Dodaj do ulubionych

Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 17:01
hm, żewłak na lewą obronę, dudka na stopera i może być ciekawie
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 17:10
      Gdy wezmiemy Zewlakowa obrona na srodku nieco traci... Ale to co mowisz
      oczywiscie jest mozliwe + kokoszka z Dukdka a na prawej stronie Wojtkowiak. Ale
      raczej bedzie obrona wygladala tak : Wawrzyniak - Zewlakow - Kokoszka -
      Wojtkowiak, pomoc to : od srodka - Murawski, Dudka, Gargula - Boki to :
      Blaczczykowski, nie mam pojecia kogo da na lewej stronie ... ja bym dal Lewego z
      Lecha lub Wilka. Szpicy to Brozek. A teraz pytanie : Gdzie jest Piotr Brozek ?
      Ludowik Obraniak ? No coz...kazdy selekcjoner repry ma swoja filozofie. Pozdrawiam.
      • Gość: As Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 17:11
        Gdy wezmiemy Zewlakowa na lewa obrona na srodku nieco traci... Ale to co mowisz
        oczywiscie jest mozliwe + kokoszka z Dukdka a na prawej stronie Wojtkowiak. Ale
        raczej bedzie obrona wygladala tak : Wawrzyniak - Zewlakow - Kokoszka -
        Wojtkowiak, pomoc to : od srodka - Murawski, Dudka, Gargula - Boki to :
        Blaczczykowski, nie mam pojecia kogo da na lewej stronie ... ja bym dal Lewego z
        Lecha lub Wilka. Szpicy to Brozek. A teraz pytanie : Gdzie jest Piotr Brozek ?
        Ludowik Obraniak ? No coz...kazdy selekcjoner repry ma swoja filozofie. Pozdrawiam.
        • Gość: muka! Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.aster.pl 26.01.09, 18:50
          Obraniak? A od kiedy ma polskie obywatelstwo?
    • Gość: Finrod Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 17:44
      Łobodziński?
      Łobodziński?
      Czy Don Leo wziął i zwariował? Łobodziński jest kompletnie bez formy. Jak już
      musiał wziąć dwóch pomocników z Wisły, to nie lepiej było Małeckiego? Sprawdza
      się jako ofensywny, a w razie czego mógłby wspomóc w ataku Brożka i
      Lewandowskiego. I dlaczego powołanie dostał Grzegorz Wojtkowiak z Lecha, skoro
      większy pożytek byłby z Seweryna Gancarczyka? Doprawdy dziwne decyzje podjął
      nasz selekcjoner.
      • Gość: muka! Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.aster.pl 26.01.09, 18:49
        Dziwne że powołał jednego z wyróżniających się piłkarzy z drużyny, która w
        niezłym stylu awansowała z fazy grupowej pucharu UEFA? O co ci chodzi?
      • Gość: Bart Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.knc.pl 26.01.09, 18:52
        Ile razy widziałeś jak gra Seweryn Gancarczyk? Na jakiej podstawie twierdzisz,
        że byłby z niego większy pożytek?
    • Gość: alfe kokoszka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:05
      kokoszka to dezerter bez honoru
      • Gość: szeh Re: kokoszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:42
        alfe-dezerter to jest w wojsku,natomiast kazdy w kazdej dziedzinie
        zycia moze decydowac o swoim losie jezeli jest to zgodne z prawem w
        tym prawo Webstera,honor to sobie wsadz w d....bo jezeli sam o
        siebie nie zadbasz i nie bedziesz walczyl to bedziesz nikim,Kokos
        wybral taka droge i dazy do celu
        • Gość: alfe Re: kokoszka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:56
          piłka nożna jest grą zespołową. Kokoszka zdezerterował z zespołu. Jeśli ktos nie
          ma honoru to wystarczy mu odpowiedznio zaplacić i zostawi kolegów z
          reprezentacji tak jak zostawił kolegów z klubu. Głupi jest ktoś, kto ufa takiemu
          "reprezentantowi"
          Gość portalu: szeh napisał(a):
          "honor to sobie wsadz w d....bo"
          Człowieku, musisz koniecznie manifestować swoje chamskie pochodzenie?
    • uzman Drżymy przed Irlandią Płn. - oto sukces Leo 26.01.09, 19:12
      Nasz supertrener miota się do tego stopnia, że mecz z europejskim
      słaniakiem jest dla nas poważnym wyzwaniem.

A ponoć zabijają się o niego europejskie kluby i federacje narodowe
      z całego świata. Leo jest mistrzem ... marketingu. Niestyety tylko
      marketingu.

Ano i jeszcze w medialnych intrygach jest niezły. Pokazał to wiele
      lat temu, gdy dzięki pałacowym gierkom trenował Real. Teraz udaje
      człowieka honoru, bo takie jest zapotrzebowanie kibiców. Żenada!
    • Gość: bida Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.plock.mm.pl 26.01.09, 19:25
      Człowieku sprawdź wreszcie Jelenia...
    • Gość: Komandos Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.09, 19:37
      Łobodzinski? hahaha Trałka? hahaha nawet nie ma sensu wymieniać lepszych od nich.
    • Gość: yo Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:38
      A gdzie jest Peszko? Ja chcę Peszkę w kadrze.
      • Gość: As Re: Beenhakker powołał kadrę na mecz z Walią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 20:07
        Byloby za duzo "chlopcow" z Lecha wtedy :) Ale owszem powinien byc Peszko powolany. Moim zdaniem najlepsza alternatywa dla Blaszczykowskiego.
        Wczesniej napisalem o Obraniaku, ktos odpisal odnosnie obywatelstwa Polskiego. Owszem, chlopak nie ma obywatelstwa, jednak szkoda mi go bo jest naprawde dobry. Dlaczego nim sie wogole nikt nie interesuje ? Rogerowi dalo sie zalatwic obywatelstwo, a takiemu Obraniakowi nie ? Dla mnie to paranoja. Oczywiscie nie twierdze ze jeden chlopak moze zbawic nasza reprezentacje, jednak byloby to zmocnienie dla Polskiej kadry.
        Odnosnie Gancarczyka : ja juz nie wierze ze on zostanie powolany do kadry. To swietny pilkarz, naturalna lewa noga, ale Leo ma swoje zdanie i widocznie "nie pasuje do koncepcji gry". Szkoda pilkarza, no ale za trenerem przemawiaja wyniki, wiec poczekajmy i zobaczymy co bedzie ^^ Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka