Gość: Bigos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 12:48 Na co idzie abonament telewizyjny? Gdzie ta "misja"? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlee Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 12:51 No to na TVP jedynie co będzie można obejrzeć to reprezentacje a i to pewnie niedługo stracą. I po co tu płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfgfgfgf Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.topolowa.net 23.05.09, 12:53 brawo Korzeniowski. Kibice nie posiadający polsatu czekaja na relacje z ligi chodu sportowego w tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: 62.61.51.* 23.05.09, 12:56 No i gratulacje!!! Nie będzie trzeba słuchać Szpaka i jego 'expertów" od polskiej myśli szkoleniowej! A jak ktoś płaci abonament to zwykły frajer jest. A na co idzie? Masz przecież Klan, Złotopolskich itp...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowacky znowu plebs się oburzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:02 od kiedy pokazywanie piłki nożnej jest misją TVP? rozumiem, że plebs nie tyle chce misji TVP, co chleba i igrzysk, dlatego tą ciągłe podpinanie pokazywania kopaczy pod "obowiązek TVP". Chciałem Wam przypomnieć moje miśki, że misją TVP możemy nazwać Teatr Telewizji, Kulturę (ale nie kóltórę pod znakiem dody i kupichy) oraz Naukę, których w programie tejże telewizji jednak nie stwierdzono. To, że z piwskiem w ręku nie będziecie mogli obejrzeć paru kopanin nie jest jakimś wielkim ubytkiem dla społeczeństwa, rzekłbym że jest wręcz przeciwnie - może w końcu znajdziecie sobie jakieś normalne zainteresowania? Albo przynajmniej zainteresujecie się Waszymi biednymi żonami? Odpowiedz Link Zgłoś
superslodkibatoniczek [...] 23.05.09, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin może poczytaj sobie ustawę o TVP IP: *.chello.pl 23.05.09, 13:19 gdzie jak wół jest zapisane, że sport jest częścią misji TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlee Re: znowu plebs się oburzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:22 W taki sposób leczysz swoje kompleksy? :> Skoro misja TVP jest pokazywanie wszystkiego oprócz piłki nożnej to niech będzie tez zbieranie od zaintersowanych rozwojem TVP abonamentu. Ja sobie kupie dekoder za abonament kupie dekoder i moge sławne kanaly TVP wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łaga Słowacki, a może Mickiewicz matole:)? IP: 212.180.168.* 23.05.09, 13:25 W misję to możesz polecieć na Marsa Słowacky i nazwisko pisz z dużej litery tumanie... Piłka nożna na całym świecie jest rozrywką ogólną i całe pokolenia, rodziny, dzielnice i miasta kibicują poszczególnym drużynom z dziada pradziada. To jest w dobrym tonie utożsamiać się z swoim klubem i miastem, ale jak ktoś jest z wydrzydupy i przyjechał robić kariere w korporacji to niewiele wie piłce npżnej i ewentualnie może sie utożsamiać z logiem swojej firmy. Piwa też pewnie nie pijesz tylko wino, co? Hehehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekstec Re: znowu plebs się oburzy 23.05.09, 14:48 Słowacky, ja sie interesuje żoną, Twoją. Podobnie jak pół miasta. A włącz sobie tvp kultura - pooglądaj Kazie S(zcz)ukę i dojdź przy Pegazie. A OGROMNA większość ludzi chce 2 razy w tygodniu obejrzeć mecz w telewizji. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy LM,Liga Europejska.Siatkówka i piłka ręczna-całość 23.05.09, 13:05 Formuła I ,liga szkocka ,grecka,rosyjska,boks całość,tenis - całość .........brawo Polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Re: LM,Liga Europejska.Siatkówka i piłka ręczna-c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:11 i siatkówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_S Re: LM,Liga Europejska.Siatkówka i piłka ręczna-c IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 23.05.09, 13:21 Ogórkowe ligi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin tenis? IP: *.chello.pl 23.05.09, 13:21 chyba żartujesz, dużo więcej ma Eurosport, całość damskiego (oprócz Wimbledonu) i prawie cały męski oprócz Masters Series i Wimbledonu. Polsat ma tylko te brakujące. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy na platformie POLSAT są oba Eurosporty 23.05.09, 13:26 nie wiem oczym piszesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xm Re: LM,Liga Europejska.Siatkówka i piłka ręczna-c IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 13:31 To ja proszę dekoder HD z dyskiem... Polsat jest jedyną platformą, która nie ma dekodera z HD i PVR, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anTyVN ciesze się niesamowicie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:11 powiem tylko tyle, super to jest sprawa, ponieważ dużo ciekawsze pojedynki i od strony sportowej i tej finansowej (bukmacherskiej) będą właśnie w Lidze Europejskiej. Brawo Polsat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_S Re: Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczó IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 23.05.09, 13:19 Przecież abonament został zniesiony. Zresztą i tak niewielu go płaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giggsy11 Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.05.09, 13:22 Brawo Polsat! Nie za bardzo przepadam za tą stacją, ale to nie jest tu istotne. Kupili prawa do wszystkich spotkań i chcą jest wszystkie pokazać! Naprawdę nie ma tego nigdzie w naszym kraju. Widać , że im zależy, bo istnieją na rynku, a tu trzeba inwestować...i to z głową. Naprawdę jestem pełen podziwu. Każdy kibic znajdzie coś dla siebie, nawet jaeśli te rozgrywki są uważane za klasę B w Europie. Tutaj to kluby bija sie naprawdę o pokazanie się, czego czasem o Lidze Mistrzów nie można powedzieć. Poza tym mamy w Polsce wielu kibiców klubów, które do CL sie nie dostaną i to jest też ukłon w ich stronę.Gratuluję decyzji i cieszę się jako kibic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! 23.05.09, 13:23 Ja mam polsat ale szkoda mi kibiców piłki nożnej którzy nie będa mogli ogladać Ligi Europejskiej ze strony TVP to skandal poprostu,p.Korzeniowski musi odejśc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściarz Re: Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczó IP: 89.174.106.* 23.05.09, 16:14 nie ma kasy nie ma imprez w TVP, proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xm Dekoder z HD i dyskiem proszę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 13:33 Wstyd, jedyna platforma, która nie ma dekodera HD PVR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik123 Co za dużo to i świnia nie zje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:40 Przesyt sportu na w TV i tyle. Ligi europejskie, puchary, mecze reprezentacji, puchary lig europejskich... A mówię tylko o piłce nożnej. Jest tego już za dużo. jestem kibicem sportowym, pracuję czasowo jak statystyczny Polak ( czasami dłużej ) i pytam się skąd na to brać czas? Dlatego wystarczy mi jeden mecz LM w e wtorek i środę, do tego skróty pozostały spotkań. Potem jeden pucharowy Ligi europejskiej i skróty. Powtórek meczów nie oglądam, bo już mam weekend a tu ligi europejskie go wyboru i koloru. A do tego pozostałe dyscypliny sportowe. Dlatego nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy a jaki problem dokupić dysk zewnętrzny USB np. 1TB 23.05.09, 13:41 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Dekoder z HD i dyskiem proszę. IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 13:43 od wrzesnia ma byc, takze mozna jeszcze zaczekac kilka miesiacy, w tym roku cyfrowy polsat obchodzi 10-lecie istnienia wiec na pewno bedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.chello.pl 23.05.09, 13:40 I to właśie pokazuje jak niepotrzebny jest abonament. Ludzie płacą kasę i nic nie jest zagwarantowane. A ciekawe rozgrywki trafiają do płatnych kablówek czy platform cyfrowych. Zarządowi Farfała dziękujemy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggog Re: Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:52 Płacę abonament, jestem kibicem sportowym, ale powiedz mi, dlaczego akurat piłka, ma mieć misyjne przesłanie? Przecież jest jasno napisane, że jak będą grali Polacy, to będzie w ogólnodostępnej telewizji. Cała reszta przecież nie musi być. A przecież są też inne dyscypliny :-) Ja bardziej ubolewam nad tym, że w tym kraju są 3 platformy, i prawa sportowe są porozdzielane pomiędzy nimi, a nie w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczó IP: *.116.234.234.lapy234.tnp.pl 23.05.09, 14:20 Przecież jest jasno napisane, że jak będą > grali Polacy, to będzie w ogólnodostępnej telewizji. Cała reszta przecież nie > musi być. A przecież są też inne dyscypliny :-) TVP repre pokazuje, ale czy teraz beda miec prawa do pokazywania polskich klubow w LM i LE? Chyba nie, z tego co ja tu sie doczytałem to nie. Tak samo nie poakzali ME08. To jest wielka porazka tej telewizji ze nie pokazuje najbardziej popularnego sportu w Europie :) Mysle ggog ze własnie dlatego powinni poakzywac piłke bo jest ona najpopularniejsza, w innych sportach (przynajmniej ja tak mam) to lubie ogladac tylko to ze sa w nich Polacy :P a piłka cieszy moje oko nawet jak graja niepolskie zespoły ;) Zauwaz ze bum na skoki minał, Małyszowi wiedzie sie teraz gorzje i juz coraz mniej ludzi skoki oglada, siatkowki w TVP tez jest mało (ostatnio to chyba nawet wcale...), piłki recznej tez. Ogolnie ta stacja idzie na dno > Ja bardziej ubolewam nad tym, że w tym kraju są 3 platformy, i prawa sportowe s > ą > porozdzielane pomiędzy nimi, a nie w jednym miejscu. No niestety :( Jakby była jedna platforma która poakzywałaby Ekstraklase polska, mecze reprezentacji, ME, MŚ, dobre ligi piłkarskie, LM, LE, siatkowke, reczna to mysle ze mogłbym nawet 100 zł abonamentu płacic i wiele osob taks mao by postapiło. A tak to mamy N nie N, Polsaty, Cyfry+ i z zalem płace na Polsat te pare groszy musza posiłkowac sie ogladaniem Ekstraklasy, czy czolowych lig prze zkomputer... :( Chociaz teraz bede miał mozliwosc obejrzenia 2 meczow LM w tygodniu no i dowolnego meczu LE, dobre i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Liga Europy to fajny pomysl, ale dla nas Polakow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:53 emocje skończą sie pewnie w początkowej fazie rozgrywek...niestety to Polska rzeczywistość i poziom piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.nplay.net.pl 23.05.09, 14:11 Powiem krótko - super!!! Osobiście uwielbiam puchar UEFA, takie prawdziwe jeszcze nieskomercjalizowane rozgrywki, a poziom też niezły. Polsat jako jedyna stacja jest w stanie pokazać po 3 mecze tygodniowo. A co mielibyśmy w TVP? Jeden mecz na 2 tygodnie? Gratulacje dla Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_palermo Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! 23.05.09, 14:12 Jak widać jednak można... A w TVP zawsze można pokazywać wyścigi żółwi lub szachy podwodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: 188.33.43.* 23.05.09, 14:22 Nigdy nie zapłacę abonamentu oszuści w tvp precz Korzeniowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotuch Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 14:23 I wszystko trzeba na necie znowu oglądać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaja Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.grs-e0.g1.pl 23.05.09, 15:48 Ta platforma to żart. Kupiłem moduł i kartę Polsatu tylko po to żeby oglądać treningi F1, abonament "rodzinny" czy "domowy" - jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. W nastpenym sezonie juz nic nie obejzalem bo przeniesli transmisje do Polsat Sport Extra i nalezalo doplacic 30zl miesiecznie zeby moc ogladac. Powiedzialem sobie ze zlotowki cwaniaczkom nie dam. W miedzyczasie zanim wzgasla umowa chcialem cos na Polsacie obejrzec i nic, dzwonie do nich a pani powiedziala ze juz wymacnia mi sygnal. Mam pojecie o transmisji satelitarnej wiec zapytalem jak chce tego dokonac, odpowiedzi oczywiscie nie uzyskalem. Kiedy wyslalem pismo z wypowiedzeniem mialem telefon y Polsatu z ktorego dowiedzialem sie m.in. ze sygnal mialem odciety bo mialem zaleglosci na 70zl, po sprawdzeniu okazalo sie ze na kilkanascie a po ponownym sprawdzeniu ze zaleglosci wogole nie bylo tylko byla pomylka z ich strony. Jeszcze tylko kilka glupkowatych telefonow zebym oddal dekoder i dlugie tlumaczenia ze tuner jest moj a od nich kupilem tylko karte i modol. Treningi F1 mozna ogladac np. www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport gdziejechac.w.interii.pl/4kanaltv.html i w paru innych miejscach tak ze CP moge olac ale wspolczoje fanom pilki skazanym na kontakt z takim dnem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpio Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.4web.pl 23.05.09, 16:00 Najważniejsze że nie wygrał n-sport który mało kto ma. Dla mnie to rozwiązanie idealne bo nie mam ani n-sportu ani TVP Sport a Polsaty Sport oba i owszem. Jeżeli naprawdę pokażą te 205 meczy to piłkarska środa zmieni się dla mnie w piłkarki czwartek. Szkoda tylko że Polsat nie ma prawa pokazywać Ligi Mistrzów dwa dni w tygodniu, wtedy byłyoby idealnie, a tak tylko dwa dni z europejską piłką. Tak czy inaczej gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Rambo Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 16:19 jesus GW ma większa radochę i bardziej jara się zwycięstwem Polsatu (Liga Europejska) niż N-ki (Liga Mistrzów). Od razu widać, do której stacji dziennikarze GW mają lepiej wydeptane ścieżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY tvp Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.chello.pl 23.05.09, 17:01 skąd oni mają brac pieniądze na sport ,ligę europejską jak rozdają pieniądze na -,,ROZ- GWIAZDY I NA ICH ,,GWIAZDORSKIE " KONTRAKTY NP: LISICA I LIS , KAMMEL ITP. GWIAZDY!!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.05.09, 18:00 Świetna informacja. Mecze będą o tej samej porze, więc liczę na transmisje na kilku kanałach kednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUndzio Liga Mistzrów CHodu !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:23 Już niebawem w TVP. Surrival na żywo. Chód szlakiem armii niemieckiej pod Stalingradem - zima 2010 roku, tropami Czerwonych Khmerów, śladami białych niedźwiedzi, szlakami indian Jonomami, trasami przerzutów kokainy w złotym trójkącie, 50 km spaceru po pustyni Atakama. Na starcie Rambo, Obcy, Predator, Myszka Miki i komentator Dariusz szapkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spel Re: Liga Mistzrów CHodu !!!! IP: *.rene.com.pl 23.05.09, 20:04 Bundzio dobre to bylo. .Masz wyobraznie, lubie takie teksty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemo Polsat ma Ligę Europejską. Prawa do 205 meczów! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 19:39 Czy to oznacza że Maciej"pierwsza indywidualna kara meczu"Iwański przechodzi do historii?Fantastycznie,komentarz w TVP jest tragiczny.Sto razy wolę Pełkę,Iwanowa czy Borka.Ja z Polsatem Cyfrowym nie mam problemu,ale jak ktoś kombinuje...57 pln miesięcznie zamiast kretyńskiego abonamentu Odpowiedz Link Zgłoś