Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sasa Obradović trenerem Turowa!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:22
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bj Re: Sasa Obradović trenerem Turowa! IP: *.dbd-ipconnect.net 23.07.09, 07:12
        no to teraz Turow mistrzem :)
        zeby jeszcze starczylo na dobrych graczy.

Ge_Devils sam jestes gowno z gownowa. a od burakiem nie jestes bo buraki sa do
        czegos przydatne w przeciwienstwie do ciebie
      • mikolaj.plank Re: Sasa Obradović trenerem Turowa! 23.07.09, 07:25
        Turowowi życzymy dalszej miłej zabawy za pieniądze skarbu państwa. Zapal
        dodatkową żarówkę i zostań sponsorem koszykarzy, siatkarzy, piłkarzy i kogo tam
        jeszcze.
      • Gość: normalny Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:24
        nie jestem niczyim fanem ale to co wyprawiaja pseudo dzialacze z
        turowa to klapa... ten zespol nigdy nie zdobedzie mistrzostwa a
        ciemnoludki z tego smiesznego miasteczka znow zyja nadziejami.
        Mistrz Polski jak zazwyczaj bedzie w 3miescie
      • Gość: GE_Devils w ktorym pkt zlamalem prawo??? czekam na odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:30
        mozecie wykasowywac moje posty...ale krytyka to nie lamanie prawa...
        zgorzelcowo to slaba druzyna za moje pieniadze z podatkow
        utrzymywana. nie zycze sobie, zeby takie cos istnialo. jesli
        znajdzie sie normalny PRYWATNY sponsor to niech sobie sponsoruje.
        Ale spolki Skarbu Panstwa nie powinny miec prawa sponsorowac
        poszczegolne zespoly
        • Gość: Mag Re: w ktorym pkt zlamalem prawo??? czekam na odpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:30
          Ge_Devils to nie są Twoje pieniądze z podatków tylko pieniądze pracowników PGE.
          Jeżeli pracownicy nie mają nic przeciwko to Ty możesz tylko zazdrościć. Tym
          bardziej że Twój zespół sponsoruje Prokom posiadający 90% umów państwowych.....
        • Gość: Anna Re: w ktorym pkt zlamalem prawo??? czekam na odpo IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 06:23
          Krytyka to faktycznie nie jest łamanie prawa ale to, w jaki sposób obrażasz i
          poniżasz wszystkich mieszkańców Zgorzelca - na to już by się znalazł paragraf.
          Biorąc pod uwagę, ze nie ma fora koszykarskiego na którym nie ziałbyś
          nienawiścią i jadem wobec zgorzelczan to materiału poglądowego w tej sprawie
          znalazłoby się aż nadto. Rozumiem, ze z jakiś względów masz problem z Turowem
          ale nie rozumiem i nie akceptuje sposobu w jaki wypowiadasz się na temat mojego
          miasta i współmieszkańców. Myśląc twoimi kategoriami to ja sobie nie życzę
          finansowania z moich podatków kościoła kat., Rydzyka, Świątyni Opatrzności, PO,
          PiS i twojej babci, która bierze emeryturkę także i z mojej kieszeni.
      • switonemsi Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! 23.07.09, 11:40
        to jest dobra wiadomosc

tylko ze w turowie sie ciecia szykuja
      • kaukonsky Poprawcie te błędy! 23.07.09, 11:46
        "Obradovića", "Crvenie Zvezdnie"...
        Wiem, że nie każdy piszący musi interesować się sportem, ale znajomość języka polskiego by się przydała...
        :o(
      • Gość: bez imienny Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! IP: 217.98.62.* 23.07.09, 13:06
        szkoda mi tych "mędrców" co rzucają psy na Turów. ogarnijcie się ludzie!!
        całej Polsce żal d*pe ściska że ktoś bardziej znany trafił do Zgorzelca...
        Brawo Turów za trenera!! ;)

p.s. życzę powodzenia ;)
      • Gość: gość Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:16
        Jak nie Filipovski to inny Saso się załapał. Sentyment pozostał.
        A wasze cudowne komentarze "Zgorzelec gó...o" świadczą o was naprawdę...
        dobrze. Dziwne, że taką dziurę stać na koszykówkę, stać na drugą NAJLEPSZĄ
        drużynę koszykarską w Polsce, ale was widzę gó..o to obchodzi, dzieciaczki.
        Podniecajcie się pseudo gwiazdką Gortatem, a Turów zostawcie w spokoju. Na
        vice też trzeba sobie zapracować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka