Dodaj do ulubionych

Grześ i szkolenia

08.04.06, 09:15
Pisałam wam jak to Grześ mówił na jednym ze szkoleń, jak go okradli plus.
Mnie tam nie bylo, ale był ktoś, kogo znam. Afera, policja a taki Grześ
ubezpieczyl sie jako trener od takich wypadków jak kradzież i wyłudził
później kase. ALe nie o to chodzi. Grześ w taki sposób rzuca podejrzenie na
niewinnych ludzi, co powoduje duży dyskomfort, jeden patrzy na drugiego jak
na potencjalnego złodzieja
Obserwuj wątek
    • xy2 Re: Grześ i szkolenia 08.04.06, 09:16
      Miało byc plus kłopoty z samochodem
    • tina122 Grześ to Twoja obsesja? 08.04.06, 09:17

• xy2 Re: Grześ to Twoja obsesja? 08.04.06, 09:18
        Co boli cie ze prawde pisze?
        • tina122 Re: Grześ to Twoja obsesja? 08.04.06, 09:21
          Nic mnie nie boli,ale ile mozna jezdzic po jednej osobie?
          • xy2 Re: Grześ to Twoja obsesja? 08.04.06, 09:21
            No właśnie ile?
    • xy2 Re: Grześ i szkolenia 08.04.06, 09:25
      Cholerny Grześ, pamietam w Volvo, już mieli wybranego kandydata, ale nie
      decyzje wstrzymali na jakiś czas, na rozmowie wypadłam że tak powiem
      idealnie ... nagle coś stało sie nie jasne. GRZEŚ i jego referencje
      • browanx Re: Grześ i szkolenia 08.04.06, 09:29
        widzę że chcesz nowego nicka zakladaćsmile)
        • xy2 Re: Grześ i szkolenia 08.04.06, 09:30
          To założe, żaden problem
    • mamba30 xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:28
      bo sie już nudno zrobiło. Nikt nie ma ochoty tego czytać. Dostałaś bana na 1
      nick, chcesz dostać i na ten?
      • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:30
        Zadzwoń do mnie zanim mnie zabanujesz o 7 ranosmile
        • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:31
          nie mogę, bo już jest 9.30
          • browanx Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:32
            rotflsmile))
          • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:33
            Faktsmile Ja zaraz sobie ide nie martw sie, mam spotkanie z ojca konkubiną, wiec
            musze sie przygotowacwink
            • browanx Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:33
              noo prysznic, depilacja i lekarstwatongue_out
              • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:34
                Wyobrażasz sobie jak sie ciesze, trzonowe mi widaćsmile
            • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:36
              xy2 napisała:

> Faktsmile Ja zaraz sobie ide nie martw sie, mam spotkanie z ojca konkubiną, wiec
              > musze sie przygotowacwink

znaczy jak???? zakupić cyjanek? smile
              • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:37
                Bez przesady, powkręcam ją troche i poszydzesmile
                • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:38
                  dlaczego jej nie lubisz??? chyba nie jesteś zazdrosna?
                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:39
                    Nie jestem zazdrosna, a nie lubie jej, bo ona ze mną pierwsza zaczeła wojne
                    • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:43
                      olej babe i po temacie
                      • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:44
                        Ja sie nie stresuje jej osoba, bez przesady, bardziej śmiać mi sie chce. Takie
                        proste babsko, starszy nawet jej nie zabiera nigdzie bo obciachsmile
                        • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:45
                          nie może tak być, inaczej po co by z nia był?
                          • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:46
                            Bo mu żal, mowi ze za duzo kobiet w zyciu skrzywdził
                            • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:48
                              ale w takim razie będąc z nia z litości też ją krzywdzi, niestety sad
                              • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:49
                                Ja sie tam nie wtrącam, babsko mówi, ze płacze co drugi dzien, moze jest
                                masochistka
                                • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:51
                                  okaż serce i ją pociesz smile
                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:52
                                    Co ja jej powiem, słuchaj stary na pewno kogos ma, a ty pewnie o tym nie wiesz.
                                    Jak ja nie lubie takich spotkan, brrr
                                    • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:56
                                      a musisz jechać? po co masz sie stresować
                                      • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 09:56
                                        To ona przyjezdza
                                        • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:01
                                          do Ciebie samej?? czy Ty mieszkasz razem z ojcem?
                                          • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:06
                                            Zwariowalaś? Ja od 19 roku życia nie mieszkam z żadnym z rodziców
                                            • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:25
                                              xy2 napisała:

> Zwariowalaś? Ja od 19 roku życia nie mieszkam z żadnym z rodziców

to tak jak ja
                                              • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:31
                                                Ale ja wiecznie wpadam w jakies kłopoty i wiecznie rodzice ratują mi dupsko.
                                                Mam jakiegoś pecha, czy nie wiem co
                                                • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:40
                                                  mnie nie ma kto ratować, rodziców już wiele lat nie mam
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:41
                                                    mamba30 napisała:

> mnie nie ma kto ratować, rodziców już wiele lat nie mam

Sorrki, ale nie chciałam Ci zrobic przykrości
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:02
                                                    nie zrobiłaś, jestem przyzwyczajona, że w życiu licze tylko na siebie
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:04
                                                    mamba30 napisała:

> nie zrobiłaś, jestem przyzwyczajona, że w życiu licze tylko na siebie

Ja sobie nie wyobrażam, jakbym znalazła sie w mojej obecnej sytuacji nie majac
                                                    taty. Chyba bym popełniła dawno temu samobójstwo
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:09
                                                    dopóki nie mamy potzreby wykazania naszej silnej osobowości, to nie wiemy, na
                                                    ile nas stać. jesteśmy silniejsi, niż nam się wydaje
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:10
                                                    mamba30 napisała:

> dopóki nie mamy potzreby wykazania naszej silnej osobowości, to nie wiemy, na
                                                    > ile nas stać. jesteśmy silniejsi, niż nam się wydaje

Wydaje Ci się tylko. Ty inaczej na to wszystko patrzysz, bo masz dziecko
                                                    (bardzo ładne dziecko z Twojego Sebastiana o ile dobrze pamietam)
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:13
                                                    dziękuję, Sebek rzeczywiście jest śliczny.
                                                    Nie wydaje misię. napiszę Ci coś, co już dawno nie jest tajemnicą.
                                                    Jestem z domu dziecka, pierwsze małżeństwo totalna porażka, byłam bita 11 lat.
                                                    Podniosłam się, otrząsnęłam i dalej idę do przodu, mimo, że nie mam nikogo za
                                                    swoimi plecami, żadnej rodziny, która by mnie wsparła chociaż dobry słowem. Nie
                                                    stoczyłam się, zdobyłam wykształcenie i potrafie zapewnić synkowi dom, jakiego
                                                    ja nie miałam. Ot co....
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:14
                                                    Podziwiam, ale ja bym chujowi, który Cie bił nie darowała
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:16
                                                    i tym się różnimy, ja nawet pozew składałam bez orzekania o winie... taka
                                                    sprawa by sie długo ciągnęła, a tak rach ciach i byłam wolna... szkoda nerwów,
                                                    naprawdę czasami jest lepiej stracić i odpuścić sobie, niż się szarpać
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:17
                                                    mamba30 napisała:

> i tym się różnimy, ja nawet pozew składałam bez orzekania o winie... taka
                                                    > sprawa by sie długo ciągnęła, a tak rach ciach i byłam wolna... szkoda
                                                    nerwów,
                                                    > naprawdę czasami jest lepiej stracić i odpuścić sobie, niż się szarpać

Ale ktoś taki nie powinien byc bezkarny
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:20
                                                    jego juz życie pokarało... ma 36 lat i spierdolił sobie życie. mógł mieć
                                                    rodzinę, zaradną żonę, ślicznego synka.... nie ma nic, tylko motor mu został i
                                                    chory związek, w którym teraz jest. Niestety ostatnio wiele usłyszałam w tym
                                                    temacie, rozmawiałam z koleżanka, z która ze 3 lata już kontaktu nie
                                                    utrzymywałam, a która miała przez jakis czas kontakt z ex... Dużo rzeczy mi
                                                    opowiedziała z jego życia... i nie powiem, żebym nie miała satysfakcji...
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:23
                                                    Ja nie rozumiem, jak można bić żone, to musi byc psychopata
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:24
                                                    to jest psychopata... po końcowej sprawie rozwodowej musiał się szybko zawijać
                                                    do drugiego sądu - miał sprawę karna o pobicie, tym razem nie ja to byłam smile)
                                                    kiedyś to wszystko wróci do niego
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:26
                                                    Nikt mu jeszcze porządnie nie wpierdolił? Dziwne
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:28
                                                    to wielki chłop, może nie tyle wielki co silny i zapasiony. Jak składałam
                                                    pozew ważył 125 kg przy 180 cm wzrostu... teraz juz schudł, waży chyba kole
                                                    110... ale to były rugbysta, więc ma sporo siły i dużo agresji... taki typ
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:30
                                                    mamba30 napisała:

> to wielki chłop, może nie tyle wielki co silny i zapasiony. Jak składałam
                                                    > pozew ważył 125 kg przy 180 cm wzrostu... teraz juz schudł, waży chyba kole
                                                    > 110... ale to były rugbysta, więc ma sporo siły i dużo agresji... taki typ

Trzeba było iść do dobrego psychiatry i psychicznie go wykończyć
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:32
                                                    psychicznie to on mnie latami wykańczał..... bicie biciem, ale słowami.....
                                                    wypominał mi moja przeszłość i pochodzenie... wiedział, że to bardzo bolało....
                                                    jak juz Ci pisałam, nie mam rodziny, nie miał mnie kto wesprzeć, a on czuł sie
                                                    bezkarny
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:35
                                                    mamba30 napisała:

> psychicznie to on mnie latami wykańczał..... bicie biciem, ale słowami.....
                                                    > wypominał mi moja przeszłość i pochodzenie... wiedział, że to bardzo
                                                    > bolało....jak juz Ci pisałam, nie mam rodziny, nie miał mnie kto wesprzeć, a
                                                    > on czuł sie bezkarny

Jak Ci wypominał, to o nim tylko świadczy nikt nie kazał mu sie z Tobą wiązać.
                                                    Zawsze byś coś znalazła żeby mu psyche zrujnować, na pewno. Jak będziesz
                                                    chciała to pomogę
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:36
                                                    nie chcę już gówna tykać.... czasami jeszcze mi się tylko czka.... do tej pory
                                                    potrafi mi robić awantury.... żal mu doope ściska, że sobie życie z innym
                                                    ułożyłam
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:37
                                                    mamba30 napisała:

> nie chcę już gówna tykać.... czasami jeszcze mi się tylko czka.... do tej
                                                    > pory potrafi mi robić awantury.... żal mu doope ściska, że sobie życie z
                                                    > innym ułożyłam

Tylko teraz sobie nie pozwól, zeby Cie facet poniżał
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:38
                                                    o nie, nie ma mowy... teraz to mi może naskoczyć... he he.... nie martw się,
                                                    nie daję sobie wejść na głowę, krótko i treściwie rozmawiam smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:43
                                                    mamba30 napisała:

> o nie, nie ma mowy... teraz to mi może naskoczyć... he he.... nie martw się,
                                                    > nie daję sobie wejść na głowę, krótko i treściwie rozmawiam smile)

Mnie jeden buc określił jako puszczalska (z forum buc, z którym nigdy nie
                                                    miałam do czynienia). Jak wiadomo przytaknęłam mu, że jestem puszczalska,
                                                    ale...smile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:45
                                                    no cóz, sama wiesz, że najłatwiej jest rzucać kamieniami.... trzeba olać doopka
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:49
                                                    mamba30 napisała:

> no cóz, sama wiesz, że najłatwiej jest rzucać kamieniami.... trzeba olać
                                                    > doopka

Ja to mam w dupie, to moja sprawa, czy sie puszczam czy niesmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:53
                                                    no tak,. Twój zad przeca smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:54
                                                    mamba30 napisała:

> no tak,. Twój zad przeca smile

Pewnie, ze tak, ale wiesz, taka puszczalska wyśmiewała gwiazdora zamiast sie
                                                    nim zachwycaćsmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 12:23
                                                    no to weszłaś mu na ambicję
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 14:27
                                                    mamba30 napisała:

> no to weszłaś mu na ambicję

Nie rozumiem jednego, jak można było mnie ścigać myśląc, ze go adoruje. Że też
                                                    nikt się nie zorientował po tym jak mój kolega "cham" razem ze mną pisał na
                                                    psychoforumsmile Ale nieważne, trudno sie mówi... no i sam nick
                                                    psychopata.z.borderline to było ewidentne, ale to tez nieważnesmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:13
                                                    olej juz to i sie nie stresuj smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:15
                                                    mamba30 napisała:

> olej juz to i sie nie stresuj smile)

Jeden plus tego wszystkiego, schudłam prawie do rozmiaru 36smile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:18
                                                    tez bym tak chciała... przytyłam po antykach 8 kg i jest mi z tym cięzko....
                                                    całe życie byłam laseczka, a teraz...ech sad
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:20
                                                    mamba30 napisała:

> tez bym tak chciała... przytyłam po antykach 8 kg i jest mi z tym cięzko....
                                                    > całe życie byłam laseczka, a teraz...ech sad

Ale przez ten stres postarzałam sie o dobrych kilka lat, a zawsze wyglądałam
                                                    jak gówniarz
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:20
                                                    a ile masz lat?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:22
                                                    32 mi idzie
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:22
                                                    tak jak ja???? '74 rok produkcji?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:23
                                                    Końcówka seriismile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:23
                                                    a może i z grudnia jesteś?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:24
                                                    Tak
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:25
                                                    o fuck... smile) ja jestem 29.12.1974 smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:26
                                                    mamba30 napisała:

> o fuck... smile) ja jestem 29.12.1974 smile

To jesteś młodsza ode mnie, ja jestem 02.12.1974smile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:28
                                                    o kurcze i to o całe 27 dni smile)) wyslij mi fotkę, plissss.... odeśle Ci swoja z
                                                    Pytonem - brunet smile)))
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:29
                                                    mamba30 napisała:

> o kurcze i to o całe 27 dni smile)) wyslij mi fotkę, plissss.... odeśle Ci swoja
                                                    > z Pytonem - brunet smile)))

W swoim czasie, na razie miło sie rozmawiasmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:34
                                                    wiesz, tak naprawdę to już prawie rok temu udało nam sie miło porozmawiać, na
                                                    kobiecie jeszcze. mam nadzieję, że pamiętasz smile)) Nie bądź taka, wyslij.... Ja
                                                    to zrobię pierwsza, nie mam innych, więc wyślę ślubną, niestety nie jestem na
                                                    niej w rozmiarze 36 sad
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:36
                                                    mamba30 napisała:

> wiesz, tak naprawdę to już prawie rok temu udało nam sie miło porozmawiać, na
                                                    > kobiecie jeszcze. mam nadzieję, że pamiętasz smile)) Nie bądź taka, wyslij....
                                                    > Ja to zrobię pierwsza, nie mam innych, więc wyślę ślubną, niestety nie jestem
                                                    > na niej w rozmiarze 36 sad

Jak sie sfotografuje, to Ci wyśle, żadne z moich zdjęć nie jest aktualne
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:38
                                                    moje juz poszły... też nie są do końca aktualne, bo z września, ale chyba się
                                                    nie zmieniałm od tamtej pory... czekam na twoje i napisz mi, czy czasem nie
                                                    jesteś do mnie podobna, bo coś mnie nochal swędzi smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:52
                                                    mamba30 napisała:

> moje juz poszły... też nie są do końca aktualne, bo z września, ale chyba się
                                                    > nie zmieniałm od tamtej pory... czekam na twoje i napisz mi, czy czasem nie
                                                    > jesteś do mnie podobna, bo coś mnie nochal swędzi smile

Ładna laska z Ciebie, Pyton nie wiem, nie w moim typie pomimo, że brunetsmile

Widać, że kochasz papierosy, ja również nie wyobrażam sobie bez nich życiasmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:54
                                                    duża laska smile)) ano palę, dużo niestety sad
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:56
                                                    mamba30 napisała:

> duża laska smile)) ano palę, dużo niestety sad

Ja też, a robie to z taką przyjemnością, że nawet sobie nie wyobrażasz

• mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:58
                                                    he he..... ja też, a jakie palisz??? ja cienkie i mentolowe, najlepiej lighty
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:59
                                                    mamba30 napisała:

> he he..... ja też, a jakie palisz??? ja cienkie i mentolowe, najlepiej lighty

Te cienkie to dla mnie nie papierosy. Pale LM lighty tylko, po innych głowa
                                                    mnie bolismile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:01
                                                    ja palę cienkie od 5 lat, kiedyś rzuciłam i nie paliłam pół roku, po powrocie
                                                    do nałogu zaczęłam cienkie smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:03
                                                    mamba30 napisała:

> ja palę cienkie od 5 lat, kiedyś rzuciłam i nie paliłam pół roku, po powrocie
                                                    > do nałogu zaczęłam cienkie smile

A ja LM pale od 10 lat, wcześniej paliłam sportowo nie nalogowo ale czerwone
                                                    Marlborosmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:05
                                                    a ja głupia cipa zaczęłam palić, jak poszłam do pracy. Miałam już Sebka i
                                                    zaczęłam kopcić, a wczesniej byłam strasznym wrogiem, ech... goopia baba smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:06
                                                    mamba30 napisała:

> a ja głupia cipa zaczęłam palić, jak poszłam do pracy. Miałam już Sebka i
                                                    > zaczęłam kopcić, a wczesniej byłam strasznym wrogiem, ech... goopia baba smile

To ja zaczęłam podpalać w podstawówcesmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:12
                                                    a ja wtedy nie i nawet w liceum nie kopciłam
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:14
                                                    mamba30 napisała:

> a ja wtedy nie i nawet w liceum nie kopciłam

A ja podkradałam rodzicom papierosy od 8 klasy
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:22
                                                    ja nie miałam komu podkradać
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:24
                                                    mamba30 napisała:

> ja nie miałam komu podkradać

Ale pomyśl, że kiedyś Sebek będzie Tobie podkradał i Pytonowiwink
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:34
                                                    póki co jest wrogiem, a Pyton nie pali smile)) ale mi gada z tego powodu smile))
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:38
                                                    mamba30 napisała:

> póki co jest wrogiem, a Pyton nie pali smile)) ale mi gada z tego powodu smile))

To naucz Pytona palićsmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:40
                                                    nie da rady smile) On nawet nigdy nie spróbował smile)) może zaczniemy innego wata,
                                                    ten już się długasny stał
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:42
                                                    mamba30 napisała:

> nie da rady smile) On nawet nigdy nie spróbował smile)) może zaczniemy innego wata,
                                                    > ten już się długasny stał

Ja teraz spadam, musze chałupe przewietrzyc z fajek, bo jest tragedia a mam
                                                    wizyte, z której niezmiernie sie cieszesmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:42
                                                    no tak, 17 się zbliża.... o której będziesz z powrotem ?
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:05
                                                    ja wczesniej Salemy mentolowe i grube smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:07
                                                    mamba30 napisała:

> ja wczesniej Salemy mentolowe i grube smile

Ohydztwosmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:13
                                                    pychotka smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:15
                                                    mamba30 napisała:

> pychotka smile

Ja jeszcze lubie czerwone Prince, ale te duńskie, są rewelacyjnesmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:23
                                                    do mnie to nie przemawia, bo ja zawsze mentolki, ale jak się uczyłam palić, to
                                                    były to czerwone LM, albo czerwone Marlboro
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:25
                                                    mamba30 napisała:

> do mnie to nie przemawia, bo ja zawsze mentolki, ale jak się uczyłam palić,
                                                    > to były to czerwone LM, albo czerwone Marlboro

To ja sie uczyłam palić na Unitach, pewnie nie pamietaszsmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:35
                                                    xy2 napisała:

> To ja sie uczyłam palić na Unitach, pewnie nie pamietaszsmile
                                                    no nie pamietam, w końcu młodsza jestem smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:40
                                                    mamba30 napisała:

> xy2 napisała:
                                                    >
                                                    > > To ja sie uczyłam palić na Unitach, pewnie nie pamietaszsmile
                                                    > no nie pamietam, w końcu młodsza jestem smile)

Dziwne były te fajki, perfumowane czy nie wiem co, później jak zaczełam sobie
                                                    kupować paczkę na miesiąc to były George Sand smile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:41
                                                    jak ta laska naszego sławnego Szopenka smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:38
                                                    To ja nie w temacie, nie wiedziałam, że wy z Pytonem zalegalizowanismile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:39
                                                    he he... 2 wrzesnia to popełniłam smile nawet przyszło kilka osób z forum smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:53
                                                    mamba30 napisała:

> he he... 2 wrzesnia to popełniłam smile nawet przyszło kilka osób z forum smile)

No to masz ode mnie spóźnione życzeniasmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:58
                                                    a dzięki wielkie smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 15:59
                                                    mamba30 napisała:

> a dzięki wielkie smile)

Nie ma za co, 2 września wyśle Ci wirtualna kartkę na rocznicesmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:03
                                                    he he... jak dotrwam..... powinnam zabic przy okazji pare osób z otoczenia
                                                    Pytona - czytaj Jego ex, córka i matka smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:05
                                                    mamba30 napisała:

> he he... jak dotrwam..... powinnam zabic przy okazji pare osób z otoczenia
                                                    > Pytona - czytaj Jego ex, córka i matka smile

Dasz rade tylko nie pozwalaj, zeby ktokolwiek Ci się wpierdalał
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 16:12
                                                    to już jest sprawa na innego wąta
                                          • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:10
                                            Wiesz Mamba, doły mnie zbierają przed takimi spotkaniami. Uświadamiam sobie, ze
                                            u mnie jest genetyczna niestabilność uczuciowa, wiec chyba mnie też to wszystko
                                            kiedyś spotkasad
                                            • lena_zet Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:12
                                              nie dołuj się, bo szkodzisz tylko sobie.Chociaż z drugiej strony na dołowanie
                                              nie ma lekarstwa, cholera
                                              • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:12
                                                Czasem mnie dopada, dobrze, ze rzadko. Co za kurewski dzień
                                                • lena_zet Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:13
                                                  pierdolony kolejny dzień tego zasranego życia.
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:15
                                                    Ja az tak do tego nie podchodze, mam pogodne nastawienie do zycia, ale czasem
                                                    sie nie dasad Jeszcze mam świadomosc, ze bede porównywana z cudowna boginia ojca
                                                    pania dyrektor z firmy X, cholera mnie bierze
                                                  • lena_zet Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:17
                                                    ja też mam raczej pogodne, ale od pewnego czasu już mi na niczym nie zależy.
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:18
                                                    Mnie zależy jak najbardziej, tylko ostatnio nie mam siły, jakaś deprecha mnie
                                                    chyba dopadła
                                                  • lena_zet Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:31
                                                    czyli nie jest najgorzej.Jak znam siebie to bym celowo burdel w domu narobiła
                                                    hehe
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:33
                                                    lena_zet napisała:

> czyli nie jest najgorzej.Jak znam siebie to bym celowo burdel w domu narobiła
                                                    > hehe

Po co, nie będę ojca w syfie goscić
                                                  • lena_zet Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:34
                                                    nie wiem po co, ja coś robię a po dwóch dniach rozmyślam i żałuję
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:35
                                                    lena_zet napisała:

> nie wiem po co, ja coś robię a po dwóch dniach rozmyślam i żałuję

Kiedyś tak miałam, ale juz dawno mi to przeszło
                                                  • lena_zet Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:37
                                                    może i mnie przejdzie z wiekiem?chociaż już nie mam nadziei
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:39
                                                    lena_zet napisała:

> może i mnie przejdzie z wiekiem?chociaż już nie mam nadziei

Ja teraz mam inaczej, ale to mnie psychiatra przeszkolił. Powstrzymuje sie z
                                                    emocjami, ale jak mam dokopac to dokopie bez wyrzutów sumienia i nie bez powodu
                                                • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:23
                                                  xy2 napisała:

> Czasem mnie dopada, dobrze, ze rzadko. Co za kurewski dzień

pocieszę Cię, nie jesteś sama z dołem, ja też mam dzisiaj totalnie kurewski
                                                  dzień
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:29
                                                    Ja czuje pismo nosem, ze będzie dzisiaj awantura jak cholera.

Jak pomyśle, że babsko będzie doszukiwać sie pajęczyny, czy kurzu w kątach,
                                                    zeby sie przypierniczyć, kurwica mnie bierze. Coz za metnalnosc, jakby jebana
                                                    miotła była najważniejsza w życiu, trafia mnie aaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:41
                                                    no coś Ty???? ja bym babę posadziła na dupie i nie dałabym sie szarogęsić w
                                                    moim mieszkaniu
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:43
                                                    mamba30 napisała:

> no coś Ty???? ja bym babę posadziła na dupie i nie dałabym sie szarogęsić w
                                                    > moim mieszkaniu

Mnie ona gadaniem najbardziej wkurwia, zawsze sie powstrzymywałam, zeby ojcu
                                                    nie robic przykrości, ale mam juz dosc milczenia i duszenia w sobie
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:02
                                                    więc spokojnie powiedz babsku, że nie życzysz sobie, aby komentowała Twój styl
                                                    zycia, bo jesteś dorosła i tyle
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:03
                                                    mamba30 napisała:

> więc spokojnie powiedz babsku, że nie życzysz sobie, aby komentowała Twój
                                                    > styl zycia, bo jesteś dorosła i tyle

Powiem jej grzecznie, musze bo mnie rozniesie
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:10
                                                    okaż klasę, wszystko ze spokojem, tak, żeby nie powiedziała później, że jej
                                                    robisz awanturę. Bedzie dobrze, dasz radę smile
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:11
                                                    mamba30 napisała:

> okaż klasę, wszystko ze spokojem, tak, żeby nie powiedziała później, że jej
                                                    > robisz awanturę. Bedzie dobrze, dasz radę smile

Dzieki, nie mogę sie tylko nakręcaćsmile
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:13
                                                    więc się nie nakręcaj, pomysl sobie spokojnie, że dzisiaj powiesz to, co Ci
                                                    leży na wątrobie i od razu zrobi sie lepiej. Nie powinno sie dusić w sobie
                                                    takich spraw, to bardzo niezdrowo. Oczyścisz się smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:16
                                                    mamba30 napisała:

> więc się nie nakręcaj, pomysl sobie spokojnie, że dzisiaj powiesz to, co Ci
                                                    > leży na wątrobie i od razu zrobi sie lepiej. Nie powinno sie dusić w sobie
                                                    > takich spraw, to bardzo niezdrowo. Oczyścisz się smile)

Najgorsze było to, ze jak miałam doła, to jeszcze nakręcała ojca przeciwko
                                                    mnie. Szło oszaleć, uwierz to był KOSZMAR
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:17
                                                    a co ojciec na to??? nie możesz z Nim porozmawiać na ten temat?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:19
                                                    mamba30 napisała:

> a co ojciec na to??? nie możesz z Nim porozmawiać na ten temat?

Ojciec jest daleko, z nia ma kontakt codzienny. Mało tego stary ma sporo
                                                    młodszą kochankę, która robi dużą kariere, imponuje mu i w ogóle wydaje mu sie
                                                    niemożliwe, że jego córka może sobie tak dobrze nie radzic
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:21
                                                    chyba w takim razie pozostaje Ci liczenie tylko na siebie. Uwierz mi, jak sama
                                                    staniesz na nogi i sama sobie zaczniesz radzić, to po jakimś czasie będziesz
                                                    miała ogromną satysfakcje z tego smile) A tak z innej beczki, skąd jesteś?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:25
                                                    mamba30 napisała:

> chyba w takim razie pozostaje Ci liczenie tylko na siebie. Uwierz mi, jak
                                                    > sama staniesz na nogi i sama sobie zaczniesz radzić, to po jakimś czasie
                                                    > będziesz miała ogromną satysfakcje z tego smile) A tak z innej beczki, skąd
                                                    > jesteś?

Z Krakowa i mam już serdecznie dość tego miejsca
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:29
                                                    a masz tam swoje mieszkanie, czy wynajmujesz?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:31
                                                    mamba30 napisała:

> a masz tam swoje mieszkanie, czy wynajmujesz?

To żadna różnica, nic mnie tu nie trzyma
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:33
                                                    to sie przeprowadź, zmiana otoczenia czasami dobrze wpływa na psychikę
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:35
                                                    mamba30 napisała:

> to sie przeprowadź, zmiana otoczenia czasami dobrze wpływa na psychikę

Muszę to zrobić, bo się wykończe nerwowo
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:36
                                                    zastanawiałaś sie juz dokąd?
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:38
                                                    mamba30 napisała:

> zastanawiałaś sie juz dokąd?

Warszawa albo Wrocław
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:39
                                                    ja bym optowała za wawą, bo sama z niej pochodzę smile)
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:44
                                                    mamba30 napisała:

> ja bym optowała za wawą, bo sama z niej pochodzę smile)

Też sie bardziej skłaniam co do Warszawy, ale do Wrocławia mam sentyment,
                                                    piękne miasto
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:46
                                                    nie byłam, więc nie wiem...
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:49
                                                    mamba30 napisała:

> nie byłam, więc nie wiem...

Nie ma takiej wiochy jak w Krakowie i gołebie nie sraja w Rynku
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:53
                                                    ale ja lubie Kraków, jako miasto. Byłam tam wielokrotnie
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:55
                                                    mamba30 napisała:

> ale ja lubie Kraków, jako miasto. Byłam tam wielokrotnie

Ma swój urok i warto przyjechać, ale na max 2-3 dni
                                                  • baba_krk jeśli chodzi o Kraków... 08.04.06, 12:05
                                                    też mi się Kraków swego czasu znudził i myślałam, że wszędzie lepiej niż tu...
                                                    ale pomieszkałam chwilę w innym większym mieście i aż z przyjemnością wróciłam
                                                    do domu i na nowo odkryłam uroki Krakowa smile))
                                                  • xy2 Re: jeśli chodzi o Kraków... 08.04.06, 14:28
                                                    baba_krk napisała:

> też mi się Kraków swego czasu znudził i myślałam, że wszędzie lepiej niż tu...
                                                    > ale pomieszkałam chwilę w innym większym mieście i aż z przyjemnością
                                                    > wróciłam do domu i na nowo odkryłam uroki Krakowa smile))

Ja lubie zmiany, a teraz szczególnie ich potrzebujesmile
                                                  • baba_krk dasz radę!!! 08.04.06, 11:10
                                                    przecież nie pozwolisz chyba, żeby ktoś kto nawet nie jest Twoją rodziną psuł
                                                    Ci humor smile)
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:13
                                                    baba_krk napisała:

> przecież nie pozwolisz chyba, żeby ktoś kto nawet nie jest Twoją rodziną psuł
                                                    > Ci humor smile)

Ma coś takiego w sobie, ze to jest nie do wytrzymania. Narobi świństw na
                                                    przyklad a później udaje cieżko chorą i nieszcześliwa, brrr
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:17
                                                    Ale i na taką udawaczkę znajdzie się sposób. Tylko tak jak już Mamba pisała
                                                    spokojnie, kulturalnie i bez nerwów. A najlepiej to jeszcze z uśmiechem na
                                                    twarzy smile))
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:20
                                                    Chyba sobie strzele Heinekena 0,65smile
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:21
                                                    strzel co chcesz, ale żebyś tylko trzeźwa była smile))
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:22
                                                    baba_krk napisała:

> strzel co chcesz, ale żebyś tylko trzeźwa była smile))
                                                    dokładnie, po alkoholu nie panuje się tak dobrze nad emocjami, wiem coś o tym
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:24
                                                    baba_krk napisała:

> strzel co chcesz, ale żebyś tylko trzeźwa była smile))

Nie moge sobie pozwolic na żaden zły ruchsmile
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:30
                                                    Poza tym musisz wyjść z tego obronną rękę, mam nadzieję, że babsztyl w żaden
                                                    sposób Cię nie sprowokuje - będę trzymała kciuki smile
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:32
                                                    baba_krk napisała:

> Poza tym musisz wyjść z tego obronną rękę, mam nadzieję, że babsztyl w żaden
                                                    > sposób Cię nie sprowokuje - będę trzymała kciuki smile

Teraz to cieżko mnie sprowokować, jestem przeszkolonasmile
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:33
                                                    o której ma przyjechać?
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:36
                                                    mamba30 napisała:

> o której ma przyjechać?

Po 17, wiec mam czassmile
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:37
                                                    może kup w aptece labofarm, to takie ziołowe tabletki na uspokojenie, wyciszysz
                                                    się i dasz babie czadu smile)
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:40
                                                    mamba30 napisała:

> może kup w aptece labofarm, to takie ziołowe tabletki na uspokojenie,
                                                    wyciszysz
                                                    > się i dasz babie czadu smile)

Mam jakies nerwosole ziołowe czy cos takiego, musze poszukac, bo nawet nie wiem
                                                    gdzie
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:44
                                                    jak nie znajdziesz, to tamte sa dobre i niedrogie smile
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:46
                                                    mamba30 napisała:

> jak nie znajdziesz, to tamte sa dobre i niedrogie smile

Pewnie mam gdzies na półkach z książkami, tam zazwyczaj wrzucam drobne rzeczy,
                                                    nie widac a najszybciej sie sprząta w ten sposóbsmile
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:54
                                                    ja powinnam dzisiaj na szmacie polatać, ale mam to gdzieś
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:56
                                                    mamba30 napisała:

> ja powinnam dzisiaj na szmacie polatać, ale mam to gdzieś

Ja to wczoraj sie wziełam za szmate, bo już sie szło przylepic do podlogi
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 12:29
                                                    aż tak źle nie jest, ale mimo wszystko... tyle, że mam to w doopie... Jak sie
                                                    komus nie podoba, to niech sam posprzata smile
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:38
                                                    to dobrze - fajna cecha nie dać się z równowagi wyprowadzić smile)) mnie też to
                                                    dosyć dobrze wychodzi smile
                                                  • mamba30 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:40
                                                    baba_krk napisała:

> to dobrze - fajna cecha nie dać się z równowagi wyprowadzić smile)) mnie też to
                                                    > dosyć dobrze wychodzi smile

a ja mam z tym straszne problemy, niestety.... jestem bardzo impulsywna
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:41
                                                    no to ćwicz, ćwicz smile))
                                                    mnie też kiedyś było strasznie łatwo wqrwić... a teraz to trzeba się nieźle
                                                    namęczyć i zazwyczaj nikt nie ma siły aż tak się "starać" smile))
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:41
                                                    baba_krk napisała:

> to dobrze - fajna cecha nie dać się z równowagi wyprowadzić smile)) mnie też to
                                                    > dosyć dobrze wychodzi smile

A wiesz ile nad tym trzeba pracowac
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:42
                                                    xy2 napisała:

> A wiesz ile nad tym trzeba pracowac

wiem - mnie zajęło "wyćwiczenie" tego kilka lat, ale było warto smile))
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:47
                                                    baba_krk napisała:

> wiem - mnie zajęło "wyćwiczenie" tego kilka lat, ale było warto smile))

Mnie 8 miesiącysmile
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:53
                                                    xy2 napisała:

> Mnie 8 miesiącysmile

to może Ciebie częściej z równowagi próbowali wyprowadzić, że się tak szybko
                                                    z "problemem" uwinelaś...
                                                    mnie raptem 2 osoby, ale tak systematycznie przez dłuższy czas... aż w końcu
                                                    powiedziałam sobie dosyć smile))
                                                    i teraz dużo łatwiej się żyje w momencie kiedy nie przejmuję się za bardzo i
                                                    nie podchodzę do wszystkiego zbyt emocjonalnie.
                                                    Nie ma nic lepszego niż swoim opanowaniem wkurzyć kogoś kto Ciebie chciał
                                                    wyprowadzić z równowagi smile))
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 11:57
                                                    baba_krk napisała:

> to może Ciebie częściej z równowagi próbowali wyprowadzić, że się tak szybko
                                                    > z "problemem" uwinelaś...
                                                    > mnie raptem 2 osoby, ale tak systematycznie przez dłuższy czas... aż w końcu
                                                    > powiedziałam sobie dosyć smile))
                                                    > i teraz dużo łatwiej się żyje w momencie kiedy nie przejmuję się za bardzo i
                                                    > nie podchodzę do wszystkiego zbyt emocjonalnie.
                                                    > Nie ma nic lepszego niż swoim opanowaniem wkurzyć kogoś kto Ciebie chciał
                                                    > wyprowadzić z równowagi smile))

To prawdasmile
                                                  • baba_krk Re: dasz radę!!! 08.04.06, 12:06
                                                    ale zgodność zapanowała na forum smile))) aż miło smile
                                                  • xy2 Re: dasz radę!!! 08.04.06, 14:29
                                                    baba_krk napisała:

> ale zgodność zapanowała na forum smile))) aż miło smile

Tak sie jakos złożyłosmile
                                            • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:23
                                              xy2 napisała:

> Wiesz Mamba, doły mnie zbierają przed takimi spotkaniami. Uświadamiam sobie,
                                              ze
                                              >
                                              > u mnie jest genetyczna niestabilność uczuciowa, wiec chyba mnie też to
                                              wszystko
                                              >
                                              > kiedyś spotkasad

wszystko zalezy od Ciebie, nie musisz powielać życia rodziny. uwierz mi, wiem
                                              to z własnego doświadczenia smile
                                              • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:30
                                                Tego się świadomie nie powiela, uwierz
                                                • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:53
                                                  wiem o tym, ale można przeciwdziałać
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 10:58
                                                    Można, ale cieżko. Ostatnio byłam w kontakcie z moim eks, który mi rozlożyl to
                                                    na czynniki pierwsze.

Do czego to doszło, żeby przez Grzesia trzeba było sięgać do kontaktow z
                                                    przeszłości. Poza tym mówił mi od początku, żeby nie mścić sie na A, bo to
                                                    robota Grzesia, ale ja oczywiście robiłam po swojemusad
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:10
                                                    ja Cie bardzo proszę, rozmawia nam sie wreszcie normalnie, nie pisz nic o
                                                    Grzesiu
                                                  • xy2 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:12
                                                    OK, wiem, ze nie ja jedna mam na niego alergie
                                                  • mamba30 Re: xy2 przestań pisać o tym Grzesiu, 08.04.06, 11:14
                                                    uffff smile)
    • mmagi Sreś a nie Grześ,psia mać:> 08.04.06, 11:19

• widokzmarsa Re: Grześ i szkolenia 08.04.06, 17:32
      nic nie rozumiem? To Grześ szkolił policję na temat ubezpieczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka