Dodaj do ulubionych

Żarty się skończyły - Lato prezesem

• Gość: anty Lato Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.lanet.net.pl 30.10.08, 22:54
      Jak ja nie lubię tej łysej tempej pały co swego czasu grał dobrze w piłkę ale na prezesa sie nie nadaje. Jest głupi , chamski , nie zna sie na piłce. Niech wraca do SLD - swojego ulubionego klubiku bo teraz to by sie dziadzia nawet nie nadawał żeby przedszkolaków uczyć grać w piłkę . LACIE BOŃKOWI mówimy duże NIE trzeba wybrać kogoś kto się nadaje na takie stanowisko i jest troche poważny .
    • jkredman Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem 30.10.08, 22:58
      przez 9 lat prezesem był obieżyświat, miły, wykształcony, zawsze mający czas na paplaninę z żurnalistą, znający wiele języków - ale czy piłka była przez to lepsza, czy w PZPN działo się lepiej
      Lato nie jest gawędziarzem ale dajcie mu szanse, bo tam nie trzeba gawędziarzy tylko ludzi do pracy
      Boniek już był wiceprezesem PZPN i czy coś się zmieniło w tej organizacji
    • elise81 Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem 30.10.08, 23:29
      Je...ać PZPN! Teraz to Euro se la vi:(((
    • Gość: syr Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 23:57
      jak puszczam bąka to mówię lato :)
    • Gość: Gość Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 00:16
      @jkredman

A Lato to nie był wiceprezesem PZPN? Był. I co się zmieniło w tej organizacji za jego kadencji? Zamknęli kupę ludzi, a drugie tyle zamkną w nowej, bo beton trzeba zburzyć.
    • Gość: jola Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.lanet.net.pl 31.10.08, 00:18
      wolę Lato od Fryzjera
    • deoand Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem 31.10.08, 00:34
      No cóż może byc prezesem Beckenbauer - to może i lata .. Zaden wypowiadający sie przeciwko panu lato śmieć internetowy nie dorasta mu do pięt .. Król strzelców Mistrzostw świata i na kolana śmiecie

a co zrobi zobaczymy ... Benchakker juz się wypalił i koniec
    • guru133 Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem 31.10.08, 00:53
      Największą "wadą" Laty jest to że nie jest on pupilem rządu i ma SLD-owską przeszłość
    • Gość: kolega Grzesia Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 01:41
      Spszeciwiam się rzeby obrarzać mojego pszijaciela Grzesia Laty. To jes cudowny,
      mondry, uczciwy człowiek. Bendem mu pomagać z całego serca.
    • Gość: m Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.10.08, 02:17
      Lato moze byc Ok no ale kolega Grzesia to chyba z Kanady i to dlugo.dlugo bo gramatyka swiadczy wrecz o tym jakich kolegow ma Lato.Pozwole sobie poprawic
      Sprzeciwiam,zeby, obrazac przyjaciela.Madry,bede
    • Gość: poe Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: 119.122.135.* 31.10.08, 02:27
      @m
      Naprawdę tak trudno pojąć ironię???

@kolega grzeska
      w komentarzach nie wolno stosować ironii bo większość tp-plebsu bierze to na serio! Ech... Pozdrawiam i współczuje...
    • mrlusiek Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem 31.10.08, 07:23
      śmieszą mnie jednostronne komentarze
      przypominają mi litanie do naświętszego ............
      Grzesiu jest super
      Grzesiu jest wielki
      czy to nie brzmi weselej !
    • Gość: mim Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: 84.38.160.* 31.10.08, 07:50
      "Bo mi jest szkoda lata......."
    • Gość: zwis Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.10.08, 07:52
      Ludzie przypomnicie sobie moje słowa: JESZCZE ZATĘSKNIMY ZA LISTKIEWICZEM!!!!
      Tamten chociaż potrafił sie wysłowić, znał języki, miał prezencję...a lato? BRAK SŁÓW...
    • Gość: Gość Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.toya.net.pl 31.10.08, 08:26
      Mój Boże, z deszczu pod rynnę. To tragedia dla dla polskiej piłki nożnej. Nie pozostało już nic innego jak zrezygnować z Euro, z MŚ, z wszystkich rozgrywek. Rozgonić to towarzystwo za pomocą prokuratury i budować struktury od nowa, to może za jakieś 5 do 10 lat zacznie to wszystko wyglądać tak jak powinno.
      Bardzo mi przykro po tym co się stało.
    • dzanadj Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem 31.10.08, 11:28
      Jeszcze bedzie plakac za Listkiewiczem.
      Chcieliscie zeby ustapil to teraz macie. Patrzcie i placzcie.
    • Gość: montana Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 16:27
      Ktoś powinien się poświęcić i wypie...ć ten cały PZPN w powietrze. Zapita morda Laty to symbol polskiej piłki.
    • Gość: john Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.08, 20:26
      PZPN-APARATCZYKI TRZYMAJĄCE SIĘ STOŁKÓW JAK MUCHA GÓWNA.BONIEK UCIEKAJ OD NICH DALEKO BO BĘDZIESZ CUCHNIAŁ JAK ONI.A NOWY PAN PREZES ZGINIE SPOŁECZNIE JAK JEGO UKOCHANA PARTIA.BYŁO BY MIŁO GDYBY RAZEM Z NIM POSZLI NA DNO KOLESIE Z TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI.
      CAŁE TE WYBORY TO JEDNA WIELKA FARSA.
    • Gość: john Re: Żarty się skończyły - Lato prezesem IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.08, 20:45
      KILKA SŁÓW DO GOŚCIA KREDMANA.JEŻELI TWIERDZISZ ŻE BONIEK BĘDĄC WICEPREZESEM NIE DOKONAŁ NIC TO POJEDZ DO BIAŁORUSI I SPRÓBUJ ZBUDOWAĆ TAM DEMOKRACJĘ-POWODZENIA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka