Dodaj do ulubionych

Z czuba poleca 2: Dzień sądu

IP: *.cable.ubr11.croy.blueyonder.co.uk 23.01.09, 19:41
Dehnel i Vonnegut ftw!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fear Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: 77.236.0.* 23.01.09, 21:46
      Chłopca wychowują duchy a nie trupy, to po pierwsze. Po drugie - jego opiekunem jest ... istota spomiędzy obu światów. Troszkę precyzji.
    • Gość: ja:D Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:47
      Helmet gra a mnie nie może tam być :((
    • Gość: Mumin Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.jmdi.pl 23.01.09, 22:17
      Patrzta zczubersi jaki quiz przygotowała Telewizja Polska o szczypiorniaku, bueheheheh. Czy do wygrania jest dekoder TVP Sport? ;))) Ale tytuł niezły: Kto nimi rządzi? Dzidziuś czy Shrek?

www.tvp.pl/sport
    • Gość: Trymiga Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:02
      Vonnegut wymiata ;)
      Ale najlepszą książką wszechświata i tak są "Syreny z Tytana"
    • Gość: kotuo Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:03
      syreny z tytana sa na drugim miejscu. na pierwszym jest jednak kocia kolyska. to moja opinia.
    • Gość: emac Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:55
      Asian dub foundation grali na festiwalu w Jarocinie w zeszłym roku
    • Gość: kinski Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 18:27
      najlepszą książką okołoplanetarną jest "Moc i chwała" Grahama Greene'a. A Helmet taki sobie, jak cały firlej. Pzdr z Wrocławia
    • Gość: lovilovi Re: Z czuba poleca 2: Dzień sądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 10:07
      ... na "Księgę cmentarną" trafiłem jakoś przypadkiem w Empiku - zacząłem czytać i nie opuściłem "salonu" aż skończyłem... dobra rekomendacja? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka