vasermon 31.03.05, 20:19 JN wykonywał 4 utwory z tego poematu Aleksandra Aleksandrowicza Błoka: Dvanáct, Vyletěli chlapci, Káťa oraz Muko, mučenko. Słyszał ktoś? Chce kto posłuchać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
busko3 Re: Poemat 12 31.03.05, 20:42 drogi Vasermonie. po raz kolejny uśmiecham się w sprawie audio . Znam tylko "Vyleteli chlapci" , o pozostałych nawet nie słyszałem . Chętnie posłucham pozostałych . pozdrawiam . Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem Re: Poemat 12 31.03.05, 21:41 Czy dobrze zgaduję, że mamy szansę na kolejny prezent (po "Jeruzalem") Odpowiedz Link
meeneque A kto nie chce? 01.04.05, 12:52 Ma sie rozumieć, że chcę. meeneque at tlen dot pl Odpowiedz Link
busko3 Re: Poemat 12 13.04.05, 21:52 witam drogi vasermonie. dziękuję , że zareagowłeś na moją prośbę udostępnienia tych utworów , ale nie zdążyłem ich odebrać , bo nie zaglądałem do internetu od dość dawna (02.kwietnia) . Jeśli to możliwe , to prosiłbym o "powtórkę" tamtej "przesyłki" . Przypominam , że znam tylko "vyleteli chlapci" . pozdrawiam Odpowiedz Link