Dodaj do ulubionych

Ladowarka do elektryka

12.04.26, 18:37

Nie ładuje, nie możemy zdiagnozować problemu.
Obserwuj wątek
    • dynamic_pulse Re: Ladowarka do elektryka 13.04.26, 12:30
      Ładowarka do elektryka, co jest tym elektrykiem: samochód, motor, rower...??? Informacja bardzo lakoniczna, a temat obszerny.
      • xstefciax Re: Ladowarka do elektryka 13.04.26, 16:41
        Ładowarka do roweru elektrycznego. Byłam wczoraj nim u siostry i chyba zapomniałam wyłączyć. W każdym razie udało się naładować rower. W ogóle nie świeciło, myślałam, że coś się uszkodziło. Pierwszy raz tak miałam, a jeżdżę rowerem prawie rok. Była całkiem rozładowana.
        • dynamic_pulse Re: Ladowarka do elektryka 13.04.26, 19:00
          Głębokie rozładowanie skraca żywotność baterii. Należy o tym pamiętać by cieszyć się zaletami produktu przez długi czas. Z ciekawości zorientować się o dostępności na rynku części zapasowych.
          • negativum Re: Ladowarka do elektryka 23.04.26, 19:15
            dynamic_pulse napisał(a):

> Głębokie rozładowanie skraca żywotność baterii. Należy o tym pamiętać by cieszy
            > ć się zaletami produktu przez długi czas. Z ciekawości zorientować się o dostęp
            > ności na rynku części zapasowych.

W telefonie jest aplikacja, która nie umożliwia pełnego naładowania i całkowitego rozładowanie. 20-80%. I baterie mi działają, aż się telefon nie rozpuknie. Czyli jakieś 12 lat. Warto jest nie stosować maksymalnej ładowarki. Połowa mocy i będzie OK. W styczniu kupiłem nowe telefon. Za całe 900 zł 12/512 GB. Uformowałem baterię. Trzyma dłużej niż na nowości. Z telefonu słucham radio. Chodzi praktycznie 24h na dobę. Baterii teraz nie ma dużej w porównaniu do monasterów. Ale mi wystarcza. Bez radio zużycie jest około 10% na dobę. Jak idzie radio 30%.

Telefonik jest niespecyficzny moto 50 neo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka