Gość: żużlowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 16:07 Kochani pseudoredaktorzy!!! Wytłumaczcie mi jak może być żużel na lodzie!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czolowy zuzlowiec Czolowi zuzlowcy? IP: *.73.137.95.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.12.03, 16:16 No, Puszakowski, Dym, Pietrzyk, Pietraszko, czy Rempala na pewno czolowymi polskimi zuzlowcami nie sa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: Czolowi zuzlowcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 16:23 żużel na piasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: Czolowi zuzlowcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 19:24 aaaa jesli chodzi o zuzel na lodzie to...................? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJAR < DZBOW CIT> Re: Żużel na lodzie IP: *.premex.pl 06.12.03, 14:41 TO SA CZOLOWI ZAWODNICY ?!?!?! A GDZIE PROTASIEWICZ , GOLOB(PEDAL) , RUNE , I RESZTA ?? ALE I TAK BEDZIE FAJNIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SabooTB Re: Żużel na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:48 No ja redakrotem nie jestem, ale powiem ci że w niektórych krajach to jest najnormalniejszy sport. I tak się właśnie nazywa. Więc najpierw się czegoś dowiedz zanim się czepiasz ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś