Dodaj do ulubionych

Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na...

• Gość: super r Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.chello.pl 01.09.09, 11:43
      a potem będziemy ich zjadać , hahahhahahaha
    • jurek.s Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... 01.09.09, 11:44
      Brawo dla półmózgów z tutejszego forum. Dać się złapać na takie bzdury, heh.
      • Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:13
        jurek.s napisał:

> Brawo dla półmózgów z tutejszego forum. Dać się złapać na takie bzdury, heh.

Sam jesteś ćwierćmózg.Te rzeczy opisuje brytyjska gazeta,którą czytają Brytyjczycy.
    • Gość: anonim Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 212.87.227.* 01.09.09, 11:44
      Wstyd mi że takie ch...e nad Wisłą się rodzą!
      Naznaczony hitleryzmem naród topi się we własnych odchodach.
      Pseudokibice to hańba Polski, to bękarty nacjonalizmu:(
      Niestety ten kibic (???) może nie żartować...
    • Gość: xuj Re: We will make slaughter-house! f..k irland! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:47
      Ku..., naucz się pisać po angielsku, półmózgu - to po pierwsze. Po drugie
      pomyśl, ku..., kto tak naprawdę zapłaci za jakiekolwiek zadymy jakie tu będą? Ci
      zwykli ludzie, którzy mieszkają i pracują w Irlandii.
      • Gość: polak Re: We will make slaughter-house! f..k irland! IP: 89.108.203.* 02.09.09, 01:31
        to po cholere tam pracują?
    • Gość: Rossi Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.09.09, 11:48
      Ja przeczytalem ten artykul w tej irlandzkiej gazecie i przeczytalem tez
      wszystkie komentarze pod nim.99% ludzi uwaza ten artykul za dno a dziennikarza
      ,ktorzy go napisal za jescze wieksze dno.Co ciekawe wiekszosc z tych ludzi
      Irlandczykow zauwazylo ze artykul moze tylko zachecac do agresji na meczu i
      prowokowac do nietolerancji wobec Polakow w NI.Ale jak widac ludzie Ci nie
      dali sie sprowokowac i nie ma tam komentarzy typu je.. ac Polakow tylko jest
      rozwazne stwierdzenie ze artykul jest shit i trzeba go skrytykowc.Mam nadzieje
      ze w Polsce do niczego nie dojdzie(oprocz zwyciestwa bialo czerwonych na
      boisku)bo pamietajcie ze sytuacja tysiecy Polakow zyjacych w Irlandi nie stala
      sie latwiejsza po meczu w Belfascie.Teraz wszyscy ci ,ktorzy pisza ze pomszcza
      ataki na naszych w Irlandi chyba nie do konca rozumieja ze moga spowodowac ze
      narobia im jeszcze wiekszych problemow.
      • Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:16
        Gość portalu: Rossi napisał(a):

> Ja przeczytalem ten artykul w tej irlandzkiej gazecie i przeczytalem tez
        > wszystkie komentarze pod nim.99% ludzi uwaza ten artykul za dno a dziennikarza
        > ,ktorzy go napisal za jescze wieksze dno.Co ciekawe wiekszosc z tych ludzi
        > Irlandczykow zauwazylo ze artykul moze tylko zachecac do agresji na meczu i
        > prowokowac do nietolerancji wobec Polakow w NI.Ale jak widac ludzie Ci nie
        > dali sie sprowokowac i nie ma tam komentarzy typu je.. ac Polakow tylko jest
        > rozwazne stwierdzenie ze artykul jest shit i trzeba go skrytykowc.Mam nadzieje
        > ze w Polsce do niczego nie dojdzie(oprocz zwyciestwa bialo czerwonych na
        > boisku)bo pamietajcie ze sytuacja tysiecy Polakow zyjacych w Irlandi nie stala
        > sie latwiejsza po meczu w Belfascie.Teraz wszyscy ci ,ktorzy pisza ze pomszcza
        > ataki na naszych w Irlandi chyba nie do konca rozumieja ze moga spowodowac ze
        > narobia im jeszcze wiekszych problemow.
        Masz rację, tylko że sporo debili tego nie rozumie.
    • Gość: As Od kiedy to Ruch interesuje sie repra? IP: *.051.c95.petrotel.pl 01.09.09, 11:49
      Przeciez to nie Polacy sa!
    • fr000nc Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... 01.09.09, 11:49
      Po pierwsze, co do tego Krzysztofa, to złapali jakiegos niedowartosciowanego
      Krzysia lat 17 z osiedla w chorzowie co mu mama nie chciała kupić PS3 albo Wii
      i Krzysiu w paroksyzmie bólu wyznał dziennikarzynie iż ma maczetę, z którą
      czuje się dobrze bo wtedy koledzy, co kibicują GieKSie to go nie biją w krocze.

Po drugie, tych młodzieńców z małymi siurkami z ruchu to cała polska powinna
      przyjechać, zakopać 2 metry pod ściółkę i stokrotki i się skończy i kozaczenie
      i ten ich oberszlezjen hajmat i orgazm na widok wujka z Frankfurtu.
      Do widzenia
      • Gość: jacooo Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.tessel.pl 01.09.09, 11:57
        Wiemy gdzie mieszkasz! Dorwiemy ciE! i zobaczysz co wtedy zrobimy naszymi 'malymi siusiakami'!
        • Gość: AFC Wimbledon Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.via.zamek.net.pl 01.09.09, 12:31
          nie strasz, nie strasz bo się zesrasz! Rok szkolny już się chyba zaczął. łap za
          tornister i do szkoły!
        • Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:20
          Gość portalu: jacooo napisał(a):

> Wiemy gdzie mieszkasz! Dorwiemy ciE! i zobaczysz co wtedy zrobimy naszymi 'maly
          > mi siusiakami'!
          Najpierw musisz go znaleźć.Kup sobie pesetę, żeby go potrzymać.A żeby zobaczyć
          to lupę.
    • Gość: Gilala GW - ogarnijcie sie! Laserami będą walczyć :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:51
      Takie artykuły pisać można już w 2, 3 klasie podstawówki po co studia
      dziennikarskie? Czytam ten portal tylko po to żeby mieć ubaw nic więcej :D.
      Tak więc miecze świetlne rycerzy Jedi i do Chorzowa. Miecze są w Polsce po 8
      funtów.
    • Gość: Leo Większej głupoty niż ta dziś jeszcze nie czytałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:51
    • Gość: ważka g Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.sprint.com.pl 01.09.09, 11:54
      ja to p... zakładam kominiarę... życie ostre jak maczeta...
      hahahahahahahha
    • Gość: arcomics Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:56
      a dlaczego w artykule nie ma mowy o widelcu, którym kibice jedzą głowy
      nastoletnich dziewic.

• Gość: ffff Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 89.204.198.* 01.09.09, 11:58
      No tak, polscy kibole zrobia znowu burde, a ucierpia na tym tylko Polacy
      mieszkajacy w Irlandii Polnocnej, bo to na nich beda potem ataki.

• Gość: ks ruch artykuł smiech IP: 91.188.125.* 01.09.09, 12:04
      ks ruch nigdy nie walczył ze sprzetem - chyba ze pisal o frajerskich
      ekipach cracovi .wisły . ksg
      • Gość: kibol Re: artykuł smiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:25
        Główna ekipa Ruchu nie używa sprzętu i jest honorowa. Ale takie
        szczyle jak ten Krzysztof nie należące do bojówki już tak.
        Przykładem był atak na kibiców GKS-u w Katowicach bodajże na osiedlu
        Paderewskiego kiedy to kilku wyrostków z Ruchu wyskoczyło z maczetą
        i z siekierą.

Ogólnie jest problem właśnie z gównażerią w wieku gimnacjalnym i
        częściowo licealnym która nie respektuje pewnych zasad i nie odnosi
        sie z szacunkiem do starszych kibiców swojego klubu. I to te
        osobniki szargają dobrym imieniem swojego klubu.
        • Gość: <R> Re: artykuł smiech IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 14:06
          Krzysztof nie należy do zorganizowanej grupy? Taką nie jest Psycho Fans?
          Wiem, że artykuł jest wymysłem jakiegoś dziennikarzyny, jak i imię, klub etc.
          Ale to co napisał i kolega i Ty właśnie obrazuje "drobne" nieścisłości opisane
          przez gazetę. Wiadomo, w Irandii nie mają pojęcia o polskiej piłce ani scenie
          kibicowskiej więc moga się nabierać na takie bzdury. Ale po komentarzach widzę,
          że w Polsce ludzie wierzą w ten artykuł 0_o Z czego pewnie 99% nigdy nie była na
          meczu.
          • squirrel-ka Re: artykuł smiech 01.09.09, 21:09
            Nie wiedzą i nie muszą. Ale smród zostaje!!!
        • Gość: azazel Re: artykuł smiech IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:26
          Ku..., jakie zasady?Z nożem czy bez.Chcę iść na mecz i nie bać się psycholi.A ty
          tu ku... o jakiś zasadach.Ty ku... wiesz co to jest kibicowanie?
    • Gość: kibol Irlandzka gazeta: ale stek bzdur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:12
      To niech gazeta wyborcza ma i czerpie przykład z tej płd-irlandzkiej
      gazety bo już w sumie jest prawie na tym samym poziomie
      pisania "faktów" z życia kibicowskiego w Polsce. To tylko pokazuje
      nam niski poziom pismaków i ich taniości.Zero wysiłku,refleksji
      liczy się tylko temat który się sprzeda nawet jeżeli nie trzyma się
      realiów.
    • Gość: Micro Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.inetia.pl 01.09.09, 12:19
      To centralna prowokacja. Jeśli gość grozi śmiercią ludziom a jak mniemam
      dorabia sobie ten Krzysio w Irlandii to gazeta ma obowiązek powiadomić
      prokuraturę. A sprawa jest dęta i wyssana z paca zwłaszcza jak czytam o
      paralizatorach to mnie śmiech ogarnia.
      Popatrzcie zrsztą na inne artykuły z tego belfast telegrapha to taki polski
      Fakt...
      • Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:30
        Tu nie chodzi o Belfast Telegraph, tylko o parę forumowiczów, którzy tu pieprzą
        trzy po trzy.
    • Gość: lol woow to wywiad net hoolsa przez czaterie buahaha IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 01.09.09, 12:19
      to pewnie jakis smieRdziel z chorzowa jakis nethools bedacy dzieckiem
      neostrady jakich wielu siedzi na stronce niebiescy.pl pokazal swoj power a oni
      przedrukowali te pierdoły

buahaha juz dawno sie tak nie uśmiałem

Krzysztof mój idol - "teraz cała polska wie czołowy nethools z Chorzowa jest"

cytat roku :)))
    • Gość: assback OMFG IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 12:34
      To oni się jeszcze między sobą nie wytłukli na polskich stadionach? Szkoda :(
    • tsuranni powystrzelać to kibolowskie gó... 01.09.09, 12:47
      powinno się do nich strzelać jak do wściekłych zwierząt
    • Gość: POGON_SZN Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.tktelekom.pl 01.09.09, 13:14
      nożownicy! c**j wam w dupe... prostaki
    • Gość: <R> Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 13:49
      Zacznijmy od tego, że nikt nie dostawał kasy... Nie bądźcie naiwni. Gazeta szuka
      sensacji, jak wybiórcza utaj tak w Irlandii też ludzie muszą kupować gazety więc
      piszą takie "newsy".
    • Gość: tom_Lodz 'Gazeto' litości, nie puszczaj w obieg bzdur IP: 217.153.10.* 01.09.09, 13:50
      Nie pochwalam chuligaństwa,ale ten tekst to śmieszne bzdury
      brytyjskiego brukowca, dla którego liczy się tylko
      sensacja. 'Gazeta' powinna trzymać poziom i nie zajmować się
      kretyńskim bełkotem jakiegoś szmatławca.
      • Gość: <R> Re: 'Gazeto' litości, nie puszczaj w obieg bzdur IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 14:02
        Już dawno nie trzyma
    • Gość: <R> Jednak jak tak czytam ... -> IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 13:55
      Te komentarze, to nie mogę uwierzyć. Media na prawdę robią ludziom wodę z
      mózgu. Większość uwierzyła w te wymysły wyssane z palca. Mam teraz dylemat:
      śmiać się czy płakać? Po artykule widziałem tylko jedną opcję, ale czytając
      kilka komentów skłaniam się ku tej drugiej...
    • Gość: rentier Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 193.95.172.* 01.09.09, 14:05
      czy wypowiedz "Pana Krzysztofa" nie podpada pod grozbe karalna?
      Wyraznie zapowiada przemoc a nawet zabojstwo. Moze ktos z prawnikow
      tutaj na forum wypowie sie na ten temat.
    • Gość: rentier Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: 193.95.172.* 01.09.09, 14:07
      Zwracam sie do prawnikow na tym forum. Czy wypowiedz tego palanta z
      maczeta nie podpada pod grozbe karalna? Z tego co widac to on
      wyraznie nawoluje do przemocy a nawet zabojstwa... Nie znam sie na
      tym i dlatego prosze o wypowiedz jakiegos prawnika. Dziekuje
    • Gość: marcos Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 212.191.130.* 01.09.09, 14:12
      droga redakcjo sportowa tzw gazety wyborczej; jak mi jeszcze raz
      który napisze "POLSKA" z małej litery to mu osobiście maczetą
      paluszki uj..ę czyli obetnę. Qrwa mać jak można pisać nazwę swojej
      ojczyzny z małej litery !!!!!!!!!

PS wasze pisemko napisałem małą literą, bo na więcej nie
      zasługujecie.

BEZ POZDROWIEŃ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka