Dodaj do ulubionych

Muzyka na haju

24.07.08, 11:03
autorzy tekstu zapomnieli dodać do tej listy Milesa Davisa też znakomitego muzyka,który w pewnym momencie swojej kariery też mocno ćpał no ale jemu się udało i rzucił smile no ale jeśli jest James Brown i Ray Charles to na tej liście też powinien być Miles Davis!
Obserwuj wątek
    • Gość: h Re: Muzyka na haju IP: *.mobile.playmobile.pl 24.07.08, 12:42
      do spektakularnych wpadek mozna jeszcze zaliczyc bylych czlonkow happy mondays, ktorzy zostali nakryci podczas palenia crack'a (crack'u?) z rury wydechowej autokaru smile.
      mozna jeszcze dodac hendrixa, joplin, z polski to np. riedla
      mozna powiedziec - temat rzeka.
      ps. chyba pisze sie "last, but not least" bez "at" bo to zmienia sens. (ale sie nie upieram smile)

h
    • Gość: gośc Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 13:10
      Oj taki Miles największy muzyk wszechczasów dawal ostro smile
    • Gość: voodoo Re: Muzyka na haju IP: *.mpp.pl 24.07.08, 13:22
      George Michael został po raz kolejny zatrzymany przez policję.

43-letni piosenkarz został przewieziony do szpitala Royal Free w Hampstead, po tym jak funkcjonariusze policji znaleźli go śpiącego w swoim Mercedesie na ruchliwym skrzyżowaniu. Funkcjonariusze interweniowali około godziny 3 w nocy, po tym jak otrzymali wiele telefonów ze skargami na samochód blokujący londyńskie skrzyżowanie.
      Funkcjonariusze zobaczyli pół-przytomnego George?a zapadniętego w fotelu - donosi źródło The Sun. Wyciągnęli go z samochodu i od razu wezwali ambulans, bo wyglądał naprawdę źle.
      Po przeszukaniu rzeczy piosenkarza znaleziono przy nim małą ilość marihuany.
    • majorradziu Re: Muzyka na haju 24.07.08, 13:41
      Marihuana to nie narkotyk!!!!!!
    • Gość: samarka Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 13:57
      Przykre, że ludzi palących marihuanę uznaje się za ćpunów.

Najśmieszniejsze, że wóda i papierosy juz nie są za narkotyki uznawane, mimo, że uzależniają bardziej i są bardziej skzodliwe niż marihuana...
    • Gość: cogitoErgoSum Re: Muzyka na haju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.08, 14:24
      widać zakłamanie współczesnego świata - marihuany uzywają /prawie/ wszyscy - ale jest NIELEGALNA!!!
    • Gość: bbb Re: Muzyka na haju IP: 193.120.72.* 24.07.08, 14:32
      WSZYSTKO powinno byc legalne; narkotyki, walki psow, bimber, prostytucja... wiadomym jest ze z tych atrakcji korzystaja tylko slabi psychicznie i idioci i sami eliminuja sie z zycia publicznego. Dlaczego wiec panstwo tego zakazuje?
    • Gość: p3run Re: Muzyka na haju IP: 89.171.172.* 24.07.08, 14:34
      po 1 gandzia jest nielegalna
      po 2- kto chce ćpać niech ćpa, ale ćpunów to ja mam w dupie. Ch z nimi, niech się zaćpają na śmierć, nie będzie mi ich żal- ani trochę:] a jak słyszę- uzależnionym trzeba pomóc.. owszem ale z ich kieszeni, a nie z mojej- ja do ich idiotyzmu ręki z podatków nie przyłożę.
    • Gość: bbb Re: Muzyka na haju IP: 193.120.72.* 24.07.08, 14:36
      a moze powinienem dodac ze wszystko mozna przedawkowac i zejsc z tego swiata; mozna przejesc sie na smierc, mozna umzec zbyt dlugo siedzac przy komputerze, mozna kurde zdechnac jedzac np same zdrowe marchewki w gigantycznych ilosciach, czy tego panstwo tez powinno zabronic??? NIE! Szwankuje ludzka psychika, brak wychowania itd. Na tym panstwo powinno sie skupic, na PRZYCZYNACH nie skutkach.
    • Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gość Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:15
      LD50 (wartosc, charakteryzujaca w pewien sposob toksycznosc substancji) dla THC (substancja czynna marihuany) wynosi ok 500 [mg/kg] tymczasem dla nikotyny wynosi jedynie 50 [mg/kg]. i co tu jest trucizna? kwestia legalnosci i nielegalnosci pewnych uzywek wynika glownie z uwarunkowan kulturowych. nikotyna i etanol to trucizny, o szerokim spektrum skutkow uzywania (zarowno czysto fizjologicznych, i jak i hm spoleczno-ekonomicznych skutkow). slowem: nie dajcie sie oglupic smile
    • Gość: Mutos [...] IP: 199.197.164.* 24.07.08, 15:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Razzle Re: Muzyka na haju IP: *.park.gdynia.pl 24.07.08, 15:26
      Cóż za apoteoza narkotyków. Brawo autor.
    • Gość: dodi Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:34
      night train to nie wino tylko okreslenie kokainy.
    • Gość: WAR Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 16:05
      a wlasnie ze night train to jabol
    • Gość: Jano Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 16:06
      A co z chłopakami z Sex Pistols?
    • Gość: XYZ Re: Muzyka na haju IP: 83.142.207.* 24.07.08, 16:28
      A ja i tak uwielbiam Amy i choćby zjadła miske koksu to dla mnie bez znaczenia. Najważniejszy jest jej głos.
      Przecie to nie Papież! Robi w życiu co uważa dla niej za najlepsze a reszcie hien prasowych g...o do tego!
    • berdyczow Re: Muzyka na haju 24.07.08, 16:31
      a KEITH RICHARDS? wszak wszyscy wiedzą, że przyjaźnił się głównie z Jack'iem Daniel'sem, ale też z lat 80' pamięta jeno, że nauczył się jeździć na nartach..
    • Gość: zdziwiony Re: Muzyka na haju IP: 89.174.231.* 24.07.08, 16:54
      czemu ma sluzyc ten artykul?
    • Gość: purify Re: Muzyka na haju IP: *.77.classcom.pl 24.07.08, 16:59
      @Razzle
      Cóż za apoteoza narkotyków. Brawo autor.

nie wiem,czy mozna uzyc 'apoteozy' w takim sformulowaniu.
    • Gość: Jurass Re: Muzyka na haju IP: *.189.rev.vline.pl 24.07.08, 17:09
      maryha to nie narkotyk, a piwo to nie alkohol
    • Gość: gość Re: Muzyka na haju IP: *.chello.pl 24.07.08, 17:45
      Rysiek Ridel, Jim Morrison, Janis Joplin, Jimy Hendrix, Bob Marley itp itd. Kto by to zliczył. Chyba minimum połowa sławnych aktorów i muzyków ćpała bądź ćpa. Nie jestem tylko przykonany czy bez tego ćpania robili by to tak samo czy gorzej.
    • regoat Re: Muzyka na haju 24.07.08, 17:55
      pff co za drentwa lista, zapomnialisci o Courtney Love ktora daje w kinola od 18 roku zycia a wy mi tu piszecie o Paul McCartney przy ktorym znaleziono worek ziola hehehe faktycznie narkus z niego straszny
    • Gość: whydack Re: Muzyka na haju IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.08, 18:08
      o, jeszcze Adam Clayton (U2) daaawno temu dal sie zlapac z workiem zielska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka