Gość: Ge_Devils IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bj Re: Sasa Obradović trenerem Turowa! IP: *.dbd-ipconnect.net 23.07.09, 07:12 no to teraz Turow mistrzem :) zeby jeszcze starczylo na dobrych graczy. Ge_Devils sam jestes gowno z gownowa. a od burakiem nie jestes bo buraki sa do czegos przydatne w przeciwienstwie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Sasa Obradović trenerem Turowa! 23.07.09, 07:25 Turowowi życzymy dalszej miłej zabawy za pieniądze skarbu państwa. Zapal dodatkową żarówkę i zostań sponsorem koszykarzy, siatkarzy, piłkarzy i kogo tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:24 nie jestem niczyim fanem ale to co wyprawiaja pseudo dzialacze z turowa to klapa... ten zespol nigdy nie zdobedzie mistrzostwa a ciemnoludki z tego smiesznego miasteczka znow zyja nadziejami. Mistrz Polski jak zazwyczaj bedzie w 3miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GE_Devils w ktorym pkt zlamalem prawo??? czekam na odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:30 mozecie wykasowywac moje posty...ale krytyka to nie lamanie prawa... zgorzelcowo to slaba druzyna za moje pieniadze z podatkow utrzymywana. nie zycze sobie, zeby takie cos istnialo. jesli znajdzie sie normalny PRYWATNY sponsor to niech sobie sponsoruje. Ale spolki Skarbu Panstwa nie powinny miec prawa sponsorowac poszczegolne zespoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: w ktorym pkt zlamalem prawo??? czekam na odpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:30 Ge_Devils to nie są Twoje pieniądze z podatków tylko pieniądze pracowników PGE. Jeżeli pracownicy nie mają nic przeciwko to Ty możesz tylko zazdrościć. Tym bardziej że Twój zespół sponsoruje Prokom posiadający 90% umów państwowych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: w ktorym pkt zlamalem prawo??? czekam na odpo IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 06:23 Krytyka to faktycznie nie jest łamanie prawa ale to, w jaki sposób obrażasz i poniżasz wszystkich mieszkańców Zgorzelca - na to już by się znalazł paragraf. Biorąc pod uwagę, ze nie ma fora koszykarskiego na którym nie ziałbyś nienawiścią i jadem wobec zgorzelczan to materiału poglądowego w tej sprawie znalazłoby się aż nadto. Rozumiem, ze z jakiś względów masz problem z Turowem ale nie rozumiem i nie akceptuje sposobu w jaki wypowiadasz się na temat mojego miasta i współmieszkańców. Myśląc twoimi kategoriami to ja sobie nie życzę finansowania z moich podatków kościoła kat., Rydzyka, Świątyni Opatrzności, PO, PiS i twojej babci, która bierze emeryturkę także i z mojej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! 23.07.09, 11:40 to jest dobra wiadomosc tylko ze w turowie sie ciecia szykuja Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Poprawcie te błędy! 23.07.09, 11:46 "Obradovića", "Crvenie Zvezdnie"... Wiem, że nie każdy piszący musi interesować się sportem, ale znajomość języka polskiego by się przydała... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez imienny Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! IP: 217.98.62.* 23.07.09, 13:06 szkoda mi tych "mędrców" co rzucają psy na Turów. ogarnijcie się ludzie!! całej Polsce żal d*pe ściska że ktoś bardziej znany trafił do Zgorzelca... Brawo Turów za trenera!! ;) p.s. życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sasa Obradović, "mentor Gortata", trenerem Turowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:16 Jak nie Filipovski to inny Saso się załapał. Sentyment pozostał. A wasze cudowne komentarze "Zgorzelec gó...o" świadczą o was naprawdę... dobrze. Dziwne, że taką dziurę stać na koszykówkę, stać na drugą NAJLEPSZĄ drużynę koszykarską w Polsce, ale was widzę gó..o to obchodzi, dzieciaczki. Podniecajcie się pseudo gwiazdką Gortatem, a Turów zostawcie w spokoju. Na vice też trzeba sobie zapracować Odpowiedz Link Zgłoś