Dodaj do ulubionych

Nie potwierdzone mamlanie

16.04.25, 22:30
Wbrew mamlaniom osób nie mających chyba o niczym pojęcia, poza rozmaślaczonym mamlaniem, przychodzę na to forum, nie po to, aby podbijać dla Borsi liczbę wątków, ale dlatego, iż bardzo ją lubię, oraz prawie wszystkie osoby, tu zaglądające.
W związku z czym, rzekome tolerowanie mnie tutaj tylko dlatego, iż podbijam wątki, można uznać za wyssane z brudnego palca, który nie wiadomo, gdzie ostatnio był.
:)
Obserwuj wątek
    • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 01:16
      leziox napisał:
      > W związku z czym, rzekome tolerowanie mnie tutaj tylko dlatego, iż podbijam wąt
      > ki, można uznać za wyssane z brudnego palca, który nie wiadomo, gdzie ostatnio
      > był.
      > :)

Ja wiem gdzie był.
      • irsila Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 05:02
        Raczej blisko dupy był, ten paluch
        gdyż jak mniemam, papierem się podcierasz a nie sianem czy mchem.
        • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 05:37
          irsila napisała:

> Raczej blisko dupy był, ten paluch
          > gdyż jak mniemam, papierem się podcierasz a nie sianem czy mchem.

Sobą byś nie była gdybyś nie weszła i nie obsikała tematu. Musisz dopie*dolić by się lepiej poczuć, tak po katolicku, a później jak nigdy nic oddać się modlitwie. Nie bolą Cię kolana od tej obłudy? 😉
          • irsila Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:09
            e-zybi napisał:

> Sobą byś nie była gdybyś nie weszła i nie obsikała tematu. Musisz dopie*dolić b
            > y się lepiej poczuć, tak po katolicku, a później jak nigdy nic oddać się modlit
            > wie. Nie bolą Cię kolana od tej obłudy? 😉

No w śmiech, to obracam.
            Ty dalej się promuj swoimi
            kurzymi jajami w kroku i laseczkami,
            gdyż to jedynie cie podnieca.
            A od mojej wiary, wara!
            • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:21
              Jajka zybiego też zostawmy w spokoju, damom nawet nie wypada takich tematów podnosić 🙄
              • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:29
                borsuczyca.klusek napisała:
                > damom nawet nie wypada takich tematów pod
                > nosić 🙄
                >

Aż mi się piosenka przypomniała.
                Damą być, ach, c'est si bon,
                ach, c'est si bon, ach c'set si bon,
                tylko gdzie te, gdzie te damy,
                gdzie te damy są?

• irsila Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:36

> Jajka zybiego też zostawmy w spokoju, damom nawet nie wypada takich tematów pod
                > nosić 🙄
                Mi jednak trudno zapomnieć o nich, kiedy na moim blogu kiedyś jako logo je miał,
                takie białe kurze jaja w kroku, wstydu doznawałam,
                a teraz, niewiniątko udaje i mnie tu, spotwarza:
                • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:47
                  Ale zobacz to jest zdjęcie stockowe (ściągnięte z neta). Czyli nawet nie jego krok i nie jego jaja!
                  • irsila Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:54
                    On wszystko ściąga z neta, nawet swoją twarz mi kiedyś wkleił
                    z amerykańskiego fejsbuka.
                    Te jego samochody mniemane,
                    mustangi jakieś,
                    to jego marzenia są.
                    A w rzeczywistości na nic go nie stać,
                    no może na rower
                    i "pedałowanie":D
                    • irsila Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:58
                      Bujajcie się dalej z e-zybim.
                      Mi już dość wrażeń dostarczył,
                      pod różnymi nickami.
                    • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:05
                      A nawet jeżeli to co w tym złego mieć marzenia?
                      • irsila Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:10

> A nawet jeżeli to co w tym złego mieć marzenia?
                        >
                        Zawsze je warto mieć, ale nie żeby ich,
                        innych dyskwalifikować i poniżać.
                        • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:35
                          Z szacunku do starszych powiem jedynie tyle, przykre to, że dajesz się wpuszczać w maliny temu dzieciakowi, być może potrzebuje matki, ale rozumnej i rozważnej, a nie kobity wampa - przeterminowanej ;-)
                • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:48
                  irsila napisała:

> Mi jednak trudno zapomnieć o nich, kiedy na moim blogu kiedyś jako logo je mia
                  > ł,
                  > takie białe kurze jaja w kroku, wstydu doznawałam,
                  > a teraz, niewiniątko udaje i mnie tu, spotwarza:

By raz na zawsze wyjaśnić sprawę, nabiał mam swój od urodzenia, komuś może się podobać lub nie. Każdy prawdziwy facet go ma i to "coś"...dystrybutor ;-) Nigdy nie podpierałem się jajami kurzymi, bo i po co. Jajecznicę jesz, a jajka Cię w zakłopotanie wprowadzają? Dziwne!
          • hrasier_2 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:25
            e-zybi napisał:

> irsila napisała:
            >
            > > Raczej blisko dupy był, ten paluch
            > > gdyż jak mniemam, papierem się podcierasz a nie sianem czy mchem.
            >
            >
            > Sobą byś nie była gdybyś nie weszła i nie obsikała tematu. Musisz dopie*dolić b
            > y się lepiej poczuć, tak po katolicku, a później jak nigdy nic oddać się modlit
            > wie. Nie bolą Cię kolana od tej obłudy? 😉
            >
            I napisał ten co wszędzie musi nos wetknąć w nieswoje sprawy. Obrońca uciśnionych, jajcarz z nie swoimi jajkami. Jak kukułka podrzuca. Jak można latać do kościoła i napylać na swoją wiarę. Proboszcz cię kiedyś wyklnie z ambony jak się dowie. Ty powinien iść na kolanach na Jasną Górę. Tyle złego zrobiłeś ludziom.
            • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:29
              hrasier_2 napisał:

> I napisał ten co wszędzie musi nos wetknąć w nieswoje sprawy. Obrońca uciśniony
              > ch, jajcarz z nie swoimi jajkami. Jak kukułka podrzuca. Jak można latać do kośc
              > ioła i napylać na swoją wiarę. Proboszcz cię kiedyś wyklnie z ambony jak się d
              > owie. Ty powinien iść na kolanach na Jasną Górę. Tyle złego zrobiłeś ludziom.
              >

Ktoś już Ci to pisał i ja powtórzę jeszcze raz, samokrytyka nie przynosi zaszczytów i chwały. Od samokrytyki do samoukochania jest tylko jeden krok. Gdy piszę do kogoś, a w tym przypadku do irsili Ty pojawiasz się nagle, piszesz pierdoły i jeszcze twierdzisz, że to ja za Tobą biegam. Czy Ty cokolwiek kumasz gościu. O moją wiarę się nie martw, bardziej zastanów się nad swoim postępowaniem. Ty boisz się księdza, ale wiedz, że popełniasz wielki błąd. Bo nie on, ale Pan Bóg Ci kiedyś jebnie z grubej rury za inaczej myślenie i zrozumiesz, że racja była po mojej stronie ;-) Alleluja...!
        • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 08:15
          Może zostawmy już ten palec w spokoju, gdzie by nie był niech pozostanie to między nim a właścicielem palca 🙄
          • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:04
            > Może zostawmy już ten palec w spokoju

Ale który?
            https://i.imgur.com/xySjCpN.gif
    • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 08:17
      Co tu dużo mówić, większość forumowiczów wchodzi tu, żeby wymienić się swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami oraz skonfrontować poglądy z innymi ludźmi a są tacy, którzy będą tylko chodzić po wątkach i innym dokuczać.
      Trochę jak w szkole gdzie zawsze znajdzie się taki, który bardziej nauką czy zawieraniem nowych przyjaźni, będzie zainteresowany komu tu nogę na przerwie podłożyć.
      • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:10
        https://i1.memy.pl/obrazki/0ae5835337_kozak_w_necie.jpg
      • hrasier_2 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:17

> Co tu dużo mówić, większość forumowiczów wchodzi tu, żeby wymienić się swoimi d
        > oświadczeniami i spostrzeżeniami oraz skonfrontować poglądy z innymi ludźmi a s
        > ą tacy, którzy będą tylko chodzić po wątkach i innym dokuczać.
        > Trochę jak w szkole gdzie zawsze znajdzie się taki, który bardziej nauką czy za
        > wieraniem nowych przyjaźni, będzie zainteresowany komu tu nogę na przerwie podł
        > ożyć.
        Droga koleżanko, wątek był założony u Urszuli, ale to ty pozwolillaś go przenieść tutaj. Ja nie latam za nikim po forach. Mam gdzie pisać i z kim rozmawiać. Jak tylko mam ochotę. Nie śledzę, nie wchodzę z buta do kogoś. Jakoś z Asadem miałem bliższy kontakt. On umiał to rozwiązywać. Pisałem kiedyś u Lechutka, ale to wspomnienie. Ludzie coraz gorsi, z nudów dostają małpiego rozumu. Wesołych Świąt i mokrego dyngusa.
        • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:28
          hrasier_2 napisał:

> Jakoś z Asadem miałem bliższy kontakt. On umiał to rozwiązywać.

Zaraz zaraz, łączysz 2 sprawy. Konkretnie naszą długą korespondencję milową jak siedziałeś na oficjalnym banie, gdzie faktycznie dużo sobie ogólnie wyjaśniliśmy - z tym co wcześniej działo się na "moim" forum. Tam z zybim szybko dostaliście też 2 razy po obustronnej cenzurze postów i się na dłuższy czas na to forum obraziłeś.
          Teraz jest to CAŁKOWICIE forum Borsi więc nie wywlekaj kulawego argumentu, że "za asada to było, teraz nie ma".
          W nawiązaniu do naszych tamtych rozmów - znowu od pewnego czasu dajesz się prowokować i sam prowokujesz. Po co ciągle wracać do minionych stanów osobowości?
        • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:49
          Największy problem z tobą jest taki, że zamiast rozmawiać na bieżące tematy, dodawać coś od siebie itd. to ty jedynie nurzasz się w jakichś wątkach osobistych i co kto, gdzie i kiedy napisał. Nikogo to nie obchodzi. Tu ludzie przychodzą dla rozrywki a nie żeby dzień w dzień męczyć bułę 🙄
          • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:53

> to ty jedynie nurzasz się w jakichś wątkach osobistych
            > i co kto, gdzie i kiedy napisał. Nikogo to nie obchodzi. Tu ludzie przychodzą
            > dla rozrywki a nie żeby dzień w dzień męczyć bułę 🙄

Polemizowałbym. To jest obecnie jedyny żywy wątek na tym forum. Jakoś wiele osób lubi napiedralanki...
            • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:54
              ps - obecnie, to znaczy w ostatniej godzinie :)
            • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:06
              carte_blanche_2025 napisał:

> Polemizowałbym. To jest obecnie jedyny żywy wątek na tym forum. Jakoś wiele osó
              > b lubi napiedralanki...

Bo się wszyscy rzucili jak dziki w żołędzie 😅
              • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:24

> Bo się wszyscy rzucili jak dziki w żołędzie 😅

No właśnie o tym marudzę. Coś "kreatywnego" to niekoniecznie. Byle jadzikiem napluć...

https://fwcdn.pl/webv/12/95/11295/z01.11295.4.jpg
            • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:08
              > Jakoś wiele osó
              > b lubi napiedralanki...

Wiele czyli ile? Pięc osób na forum? :D
              • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:25
                5 na ile? A pan kim jest, bo nie wiem, czy się znamy.
                • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:34
                  > A pan kim jest

Jestem szanownym panem.
                  Dla niektórych wielce szanownym.
                  • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:35
                    Kłaniam się w pas.
                    • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:52
                      > Kłaniam się w pas.

Nadstawiam swoją szlachetną dłoń do pocałowania.
                      • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:57
                        Chyba Cię poebało :D
                  • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:40
                    A imię jego januszek 🙄
                    • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:46
                      To wiem, ale parafrazując who the fuck is Januszek!
                      Ps - myślę, że wątek dinozaurowy można odszpilić, poza piosenkami co i tak zdechły to już nikt się nim wielce nie interesuje.

• kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:54
                      > A imię jego januszek 🙄
                      >

A wcześniej wielceszanownypan.
                      forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=wielceszanownypan&title=&forum=
                      • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:59
                        Nadal nie kojarzę.
                        • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:04

> Nadal nie kojarzę.

Jeszcze straszliwy wypadek i czcigodny starzec

• carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:06

> carte_blanche_2025 napisał:
                            >
                            > > Nadal nie kojarzę.
                            >
                            > Jeszcze straszliwy wypadek i czcigodny starzec
                            >

Nadal nic... Ale nic dziwnego, bo ja nie biegałem po wszystkich forach a zwłaszcza siedzi na parapecie - czyli swoich rozlicznych forach...
                      • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:01
                        To ty już też ponad dekadę na forum siedzisz 😅
                        • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:05

> To ty już też ponad dekadę na forum siedzisz 😅
                          >

Pffff, prawie 2.
                        • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:13
                          > To ty już też ponad dekadę na forum siedzisz 😅
                          >

Ja?
                          mnietoniemi to ja.
                          forum.gazeta.pl/forum/search,.html?&author=mnietoniemi&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=20
                          Nic bardziej mnie nie wkurza jak pisanie mi zamiast mnie!!!
    • hrasier_2 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 09:09
      leziox napisał:

> Wbrew mamlaniom osób nie mających chyba o niczym pojęcia, poza rozmaślaczonym m
      > amlaniem, przychodzę na to forum, nie po to, aby podbijać dla Borsi liczbę wątk
      > ów, ale dlatego, iż bardzo ją lubię, oraz prawie wszystkie osoby, tu zaglądając
      > e.
      > W związku z czym, rzekome tolerowanie mnie tutaj tylko dlatego, iż podbijam wąt
      > ki, można uznać za wyssane z brudnego palca, który nie wiadomo, gdzie ostatnio
      > był.
      Lesio jak ci się nudzi. Nie masz co robić. To rozrzuć sobie zapałki i zagraj w bierki. Nie przenoś informacji z innych forów. Nie popychaj pierdołów. Zajmij się swoim życiem, nie cudzym. Tak po starej przyjaźni.
      • leziox Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:28
        Po jakiej przyjaźni?
        Co Ci się znowu przyśniło, madafaka?
        • borsuczyca.klusek Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:34
          Mówi się madafoka 🙄
          • leziox Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 10:46
            Jacy to teraz wszyscy językowo uzdolnieni...
            :D:D:D
            • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:01
              leziox napisał:
              > Jacy to teraz wszyscy językowo uzdolnieni...
              > :D:D:D

Językowo może ale z ortografią nie wszyscy sobie radzą.

hrasier_2 napisał:
              > Weszłeś

forum.gazeta.pl/forum/w,132062,178834427,178834427,To_co_taniarada_wypisuje.html?p=178835740
              • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:13
                Po co to rozkminiać, nie każdy już zakończył edukację, dajmy mu szansę ;-)
          • carte_blanche_2025 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:10

> Mówi się madafoka 🙄

Kiedy mówi się "Jezuicki"?
            Jak się widzi żydów: Jezu - icki!!
    • hrasier_2 Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:21
      Hehe. Dalej się ten wątasek ciągnie. Byłem na ryneczku. Kupiłem kawałek szynki i baleronu. Pakowane próżniowo. Trochę kiełbasy żywieckiej i białej z majerankiem. Ciężko zaparkować. Musiałem parę rund zrobić. Kupiłem też jajka od od kury zielononóżki. Mogę podrzucić czołowemu jajacarzowi tego forum. Jest tego na tony. Ale ładnie kosztuje. Kto to bierze to bierze. Ale starsi ludzie na plasterki. Nie jest lekko. Trza się szanować lesio. Ja wiem że lubisz młode. Takie narwane 40 latki. Gdzieś zatracileś fornittkę. Borsuczycę da się lubieć. I możemy stanąć do pojedynku😁
      • kulawekolano Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:27
        hrasier_2 napisał:
        > Borsuczycę da się lubieć.

Lubić.
        • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:29
          Mnie się też tak wydaje :D
      • leziox Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:30
        O Fornitkę się nie martw, tak jak ona się o Ciebie nie martwi.
        I lepiej lubić młode, przebywając z nimi, niż przepoczwarzyć się w starego pierdziela, któremu wprawdzie na myśl o młodych ślina cieknie po brodzie, ale jedyną czynnością, którą uskuteczni, jest marzenie o nich i masturbacja do starego numeru Playboya.
        Jaja od kury zielononóżki najwyraźniej też nie wpływają na iloraz IQ, choćbyś zeżarł dwa miliony jajek od nich, to wynik pozostanie ten sam. A jaki? Każdy widzi. Wystarczy, że się odezwiesz.
      • e-zybi Re: Nie potwierdzone mamlanie 17.04.25, 11:43
        Ja pierdzielę...

Też byłem, tam gdzie musiałem
        Usiadłem wygodnie
        I się przejąłem
        Jak to przyjęte będzie przez ogół
        Lewy podniosłem i sru
        Prawy i w dół
        Przynajmniej ulgę poczułem
        I lekkości doświadczyłem
        Wszystko dla zdrowia
        ale na ryneczku nie byłem ;)