borsuczyca.klusek 26.12.24, 14:04 Zwana też trzydniówką albo grypą żołądkową. Z tego co wiem nie ma na to mocny i jak ktoś złapie to musi odchorować swoje. Ale jak macie jakieś sposoby na leczenie doraźne to piszcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 17:58 nie zastawiaj drogi do kibelka żeby w razie czego zdążyć :) no i dużo pij żeby się nie odwodnić, cokolwiek, piwo, wino, szampan Odpowiedz Link
irsila Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 18:03 Za dużo alkoholu, zniszczona śluzówka, a nie jelitówka:D Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 18:08 irsila napisała: > Za dużo alkoholu, zniszczona śluzówka, > a nie jelitówka:D jak śluzówka? śluzówka jest w nosie a nie w dupie borsuczyca za mało pije i się doigrała Odpowiedz Link
irsila Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 18:40 Nie wiem czy o nią chodzi, znaczy borsuczycę. Raczej o tę klątwę rzuconą jakoś tam dalej....itp, itd Ale wiem, że nadmiar alkoholi, jelitom szkodzi. Na sobie sprawdziłam. Ot kacówka, a nie jelitówka:D Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 18:57 irsila napisała: > Nie wiem czy o nią chodzi, > znaczy borsuczycę. > Raczej o tę klątwę rzuconą jakoś tam dalej....itp, itd no to niech pani sprawdzi założyciela wątku - jest nią borsuczyca z zamiłowania jestem weterynarzem więc coś się tam proszę pani w tych sprawach orientuję Odpowiedz Link
irsila Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 18:59 A co, jakieś niezdrowe jedzenie spożyła:) Nie sądzę! Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 19:02 irsila napisała: > A co, jakieś niezdrowe jedzenie spożyła:) > Nie sądzę! może nieświeżym lodem się zatruła kto to wie, łaskawa pani, co nam los przyniesie Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 19:01 Wątek jest ogólny nie imienny, założony z myślą o wszystkich ewentualnie strutych 😠 Odpowiedz Link
irsila Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 19:03 borsuczyca.klusek napisała: > Wątek jest ogólny nie imienny, założony z myślą o wszystkich ewentualnie struty > ch 😠 > Strutych, czym? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 19:08 irsila napisała: > Strutych, czym? Czymkolwiek, to już od was zależy czym żeście się struli 🙄 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 18:58 Ale to nie ja mam problem, tylko ogólnie napisałam 🙄 A alkoholu to w ogóle w te święta nie piłam... Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 19:00 borsuczyca.klusek napisała: > A alkoholu to w ogóle w te święta nie piłam... czyli do siebie należy mieć pretensje ;) Odpowiedz Link
fornitta Re: Zdrowotnie - jelitówka 26.12.24, 19:16 Irsilka, tez cie kocham ;* Coś szaleje, pół kraju chore, uważajcie tam na siebie, bo to chyba się od ludzi łapie. Na całe szczęście, nie droga online ;) Uważam, że na okazję żołądkowych kryzysów warto mieć w domu cole. Ale ja nie mam, bo bym wypiła i tak zaraz po kupieniu, strasznie lubie niestety Odpowiedz Link