angelikaml 14.10.06, 20:33 Czesc Chcialabym sie dowiedziec czy ktos moze odbiera w niemczech Polsat Cyfrowy lub Cyfre, czy wogole jest mozliwe wykupienie w Polsce pakietu na abonament i odbieranie tego tutaj. Dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna265 Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 14.10.06, 21:03 Witam. Tak jest to mozliwe. Polsat cyfrowy bedzie dzialac.Mozna sobie wykupic abonament w Polsce.Moj brat robi juz tak kilka lat. Ja tez sobie tu przywiozlam cyfre,ale nie oplacam abonamentu i rowniez dziala tylko ze jest to pakiet podstawowy tz.programy jak na zwyklej satelicie. Odpowiedz Link
viktualia Cyfra 16.10.06, 13:15 hi justyna265 napisała: > Ja tez sobie tu przywiozlam cyfre,ale nie oplacam abonamentu i rowniez dziala > tylko ze jest to pakiet podstawowy tz.programy jak na zwyklej satelicie. mozesz wyjasnic, bo nie bardzo rozumiem? podstawowy to m.in. tvp1, tvp2, tvp3 ...i tak dalej odbierasz i nie placisz? pa Odpowiedz Link
justyna265 Re: Cyfra 16.10.06, 21:54 Bez abonamentu masz podstawowy pakiet to znaczy to co odbiera zwykla satelita. Nie ma tam tvp1,tvp2,polsatu. Sa polskie moze trzy ,cztery,tele5,polonia,polsat2,biznes,(ale nie jestem pewna)co do tych programow bo jakis czas mam swoj wylonczony wiec nie mam mozliwosci sprawdzic Odpowiedz Link
angelikaml Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 14.10.06, 21:10 A czy do polsatu trzeba wykupic zestaw sat. w polsce (lepiej) czy mozna cos kupic w niemczech. A jest ten dekoder na karte? Dzieki za odp Odpowiedz Link
justyna265 Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 14.10.06, 21:27 Tak dekoder jest na karte. Kupujac polsat cyfrowy to masz caly zestaw(dekoder+antena+karta) Jesli w miejscu gdzie mieszkasz jest lacze satelitarne(nie kablowka) to wystarczy tylko sam dekoder. Niewiem czy w niemczech jest to dostepne, polsat cyfrowy napewno nie. Odpowiedz Link
milana2 Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 16.10.06, 14:25 Ja odbieram. Dekoder kupila nam w Polsce siostra meza, na jej nazwisko i oplaca kwartalnie. 150 zl to kosztuje. My mieszkamy na wsi, wiec antena juz byla. Ale tylko na odbior Astry, wiec musielismy zalozyc dodatkowa "glowice" (kompletnie sie na tym nie znam), ktora odbiera Hotbird. Sa pewnie jakies inne uniwersalne, sterowane pilotem z domu, ale to juz wyzsza filozofia dla mnie :-)) Odpowiedz Link
justyna265 Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 16.10.06, 21:57 kbird ontaktowalam sie kiedys z obsluga klienza powiedziano mi ze bede odbierac tylko z jednej stacji a troche pokabinowalam i odbieram i astre i hot Odpowiedz Link
stolberg Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 18.10.06, 09:56 czesc nam ojciec kupil POLSAT CYFROWY. Nam tylko poslal tuner +karta+pilot on sobie zostawil talerz i LNB Mamy pakiet FAMILIJNY i mamy najwazniejsze jak dla nas programy polskie. I wszystko dziala bez zarzutow. Teraz jest promocja w CYFROWYM POLSACIE. Odpowiedz Link
starucha121 Re: Polsat Cyfrowy i Cyfra 27.10.06, 15:20 Mam cyfre+, pakiet podstawowy za 29zł, wiecej mi do szczescia nie potrzeba...:) Przy zakupie nie mów, ze kupujesz zagranice, bo w regulaminie jest zapis, ze cyfra jest do odbioru tylko na terytorium RP:) choć i tak mnóstwo ludzi to wywozi. Odpowiedz Link