brun_on_ten 22.07.25, 09:30 bo tak w rewanżu z Borsi ustaliliśmy. Jak wpisać z klawiatury znak PI by się pokazał na tym forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Zagadka 22.07.25, 09:55 To nie zagadka tylko wiedza. Albo wiesz, albo nie wiesz 🙄 Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 10:17 No ja właśnie nie wiem, coś znalazłem, ale nie działa. Ot zagadka działania forum gw. Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 11:16 A o średniku na końcu pamiętałaś? Bo niby jakie ma znaczenie z jakiego urządzenia się kod wysyła, jak to interpretuje oprogramowanie forum? Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 11:36 borsuczyca.klusek napisała: > Nie działa 🙄 > > Spróbuję z domu z kompa... Jak nie zadziała, to albo masz coś dziwnego nie tak w komórze - albo to gw ma błąd w oprogramowaniu dla wersji mobilnych. Ja tego nie sprawdzę, bo smarta nie mam i nie zamierzam mieć w najbliższym czasie :D Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 11:59 Mam - służbowego. A że firma nie ma pierdolca to jak akurat gdzieś sam jadę to sobie mogę nawigację skubnąć. A poza tym to prywatnie to mi wystarcza o coś podobnego: Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:07 borsuczyca.klusek napisała: > Szok i niedowierzanie 🙄 > Bo ja jestem "staroczesny". Telefon jest od dzwonienia czy sms. Do społecznościówek to mam laptoka. I wszystko to, kiedy JA chcę. Jak nie chcę, to lapka zamykam a czasem nawet wyciszam telefon. Goń się świecie, nie masz nic absolutnie dla mnie pilnego. Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 12:06 PS - te cudeńka ciągle mają system operacyjny produkcji nokii (obecnie S30+). He he - kiedyś Lezio mnie namawiał na telegrama, próbowałem nawet to zrobić - ale telegram ma w dupie takie niszowe rozwiązania i nie ma na system s30 żadnych aplikacji. No a na służbowym to "ruskiego szpiega" nie będę instalował :D Odpowiedz Link
leziox Re: Zagadka 22.07.25, 13:04 Poczekaj chwilę. Zaraz Asad znajdzie pięćset przyczyn, dla których Lezioxowi nie można przyznać racji. Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:10 Pf. Jakiś kompleks masz, że asad potrafi znaleźć racjonalne przyczyny? Odpowiedz Link
leziox Re: Zagadka 22.07.25, 13:13 Nie potrafi. Tylko gada i gada. Kompleksy mam na punkcie rzeczy, a nie ludzi. Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:21 W sprawie telegrama podałem Ci całą wiedzę jaką miałem. Prosiłem o jakieś dalsze podpowiedzi. Rozwiązania oczywiście nie znalazłeś - co jakiś czas później nie przeszkodziło Ci w stwierdzeniu, że ja NIE CHCĘ się tam zalogować. Bo to, że mam se kupić smartfona dla mnie rozwiązaniem nie jest. Nadal nie potrzebuję tego urządzenia. To o czym teraz chcesz gadać? Chemitrailsy? NWO? Reptilianie? Borsi prosiła dziś o takie tematy - wykaż się! Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Zagadka 22.07.25, 13:25 Panowie miały być zagadki a nie napieprzanki. A o teoriach spiskowych sama wieczorem założę wąteczek albo wątasek. W sumie nie wiem jak lepiej brzmi 🤔 Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:28 borsuczyca.klusek napisała: > Panowie miały być zagadki a nie napieprzank Zara zara - miało być naπerdalanie na mnie, no trochę się wątki pomajtały, ale bez przesady :D Odpowiedz Link
leziox Re: Zagadka 22.07.25, 14:08 brun_on_ten napisał(a): > W sprawie telegrama podałem Ci całą wiedzę jaką miałem. Prosiłem o jakieś dalsz > e podpowiedzi. Rozwiązania oczywiście nie znalazłeś - co jakiś czas później nie > przeszkodziło Ci w stwierdzeniu, że ja NIE CHCĘ się tam zalogować. Bo to, że m > am se kupić smartfona dla mnie rozwiązaniem nie jest. Nadal nie potrzebuję tego > urządzenia. > To o czym teraz chcesz gadać? Chemitrailsy? NWO? Reptilianie? Borsi pros > iła dziś o takie tematy - wykaż się! > > Słuchaj, naprawdę - na dyskusje z Tobą, podpierane szkolną wiedzą z wiki i okolic, szkoda czasu. Mam co innego do roboty, niż czytanie Twoich megalomańskich opowieści dziwnej treści dziadka Hieronima. A jakieś szczypanie w sprawie Telegrama, którego nie umiesz opanować, NWO, Chemtrailsy etc jakoś mnie nie rusza. Traktuję Ciebie jako pewnego rodzaju ciekawostkę przyrodniczą, która raczej bawi, niż irytuje, w związku z tym - jak wyżej. :) Z promiennym uśmiechem - JA. Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 21:19 leziox napisał: > Traktuję Ciebie jako pewnego rodzaju ciekawos > tkę przyrodniczą, która raczej bawi, niż irytuje, w związku z tym - jak wyżej. > :) > Z promiennym uśmiechem - JA. Klasyka, najpierw zaczepia a potem ucieka usiłując wyjść na mądrzejszego. Wyszło jak zawsze :D leziox Re: Zagadka 22.07.25, 13:04 Poczekaj chwilę. Zaraz Asad znajdzie pięćset przyczyn, dla których Lezioxowi nie można przyznać racji. Odpowiedz Link
leziox Re: Zagadka 22.07.25, 21:52 brun_on_ten napisał(a): > > Klasyka, najpierw zaczepia a potem ucieka usiłując wyjść na mądrzejszego. Wyszł > o jak zawsze :D > > > > leziox Re: Zagadka 22.07.25, 13:04 > Poczekaj chwilę. > Zaraz Asad znajdzie pięćset przyczyn, dla których Lezioxowi nie można przyznać > racji. Akurat w tym przypadku nie mam przed kim uciekać. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Zagadka 22.07.25, 13:27 leziox napisał: > Poczekaj chwilę. > Zaraz Asad znajdzie pięćset przyczyn, dla których Lezioxowi nie można przyznać > racji. Strzał bez pudła ;-) Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:29 e-zybi napisał: > Strzał bez pudła ;-) Do kogo się jeszcze przylepisz dla atencji? A nie sorry - poczekajmy na wątek dla obrabiania dupy Tobie :D Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:46 borsuczyca.klusek napisała: > Po kolei następna będę ja 🙄 > uuu, odważnie, mam spore akta .) Odpowiedz Link
e-zybi Re: Zagadka 22.07.25, 13:43 brun_on_ten napisał(a): > Do kogo się jeszcze przylepisz dla atencji? > A nie sorry - poczekajmy na wątek dla obrabiania dupy Tobie :D Kobietę mógłbym zrozumieć bo ją nic tak nie denerwuje jak wszystko, ale Ty masz specyficzne podejście do tematu. Mądra kobieta zawsze powie swojemu mężczyźnie o poranku coś przyjemnego, a doświadczona i zrobi. Ty potrafisz zdołować swoim samouwielbieniem i musisz się z tym męczyć ;-) Odpowiedz Link
brun_on_ten Re: Zagadka 22.07.25, 13:47 e-zybi napisał: > Ty potrafisz zdołować swoim samouwielbieniem i musisz się z tym męczyć ;-) nawzajem Odpowiedz Link
e-zybi Re: Zagadka 22.07.25, 13:52 Dla rozluźnienia: - Panie doktorze, moje życie stało się nudne i monotonne. - No to niech pan sobie znajdzie kochankę. - Mam już dwie... - To niech pan o nich opowie żonie. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Zagadka 22.07.25, 14:07 Ciekawe jakie to dochtory doradzają ludziskom kochanki 🤔 Odpowiedz Link
e-zybi Re: Zagadka 22.07.25, 14:14 borsuczyca.klusek napisała: > Ciekawe jakie to dochtory doradzają ludziskom kochanki 🤔 > Każdy dobry psycholog Ci doradzi, wyjście awaryjne ;-) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Zagadka 22.07.25, 16:39 "Każdy dobry psycholog Ci doradzi, wyjście awaryjne wink" tjaaa, przez okno .;) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Zagadka 22.07.25, 16:41 borsuczyca.klusek napisała: > Ciekawe jakie to dochtory doradzają ludziskom kochanki 🤔 > 😉 Doktory Odpowiedz Link