16.08.06, 11:40
bardzo proszę o jakieś zaklęcie, które spowoduje, że będzie zajebiste słońce
i że będę mogła się opalać smile
Obserwuj wątek
    • monalisa.pl hokus pokus 16.08.06, 11:54
      ja juz stracilam nadzieje na opalanie wiec zapisuje sie od poniedzialkui na
      solarium!
      za 2 tyg wesele - nie moge wygladac jak corka młynarza!
      • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 11:56
        ja lubie samą czynnosc - wiec chcialabym tak sobie polezec w ogródku smile
        nie lubie opalenizny z solarium sad chociaz jak tak dalej pojdzie, to nie wiem
        czy ze 2 razy nie pojde na utrzymanie tego co udalo mi sie nad jeziorem
        zlapac smile
        • monalisa.pl Re: hokus pokus 16.08.06, 11:58
          ja tez wole sie opalac w ogrodku a nie na łozku w solarium ale nie mam wyjscia -
          musze!
          moja nadmorska czerwcowa opalenizna juz zeszlasad((
          wspomagam sie J&J opalizującym ale nie daje to wiekszego efektu...
          • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:00
            u mnie na szczescie caly rok sie w miare utrzymuje smile kolezanka, ktora byla 3
            tyg w indiach porownywala sobie nasze brzuszki i stwierdzila, ze jestem
            bardziej opalona i ona sie tak nie bawi, i malo osob wierzy, ze w ciagu roku
            nie chodze na solarium smile
            fajny jest krem do opalania z masłem kakaowym, jakiejs polskiej firmy, musze
            zerknac jak sie nazywa. ja go bardzo lubie, ładny zapach, łądna opalenizna i
            dluzej sie utrzymuje smile
            • monalisa.pl Re: hokus pokus 16.08.06, 12:08
              dax kosmetics?
              mamsmile
              • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:09
                Tylko Ives Rochersmile
              • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:10
                zaraz sprawdze, ciezko ruszyc sie z kanapy jak sie ma urlop. ale jak bede szla
                na papierosa to zerkne wink))
                • monalisa.pl zazdroszcze tego nic nie robienia:-))) 16.08.06, 12:34

• vandikia Re: zazdroszcze tego nic nie robienia:-))) 16.08.06, 12:38
                    eheheh dlugo czekalam smile) a krem wcielo cholera, chyba jest w samochodzie wink
                    ale wydaje mi sie, ze to to, w takim zółciutkim opakowaniu smile
        • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 11:59
          Nie powinno sie opalać nad jeziorem, tylko nad morzem, nie powinno sie tez
          kapac w jeziorze, tylko w słonej wodzie. Poza tym, nad jeziorem i nad rzeka
          zawsze jest pelno komarów.
          • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:01
            dlaczego sie nie powinno opalac nad jeziorem? komarow nie bylo, osy tylko, ale
            to wszedzie na nie sezon.
            • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:02
              vandikia napisała:

> dlaczego sie nie powinno opalac nad jeziorem? komarow nie bylo, osy tylko,
              ale
              > to wszedzie na nie sezon.

Komarów jest mało w tym roku, ale za to nie są bezpieczne
              • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:02
                dlaczego niebezpieczne?
                • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:03
                  vandikia napisała:

> dlaczego niebezpieczne?

Na logike, jest ich malo
                • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:05
                  vandikia napisała:

> dlaczego niebezpieczne?

Jak ktos nie przeszedł zapalenia opon mózgowych, lepiej niech sie zaszczepi
                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:06
                    myslac w ten sposob nie wychodzilabym w ogole z domu, bo cegla moze spasc...
                    • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:07
                      vandikia napisała:

> myslac w ten sposob nie wychodzilabym w ogole z domu, bo cegla moze spasc...

Przeciez ja Cie nie zmuszam, tylko delikatnie sugeruje
                      • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:10
                        rozumiem, mowie tylko ze nie ma co przesadzac smile
                        poza tym jesli chodzi o rozne zarażenia to najgroźniejsze byly zawsze mazury i
                        góry, a tam nie bywam smile
                        • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:11
                          vandikia napisała:

> rozumiem, mowie tylko ze nie ma co przesadzac smile
                          > poza tym jesli chodzi o rozne zarażenia to najgroźniejsze byly zawsze mazury
                          i
                          > góry, a tam nie bywam smile

Ja sie nie musze szczepicsmile
                          • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:11
                            złego nie tykają? wink
                            • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:13
                              vandikia napisała:

> złego nie tykają? wink

Od razu nic nie bedzie, ale późna jesienia czy wczesna zima moze byc
                              przejebanesmile
                              • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:14
                                moze meteoryt pieprznie w planetke i nie ma co sie przejmowac pozna jesienia? smile
                                • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:15
                                  vandikia napisała:

> moze meteoryt pieprznie w planetke i nie ma co sie przejmowac pozna
                                  jesienia? :
                                  > )

Głowa boli, błędnik przestaje funkcjonować, dobrze, ze są ściany, bo pozwalaja
                                  nie przewrócić się, rzyganie, gorączka 40 stopnismile
                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:17
                                    przynajmniej sie potem nie narzeka przy zwyklej grypie smile
                                    • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:19
                                      vandikia napisała:

> przynajmniej sie potem nie narzeka przy zwyklej grypie smile

Nie bylabys w stanie narzekaćsmile
                                    • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:19
                                      A jak nie masz zaufanych lekarzy, połoza do szpitala na 5-6 tygodnismile
                                      • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:20
                                        szczerze, to nie slyszalam, zeby komary to przenosily, kleszcze raczej smile
                                        • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:21
                                          vandikia napisała:

> szczerze, to nie slyszalam, zeby komary to przenosily, kleszcze raczej smile

A ja słyszałam, że wtym roku komary równiez maja taka siłesmile
                                          • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:23
                                            niemozliwe wink
                                            • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:23
                                              vandikia napisała:

> niemozliwe wink

To przynajmniej chron głowe czarna chustasmile
                                              • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:24
                                                czarna ściąga slonce, mozg sie moze zagotowac smile
                                                • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:25
                                                  vandikia napisała:

> czarna ściąga slonce, mozg sie moze zagotowac smile

Twoje rybki, Twoje akwariumsmile
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:25
                                                    wytłumaczy czemu czarna, a nie np niebieska smile
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:27
                                                    vandikia napisała:

> wytłumaczy czemu czarna, a nie np niebieska smile

Jeszcze do tego jedwabnasmile
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:27
                                                    argumenty sensowne prosze smile
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:29
                                                    vandikia napisała:

> argumenty sensowne prosze smile

Moze jak sie zaszczepisz, dostaniesz taka w prezenciesmile
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:30
                                                    to przy okazji pojde krew oddac, dostane tez kilka czekolad.
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:31
                                                    vandikia napisała:

> to przy okazji pojde krew oddac, dostane tez kilka czekolad.

Ja oddałabym krew tylko w przypadku koniecznosci dla kogoś bliskiego
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:32
                                                    ja oddawałam, ale sporadycznie, bez uzaleznienia. moze ze 3-4 razy, zwykle przy
                                                    okazji - dla kogos.
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:32
                                                    vandikia napisała:

> ja oddawałam, ale sporadycznie, bez uzaleznienia. moze ze 3-4 razy, zwykle
                                                    > przy okazji - dla kogos.

Ja na szczeście nie miałam takiej okazji i nie chce mieć
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:39
                                                    krew sie oczyszcza jak sie jej troce odda. a okazje faktycznie nieciekawe byly.
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:39
                                                    vandikia napisała:

> krew sie oczyszcza jak sie jej troce odda. a okazje faktycznie nieciekawe
                                                    > byly.

Chyba masz regularnie okres
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:40
                                                    yyy a jaki zwiazek ? smile
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:41
                                                    vandikia napisała:

> yyy a jaki zwiazek ? smile

Elementarnysmile
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:48
                                                    dokładniej prosze smile
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 12:53
                                                    vandikia napisała:

> dokładniej prosze smile

Późniejsmile
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 12:55
                                                    oksmile
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 14:03
                                                    vandikia napisała:

> oksmile

Wandzia, trzeba sie zaszczepić. Istnieje duże prawdopodobienstwo powodzi.
                                                    Teraz pomyśl, komarów mało, a mutanty, po powodzi będzie cała chmara tych
                                                    mutantów.
                                                  • m0ralnosc Re: hokus pokus 16.08.06, 14:05
                                                    Ja pierdole to, ze przechodziłam, ide dzisiaj po szczepionke
                                                  • vandikia Re: hokus pokus 16.08.06, 14:05
                                                    w mazowieckim powodzi nie pzrewidują, obawiam sie, ze nawet podtopień nie
                                                    bedzie smile
                                                    kazali sie bardzie os i pszczol bac niz komarow smile
    • ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:23
      na zajebiste słońce tylko zajebanie pomagasmile
      • vandikia Re: :) 16.08.06, 12:24
        ale komu??? wink))
        • ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:26
          na śmierćsmile
          • vandikia Re: :) 16.08.06, 12:28
            nie można tak smile
            • ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:32
              można można smile
              • vandikia Re: :) 16.08.06, 12:39
                to bolesne smile
                • ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:42
                  nie wiem ? słysząłem tylko jak dwie kolezanki o tym rozmawiąły ze trzecią kazik
                  zajebał na smierć i nie mogła być na spotkaniusmile
                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 12:48
                    aaaa to takie jebanie ....wink
                    • ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:52
                      zawsze chyba takie samo?smile
                      • vandikia Re: :) 16.08.06, 12:52
                        za duzo niedopowiedzien w tej naszej gadce-szmatce, wiec sie nie
                        wypowiadam smile)))
                        zaklecie mialo byc qrd, a slonca nadal brak smile
                        • ticoqp Re: :) 16.08.06, 12:57
                          ja tam walę otwartym tekstem od początkusmile
                          u mnie swiecismile
                          • vandikia Re: :) 16.08.06, 12:58
                            cóż, taka moja natura smile
                            no i co mi po tym? mam sie tłuc przez miasto do Ciebie? smile)))
                            • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:04
                              że niby jaka?
                              zawsze moze byc jeszcze solariumsmile
                              • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:06
                                doszukująca
                                ale to tylko na podtrzymanie ew. normalnie nie lubie smile
                                • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:14
                                  aaa
                                  no to masz wybór - ciągle świecismile
                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:17
                                    jeju 2 razy musze pisac to samo, bo juz komus pisalam smile nie lubei jak jest
                                    takie, ze co chwila sie chowa za chmurkami, wiec dzis sobie darowalam smile)
                                    • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:23
                                      u mnie się nie chowasmile
                                      • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:24
                                        no skojarzenie z obrzezaniem - automatyczne
                                        • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:26
                                          o schowało sięsmile))))))
                                          • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:28
                                            eh kopoviu wink bystry jestes smile
                                            • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:28
                                              strachliwysmile
                                              • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:29
                                                bo uwierze , ała wink))
                                                • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:40
                                                  to sie nie przekonaszsmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:43
                                                    a jak mam sie przekonac?
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:49
                                                    w nocysmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 13:50
                                                    conajmniej trójznacznie napisales wink
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 13:59
                                                    a myślałem, ze co najmniej 5 ciosad(((((((
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:00
                                                    hehehe cholera jak sie dobrze zastanowic to i tak może być smile)))
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:12
                                                    więc jak by to określić jednoznacznie?smile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:13
                                                    no wlasnie, jak? smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:20
                                                    przez dotyk moze?smile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:24
                                                    jak ET? wink
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:25
                                                    ET go homesmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:29
                                                    wracajac do meritum....wink w dalszym ciagu nie wytlumaczyles smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:30
                                                    zaj.na smierć?
                                                    czy wieloznaczności nocy?
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:32
                                                    nocy smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:38
                                                    sama znalazłas 3 to jak nie wiesz?smile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:38
                                                    wiesz co , zaraz przestane gadac z Toba smile)) ok inną droga Ci to wytlumacze bo
                                                    tak sie nie da tongue_out
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:44
                                                    to czekamsmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:46
                                                    mozesz se czekac, foch to foch hehehe
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:54
                                                    no i juz?
                                                    eeee myslałem, ze strzelisz lepszegosmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 14:57
                                                    a jakiego bys chcial, hę?
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 14:58
                                                    zaskocz mniesmile moze być bez serasmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:00
                                                    myslisz, ze jeszcze mogie? smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:01
                                                    możeszsmile
                                                    od sera się zacierasmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:02
                                                    eee chyba nie smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:16
                                                    nie ze sens? czy ze zaciera?smile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:17
                                                    wybierz sobie hehe smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:22
                                                    gambozola?smile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:24
                                                    a nie cambozola? smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:26
                                                    smile no mówiesmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:28
                                                    boziu musze sie wrocic, ale pewnie to wiesz smile)))))
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:31
                                                    dobrze napisałassmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:34
                                                    i co dalej? smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:37
                                                    kup i mi dajsmile kazałas wybierac to wybrałemsmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:38
                                                    aj siii smile ok kupie i dam, wymiana za kiecke smile))))
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:48
                                                    to kup moze 5 kg?smile))))))))))))
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:55
                                                    hehehe nie wiem za co tongue_outPP
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 15:57
                                                    za kobyle cacosmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 15:59
                                                    no pieknie pieknie smile))
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 16:04
                                                    też mi sie podobasmile))))))))
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 16:05
                                                    ale u mnie na wsi konia nie uświadczysz, kobyły tyż smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 16:14
                                                    a co się końmi stało?smile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 16:19
                                                    technika ich wypieprzyla sad
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 16:27
                                                    sad wibratory?wink
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 16:32
                                                    kopov!!!!!
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 16:35
                                                    tam gdzie ja jeżdże sa koniesmile))) (takie na 4 nogachsmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 16:37
                                                    chyba hobbystycznie je trzymaja smile
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 16:41
                                                    nie wiem ale sa tez źrebaki
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 16:42
                                                    znaczy sie wibratorów nie stosują smile)))))
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 16:53
                                                    tylko do ubijania masłasmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 16:54
                                                    skad wiesz, ze tylko? wink
                                                  • ticoqp Re: :) 16.08.06, 17:01
                                                    bo dzieci majasmile
                                                    ciaosmile
                                                  • vandikia Re: :) 16.08.06, 17:03
                                                    o naiwny, to nie jest wykładnik smile)
                                                    no pa pa smile
    • krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:25
      daj na msze w swojej prośbiesmile))
      Witamsmile))
      • vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:27
        czesc Krysi smile jak pogoda w gorach? jak wakacje? bylas gdzies?
        aaa mysle, ze taka moja malutka prosba to sie nie bedzie liczyc, tylko kasa na
        marne pojdzie wink
        • krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:31
          W tym roku na Mazurach była...( kurklanki )i w pirewszym tygodniu zaliczyła
          grype z zołądkiem a w drugim angine....chyba było ładnie i ciepło z tego co
          pamiętamsmile)))
          a górach lało i pieruny waliły ka popadniesmile))
          teraz jak sie urlop skończył to sie francowate słońce pokazałosmile))
          • vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:33
            boszzzzzz, no to mialas smile az mi Ciebie żal smile ale Ty chyba pogodną naturę
            masz, wiec pewnie wqrw nie za duży? smile
            hehe no ja zaczelam urlop poki co leniwie w domu, a zobaczymy co dalej - licze
            wlasnie na słoneczko, ale poki co troche jest a troche nie ma smile
            • krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:44
              Eeeee no byłam ....delikatnie mówiac skierna - a jak to tylko B moze
              powiedzieć....wział jeszcze tydzień urlopu ( zaległego zreszta ) i odpoczywa se
              po urlopie w ......lesie.... grzyby sie pojawiły podobnosmile))hy hy hy
              no mogło by to słońce jeszcze troche poswiecić i pogrzać....no może nie tak jak
              w lipcu ale mogłoby nie robić se jaj....jeszcze troche jest do zimysmile))
              może jeszcze poświeci???
              • vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 12:47
                wspolczuje, bardzo smile
                tiaaa ja tez slyszalam, ze wysyp grzybow i kurde 3 godziny wczoraj z kolezanka
                szukalysmy, ale oprocz trujacych nic smile))) maz sie jedynie wqrzyl, bo
                nienawidzi lasu, chlopak kolezanki sie zgubil i zanim sie spotkalismy 2 raz
                zdazyl łodke wystrugac hehehe smile))
                obserwuje pogode 16dniową i poki co niestety deszcz i deszcz smile
                • krysica Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 13:39
                  Eee no ja las lubie i ON też ( miwszkamy w lesie bądź co bądź ) .....ja tez w
                  nim grzybów nie widze chyba ze beda takie metrowe ( jak na grzyby to tylko za
                  mna bo ja podobno mijam najładniejsze okazy - hy hy )....z pogoda to właśnie
                  nie bedzie za ciekawie do końca sierpnia chyba ale moze, może....
                  • vandikia Re: :) Weź przykład z naszych polityków i 16.08.06, 13:42
                    o to ja sie z Toba chetnie na grzybobranie wybiore smile))))
                    a z pogoda sama nie wiem, na tej stronce, co link ponizej codziennie sie
                    zmienia, wiec moze... smile
                    www.twojapogoda.pl/menu/prognozana16dni.htm#
    • baba_krk to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:32
      caly dlugi weekend padalo u mnie i byly burze i tez sie nie opalalam tongue_outPP
      • vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:40
        czesc malutka smile)))) no u mnie na upartego mozna, ale ja tak nie lubie, lubie
        pelne slonce smile))
        • baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:40
          mozesz wskoczyc na gada?
          • vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:46
            ne, w domu jestem uncertain urlopuje smile)))))
            dzwonil rano kolega K z firmy i powiedzial, ze mi zabieraja laptopika buuuuuuu :
            (
            • baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:49
              Ty to masz przejscia z tym laptopem hehe
              a co poza tym u Ciebie? jak tam urlop mija?
              • vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 12:55
                bo to sluzbowka sad
                urlop sie dopiero zaczal, przedwczoraj impreza, wczoraj bylismy w lesie smile
                dzis dzien sprzatania, teraz przerwa na kompy i pozniej popoludniu sprzatanie
                szafy smile
                do konca tyg zamierzamy zaleglosci nadrobic w stylu zglosic reklamacje lodowki,
                kuoic to co mialo byc dawno kupione itd. a przyszly tydzien jeszcze nie wiem, w
                weekend wyjezdzamy ale na 1 gora 2 dni, moze nastepny weekend na 4 dni nad
                jezioro ze znajomymi.
                a we wrzesniu jednak do chorwacji sie wybieramy smile
                • baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:00
                  no to pracowicie sie zapowiada Ci sie urlop no i fajnie z ta wrzesniowa
                  Chorwacja smile))

ja dzisiaj o 3 w nocy sprzatalam, bo po pracy poszlam na imieniny kolezanki
                  Marii, wracam do domu a tu jezioro na srodku pokoju... zostawilam otwarte okno,
                  byla niesamowita burza i mi hacjende zalalo hehe
                  a co do wakacji to ja tez planuje pod koniec wrzesnia i cos czuje, ze dla
                  odmiany pojade do hiszpanii tongue_outPPPP
                  • vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:03
                    no fajnie, zreszta uklada sie jak chcialam, teraz chcialam urlop, zeby po
                    prostu psychicznie odpoczac od pracy, a niekoniecznie zmeczyc sie jakims
                    wyjezdzaniem, a we wrzeniu jedziemy z fajną ekipą. oczywiscie juz z 10 razy
                    zmienialismy miejscowke, w kolejnosci mniej wiecej wygladalo to tak: hiszpania,
                    wlochy, hiszpania, egipt, hiszpania (3raz hehehe), tunezja i wreszcie
                    chorwacja smile
                    ha! znam ten bol, bo mi tak biuro ostatnio zalało, wyszłam z roboty na ok
                    godzinke i akurat oberwanie chmury bylo smile)))
                    a @ mozesz czytac? bo bym Ci cos krociutkiego wyslala ale popoludniu? smile
                    • baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:13
                      @ to ja mam w 100% zapchanego od dawna, wiec nawet nie zagladam tam chwilowo...
                      ale mozesz sprobowac wyslac, kiedys na pewno dojdzie tongue_outPP
                      najwczesniej na necie bede za tydzien...
                      tez sie zastanawialamm nad egiptem, albo tunezja we wrzesniu bo prawda jest
                      taka, ze miejsce jest mi obojetne, zalezy mi jedynie na plazy i nicnierobieniu
                      hehe
                      • vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:16
                        kurcze wyslac Ci z tego gmaila zaproszenie? smile tam nie ma opci zapchania. tak
                        bym chciala z Toba pogadac " na osobności" sad no nic, zobacze co u mnie bedzie,
                        jesli bede musiala stara toshibe podlaczyc, to tam chyba mam gg, tylko tamten
                        komp to ledwo zipie, wiec nie wiem jak bedzie chodzilo, ale bysmy pogadaly
                        troche przynajmniej.
                        hehe to tak jak i mnie, nicnierobienie, slonce, zimne drinki smile))))
                        • baba_krk Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:18
                          browanx mi wyslal zaproszenie juz wieki temu, ale z tym jeszcze nic nie
                          zrobilam... ech brak czasu, brak czasu sad(((
                          teraz musze juz powoli spadac, ale w przyszlym tyg. zajrze na dluzej i sprobuje
                          tyrknac
                          buziaki wink)))
                          • vandikia Re: to ja tez chce :)))))))))) 16.08.06, 13:19
                            buziaczki, wracaj szybko pchełko, bo braki Ciebie cholerka odczuwac powaznie
                            zaczynam sad
                            i sie nie zatyraj smile) papa smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka