xstefciax 12.04.26, 18:37 Nie ładuje, nie możemy zdiagnozować problemu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dynamic_pulse Re: Ladowarka do elektryka 13.04.26, 12:30 Ładowarka do elektryka, co jest tym elektrykiem: samochód, motor, rower...??? Informacja bardzo lakoniczna, a temat obszerny. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Ladowarka do elektryka 13.04.26, 16:41 Ładowarka do roweru elektrycznego. Byłam wczoraj nim u siostry i chyba zapomniałam wyłączyć. W każdym razie udało się naładować rower. W ogóle nie świeciło, myślałam, że coś się uszkodziło. Pierwszy raz tak miałam, a jeżdżę rowerem prawie rok. Była całkiem rozładowana. Odpowiedz Link
dynamic_pulse Re: Ladowarka do elektryka 13.04.26, 19:00 Głębokie rozładowanie skraca żywotność baterii. Należy o tym pamiętać by cieszyć się zaletami produktu przez długi czas. Z ciekawości zorientować się o dostępności na rynku części zapasowych. Odpowiedz Link
negativum Re: Ladowarka do elektryka 23.04.26, 19:15 dynamic_pulse napisał(a): > Głębokie rozładowanie skraca żywotność baterii. Należy o tym pamiętać by cieszy > ć się zaletami produktu przez długi czas. Z ciekawości zorientować się o dostęp > ności na rynku części zapasowych. W telefonie jest aplikacja, która nie umożliwia pełnego naładowania i całkowitego rozładowanie. 20-80%. I baterie mi działają, aż się telefon nie rozpuknie. Czyli jakieś 12 lat. Warto jest nie stosować maksymalnej ładowarki. Połowa mocy i będzie OK. W styczniu kupiłem nowe telefon. Za całe 900 zł 12/512 GB. Uformowałem baterię. Trzyma dłużej niż na nowości. Z telefonu słucham radio. Chodzi praktycznie 24h na dobę. Baterii teraz nie ma dużej w porównaniu do monasterów. Ale mi wystarcza. Bez radio zużycie jest około 10% na dobę. Jak idzie radio 30%. Telefonik jest niespecyficzny moto 50 neo Odpowiedz Link