Dodaj do ulubionych

Sosin przechodzi do historii czyli czwartkowe m...

26.11.08, 20:33
I pierwsza wpadka :) Jakie czwartkowe mecze? No chyba, że mi gdzieś środa
umknęła ;>
Obserwuj wątek
    • Gość: chanka Sosin przechodzi do historii, czyli czwartkowe ... IP: *.cust.tele2.pl 26.11.08, 20:39
      Taaak a środę diabli wzięli...
      • dellik Re: Sosin przechodzi do historii, czyli czwartkow 26.11.08, 20:49
        Poprawione ;>
        Trochę szkoda, tak futurystycznie było - Sosin w 1/16, Liga Mistrzów w czwartki :D
    • Gość: Marco Sosin przechodzi do historii czyli czwartkowe m.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 20:48
      Jest Darek w TVP wiec będzie ciekawie
    • Gość: Ace Of Spades Sosin przechodzi do historii, czyli środowe mec... IP: *.ghnet.pl 26.11.08, 21:01
      Darek odkrył nowego piłkarza: "Gofuru" :) A Manchester stracił pierwszego gola
      od roku... :)
    • wahmaster Cluj piszemy przez "Ch"? 26.11.08, 21:11
      rzadko używam takich słów
    • Gość: brthq Sosin przechodzi do historii, czyli środowe mec... IP: *.eranet.pl 26.11.08, 21:16
      Darek dzielny jest, z kryzysem finansowym na tle spekulacji Drogby
      do Interu i Gallasa do Milan wytrzymal aż 15 minut... szacun
      • Gość: Ace Of Spades Re: Sosin przechodzi do historii, czyli środowe m IP: *.ghnet.pl 26.11.08, 21:25
        A Manchester stracił pierwszegeo gola od roku :D Ale nie można zaprzeczyć że
        przynajmniej jest ciekawie :)
    • Gość: sikorka CLUJ vs ROMA IP: *.as.kn.pl 26.11.08, 21:20
      przy pierwszej bramce Romy podawał PERROTTA !!!
    • Gość: sosin Sosin przechodzi do historii, czyli środowe mec... IP: 217.96.118.* 26.11.08, 21:45
      czy mi sie wydaje czy w składach które podaliście nie ma w anorthosisie
      napastnika?
    • Gość: kaos Sosin przechodzi do historii, czyli środowe mec... IP: *.chello.pl 26.11.08, 21:46
      a mi el madrid me encanta dj raaban yo de cataluña no hablo tengo familia de
      alli yo estoy hablando de los cules creo que nos has entendido, yolana a quien
      no le gusta el pasado es porque lo tiene oscuro y el nuestro es brillante el
      pasillo fue esqui...
      ale o so chozi ?
    • Gość: kaos Re: Sosin przechodzi do historii czyli czwartkowe IP: *.chello.pl 26.11.08, 21:46
      a mi el madrid me encanta dj raaban yo de cataluña no hablo tengo familia de
      alli yo estoy hablando de los cules creo que nos has entendido, yolana a quien
      no le gusta el pasado es porque lo tiene oscuro y el nuestro es brillante el
      pasillo fue esqui...
      ale o so chozi ?
    • Gość: Rawiczanin O co chodzi ? IP: *.tktelekom.pl 26.11.08, 21:46
      "45. min. Sędzia chyba ma potrzebuje chyba krótkiej przerwy od tego spotkania
      i kończy pierwszą połowę natychmiast, kiedy tylko pojawia się taka okazja. " -
      Idąc Waszymi słowami: "Chyba należy się Wam chyba konkretnie, kompletnie bura
      od szefostwa? "
      • Gość: mieciel Re: O co chodzi ? IP: *.54.51.80.easy-com.pl 26.11.08, 21:48
        Sędzia chyba ma potrzebuje chyba krótkiej przerwy od tego spotkania i kończy
        pierwszą połowę natychmiast, kiedy tylko pojawia się taka okazja.

CHLOPAKI CO PIJECIE?:D
    • martaadela WERDER!!!! 26.11.08, 21:57
      WERDER WERDER WERDER!!!!!!!!!!!!!!! ja trzymam kciuki za WERDER, jak przegraja,
      to jutro bedzie zaloba w miescie, wiec mam nadzieje, ze wygraja!! ale znajac
      zycie, pewnie nie;/
    • Gość: luca07 Sosin przechodzi do historii, czyli środowe mec... IP: *.autocom.pl 26.11.08, 22:17
      Jak Inter nie wygra ,to czy Anorthosis nie awansuje??
    • Gość: saglopur Sosin przechodzi do historii czyli czwartkowe m.. IP: *.wroclaw.mm.pl 26.11.08, 22:35
      Szpaq w ostatniej akcji Bordeaux, z emocją: nikt nie stoi, nikt nie stoi,
      wszyscy wstali!
    • Gość: OrFrAiR Sosin przechodzi do historii czyli czwartkowe m.. IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 22:47
      nie moge czytac takich pajacow..nie wiedza a pisza na glownym forum gazety ze
      Inter awansowal..niech przeczytaja sobie tabele przeanalizuja zasady i sie wtedy
      ignoranci odzywaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka