Gość: super r Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.chello.pl 01.09.09, 11:43 a potem będziemy ich zjadać , hahahhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.s Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... 01.09.09, 11:44 Brawo dla półmózgów z tutejszego forum. Dać się złapać na takie bzdury, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:13 jurek.s napisał: > Brawo dla półmózgów z tutejszego forum. Dać się złapać na takie bzdury, heh. Sam jesteś ćwierćmózg.Te rzeczy opisuje brytyjska gazeta,którą czytają Brytyjczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 212.87.227.* 01.09.09, 11:44 Wstyd mi że takie ch...e nad Wisłą się rodzą! Naznaczony hitleryzmem naród topi się we własnych odchodach. Pseudokibice to hańba Polski, to bękarty nacjonalizmu:( Niestety ten kibic (???) może nie żartować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xuj Re: We will make slaughter-house! f..k irland! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:47 Ku..., naucz się pisać po angielsku, półmózgu - to po pierwsze. Po drugie pomyśl, ku..., kto tak naprawdę zapłaci za jakiekolwiek zadymy jakie tu będą? Ci zwykli ludzie, którzy mieszkają i pracują w Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: We will make slaughter-house! f..k irland! IP: 89.108.203.* 02.09.09, 01:31 to po cholere tam pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rossi Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.09.09, 11:48 Ja przeczytalem ten artykul w tej irlandzkiej gazecie i przeczytalem tez wszystkie komentarze pod nim.99% ludzi uwaza ten artykul za dno a dziennikarza ,ktorzy go napisal za jescze wieksze dno.Co ciekawe wiekszosc z tych ludzi Irlandczykow zauwazylo ze artykul moze tylko zachecac do agresji na meczu i prowokowac do nietolerancji wobec Polakow w NI.Ale jak widac ludzie Ci nie dali sie sprowokowac i nie ma tam komentarzy typu je.. ac Polakow tylko jest rozwazne stwierdzenie ze artykul jest shit i trzeba go skrytykowc.Mam nadzieje ze w Polsce do niczego nie dojdzie(oprocz zwyciestwa bialo czerwonych na boisku)bo pamietajcie ze sytuacja tysiecy Polakow zyjacych w Irlandi nie stala sie latwiejsza po meczu w Belfascie.Teraz wszyscy ci ,ktorzy pisza ze pomszcza ataki na naszych w Irlandi chyba nie do konca rozumieja ze moga spowodowac ze narobia im jeszcze wiekszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:16 Gość portalu: Rossi napisał(a): > Ja przeczytalem ten artykul w tej irlandzkiej gazecie i przeczytalem tez > wszystkie komentarze pod nim.99% ludzi uwaza ten artykul za dno a dziennikarza > ,ktorzy go napisal za jescze wieksze dno.Co ciekawe wiekszosc z tych ludzi > Irlandczykow zauwazylo ze artykul moze tylko zachecac do agresji na meczu i > prowokowac do nietolerancji wobec Polakow w NI.Ale jak widac ludzie Ci nie > dali sie sprowokowac i nie ma tam komentarzy typu je.. ac Polakow tylko jest > rozwazne stwierdzenie ze artykul jest shit i trzeba go skrytykowc.Mam nadzieje > ze w Polsce do niczego nie dojdzie(oprocz zwyciestwa bialo czerwonych na > boisku)bo pamietajcie ze sytuacja tysiecy Polakow zyjacych w Irlandi nie stala > sie latwiejsza po meczu w Belfascie.Teraz wszyscy ci ,ktorzy pisza ze pomszcza > ataki na naszych w Irlandi chyba nie do konca rozumieja ze moga spowodowac ze > narobia im jeszcze wiekszych problemow. Masz rację, tylko że sporo debili tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Od kiedy to Ruch interesuje sie repra? IP: *.051.c95.petrotel.pl 01.09.09, 11:49 Przeciez to nie Polacy sa! Odpowiedz Link Zgłoś
fr000nc Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... 01.09.09, 11:49 Po pierwsze, co do tego Krzysztofa, to złapali jakiegos niedowartosciowanego Krzysia lat 17 z osiedla w chorzowie co mu mama nie chciała kupić PS3 albo Wii i Krzysiu w paroksyzmie bólu wyznał dziennikarzynie iż ma maczetę, z którą czuje się dobrze bo wtedy koledzy, co kibicują GieKSie to go nie biją w krocze. Po drugie, tych młodzieńców z małymi siurkami z ruchu to cała polska powinna przyjechać, zakopać 2 metry pod ściółkę i stokrotki i się skończy i kozaczenie i ten ich oberszlezjen hajmat i orgazm na widok wujka z Frankfurtu. Do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacooo Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.tessel.pl 01.09.09, 11:57 Wiemy gdzie mieszkasz! Dorwiemy ciE! i zobaczysz co wtedy zrobimy naszymi 'malymi siusiakami'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AFC Wimbledon Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.via.zamek.net.pl 01.09.09, 12:31 nie strasz, nie strasz bo się zesrasz! Rok szkolny już się chyba zaczął. łap za tornister i do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:20 Gość portalu: jacooo napisał(a): > Wiemy gdzie mieszkasz! Dorwiemy ciE! i zobaczysz co wtedy zrobimy naszymi 'maly > mi siusiakami'! Najpierw musisz go znaleźć.Kup sobie pesetę, żeby go potrzymać.A żeby zobaczyć to lupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gilala GW - ogarnijcie sie! Laserami będą walczyć :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:51 Takie artykuły pisać można już w 2, 3 klasie podstawówki po co studia dziennikarskie? Czytam ten portal tylko po to żeby mieć ubaw nic więcej :D. Tak więc miecze świetlne rycerzy Jedi i do Chorzowa. Miecze są w Polsce po 8 funtów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Większej głupoty niż ta dziś jeszcze nie czytałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ważka g Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.sprint.com.pl 01.09.09, 11:54 ja to p... zakładam kominiarę... życie ostre jak maczeta... hahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcomics Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:56 a dlaczego w artykule nie ma mowy o widelcu, którym kibice jedzą głowy nastoletnich dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 89.204.198.* 01.09.09, 11:58 No tak, polscy kibole zrobia znowu burde, a ucierpia na tym tylko Polacy mieszkajacy w Irlandii Polnocnej, bo to na nich beda potem ataki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks ruch artykuł smiech IP: 91.188.125.* 01.09.09, 12:04 ks ruch nigdy nie walczył ze sprzetem - chyba ze pisal o frajerskich ekipach cracovi .wisły . ksg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: artykuł smiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:25 Główna ekipa Ruchu nie używa sprzętu i jest honorowa. Ale takie szczyle jak ten Krzysztof nie należące do bojówki już tak. Przykładem był atak na kibiców GKS-u w Katowicach bodajże na osiedlu Paderewskiego kiedy to kilku wyrostków z Ruchu wyskoczyło z maczetą i z siekierą. Ogólnie jest problem właśnie z gównażerią w wieku gimnacjalnym i częściowo licealnym która nie respektuje pewnych zasad i nie odnosi sie z szacunkiem do starszych kibiców swojego klubu. I to te osobniki szargają dobrym imieniem swojego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Re: artykuł smiech IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 14:06 Krzysztof nie należy do zorganizowanej grupy? Taką nie jest Psycho Fans? Wiem, że artykuł jest wymysłem jakiegoś dziennikarzyny, jak i imię, klub etc. Ale to co napisał i kolega i Ty właśnie obrazuje "drobne" nieścisłości opisane przez gazetę. Wiadomo, w Irandii nie mają pojęcia o polskiej piłce ani scenie kibicowskiej więc moga się nabierać na takie bzdury. Ale po komentarzach widzę, że w Polsce ludzie wierzą w ten artykuł 0_o Z czego pewnie 99% nigdy nie była na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel-ka Re: artykuł smiech 01.09.09, 21:09 Nie wiedzą i nie muszą. Ale smród zostaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: artykuł smiech IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:26 Ku..., jakie zasady?Z nożem czy bez.Chcę iść na mecz i nie bać się psycholi.A ty tu ku... o jakiś zasadach.Ty ku... wiesz co to jest kibicowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Irlandzka gazeta: ale stek bzdur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:12 To niech gazeta wyborcza ma i czerpie przykład z tej płd-irlandzkiej gazety bo już w sumie jest prawie na tym samym poziomie pisania "faktów" z życia