kathy83 26.03.05, 06:44 www.porcys.com/Reviews.aspx?id=607 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pride26 Re: look here 26.03.05, 09:17 22 Marca 2005 U2 How To Dismantle An Atomic Bomb autor: Michał Zagroba "And they continue churning out vapid shit" na dziesiątym już studyjnym wydawnictwie. • recenzja - RACZEJ JEDENASTYM WYDAWNICTWEM Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: look here 26.03.05, 09:23 > - RACZEJ JEDENASTYM WYDAWNICTWEM Dziesiątym, jeśli nie liczymy Rattle & Hum, a wiele osób tak robi ( m.in. Adam Clayton ) Odpowiedz Link Zgłoś
pride26 Re: look here 26.03.05, 10:03 natomiast w wielu oficjalnych źródłach jest liczona jako część dyskografi. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: look here 26.03.05, 10:31 > natomiast w wielu oficjalnych źródłach jest liczona jako część dyskografi. Cóż, podobnie jak epka " Wide Awake In America "... jest to po prostu kwestia umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: look here 26.03.05, 16:27 "Ocena: 1.2" Ja tam się nie znam na Porcysowej skali ocen, ale czy to nie kontrastuje troche z treścią recenzji? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: look here 26.03.05, 16:41 > "Ocena: 1.2" > > Ja tam się nie znam na Porcysowej skali ocen, ale czy to nie kontrastuje troche > > z treścią recenzji? > Ta recenzja jest zamierzoną parodią. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_honey Re: look here 26.03.05, 22:01 moim zdaniem nie jest parodią, ponieważ parodia powinna śmieszyć, a owa "recenzja" jakoś nie śmieszy. razi zatomiast głupotą... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_honey Re: look here 26.03.05, 22:02 pablo_honey napisał: > moim zdaniem nie jest parodią, ponieważ parodia powinna śmieszyć, a > owa "recenzja" jakoś nie śmieszy. razi zatomiast głupotą... "natomiast" rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: look here 27.03.05, 14:13 a mi to się nawet kącik ust lekko uniósł w górę jak to czytałam, więc z tą parodią chyba coś jest na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_muminka Re: look here 29.03.05, 14:00 Aha. A ja jakaś gruboskórna jestem, bo coś do mnie ta ironia nie dociera. Chyba trzeba było wyraźniej, dla prostych kmiotów słuchających durnej muzyki. Takich mojego pokroju ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: look here 31.03.05, 10:47 > Aha. A ja jakaś gruboskórna jestem, bo coś do mnie ta ironia nie dociera. Chyba > > trzeba było wyraźniej, dla prostych kmiotów słuchających durnej muzyki. Takich > mojego pokroju ;] Pomyliłaś niestety portal. Porcys to strona dla ELYTY. A my jesteśmy zwykłymi wieśniakami, słuchającymi najpopularniejszego zespołu na świecie. Wątpię, czy w ogóle jesteśmy godni odpalać Porcysa. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: look here 01.04.05, 09:12 Święta prawda, Ihopeyouwilllikeme Śmieszy mnie takie poważne podejście do muzyki Ja tam lubie wszystko procz disco polo i techno. Odpowiedz Link Zgłoś