Gość: rr IP: *.chello.pl 07.02.09, 10:18 a w Twoim rodzinnym miescie jest taki klub... nawet grosza nie dasz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramaja Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować.. IP: *.3s.pl 07.02.09, 10:26 Tak i zmienić nazwę klubu na polsat czy inne gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁoty Filipiakowi też się kiedyś marzyło, by cracovia... IP: 77.236.14.* 07.02.09, 11:04 ...była wielka, jak na razie to raczej dolne rejony tabeli są. Ale bądźmy dobrej nadzieji że jeszcze się spełnią marzenia pasiastego prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Filipiakowi też się kiedyś marzyło, by cracov IP: *.promax.media.pl 07.02.09, 11:32 filipiak to w porownaniu z solorzem niezbyt zamozny czlowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrrr Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 11:25 po co? dla jakiejś garstki kibicow? powinien zainwestować w jakiś klub z kibicami, np. Jagiellonie, GKS Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GS Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.magma-net.pl 07.02.09, 11:31 GKS Tychy ma więcej kibiców od śląska?! Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow 07.02.09, 11:44 ano tak. kibiców slask w pilke nigdy nie mial wielu. tam rzadzil i rzadzi kosz. z kolei w tychach czy to lodowisko czy stadion zawsze kupa ludu. jakby pozwalaly obiekty parenascie tysiecy byloby zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 12:41 Przepraszam kolego, ale gowno wiesz. Pilka nozna zawsze miala tutaj wiecej fanow, od kosza. Z wyjatkiem czasu kryzysu dla pilkarzy gdy biegali po 2-go i 3-cio ligowych boiskach. Po drugie, dla twojej wiadomosci kosza juz we Wroclawiu nie ma. Po trzecie, wybacz kibicu z Tych, ale Wrocław to jeden z prekursorów ruchu kibicowskiego (takze i huligańskiego ;))oraz współzałożyciel jednej z najstarszych zgód w kraju Polsce. Mozesz o to spytać nawet starych kibiców Legii, czy ŁKS którzy obecnie nie daza nas zbyt wielka sympatia. Wiec prosze kibicu z Tych nie wypowiadaj sie na tematy ci nie znane. Nie ze slosliwosci dodam jeszcze, ze Tychy czy Gliwice pod wzgledem kibicowskim, na Gornym Slasku wypadaja blado. Niepozdrawiam i pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziamblel_Tychy Z Tychów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:09 Zróbcie nam tę przyjemność i piszcie "z Tychów" nie "z Tych". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 07.02.09, 14:13 Co się kłócisz z kimś, kto twierdzi, że 700 widzów w Tychach to więcej niż 5000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.tvgawex.pl 07.02.09, 16:28 Gość portalu: Pedro napisał(a): > Co się kłócisz z kimś, kto twierdzi, że 700 widzów w Tychach to > więcej niż 5000... smiech na sali. 5000 to w Bydgoszczy na Zawisze w 2. lidze chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.icpnet.pl 07.02.09, 18:59 Prekursorem to może jesteście,ale zostały wam już tylko dinozaury,bo na trybunach pustki.Zastanawiam się po co wam taki duży stadion.Rozsądniej było jak w Lubinie zrobić na 15 tys. przynajmniej chociaż w połowie by się stadion zapełniał. Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek77 Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow 09.02.09, 08:41 Gość portalu: poz napisał(a): > Prekursorem to może jesteście,ale zostały wam już tylko dinozaury,bo > na trybunach pustki.Zastanawiam się po co wam taki duży > stadion.Rozsądniej było jak w Lubinie zrobić na 15 tys. przynajmniej > chociaż w połowie by się stadion zapełniał. pustke to ty w glowie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregger Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: 91.197.89.* 07.02.09, 19:53 "współzałożyciel jednej z najstarszych zgód w kraju". O czym ty bełkoczesz! A co to jest "zgoda"? To cech jakiś, szkoła wyższa, muzeum? Na stadiony chodzi się po to aby obejrzeć interesujące widowisko, pokibicować jeśli ktoś lubi a nie zakładać "zgody". Dopisywanie ballady do "wokołostadionowych wyczynów" pseudo-ludzi nie zmieni was chuliganów w średniowiecznych rycerzy broniących honoru swoich wybranek i bezpieczeństwa poddanych. Proponuje ochłonąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksel Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:07 To ja tobie proponuje ochlanac. Dzieki tym "pseudo-ludziom" jak mowisz istnieja kluby. Bo takie leszczyki jak ty, chodza tylko na 1 lige i europejskie puchary. Kto by sie fatygowal na 2 lige, prawda harcerzu ? A to, ze nie masz pojecia o zgodach znaczy, ze nie chodzisz na mecze. Automatycznie dyskwalifikuje cie to z oceniania tych ktorzy kibicuja i jezdza za klubem. Pamietaj, zgoda nie polega na wspolnym obijaniu twarzy przeciwnika. I jeszcze lekcja historii dla niektorych, zgody Slaska zawiazaly sie glownie podczas walk z komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrrrrr Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.wro.vectranet.pl 09.02.09, 08:37 ty glupi jestes nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator juz sie doczekac nie moge wielkiego slaska IP: *.promax.media.pl 07.02.09, 11:54 tak samo pewnie duza ilosc wroclawian, ktora gdy jest przyzwoity poziom licznie chodzi na mecze, np atlasu wroclaw..a do zapelnienia 40 tys stadionu i tacy ludzie musza chodzic, popatrzec poprostu na dobra pilke i przy okazji rozerwac sie w weekend, wiec mozna patrzec z optymizmem w przyszlosc,a inne miasta niech tylko zazdroszcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: juz sie doczekac nie moge wielkiego slaska IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.02.09, 01:24 Tym bardziej ze w latach 70-tych i na pocztku 80-tych na Slask przychodzilo 40K (gdy mecze byly rozgrywane na Olimpijskim). Oby juz nie za dlugo obecny Slask cieszyl sie takim samym zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 12:19 Coś mi się z tym sponsorowaniem nie podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 12:22 no, cos jest nie tak --- zapraszam na www.zawodnicy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować.. IP: *.chello.pl 07.02.09, 12:38 ITI- Legia Polsat - Sląsk Amica - Lech Comarch - Cracovia Cupiał - Wisła Alianz - Górnik Kghm - Zagłębie Kopalnia - Bełchatów Jak wszystko pójdzie po naszej myśli to w 2012 liga może być na całkiem fajnym poziomie a same kluby mogą mieć mocne podstwy finansowe. Tylko czy dla wszystkich wystarczy tego tortu. W europie moga grać tylko 3 lub 4 kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 12:44 Przepraszam kolego Pateko, ale gowno wiesz. Pilka nozna zawsze miala tutaj wiecej fanow, od kosza. Z wyjatkiem czasu kryzysu dla pilkarzy gdy biegali po 2-go i 3-cio ligowych boiskach. Pomijam, ze duzo fanatykow z Oporowskiej jezdzilo na kosza, do czasu gdy Schetyna nie zmienil herbu, ale o tym nie masz prawa wiedziec. Po drugie, dla twojej wiadomosci kosza juz we Wroclawiu nie ma. Po trzecie, wybacz kibicu z Tych, ale Wrocław to jeden z prekursorów ruchu kibicowskiego (takze i huligańskiego ;))oraz współzałożyciel jednej z najstarszych zgód w kraju Polsce. Mozesz o to spytać nawet starych kibiców Legii, czy ŁKS którzy obecnie nie daza nas zbyt wielka sympatia. Wiec prosze kibicu z Tych nie wypowiadaj sie na tematy ci nie znane. Nie ze slosliwosci dodam jeszcze, ze Tychy czy Gliwice pod wzgledem kibicowskim, na Gornym Slasku wypadaja blado. Niepozdrawiam i pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubb Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:42 Ja bym jeszcze dodał Widzew, Lechie i Polonie Wawa. Nawet jak będziemy mieli 4-5 miejsc w pucharach <w eliminacjach>, a będzie 10 drużynz zapleczem finansowych, z infrastrukturą i o dobrym poziomie sportowym, to tylko się cieszyć! Za kilka lat stadionów o pojemności 15tysięcy i więcej będzie kilkanaście, a koniunktura na piłkę klubową przyjdzie niezależnie od EURO2012. Chciałbym oglądać rozgrywki na poziomie Bundesligi <organizacyjnie> i Eredivisie <sportowo> Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony31 Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:42 ...Tak Panie Piotrze ,przyszło spłacać dług Schetynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Solorz jest za biedny na klub IP: *.eastwest.com.pl 07.02.09, 15:57 Aby być właścicielem klubu piłkarskiego trzeba być miliarderem z prawdziwego zdarzenia, bo taki klub to beczka bez dna. W USA kluby NBA, NFL są w posiadaniu miliarderów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phill-y Re: Solorz jest za biedny na klub IP: *.hsd1.pa.comcast.net 07.02.09, 16:05 tylko ze w usa kluby przynosza wielki dochod wlascicielowi dlatego w nie inwestuja. w polsce to wlasnie beczka bez dna i jak dobrze nie przekrecisz to na swoje nie wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuppi Re: Solorz jest za biedny na klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:12 no ale patrz jakie jest tam zainteresowanie kibicow... to sie oplaca po prostu. na mecze NBA w halach chodzi srednio po 20 000 kibicow, kazda druzyna gra 82 spotkania w skali roku, a druzyn jest chyba 30... tam i owszem - jest to studnia bez dna, ale stale sie napelniajaca... w Polsce takiego rozmachu nie mamy, wiec nawet nie ma co poronywac bo wydaje sie to smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gora Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować... IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.09, 16:05 Dlaczego nie Radomiak Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.static.korbank.pl 07.02.09, 16:19 Ja bym sie nie zdziwił, gdyby Wrocław i te pachołki zostali z ręką w nocniku! I Solorz zainwestował w Arkę Gdynia lub inny klub sportowy! WKS Ślask Wroclaw to d... zakute. Jak najszybciej powrót do elity I ligii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman arka gdynia IP: 89.174.106.* 07.02.09, 16:52 to skorumpowany, skompromitowany klub bez prawdziwych kibicow i zawodnikow wierzacych w cokolwiek poza kasa! Slask - Wiselka - LECHIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEK Re: arka gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:58 Arki bronić nie będę, ale Śląsk - Wisła - Lechia to trzy największe dziady w kraju, totalna patologia i smród - Wrocław to totalne dno, Kraków z nożami, a Lechia to banda geja skoro z nimi trzymają. Bez komentarza, kiedy ktoś źle gada na are a jest kibicem tych miernot heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: arka gdynia IP: *.chello.pl 07.02.09, 18:33 Kolego myślenie nie boli, Arka za swoje grzechy już odpokutowała, wy jeszcze nie. Nie zdziwię się jak Solorz bedzie spieprzał niczym Klicki z Korony kiedy okaże się ile Śląsk kupił meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.chello.pl 07.02.09, 18:36 Jest tak aładna przyśpiewka: 'cała Polska jeb..ie Śląska' ot i wszystko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:45 Jest jeszcze ładniejsza. Arka Gdynia ku... świnia. Ale dajcie sobie spokój z obrażaniem, dzieci internetu, hooligani z lewicowej Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dać w mordę Solorz: mam 5 obywatelstw.A kto z Was ma więcej ?! IP: *.wro.vectranet.pl 07.02.09, 19:35 No kto ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karpacz Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować.. IP: *.cable.ubr03.aztw.blueyonder.co.uk 08.02.09, 12:45 Slask Wroclaw Mistrzem Polski 2009!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.static.korbank.pl 08.02.09, 20:30 Bardzo dobre!!! Sukcesem bedzie rok 2012! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek kucz Powiem tak! IP: *.static.korbank.pl 08.02.09, 20:43 Życze przede wszystkiem stolicy Dolnego Slaska rzeczywsicie mocnego, silnego klubu ale to wymaga jeszcze ogromu pracy, budowania kadry. Ten klub potrzebuje prawdziwego osrodka szkoleniowego, dobrego zarzadzania. Liczylem, że fuzja z Groklinem cos wniesie w ten klub. Przede wszystkim kadrę! Ten klub musi byc dobrze zarządzany. A p. Drzymała był dobrym menadzerem. To było widac po wynikach jego zespołu. I nie zdziwiłbym sie, gdyby po podpisaniu umowy z p. Solorzem presesem został ktos o charakterze wlasnie Drzymały. I tu nie chodzi mi o tego czlowieka ale o osobowosc! I uważam, ze nie wystarczy sama kasa! A wydaje mi sie, że Solorz nie da kasy na zmarnowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
enem54 Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować.. 08.02.09, 16:40 Zygmuncie Solorz nie idź tą drogą.Łatwo w gówienko wdepnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budować.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.09, 19:23 ooo widze że zaczyna boleć niektórych że wkrótce do Wisły dołączy Ślask i Lechia. Trzej Królowie Wielkich miast zawładna Polską.... szczegolnie widąć będzie to boleć własnie Arke i Cracocvie ( w sumie nie widać zadnej przyszłosci dla tych klubów - Kraków chodzi na Wisłe a Trójmiasto na Lechie), bo Amikorz jakoś narazie ma inne problemy bo sie nagle okazało że ich ikona przez lata ich sprzedawała .. ... Cała Polska w Cieniu Śląska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: Solorz: Nie będę sponsorem Śląska, chcę budow IP: *.oracle.co.uk 12.02.09, 11:40 Hhheehe sluszne slowa. Niezapominajmy rowniez ze Slask - Wisla - Lechia to ostatnia prawdziwa triada na szczeblu centralnym w tym kraju. Lech - Arka - Cracovia juz dawno istnieje tylko na papierze. Wystarczy popatrzec co spiewaja kibice i jakie wisza flagi. Druga sprawa jest taka ze mocny Slask boli rowniez Lubinkow. Juz niestety nie beda mogli zapraszac w radiu na mecze do pilkarskiej _stolicy_ Dolnego Slaska :) Odpowiedz Link Zgłoś