kibicowskiego w Polsce. To tylko pokazuje nam niski poziom pismaków i ich taniości.Zero wysiłku,refleksji liczy się tylko temat który się sprzeda nawet jeżeli nie trzyma się realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.inetia.pl 01.09.09, 12:19 To centralna prowokacja. Jeśli gość grozi śmiercią ludziom a jak mniemam dorabia sobie ten Krzysio w Irlandii to gazeta ma obowiązek powiadomić prokuraturę. A sprawa jest dęta i wyssana z paca zwłaszcza jak czytam o paralizatorach to mnie śmiech ogarnia. Popatrzcie zrsztą na inne artykuły z tego belfast telegrapha to taki polski Fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.09.09, 15:30 Tu nie chodzi o Belfast Telegraph, tylko o parę forumowiczów, którzy tu pieprzą trzy po trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol woow to wywiad net hoolsa przez czaterie buahaha IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 01.09.09, 12:19 to pewnie jakis smieRdziel z chorzowa jakis nethools bedacy dzieckiem neostrady jakich wielu siedzi na stronce niebiescy.pl pokazal swoj power a oni przedrukowali te pierdoły buahaha juz dawno sie tak nie uśmiałem Krzysztof mój idol - "teraz cała polska wie czołowy nethools z Chorzowa jest" cytat roku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assback OMFG IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 12:34 To oni się jeszcze między sobą nie wytłukli na polskich stadionach? Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni powystrzelać to kibolowskie gó... 01.09.09, 12:47 powinno się do nich strzelać jak do wściekłych zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POGON_SZN Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: *.tktelekom.pl 01.09.09, 13:14 nożownicy! c**j wam w dupe... prostaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 13:49 Zacznijmy od tego, że nikt nie dostawał kasy... Nie bądźcie naiwni. Gazeta szuka sensacji, jak wybiórcza utaj tak w Irlandii też ludzie muszą kupować gazety więc piszą takie "newsy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom_Lodz 'Gazeto' litości, nie puszczaj w obieg bzdur IP: 217.153.10.* 01.09.09, 13:50 Nie pochwalam chuligaństwa,ale ten tekst to śmieszne bzdury brytyjskiego brukowca, dla którego liczy się tylko sensacja. 'Gazeta' powinna trzymać poziom i nie zajmować się kretyńskim bełkotem jakiegoś szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Re: 'Gazeto' litości, nie puszczaj w obieg bzdur IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 14:02 Już dawno nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Jednak jak tak czytam ... -> IP: *.toya.net.pl 01.09.09, 13:55 Te komentarze, to nie mogę uwierzyć. Media na prawdę robią ludziom wodę z mózgu. Większość uwierzyła w te wymysły wyssane z palca. Mam teraz dylemat: śmiać się czy płakać? Po artykule widziałem tylko jedną opcję, ale czytając kilka komentów skłaniam się ku tej drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rentier Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 193.95.172.* 01.09.09, 14:05 czy wypowiedz "Pana Krzysztofa" nie podpada pod grozbe karalna? Wyraznie zapowiada przemoc a nawet zabojstwo. Moze ktos z prawnikow tutaj na forum wypowie sie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rentier Re: Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać IP: 193.95.172.* 01.09.09, 14:07 Zwracam sie do prawnikow na tym forum. Czy wypowiedz tego palanta z maczeta nie podpada pod grozbe karalna? Z tego co widac to on wyraznie nawoluje do przemocy a nawet zabojstwa... Nie znam sie na tym i dlatego prosze o wypowiedz jakiegos prawnika. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcos Irlandzka gazeta: Polscy kibole będą zabijać na... IP: 212.191.130.* 01.09.09, 14:12 droga redakcjo sportowa tzw gazety wyborczej; jak mi jeszcze raz który napisze "POLSKA" z małej litery to mu osobiście maczetą paluszki uj..ę czyli obetnę. Qrwa mać jak można pisać nazwę swojej ojczyzny z małej litery !!!!!!!!! PS wasze pisemko napisałem małą literą, bo na więcej nie zasługujecie. BEZ POZDROWIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś