Dodaj do ulubionych

Ed Sheeran

• mona.blue Re: Ed Sheeran 20.05.23, 19:54
        Ed Sheeran, Adele i Amy Winehouse to taka trójka, która lubię sobie sobie słuchać na mojej wiekowej wieży
        .
        A teraz pod wpływem Waszych wątków muzycznych, odkrywam ich klipy 😊
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ed Sheeran 21.05.23, 12:18
      Przepraszam, że dopiero teraz - ale właśnie znalazłem czas na słuchawki :)
      A wolałem się upewnić - Ed mi jednak nie pasuje do Twojej trójki - bo gdzie mu do siły głosu obu pań. Ale ogólnie jest ok.
      • mona.blue Re: Ed Sheeran 21.05.23, 12:39
        Ed to tak bardziej dla rozrywki, a Panie do romantycznych wzruszeń, szczególnie Adele. A do Amy mam słabość bo jej twórczość były tak szczera, zgodna z jej życiem.

Eda to zauważyłam pierwszy raz w filmie Bridget Jones, którejś tam części, kupiłam jedna płytkę i mam ochotę na więcej, dobrze mi się odpoczywa przy jego muzyce.

No i nie zamieściłam sanah, która ostatnio dołączyła do tej trójki, ale wiem, że Ci się nie spodobała. Ale co tam, zamieszczę:)

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ed Sheeran 21.05.23, 12:50
          Nie spodobała i nadal nie podoba mi się głosowo - ale tekstów nie analizowałem.
          • mona.blue Re: Ed Sheeran 21.05.23, 12:53
            asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Nie spodobała i nadal nie podoba mi się głosowo - ale tekstów nie analizowałem.

Właśnie teksty podobają. Mi się najbardziej 😊
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ed Sheeran 21.05.23, 12:56
              No czyli jak ja mam na przykład z rapem :)
              • iryska2604 Re: Ed Sheeran 21.05.23, 13:22
                Posłuchałam sobie dziś z wami - ale L'Americano mnie obudził , dobrze sobie przypomniec...
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ed Sheeran 21.05.23, 13:30
                  No dzień dobry! Mało Cię tu a szkoda :)
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ed Sheeran 21.05.23, 14:27
                      No ten to już w ogóle zasługuje na osobny wątek moim zdaniem!
                      • mona.blue Re: Ed Sheeran 23.05.23, 08:36
                        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> No ten to już w ogóle zasługuje na osobny wątek moim zdaniem!

a74-7, to jak, zakładasz wątek o Freddiem Mercury? Byłby ciekawy.
    • a74-7 Re: Ed Sheeran 22.05.23, 23:10
      Tez osobny watek ?:);)
      • ruda.replay Re: Ed Sheeran 22.05.23, 23:25
        Oj, lubię ją bardzo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka