ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 10:29 Czyżby po 30 tce harmonogram już się zapełnił?! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 10:41 No ta liczba oczywiście umowna, ale w sumie tak często bywa. Skończyła się beztroska studiów, jest praca, może mąż, dziecko... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:03 teraz nie tak szybko.... studia, praca i dalsza kariera... mąż i pieluchy jeszcze później... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:15 To wybory indywidualne. Na przykład niektórzy do końca single. Ale generalnie... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:46 ...ale pewnie nachodzi refleksja, że można było sobie to życie tak, czy inaczej ułożyć... zwłaszcza, gdy wraca się do pustego mieszkania i nie ma z kim dzielić tych zwykłych, prostych radości.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:48 Uhm, z drugiej strony może wystąpić Efekt Motyla. Film taki był. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:39 A zobacz film, powinien być tu i ówdzie dostępny. Ogólnie - facet odkrywa zdolność cofania się w czasie, naprawia stare błędy, ale po powrocie do "teraźniejszości" jeszcze większy syf. Mimo wielu prób... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:04 no i wciąż przy mamusi korzystający z mamusinej renciny... wieczne dzieci... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:14 Gdzie Ty widzisz coś o mamusi? Jakbym był na tym obrazku, to by był dymek Nigdy nie wiedziałem, kim chcę być; ale byłem i jestem tym, kim jestem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:24 A skąd wiedza, że to o Tobie? nie wiem, jakim tokiem myślenia idziesz, ale na pewno nie moim stąd rozbieżność Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:28 Kuwa, co że o mnie? Jak JA bym tam był to bym tak powiedział. i tyle. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:47 A to mało takich Piotrusiów na garnuszku mamy? co Ty życia nie znasz?! :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:49 Znam, ale TEGO nie ma na tym obrazku. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:51 heh... a to już tematy poboczne, łączące się z daną sytuacją nie mogą być? nie trzymam się ściśle ram... wyobraźnia - życie - wnioski Panie Asd....no, weź się Pan obudź :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:56 To załóż osobny wątas! Ostatnio w ogóle mam wrażenie, że to ja głównie zakładam :0 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:02 To prawda, może nie mają pomysłów? Nieważne. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:10 Ale może nie każdy ma pomysła - a są inne wątki? Nie ma co ciągnąć za uszy. Daj dobry przykład :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:28 A zrobić Ci zalew wątków? :D:D to do północy z forum nie zejdziesz :> Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:31 Pfff, se rób, ja se zejdę jak chciał będę :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:40 byle licznik bił na pohybel nienawistnikom :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 11:22 No ja AŻ tak złośliwy nie jestem, by KAŻDY. Ale niektórych mam na oku .) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:39 na starość się..łagodnieje! ale to jeszcze przed Wami, Panowie :P Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:42 To masz złe dane. Co prawda podobno to dotyczy głównie spółdzielczych staruszek (takie statystyki), ale... Teraz mi się nie chce tańczyć z policją, sądem - ale jak osiądę na cienkiej emeryturce co nie daje zbyt wiele okazji na "normalne" rozrywki, to kto wie? Wszak ja z urodzenia jestem wredny Poznaniak. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 12:47 Trafisz na złoze, to Ci pokaże, które pół dnia dłuższe :D:D:D :P Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 01.07.23, 13:03 uff...ZOŁZE miałam na myśli... sąsiadkę...i wredność diabli wezmą... będziesz się użerał? :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 01.07.23, 13:06 Że ona do mnie wyskoczy? Oj, może źle skończyć... A kto będzie mieszkał pod sufitem kogo? Odpowiedz Link
marii51 Re: Lata lecą... 01.07.23, 15:39 OJ TRAFIĆ SIĘ CZASEM MOŻE .. NIE TYLKO SĄSIADKA //, gdy z nudow nie może znależc swego miejsca ,, Wyżywa Się.. moja znajoma gdy zamieszkała w bloku wspólnoty, a nie w swoim domku... .......sąsiedzi wg niej z góry.. nie powinni gotować zapachy !!! włączać czego kolwiek ..dzieci nie chodzić a fruwać wraz z rodzicami... Moj syn podczas zdawania domku musiał pauzę zrobić .. wydał na sprzątanie --doglądnął wszystko wg zapisanej umowy SPRZEDAŻY, a . . odbierająca aż zołzą zapachniało.. ... Zadzwonił SYN do mnIe i mowi Mamo .. coś przeokropnego .. ps czy jej ten domek za wiele kosztował, ma w sobie 30 latka zołzowego czadu? Jej mąż to zupełnie === odwrotnośĆ nawet przepraszał kolejny raz za zachowanie SIE swojej żony tak nietaktowna? tak matka jej rozumu nie nawkładała? PRZYTULILAM SYNA .. ALEŻ TO JUZ BYŁO.... ZASPIEWAŁAM.. USTAW MUR KONIEC .. ZACZYNASZ ŻYCIE OD NOWA! w nowym domku przecież Odpowiedz Link
marii51 Re: Lata lecą... 01.07.23, 15:41 i proszę .. proza teraz a kiedyś więcej bazgroliłam wierszy ..VENO WRÓĆ......:) MOJE 7777 BO UWIELBIAM CYFERKĘ:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 02.07.23, 07:17 Już parę podejść do wierszowania było, choć niezbyt poważnych. A te 7777 to trzeba dopiero upolować :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 02.07.23, 07:16 Jak ktoś całe życie na swoim to faktycznie przeprowadzka do cienkościennego bloku może być trudna... Odpowiedz Link
marii51 Re: Lata lecą... 02.07.23, 08:07 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Jak ktoś całe życie na swoim to faktycznie przeprowadzka do cienkościennego blo > ku może być trudna... i te całe niektóre dni w domu .... podpowiaałam,żeby sluchawki z czymś w komórce , albo korki w aptece do uszu.. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Lata lecą... 02.07.23, 08:16 No trzeba się jakoś dostosować. We własnym domu tez można mieć sąsiada, co będzie walił discopolo całymi dniami na ogrodzie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lata lecą... 18.07.24, 10:08 ..to przybył nam roczek... I bez znaczenia, kto w kuchni miesza łychą... Się żyje, się je ;) Odpowiedz Link