licealista7 30.08.07, 00:36 Co myślicie na temat Oazy w Dobrem??? Podoba Wam się??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pd15 Re: Restauracja OAZA 04.09.07, 08:26 To super lokal! Wystrój sal bardzo ladny, wysmakowana aranżacja i nakrycie stolów, a co na stolach... mniam! Chybanie nie ma gościa, który wyszedlby z jakiegokolwiek przyjęcia glodny lub niezadowolony. Szefowa bardzo mila, konkretna, doradzi i podpowie w sprawach organizacji przyjęcia. Obsluga bardzo mila i uczynna, choć pewnie nieraz ma już dość rozbawionych gości. Najważniejsze jest jednak to, że toalety są czyściutkie i pachnące. Życzę smacznego i milej zabawy potencjalnym gościom Oazy. Zapomnialabym o cenach - umiarkowane, ale można wybrać tańsze menu. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Restauracja OAZA 04.09.07, 16:23 pd15 napisała: > To super lokal! A od której obiad tam podają, np. jutro, może wskoczę jak tak ładnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_10 Re: Restauracja OAZA 22.09.07, 21:05 supre lokal. jedzenie wysmienite, supre ładny wystruj, miła obsługa. imprezy na najwyzszym poziomi. serdecznie polecam. czyste toalety. oczywiscie przeurocze wnetrze :D jezeli impreza to tylko w oazie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Restauracja OAZA 23.09.07, 00:16 justynka_10 napisała: > supre lokal. jedzenie wysmienite, supre ładny wystruj, miła obsługa. > imprezy na najwyzszym poziomi. serdecznie polecam. czyste toalety. > oczywiscie przeurocze wnetrze :D jezeli impreza to tylko w oazie Ok to że imprezy to ja rozumieć, ale na co dzień wybrać sie tam na jakiś obiadek, coś wychlać, milę spędzić czas w miłym nastroju, jakie są możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_22 Re: Restauracja OAZA 24.09.07, 12:41 no niestety sauber1, az tak dobrze to z tą Oazą nie jest!lokal tylko i wyłącznie na imprezy okolicznościowe bez serwowania codziennych obiadków itp. Owszem kiedys podobno krążyły takie wiesci ze własciciele maja otworzyc cos w rodzaju baru czy restauracji otwartej na co dzien ale to byly chyba tylko plotki a szkoda, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Restauracja OAZA 24.09.07, 16:26 kate_22 napisała: > no niestety sauber1, az tak dobrze to z tą Oazą nie jest!lokal tylko > i wyłącznie na imprezy okolicznościowe bez serwowania codziennych > obiadków ... Oj szkoda, wielka to szkoda, gdzie te czasy świetności, kiedy to obiadek z kolacją spapuniany w Oazie smakował przez najbliższe trzy dni. Ale nadzieja jest wielka, może po tych wyborach dojdziemy do siebie i będzie nam się żyło dostatniej i godniej człowieka. Ciekawe kto jeszcze pamięta te czasy, jak środki schodziły do dołu do ludzi ciężkiej pracy, ale może ktoś urwie łeb tej Hydrze korupcji i ludzie odżyją??? Prawda że pobudziłem apetyt, ukłony dla kierownika kuchni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziomka.a Re: Restauracja OAZA 29.09.07, 19:22 Wszystko ładnie pięknie. Jedzenie wyśmienite. Obsługa oki. Jednak jeśli chodzi o dużą imperezę typu wesele to raczej bym była ostro zna . owszem zdecydowała bym się na ten lokal ale niestety tam ich trzeba pilnować bo KRADNĄ jedzenie. Byłam na takiej impreze rodzice nie zabrali jedzenia, owoców ciasta po poprawinach to w poniedziałek nie było już nic. Zostały tylko zimne zakąski. Nawet grama ciasta i owoców. Jakby nie zabrali alkoholu to pewnie też by zaginął. Rozumiem że wiadomo nikt nie żyje na księżycu i zawsze coś tam skubną, ale żeby tak beszczelnie żeby nic nie zostało. Radzę uważać Odpowiedz Link Zgłoś
licealista7 Re: Restauracja OAZA 29.09.07, 23:47 Oj mylisz sie!!! Nikt tam nic nie kradnie!!! Wiem cos o tym zaufaj mi. Nikt sobie nie bierze jedzenia ciast i owocow do domu. Moze wszystko zostalo zjedzone na weselu a wam sie cos pomylilo i zegnaliscie na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomka.a Re: Restauracja OAZA 12.10.07, 11:17 Jasne jasne, Skoro byliśmy do końca poprawin i wychodziliśmy ostatni i na stołach jeszcze było ciasto i owoce to może myszy w nocy zjadły co? Rodzicom poprostu sie nie chciało się pakować tego w ten dzień i powiedzieliśmy że przyjedziemy rano w poniedziałek i zabierzemy a oni spakują. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Restauracja OAZA 13.10.07, 13:37 ziomka.a napisała: > Jasne jasne, Skoro byliśmy do końca poprawin i wychodziliśmy ostatni > i na stołach jeszcze było ciasto i owoce to może myszy w nocy zjadły > co? Ja to po kimś bym się brzydził, fuuj!!! A może na śmietnik po prostu wyrzucono, wiesz przepisy sanitarne, a ciasto wczorajsze, "salcia" ciągle czyha, może dobrze, zdrowsi jesteście. Zaraz tylko wszyscy kradną, jak tak można??? Odpowiedz Link Zgłoś
licealista7 Re: Restauracja OAZA 14.10.07, 15:11 Zgadzam sie z tym co napisał sauber1. Znam z Oazy prawie wszystkich pracowników i zapewniam Cię ziomka.a, że nikt niczego tam nie kradnie a napewno jedzenia. Pierwszy raz słysze o takim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
to_tam Re: Restauracja OAZA 15.10.07, 07:49 PRAWIE robi różnicę...tak mówi reklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
licealista7 Re: Restauracja OAZA 15.10.07, 16:26 to_tam napisała: > PRAWIE robi różnicę...tak mówi reklama :) Ale to nie ma nic do rzeczy to moje prawie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia21 Re: Restauracja OAZA 06.08.08, 15:07 Proszę o jakieś obiektywne opinie. Planuję tam wesele. Słyszałam wiele różnych opinii i już sama nie wiem czy się decydować czy nie. Czy naprawde tak oszukują z jedzeniem i w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
licealista7 Re: Restauracja OAZA 06.08.08, 23:46 Ja wystawiam opinię bardzo pozytywną. Naprawdę nie ma się czego obawiać. Obsługa bardzo miła, jedzenia nie kradną. Wszystko oddają to co zostaje. Także naprawdę proszę się nie obawiać niczego. Wszystko w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
maxal Re: Restauracja OAZA 30.08.08, 18:39 >>Wszystko w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
maxal Re: Restauracja OAZA 30.08.08, 18:40 a jak nazwać przerzucanie imprez między lokalami? To już nie są pojedyncze przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
licealista7 Re: Restauracja OAZA 02.09.08, 15:30 No jak nie ma miejsca w danym lokalu to może przenoszą. Ja o takim czymś nie słyszałem jeszcze, ale być może tak jest. Chyba nikomu to nie przeszkadza jeśli się zgadzają na taki układ. Odpowiedz Link Zgłoś
maxal Re: Restauracja OAZA 03.09.08, 10:27 licealista7 napisał: > No jak nie ma miejsca w danym lokalu to może przenoszą. Ja o takim czymś nie > słyszałem jeszcze, ale być może tak jest. Chyba nikomu to nie przeszkadza jeśli > się zgadzają na taki układ. nie no problemu nie ma, jeśli informują Cię dwa tygodnie przed weselem, kiedy masz już wszystko pozałatwiane, zaproszenia powysyłane... Odpowiedz Link Zgłoś
chubertus Re: Restauracja OAZA 08.09.08, 11:03 OAZA lokal jak inne tylko ze z taką różnicą że nie ogólno dostępny jak sobie zamówisz to sobie podjesz a gdzie lokal w którym można sobie miło posiedziec kiedy tylko chcesz i zjeśc dobry obiadek z deserkiem szkoda że jest tak a nie inaczej ocena-jedzenie pyszne wystrój ładny ale nie ogólno dostępny Odpowiedz Link Zgłoś
warrior0878 Re: Restauracja OAZA 23.05.15, 12:04 Nie polecam nikomu doświadczenia z tym lokalem, problemy z komunikacją i narzucają swoje zasady i chcą by było wszystko po ich myśli by jak najwięcej zarobić. Klient tu sie nie liczy. Czystość, obsługa i jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Zimne potrawy, niedopieczone mięso totalny brak organizacji a obsługa zachowuje się jakby była pierwszy dzień w pracy. Nikt tu nie jest za nic odpowiedzialny. Radzę wszystkim by uroczystość rodzinną zrobić w innym miejscu niż Oaza. To moja rada po doświadczeniach na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś