Dodaj do ulubionych

Live 8 w TVN

21.06.05, 14:53
TVN zdobyła wyłączne prawo transmisji w polskiej tv koncertów charytatywnych
Live 8.Informacje na ten temat są w dzisiejszej Rzeczpospolitej(ale w
skrócie) i w portalu onet.pl/muzyka/Pop-Wiadomości. Mają nadawać w sobotę 2
lipca od godziny 16tej. Pytanie tylko, które koncerty pokażą(skoro wszystkie
są w tym samym czasie), których wykonawców(wiadomo,na którym Nam zależywinki
czy w całości?Byłoby super,gdyby pokazali cały występ U2smile))Za Placebo też
bym się nie obraziła-choć wątpię,ale pewnie kilka tych bardziej znanych i
liczących się zostanie pokazanych,więc mamy spore szanse,żeby obejrzeć
chłopakówsmileGdyby ktoś wiedział coś więcej na ten teamt,niech się podzieli
swoją wiedzą,ja ze swej strony też będę jeszcze szukać.
Obserwuj wątek
    • mamusia_muminka Re: Live 8 w TVN 24.06.05, 14:05
      W TVN od 15.55 do 19, potem transmisję przejmuje tvn 7 do 23.15, a poten znowu
      wraca na TVN... Ja myślę, że przy odrobinie szczęścia U2 całe będzie można
      zobaczyć, w końcu wielkiego seta nie zagrają, sporo tam ludzi będzie... Ale, z
      drugiej strony, nigdy nie wiadomo czy w tym samym czasie w Filadelfii nie trafi
      się Linkin Park (tfu!) który szanowny TVN wolałby puścić zamiast U2... Co też
      ja mówię, nie wierzę, żeby ktokolwiek wolał LP od U2 =='

Ja tam bym się za Placebo też nie obraziła... Ani za Pink Floyd...
      Stereophonics... Coldplay... Muse... The Killers (w sumie warto popatrzeć jak
      się na żywo sprawdzają przed Chorzowem...) Kaiser Chiefs... Wesoły badziew -
      indie, ale jak dobrze działa na deprechę big_grin

Za bilety na koncert pewnie bym nie zapłaciła, ale tak za darmo w telewizji na
      w.w. popatrzeć - jak najbardziej! big_grin
      • ihopeyouwilllikeme Re: Live 8 w TVN 02.07.05, 17:26
        No i U2, niestety, lekko rozczarowali. Pomijam kiepską formę wokalną Bono (
        gdzieś czytałem, że żaden artysta nie jest w stanie dobrze zaśpiewać w porach
        południowych, a Bono był chyba zaraz po obiedzie big_grin ale nie dość, że nie było
        Crumbs ( chyba wszyscy na to czekaliśmy najbardziej ), to jeszcze zamiast tego
        trochę bez sensu zagrali Vertigo ( a tak wspaniale zabrzmiałoby Pride albo
        Streets, albo SBS, albo Bad... ). Ale i tak więcej było plusów - Bono znów
        poimprowizował sobie w Beautiful Day, zaśpiewał Blackbird, powiedział kilka
        pięknych słów przed One ( kurcze, ten gość naprawdę umie się
        wypowiedzieć... smile, no i chóralne Unchained Melody na koniec... Śliczny występ,
        bo śliczny, jedyny problem w tym, że mogło być jeszcze lepiej smile
        • ihopeyouwilllikeme Re: Live 8 w TVN 02.07.05, 17:36
          Aha, no i chłopaki dali popis przygrywając Paulowi McCartneyowi big_grin teraz już
          chyba nikt nie ma wątpliwości, że U2 to naprawdę drudzy Beatlesi big_grinbig_grin
          • lady_sunflower Re: Live 8 w TVN 02.07.05, 20:16
            nikt nie ma big_grin
            ja niestety nie widziałam,tylko Pewna Koleżanka słała mi smsy co grają smile
            ale w faktah powiedzieli że Nasz Ukochany Zespół dostał największe
            brawa big_grin big_grin big_grin
            chyba już nikt nie ma wątpliwosci, kto rządzi w rock'n'rollu? big_grin big_grin
            a, i apropo tej słabej formy wokalnjej, przecież oni dzisiaj grają koncert w
            Wiedniu. no i co? chociaż w sumie, to nie my się musimy martwić ... big_grin
            / ajhołp,ty żyjesz? o, jak miło :] /
            • ihopeyouwilllikeme Re: Live 8 w TVN 02.07.05, 20:21
              > Nasz Ukochany Zespół dostał największe
              > brawa big_grin big_grin big_grin

Pewnie dlatego, że wyszli jako pierwsi big_grinbig_grin

> a, i apropo tej słabej formy wokalnjej, przecież oni dzisiaj grają koncert w
              > Wiedniu. no i co?

Austriacy raczej nie muszą się obawiać, posłuchałem drugi raz, i w sumie nie
              było tak źle, Beautiful Day i Vertigo wypadły całkiem nieźle, tylko w One na
              początku Bono dość nieporadnie sobie poczynał. Ale miał tylko trzy kawałki, a
              na bootlegach słychać, że potrzebuje chwilki czasu żeby się rozkręcić. O
              Chorzów jestem spokojny smile

> / ajhołp,ty żyjesz? o, jak miło :] /

Ledwo, ledwo smile))) <tysięczny post zbliża się wielimi krokami smile))))))))))>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka