irsila Re: Torba pełna 22.09.26, 09:28 Torba z Ikei i pogrzebacz, tylko tyle aż potrzeba, by wydobyć puszki, i zdobyć "piniążki" na trochę chleba? by urszula 4 marca 2026 P.S. Wczoraj w środku dnia widziałam młodego faceta z niebieską, dużą torbą z Ikei i drutem u dołu zgiętym, który w przydrożnych kubłach na śmieci grzebał. Tak mnie to dziwnie ujęło, wzruszyło, poruszyło... Na szczęście nie muszę tego robić. Odpowiedz Link
irsila Re: Torba pełna 22.09.26, 09:32 Petów mi się nazbierało, ponad 10, no i trzeba do butelkomatu oddać, szkoda 5 zł stracić. Dobrze, że to puste są i mam gdzie składować. sama wody nie kupuje, za cięzko wynosić. syn przywozi do popicia leków. Odpowiedz Link
irsila Re: Torba pełna 22.09.26, 09:41 W markecie, do piwnicy trzeba schodzić a w sumie ruchomymi schodami tam zjeżdżam, choć można i normalnymi schodami. Dziś pójdę i się pozbędę, wózkiem na zakupy zawiozę. Byleby wór się nie uzbierał. Pij, pij, pij bracie pij, na starość torba i kij: www.youtube.com/watch?v=1PgyWxzz4bU Odpowiedz Link
irsila Re: Torba pełna 22.09.26, 12:01 Byłam, wróciłam, 6,80 zł zarobiłam za opakowania zwrotne. Przede mną facet, pobrał bon na 60,50zł. Dobrze, że już kończył w gardziel wciskać te opakowania i nie musiałam długo czekać. Odpowiedz Link
vodook Re: Torba pełna 22.09.26, 16:49 Będziesz pani bogata i zarazem biedna jak ci dowalą podwyżkę śmieci. Robią z ludzi dziadów plastikowych. Odpowiedz Link
irsila Re: Torba pełna 22.09.26, 18:47 Na podwyżki, gotowa jestem. Wode oszczędzam. 700zl, zaoszczędziłam a to nie znaczy, że sie myje. Prysznic biore codziennie, tylko wode z pralki i mycia naczyń, do muszli wlewam. Takie ustrojstwo mam, zainstalowane. Jeszcze darmowe litry m,am, by ogródek, podlewać Odpowiedz Link