vandikia 16.08.06, 11:40 bardzo proszę o jakieś zaklęcie, które spowoduje, że będzie zajebiste słońce i że będę mogła się opalać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl hokus pokus 16.08.06, 11:54 ja juz stracilam nadzieje na opalanie wiec zapisuje sie od poniedzialkui na solarium! za 2 tyg wesele - nie moge wygladac jak corka młynarza! Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 11:56 ja lubie samą czynnosc - wiec chcialabym tak sobie polezec w ogródku nie lubie opalenizny z solarium chociaz jak tak dalej pojdzie, to nie wiem czy ze 2 razy nie pojde na utrzymanie tego co udalo mi sie nad jeziorem zlapac Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: hokus pokus 16.08.06, 11:58 ja tez wole sie opalac w ogrodku a nie na łozku w solarium ale nie mam wyjscia - musze! moja nadmorska czerwcowa opalenizna juz zeszla(( wspomagam sie J&J opalizującym ale nie daje to wiekszego efektu... Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:00 u mnie na szczescie caly rok sie w miare utrzymuje kolezanka, ktora byla 3 tyg w indiach porownywala sobie nasze brzuszki i stwierdzila, ze jestem bardziej opalona i ona sie tak nie bawi, i malo osob wierzy, ze w ciagu roku nie chodze na solarium fajny jest krem do opalania z masłem kakaowym, jakiejs polskiej firmy, musze zerknac jak sie nazywa. ja go bardzo lubie, ładny zapach, łądna opalenizna i dluzej sie utrzymuje Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:10 zaraz sprawdze, ciezko ruszyc sie z kanapy jak sie ma urlop. ale jak bede szla na papierosa to zerkne )) Odpowiedz Link
vandikia Re: zazdroszcze tego nic nie robienia:-))) 16.08.06, 12:38 eheheh dlugo czekalam ) a krem wcielo cholera, chyba jest w samochodzie ale wydaje mi sie, ze to to, w takim zółciutkim opakowaniu Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 11:59 Nie powinno sie opalać nad jeziorem, tylko nad morzem, nie powinno sie tez kapac w jeziorze, tylko w słonej wodzie. Poza tym, nad jeziorem i nad rzeka zawsze jest pelno komarów. Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:01 dlaczego sie nie powinno opalac nad jeziorem? komarow nie bylo, osy tylko, ale to wszedzie na nie sezon. Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:02 vandikia napisała: > dlaczego sie nie powinno opalac nad jeziorem? komarow nie bylo, osy tylko, ale > to wszedzie na nie sezon. Komarów jest mało w tym roku, ale za to nie są bezpieczne Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:03 vandikia napisała: > dlaczego niebezpieczne? Na logike, jest ich malo Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:05 vandikia napisała: > dlaczego niebezpieczne? Jak ktos nie przeszedł zapalenia opon mózgowych, lepiej niech sie zaszczepi Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:06 myslac w ten sposob nie wychodzilabym w ogole z domu, bo cegla moze spasc... Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:07 vandikia napisała: > myslac w ten sposob nie wychodzilabym w ogole z domu, bo cegla moze spasc... Przeciez ja Cie nie zmuszam, tylko delikatnie sugeruje Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:10 rozumiem, mowie tylko ze nie ma co przesadzac poza tym jesli chodzi o rozne zarażenia to najgroźniejsze byly zawsze mazury i góry, a tam nie bywam Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:11 vandikia napisała: > rozumiem, mowie tylko ze nie ma co przesadzac > poza tym jesli chodzi o rozne zarażenia to najgroźniejsze byly zawsze mazury i > góry, a tam nie bywam Ja sie nie musze szczepic Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:13 vandikia napisała: > złego nie tykają? Od razu nic nie bedzie, ale późna jesienia czy wczesna zima moze byc przejebane Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:14 moze meteoryt pieprznie w planetke i nie ma co sie przejmowac pozna jesienia? Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:15 vandikia napisała: > moze meteoryt pieprznie w planetke i nie ma co sie przejmowac pozna jesienia? : > ) Głowa boli, błędnik przestaje funkcjonować, dobrze, ze są ściany, bo pozwalaja nie przewrócić się, rzyganie, gorączka 40 stopni Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:17 przynajmniej sie potem nie narzeka przy zwyklej grypie Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:19 vandikia napisała: > przynajmniej sie potem nie narzeka przy zwyklej grypie Nie bylabys w stanie narzekać Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:19 A jak nie masz zaufanych lekarzy, połoza do szpitala na 5-6 tygodni Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:20 szczerze, to nie slyszalam, zeby komary to przenosily, kleszcze raczej Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:21 vandikia napisała: > szczerze, to nie slyszalam, zeby komary to przenosily, kleszcze raczej A ja słyszałam, że wtym roku komary równiez maja taka siłe Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:23 vandikia napisała: > niemozliwe To przynajmniej chron głowe czarna chusta Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:24 czarna ściąga slonce, mozg sie moze zagotowac Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:25 vandikia napisała: > czarna ściąga slonce, mozg sie moze zagotowac Twoje rybki, Twoje akwarium Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:27 vandikia napisała: > wytłumaczy czemu czarna, a nie np niebieska Jeszcze do tego jedwabna Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:29 vandikia napisała: > argumenty sensowne prosze Moze jak sie zaszczepisz, dostaniesz taka w prezencie Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:30 to przy okazji pojde krew oddac, dostane tez kilka czekolad. Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:31 vandikia napisała: > to przy okazji pojde krew oddac, dostane tez kilka czekolad. Ja oddałabym krew tylko w przypadku koniecznosci dla kogoś bliskiego Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:32 ja oddawałam, ale sporadycznie, bez uzaleznienia. moze ze 3-4 razy, zwykle przy okazji - dla kogos. Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:32 vandikia napisała: > ja oddawałam, ale sporadycznie, bez uzaleznienia. moze ze 3-4 razy, zwykle > przy okazji - dla kogos. Ja na szczeście nie miałam takiej okazji i nie chce mieć Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:39 krew sie oczyszcza jak sie jej troce odda. a okazje faktycznie nieciekawe byly. Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:39 vandikia napisała: > krew sie oczyszcza jak sie jej troce odda. a okazje faktycznie nieciekawe > byly. Chyba masz regularnie okres Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:41 vandikia napisała: > yyy a jaki zwiazek ? Elementarny Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:53 vandikia napisała: > dokładniej prosze Później Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 14:03 vandikia napisała: > ok Wandzia, trzeba sie zaszczepić. Istnieje duże prawdopodobienstwo powodzi. Teraz pomyśl, komarów mało, a mutanty, po powodzi będzie cała chmara tych mutantów. Odpowiedz Link
m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 14:05 Ja pierdole to, ze przechodziłam, ide dzisiaj po szczepionke Odpowiedz Link
vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 14:05 w mazowieckim powodzi nie pzrewidują, obawiam sie, ze nawet podtopień nie bedzie kazali sie bardzie os i pszczol bac niz komarow Odpowiedz Link
ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:42 nie wiem ? słysząłem tylko jak dwie kolezanki o tym rozmawiąły ze trzecią kazik zajebał na smierć i nie mogła być na spotkaniu Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 12:52 za duzo niedopowiedzien w tej naszej gadce-szmatce, wiec sie nie wypowiadam ))) zaklecie mialo byc qrd, a slonca nadal brak Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 12:58 cóż, taka moja natura no i co mi po tym? mam sie tłuc przez miasto do Ciebie? ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 13:06 doszukująca ale to tylko na podtrzymanie ew. normalnie nie lubie Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 13:17 jeju 2 razy musze pisac to samo, bo juz komus pisalam nie lubei jak jest takie, ze co chwila sie chowa za chmurkami, wiec dzis sobie darowalam ) Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 14:00 hehehe cholera jak sie dobrze zastanowic to i tak może być ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 14:29 wracajac do meritum.... w dalszym ciagu nie wytlumaczyles Odpowiedz Link
vandikia Re: :) 16.08.06, 14:38 wiesz co , zaraz przestane gadac z Toba )) ok inną droga Ci to wytlumacze bo tak sie nie da Odpowiedz Link
krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:25 daj na msze w swojej prośbie)) Witam)) Odpowiedz Link
vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:27 czesc Krysi jak pogoda w gorach? jak wakacje? bylas gdzies? aaa mysle, ze taka moja malutka prosba to sie nie bedzie liczyc, tylko kasa na marne pojdzie Odpowiedz Link
krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:31 W tym roku na Mazurach była...( kurklanki )i w pirewszym tygodniu zaliczyła grype z zołądkiem a w drugim angine....chyba było ładnie i ciepło z tego co pamiętam))) a górach lało i pieruny waliły ka popadnie)) teraz jak sie urlop skończył to sie francowate słońce pokazało)) Odpowiedz Link
vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:33 boszzzzzz, no to mialas az mi Ciebie żal ale Ty chyba pogodną naturę masz, wiec pewnie wqrw nie za duży? hehe no ja zaczelam urlop poki co leniwie w domu, a zobaczymy co dalej - licze wlasnie na słoneczko, ale poki co troche jest a troche nie ma Odpowiedz Link
krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:44 Eeeee no byłam ....delikatnie mówiac skierna - a jak to tylko B moze powiedzieć....wział jeszcze tydzień urlopu ( zaległego zreszta ) i odpoczywa se po urlopie w ......lesie.... grzyby sie pojawiły podobno))hy hy hy no mogło by to słońce jeszcze troche poswiecić i pogrzać....no może nie tak jak w lipcu ale mogłoby nie robić se jaj....jeszcze troche jest do zimy)) może jeszcze poświeci??? Odpowiedz Link
vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:47 wspolczuje, bardzo tiaaa ja tez slyszalam, ze wysyp grzybow i kurde 3 godziny wczoraj z kolezanka szukalysmy, ale oprocz trujacych nic ))) maz sie jedynie wqrzyl, bo nienawidzi lasu, chlopak kolezanki sie zgubil i zanim sie spotkalismy 2 raz zdazyl łodke wystrugac hehehe )) obserwuje pogode 16dniową i poki co niestety deszcz i deszcz Odpowiedz Link
krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 13:39 Eee no ja las lubie i ON też ( miwszkamy w lesie bądź co bądź ) .....ja tez w nim grzybów nie widze chyba ze beda takie metrowe ( jak na grzyby to tylko za mna bo ja podobno mijam najładniejsze okazy - hy hy )....z pogoda to właśnie nie bedzie za ciekawie do końca sierpnia chyba ale moze, może.... Odpowiedz Link
vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 13:42 o to ja sie z Toba chetnie na grzybobranie wybiore )))) a z pogoda sama nie wiem, na tej stronce, co link ponizej codziennie sie zmienia, wiec moze... www.twojapogoda.pl/menu/prognozana16dni.htm# Odpowiedz Link
baba_krk to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:32 caly dlugi weekend padalo u mnie i byly burze i tez sie nie opalalam PP Odpowiedz Link
vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:40 czesc malutka )))) no u mnie na upartego mozna, ale ja tak nie lubie, lubie pelne slonce )) Odpowiedz Link
vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:46 ne, w domu jestem urlopuje ))))) dzwonil rano kolega K z firmy i powiedzial, ze mi zabieraja laptopika buuuuuuu : ( Odpowiedz Link
baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:49 Ty to masz przejscia z tym laptopem hehe a co poza tym u Ciebie? jak tam urlop mija? Odpowiedz Link
vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:55 bo to sluzbowka urlop sie dopiero zaczal, przedwczoraj impreza, wczoraj bylismy w lesie dzis dzien sprzatania, teraz przerwa na kompy i pozniej popoludniu sprzatanie szafy do konca tyg zamierzamy zaleglosci nadrobic w stylu zglosic reklamacje lodowki, kuoic to co mialo byc dawno kupione itd. a przyszly tydzien jeszcze nie wiem, w weekend wyjezdzamy ale na 1 gora 2 dni, moze nastepny weekend na 4 dni nad jezioro ze znajomymi. a we wrzesniu jednak do chorwacji sie wybieramy Odpowiedz Link
baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:00 no to pracowicie sie zapowiada Ci sie urlop no i fajnie z ta wrzesniowa Chorwacja )) ja dzisiaj o 3 w nocy sprzatalam, bo po pracy poszlam na imieniny kolezanki Marii, wracam do domu a tu jezioro na srodku pokoju... zostawilam otwarte okno, byla niesamowita burza i mi hacjende zalalo hehe a co do wakacji to ja tez planuje pod koniec wrzesnia i cos czuje, ze dla odmiany pojade do hiszpanii PPPP Odpowiedz Link
vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:03 no fajnie, zreszta uklada sie jak chcialam, teraz chcialam urlop, zeby po prostu psychicznie odpoczac od pracy, a niekoniecznie zmeczyc sie jakims wyjezdzaniem, a we wrzeniu jedziemy z fajną ekipą. oczywiscie juz z 10 razy zmienialismy miejscowke, w kolejnosci mniej wiecej wygladalo to tak: hiszpania, wlochy, hiszpania, egipt, hiszpania (3raz hehehe), tunezja i wreszcie chorwacja ha! znam ten bol, bo mi tak biuro ostatnio zalało, wyszłam z roboty na ok godzinke i akurat oberwanie chmury bylo ))) a @ mozesz czytac? bo bym Ci cos krociutkiego wyslala ale popoludniu? Odpowiedz Link
baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:13 @ to ja mam w 100% zapchanego od dawna, wiec nawet nie zagladam tam chwilowo... ale mozesz sprobowac wyslac, kiedys na pewno dojdzie PP najwczesniej na necie bede za tydzien... tez sie zastanawialamm nad egiptem, albo tunezja we wrzesniu bo prawda jest taka, ze miejsce jest mi obojetne, zalezy mi jedynie na plazy i nicnierobieniu hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:16 kurcze wyslac Ci z tego gmaila zaproszenie? tam nie ma opci zapchania. tak bym chciala z Toba pogadac " na osobności" no nic, zobacze co u mnie bedzie, jesli bede musiala stara toshibe podlaczyc, to tam chyba mam gg, tylko tamten komp to ledwo zipie, wiec nie wiem jak bedzie chodzilo, ale bysmy pogadaly troche przynajmniej. hehe to tak jak i mnie, nicnierobienie, slonce, zimne drinki )))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:18 browanx mi wyslal zaproszenie juz wieki temu, ale z tym jeszcze nic nie zrobilam... ech brak czasu, brak czasu ((( teraz musze juz powoli spadac, ale w przyszlym tyg. zajrze na dluzej i sprobuje tyrknac buziaki ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:19 buziaczki, wracaj szybko pchełko, bo braki Ciebie cholerka odczuwac powaznie zaczynam i sie nie zatyraj ) papa Odpowiedz Link