xstefciax 12.03.24, 14:19 Za dużo czasu jej poświęcacie. Mnie interesuje tu i teraz, dlatego nie odnoszę się do wątków z przeszłości. Niemniej mnie to nie przeszkadza, pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Przeszłość 12.03.24, 15:02 Lubię przeszłość, na tym buduje się wspomnienia. O swoim czasie sama decyduję. A Pani może się to podobać, lub nie. Mam to w dudzie. Swój mentorski ton proszę wykorzystać u siebie na forum i nie pouczać, co kiedy i jak. Chętnie dopiszę się do wątku " tu i teraz" założonego przez Panią, lecz znaleźć nie mogę. Serdeczności serdeczne... Ruda. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przeszłość 12.03.24, 22:20 Przeszlosc , Za dużo czasu jej poświęcacie. Stefcia to chyba tu nowa :) Milo powitac :) To tak samo jakby poswiecac za duzo czasu dla historii wlasnego forumka , czy ...kraju ...? Pozdrowka :) Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przeszłość 12.03.24, 22:28 To nie jest to samo, ale to nie moje forum. W każdym razie ja nie będę rozmawiać o wydarzeniach na tym forum sprzed wielu miesięcy. Miałyśmy już okazję rozmawiać ze sobą. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przeszłość 12.03.24, 22:36 Miałyśmy już okazję rozmawiać ze sobą. Gdzie , jesli moge spytac ? :) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przeszłość 13.03.24, 09:16 Takie, ze z nickiem "xstefciax" nie rozmawialam jeszcze , wiec nie imputuj ....:);) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przeszłość 13.03.24, 09:18 Terazniejszosc czsto wynika z przeszlosci , z tego co zaszlo .... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Przeszłość 13.03.24, 09:39 Przeszłość, to jeden z elementów życia, nie tylko wspomnienia, to nasze doświadczenie życiowe. O oprzeszłości należy edukować, kto jak kto ale nauczyciel powinien o tym wiedzieć...choćby po to, by ustrzec się błędów naszych dziadków, innych ludzi... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Przeszłość 13.03.24, 13:26 Słuszna decyzja. Nie przypominam sobie, żebyś czynnie uczestniczyła wcześniej, więc niewiele masz do powiedzenia. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Przeszłość 13.03.24, 13:42 Ale już nie udawaj, że nie wiesz kim Stefcia jest - ani, że nie widzisz co już pisała tutaj pod tym nickiem :) Proszę, daruj sobie te zaczepki, skoro nie chcesz podjąć żadnej dalszej odpowiedzialności za rozwój forum. Szanuję taką decyzję, ale może bez przesady. Chcesz wygonić kolejną uczestniczkę? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Przeszłość 13.03.24, 13:46 Może nie wie, bo trudno nadążyć za wszystkimi nickami Pani Strefy :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Przeszłość 13.03.24, 14:39 Napisałam... może nie wie.. Mając na uwadze post a74 To co się do mnie rzucasz. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Przeszłość 13.03.24, 14:44 Bo póki co ciągle mam dla Ciebie szacunek za to, co kiedyś wnosiłaś do rozwoju tego forum. Ale skoro coś Ci się zmieniło i tylko machasz pazurami, cóż może być różnie. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przeszłość 13.03.24, 14:44 drogi asd , napisales "To po co rżnąć głupa" W mojej opinii" glupa" rznie ten /ta, ktory pisze na jednym forum , czy w jednym watku pod kilkoma nickami . Jako uczestnik forum daje innym uczestnikom credit zaufania .Nie specjalnie latam do netu w poszukiwaniu IP kazdej osoby ktora cos tam wyskrobie .Wiadomo nie od dzis ,ze najwieksze zadymy robia wlasnie wielonickowcy :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Przeszłość 13.03.24, 14:54 To wybacz, że napiszę - masz jakąś ograniczoną definicję tego pojęcia. Dla mnie jeśli ktoś udaje, że nie wie do kogo pisze - a jednak wie - to też rżnie głupa, bo może ktoś się nabierze. Tu nie chodzi o ip użytkownika, bo to tutaj mogą zobaczyć tylko zawodowi. Natomiast osoba zaatakowana - owszem często zmienia nicki ale tego NIE ukrywa i taka osoba jak Ruda, która często zagląda tu i ówdzie - o tym doskonale wie, co wniknęło także z naszej wymiany zdań na łączu prywatnym. Ojojojoj ja wredny ujawniam tajemnicę korespondencji!!!! Czy możemy wreszcie skończyć te napiedralanki i zająć się właśnie swobodnymi rozmowami na różne tematy? Bo jakoś też ostatnio w żadnym takim wątku się nie wypowiedziałaś. JA wiem doskonale, że to "trup ożywia gazetę" - ale w ogóle mi nie zależy na utrzymywaniu takiego forum. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Przeszłość 13.03.24, 15:04 Jak sie nie wypowiedziała...w tym pisała, ja pod nią, to weszła koleżanka i zepsuła atmosfere rozmowy...nie chce sie wypowiadać, to nie musi...po co informować o tym całe forum... zaatakowana - weź mnie nie rozśmieszaj. Na łączu prywatnym jestes tak samo uparty, jak na forum. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Przeszłość 13.03.24, 15:11 Tak, ona wypowiadająca swoje zdanie wszystko zepsuła, a "dziewczynę" co określiła zdanie Lezia bełkotem jeszcze chyba wczoraj miałem przepraszać. Czy Ty jeszcze coś masz do powiedzenia? I tak nic do rozwoju nie wnosisz. Może po prostu Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przeszłość 13.03.24, 16:48 Ale rozmawiałaś ze mną i to Ci wyjaśniłam na priv, może doszła wiadomość? Życzę miłego wieczoru! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przeszłość 13.03.24, 17:06 Ja nie posiadam poczty gazetowej , wiec raczej nie otrzymam wiadomosc :) Ale to juz nie jest wazne .:) Rowniez milego wieczoru :) Odpowiedz Link