.pl 20.10.08, 20:17
      I znowu to samo... panowie z "Gazety Wyborczej", skoro tak chętnie piszecie o
      łamaniu przepisów udowodnijcie mi, że kibice Legii nie mieli prawa kupić tych
      biletów. Przecież każdy człowiek, nieobjęty zakazem stadionowym, zgodnie z
      konstytucją miał do tego prawo! Z resztą, nawet jeśli to jakiś problem, to kto
      zabroni nam na 10 minut, na czas kupowania biletu, nagle zacząć kibicować
      ŁKS-owi? Czy to nielegalne?
      Chory świat...
      • Gość: set Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 21:01
        Tak ? to możesz iść kupić bilet i siedzieć koło kibiców ŁKS, a nie trzeba ci
        zapewnić potrzebujesz osobną trybunę i ochronę.
        • Gość: Aidi Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.aster.pl 20.10.08, 21:56
          No i właśnie w tym jest cały problem... jeśli dokładnie byś wszystko przeczytał
          wiedziałbyś, że kibice Legii siedzieli koło kibiców ŁKS-u, i to podobno było
          złamaniem przepisów...
    • Gość: dddd ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.proxnet.pl 20.10.08, 20:17
      zal im dupe sciska ze nie moga sobie ustawic kibiców by jedli im z reki jestem
      ze sląska ale popieram kibiców Legi ja bym tez sie w... jakbym 100 za mecz bulił
    • Gość: Bogdan Plunięcie w kierunku IP: *.witnet.pl 20.10.08, 20:24
      Rzygać się chce na GWno rozdmuchujace do niewyobrażalnych rozmiarów
      mały incydent. Co to by się działo, gdyby plunięto np. w kierunku
      zawodnika Macabi TelAviv. Koniec świata, liga zawieszona a plującego
      agenci Mosadu zamknęli by na lata w redakcji GW,która zeszła do
      poziomu Faktu (przepraszam ich za porównanie).
      • Gość: git Re: Plunięcie w kierunku IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 21:03
        Założę się że strasznie byś się oburzył jakby ktoś opluł boruca po meczu
        reprezentacji ostatnim.
    • Gość: Marcin Żenujący artykuł IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 20:28
    • Gość: Pan Paweł ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 20:35
      Sugeruję by autora artykułu zakuć w dyby gdy tylko przekroczy dozwoloną
      prędkość... :/
      A donosy KP iti na inne kluby bo wpuściły kibiców to już kompletna komuna!
      Jak kibice robią coś pozytywnego to zawsze trzeba znaleźć coś by im wbić szpilę.
      Sport w GW to żenada do kwadratu.
    • Gość: jax Obustronny walkower IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 20:39
      może wtedy i jedni i drudzy się nauczą.

ale jak znam życie, to ukarany zostanie tylko ŁKS. Bo Legia i Wisła
      to święte krowy polskiej ekstraklasy.
    • Gość: bartazar ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 20:44
      ja bym poszedł dalej i wnioskował o ukaranie piłkarzy legii, w końcu weszli w
      kontakt z osobami nieuprawnionymi do przebywania na stadionie, o czym doskonale
      wiedzieli skoro ich własny klub sprzedał wszystkie cztery bilety, w dalszej
      kolejności ukarałbym pkp bo przewozili te osoby do łodzi na mecz
      • Gość: DK (L) Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.chello.pl 20.10.08, 20:57
        Artykul zenua do potegi "n"... Tak dokladnie potega zamierzona!!!
        Oscia w gardle stoi wybiorczej, ze kibice Legii nie daja sie zakuc w
        komunistyczne dyby iti... a to w koncu ich tuba papierowa...
        Caly kraj widzi, ze niszczycie ruch kibicowski na Legii tylko wy nie... Ciekaw
        jestem czy jakby zapisalo sie na wyjazd do Poznania 1500 kibicow tez by
        siedzieli na lozy vipow jak tych 12 co im wszyscy zdjecia robili jak malpom???
        Poza tym od kiedy jako wolny czlowiek nie pozbawiony praw obywatelskich nie moge
        kupic biletu na mecz??? Poza tym skoro ten "kibol", ktorego wcale nie bronie,
        chcialby naprawde opluc wystarczylo podejsc dwa kroki - wtedy na pewno by
        trafil... Po drugie jak mozna pluc na pilkarza, ktory przychodzi podziekowac za
        doping?? A moze to byl klakier iti badz wybiorczej, ktory plul, bo byl zly, ze
        pilkarze dziekuja kibicom, ktorych nie bylo/mialo nie byc??
        A moze w wybiorczej juz sie komus poprzewracalo we lbie, ze najwazniejszym
        newsem bylo oplucie?? Niewazne inne wyniki, sukcesy Polakow, najwazniejszy KIBOL
        LEGII... I taka wlasnie papka robi sie wode z mozgu kibicom w kapciach....
        Ehhhh zenada maksymalna.....
        Acha jeszcze jedno... Jezdze na wyjazdy. Mam wysokie stanowisko, ukonczylem
        studia, ale wg regul gw i iti jestem kibolem...
        Zyjcie dalej w swoim wyimaginowanym swiecie...
        NARA
        • Gość: wtus To polskojezyczne bydlo nalezaloby w dyby IP: *.3-85.cust.bluewin.ch 21.10.08, 07:48
          zakuc. Ale co poradzic, polactwo sie szerzy.
    • igrekoski Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych 20.10.08, 20:45
      a na mecze piłki nożnej chodzą ludzie prości. W Filharmonii nikt nie będzie
      krzyczał, co dopiero mówić o pluciu, więc Pan Prezes ŁKS niech nie porównuje
      prymitywów do inteligencji. Ludzie inteligentni mają inne rozrywki niż
      Football. I nie są ograniczeni tylko piłką nożną. Więc jeżeli macie pretensje
      to tylko do siebie. Nie mieszajcie do swoich spraw ludzi inteligentnych.
      • Gość: slavek Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 21:09
        a byłeś kiedyś na meczu piłki nożnej? Nie znam Twojego IQ, ale
        zapewniam Cię, że odgórne założenie, iż na mecze chodzą
        ludzie "prości", nieinteligentni jest błędne i wskazuje na to, iż w
        swoich sądach kierujesz się stereotypami, co nie jest przejawem
        inteligencji. Chodzę na mecze jednej z czołowych drużyn ekstraklasy,
        mecze oglądam w tzw. kotle albo w jego sąsiedztwie,a moje IQ nie
        jest najniższe (jestem sędzią sądu rejonowego)
      • Gość: . Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.telpol.net.pl 20.10.08, 21:15
        Jakbyś był wykształcony i inteligentny to byś nie zaglądał na ten portal ;P
        • Gość: kakakakakaka prostaki IP: *.klaudyny.waw.pl 20.10.08, 21:17
          o to to ! wszak bywają tu tylko ludzie prości... a ja ? ja tu przez przypadek !
          już znikam !
        • Gość: Krakus Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.ists.pl 20.10.08, 21:59
          hahah! 10/10 za riposte :D Ale co tu robisz Ty skoro to piszesz? ;) Podpisuje
          sie oburecznie pod tym co sedzia sadu rejonowego napisał
      • Gość: 1908 Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 21:18
        To skoro jesteś taki mądry to idź do filharmonii na koncert i nie wypowiadaj się na tym forum...A poza tym nie obrażaj ludzi bo nie wszyscy,którzy chodzą na mecze są matołami i ludźmi prostymi.
        Przynajmniej ja tak nie uwarzam o sobie.
      • Gość: 1908 ReRe: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 21:19
        To skoro jesteś taki mądry to idź do filharmonii na koncert i nie wypowiadaj się na tym forum...A poza tym nie obrażaj ludzi bo nie wszyscy,którzy chodzą na mecze są matołami i ludźmi prostymi.
        Przynajmniej ja tak nie uwarzam o sobie.
        • igrekoski Mecze piłki nożnej są dla ludzi 21.10.08, 01:09
          Oczywiście nie dla wszystkich. Mnie ten sport nie interesuje. Choć byłem na nie
          jednym spotkaniu I i II ligi, to głównie dla towarzystwa. Z kolegami ze studiów.
          Post nie miał na celu obrazy kogokolwiek. Napisałem go pod wpływem emocji po
          przeczytaniu wypowiedzi rzecznika ŁKS Marka Madeja. Dla mnie football to taki
          sport jak w powiedzeniu, że football jest to dżentelmeński sport dla brutali a
          rugby to brutalny sport dla dżentelmenów. Owszem, kieruję się stereotypami. I
          wcale się nie mylę, bo dla mnie kibic to facet z puszką piwa odreagowujący swoje
          słabości na stadionie lub przed tv. A co do mnie to wśród moich kolegów jestem
          jedynym, który nie interesuje się piłką nożną. Właśnie przez te stereotypy. Wolę
          siatkówkę, gdzie kibice są cywilizowani.
      • Gość: Marcin Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:51
        Hehehe, dobre, dawno się tak nie uśmiałem. :)
      • Gość: Łodzianin Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 06:55
        od razu widać po twojej pisowni jaki z ciebie wykształciuch, wyobraź
        sobie ćwierćinteligenciku, że na stadiony też chodzą ludzie
        wykształceni.
      • Gość: Hks NH <------------------ Mylisz się BARDZO IP: *.ists.pl 21.10.08, 08:28
        Wśród moich kolegów po szalu na Hutniku jest co najmniej trzech doktorantów, a
        ponad połowa pozostałych studiuje.
        Żadnego z nich nie nazwałbym mało inteligentnym.

A o człowieku, który stosuje tego typu stereotypy w swojej podwórkowej retoryce
        ciężko napisać coś dobrego.
        Bez pozdrowień!

Klika: klika.bubb.pl
      • Gość: Gruby InteligencieGW bacz byś nie zgłupiał od mądrości IP: 213.77.28.* 21.10.08, 08:38
        swojej...
        Nie wszystko czego nie rozumiesz jest głupie, tak jak nie wszystko
        czego nie lubisz nie jest fajne
        (L)
      • Gość: prosty Re: Bo filharmonia jest dla ludzi wykształconych IP: *.gdynia.mm.pl 21.10.08, 23:55
        Ciekawe gdzie Ty chodzisz?Pewnie ani do filharmoni ani na
        mecze.Pewnie tylko do toalety "dzbanie"!!!!!!
    • nefnef ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy 20.10.08, 20:51
      Bzdurne przepisy pogłębiają chaos i przyczyniają się do psucia atmosfery także
      wokół piłki. Zamiast dyskutować o winie klubu należałoby tak ukarać chama,
      żeby raz na zawsze jemu się odechciało a innym – aby nie brali przykładu. Ale
      czy u nas to możliwe?
      • Gość: antykibol Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 23:13
        kibole
        pół Polski się ich boi
        drugie pół to oni

a ponoć piłka jest dla kiboli.
    • Gość: 70A31 Szadkowski! Coś Cie boli... IP: *.retsat1.com.pl 20.10.08, 20:53
      Diagnoza: głupota i zawiść.
      Leczenie: kolorowa lewatywa 2 razy dziennie po jedzeniu.
      Kontrola: za dwie kolejki ligowe.
      Wskazania: oszczędzać emocji pacjentowi przed meczem "NA SZCZYCIE" w niedzielę.
      UWAGI: Pacjent lubi doustnie...
    • Gość: Id 3 artykuł w ciągu 24h o Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:19
      Widzę, że redaktorzy Wyborczej szaleją. Najpierw oplucie o którym sam piłkarz
      nie wiedział, potem jakaś wymiana zdań między Mucha a Choto mająca tylko na celu
      opisanie zachowania kibiców Polonii, a teraz to. Będzie premia panowie oj będzie.
    • pater66 Ale wiadomość dnia - żenada nr2 20.10.08, 21:23
      Poziom działu sportowego - dno. Dział sportowy czy plotek.pl?
    • Gość: KOLEJORZ ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 21:50
      To GW jest już rzecznikiem waltera i jego klubu żenada co ostatnio wyrabia ta gazetka ciągły atak na lecha i wchodzenie w du,,walterowskiej legii
    • Gość: krakus Wyborczej plucia ciąg dalszy IP: *.ists.pl 20.10.08, 21:57
      ŁKS ma racje oczywiście. Piłka nożna dla kibiców, precz z propaganda ITI
    • Gość: max Żenujący poziom wyborczej IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 20.10.08, 22:10
      Wyborcza stacza się na dno. Zostawcie już ten ŁKS, który gnębicie na łamach łódzkiego dodatku, macie przciwko sobie całą kibicowską (wcale nie "kibolowską") Polskę. Solidarność fanów ponad podziałami i wstyd za takich dziennikarzy.
      Żenada.
    • menago1916 Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy 20.10.08, 22:14
      Tzw. "dziennikarze" GW wielokrotnie puszczali w obieg nieprawdziwe informacje i
      chyba najwyższy czas z tym skończyć. Niejaki Szadkowski, hanys - co mówi samo za
      siebie o jego poziomie intelektualnym - insynuuje, że SKLW było organizatorem
      wyjazdu. Jest to zwyczajne pomówienie, nie mające nic wspólnego z
      rzeczywistością. Może pozew otrzeźwi zatkany pyłem węglowym umysł redaktora i
      doczekamy się odszczekania kłamstewek.
      • Gość: GIEKSIARZ'64 Re: ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.chello.pl 20.10.08, 22:58

> Tzw. "dziennikarze" GW wielokrotnie puszczali w obieg nieprawdziwe informacje i
        > chyba najwyższy czas z tym skończyć. Niejaki Szadkowski, hanys - co mówi samo z
        > a
        > siebie o jego poziomie intelektualnym - insynuuje, że SKLW było organizatorem
        > wyjazdu. Jest to zwyczajne pomówienie, nie mające nic wspólnego z
        > rzeczywistością. Może pozew otrzeźwi zatkany pyłem węglowym umysł redaktora i
        > doczekamy się odszczekania kłamstewek.

te menago idz skocz do wisly z mostu slasko-dabrowskiego moze ci przejdzie
        jedziesz po nas hanysach a nie wiesz ze prawdziwi kibice
        takze hanysy sa z kibicami legii.pilka nozna dla kibicow a nie dla
        pismakow z wyborczej czy debili w stylu waltera.
        incydent z niby opluciem - mocno naciagany kazdy kto ma stycznosc
        z telewizja filmem i kamerami ma swiadomosc ze obraz jest znieksztalcony,
        odleglosc odbicia niedoskonalosc obrazu to ze jest 2D
        i nei dziwie sie jak koles po prostu sobie charnol przed siebie
        to akurat nalozylo sie w czasie z przechodzacym ekwueme i wielkie halo.PILKA
        NOZNA DLA KIBICOW
    • Gość: Rzepa ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 22:18
      Droga redakcjo czemu oburzasz się teraz na ŁKS? Chcecie 3 pkt dla
      Legii? Pismaki zapobiegajcie a nie szukacie sensacji. Faktycznie ten
      wasz dział sportowy to dno.
    • Gość: PiotrasWawa Najgorsze jest to, ze jak sie czyta komentarze IP: *.chello.pl 20.10.08, 22:36
      kiboli to widac ze ich mozgi nie sa wstanie rozpracowac tak jasnego i
      konkretnego artykulu.

Mam nadzieje ze Legii starczy (w sumie i ekstraklasie) determinacji o odwagi
      zeby raz na zawsze zwierzeta ze stadionow wyrzucic a wtedy klub legalnie by
      sprzedal na 4 a 4000 biletow i nie musialo by ich stado policji eskortowac.
      Zacznijmy wpuszczac na stadiony kibicow a nie debili i bedzie po problemie.

Co do rzecznika LKSu to widac... ze wiele nie odbiega od poziomu rozumowania
      przecietnego kibola.
      • Gość: janciow Re: Najgorsze jest to, ze jak sie czyta komentarz IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.08, 22:43

"Zacznijmy wpuszczać na stadiony kibiców a nie debili i będzie po problemie".

już jest tak jak sobie tego życzysz. nie ma was na meczach.
      • Gość: pre Re: Najgorsze jest to, ze jak sie czyta komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:43
        Nazywanie kogoś zwierzęciem jest równoznaczne z opluciem kogoś kibolu.
        I napisz kochanie dlaczego ŁKS miał kogoś na mecz nie wpuszczać skoro ten ktoś
        ma bilet?
    • sapinek ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy 20.10.08, 22:39
      jak to maja na tasmie niech go zidentyfikuja i ukarza indywidualnie. tylko czy w
      polsce egzekwowane jest prawo?
    • Gość: ABC ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 22:43
      A czy ja mieszkaniec Łodzi nie mam prawa zaprosić mojego brata który mieszka w
      Warszawie od 15-lat na mecz ??????????????
    • quasi-nazi Hola, hola misza 20.10.08, 23:05
      ŁKS złamał przepisy tylko pod pewnymi warunkami. Nie wiem jak dokładnie
      wygląda kolportaż biletów na al. Unii ale to, o czym napisałeś niekoniecznie
      musi trzymać się kupy.

Po pierwsze: artykuł 15 jest tak sformułowany, że właściwie nie można odnieść
      się do niego w poważny sposób. No bo jak można komuś udowodnić, że jest albo
      nie jest kibicem jakiejś drużyny. Żyjemy w wolnym kraju, możemy chodzić na
      mecze dowolnych drużyn i jeśli ktoś ma ochotę śmigać na ŁKS w sobotę a w
      następny piątek pojawić się na Widzewie, to chociaż jest to zachowanie
      absurdalne, ma do tego prawo. Oczywiście pod warunkiem, że przed kupnem biletu
      poda swoje dane osobowe i nie ma akurat zakazu stadionowego.
      Jeśli na ŁKS-ie sprzedaż odbywała się w przedstawiony powyżej sposób, to nie
      został złamany nawet tak kuriozalny artykuł jak ten.

Po drugie: nieświadomość organizatora tego szalenie atrakcyjnego wyjazdu nie
      musi wcale oznaczać, że tożsamość osób przebywających na stadionie jest
      nieznana. Ale o tym pisałem już w poprzednim akapicie.

Po trzecie: artykuł 17 dotyczy oczywiście tylko zorganizowanych grup
      wyjazdowych. Jeśli ktoś jest kibicem Arki Gdynia i akurat w czasie meczu jego
      drużyny z... załóżmy Wisłą Kraków, przebywa w pobliżu stadionu przy ul.
      Reymonta, to nikt nie może zabronić mu na ten stadion wejść. Oczywiście pod
      warunkiem, że... (patrz akapit 1).

Powtarzam, nie wiem jak wygląda proces sprzedaży biletów na ŁKS-ie, nigdy mnie
      to jakoś nie interesowało ale warto mimo wszystko sprawdzić, czy rzeczywiście
      doszło w sobotę do złamania prawa.
      • Gość: ^^^ Re: Hola, hola misza IP: *.lodz.mm.pl 20.10.08, 23:47
        Wygląda to prosto. Każdy kto kupował bilet na mecz z Legią musiał pokazać
        dokument tożsamości z którego spisywany był numer pesel oraz imię i nazwisko.
        ŁKS nie złamał żadnego prawa.
    • Gość: xcvb ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.aster.pl 21.10.08, 00:43
      Wow, dawno nie widziałem artykułu pod którym nie byłoby jednej pozytywnej
      opinii... Coś Wam chyba nie wyszło ;).
    • Gość: widzewfan ŁKS i Ekstraklasa plują na przepisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 01:17
      Dajcie spokój Legii i Łks-owi,kibice Łks-u i Legii na meczach przeciwko swoim
      drużynom urządzają Gay-Parade:))).Dajcie im się wyszalec:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka