republika.republika 05.10.09, 18:12 Kurski notorycznie olewa przepisy drogowe i inne, facet czuje się kompletnie bezkarny wiadomosci.onet.pl/2055017,11,kurski_tlumaczy_zlamanie_przepisow_drogowych,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:21 Tyle że nie wszyscy dają się złapać. On się daje. Na pewno nie z tego powodu, że dopuszcza się wykroczeń częściej niż inni posłowie... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:34 To tylko znaczy, ze ma większego pecha. Już go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:54 Nie. To znaczy, że częściej niż inni popełnia wykroczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:58 Nie to znaczy, że częściej jest w rozjazdach służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:21 To jest dobre wytłumaczenie, o ile jest prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:31 Gdy kogoś zabije też go oczywiście będziesz lubić? Bo on ma tylko pecha. :( Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic PiSior po prostu! 05.10.09, 18:21 republika.republika napisała: > > Kurski notorycznie olewa przepisy drogowe i inne, facet czuje się kompletnie > bezkarny > > wiadomosci.onet.pl/2055017,11,kurski_tlumaczy_zlamanie_przepisow_drogowych,item.html > > Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:22 republika.republika napisała: > > Kurski notorycznie olewa przepisy drogowe i inne, facet czuje się kompletnie > bezkarny Oczywiście,że powinien zostać ukarany za złamanie przepisów. Ale przecież on się śpieszył.....to ironia z mojej strony,bo przypomniała mi się rozmowa Schetyny z Monika Olejnik,kiedy podobnie jak Kurski takie przepisy naruszył kierowca Komorowskiego......ale on się śpieszył na posiedzenie klubu peło........ Nie pamiętam żebyś wtedy była również oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:29 fredericus napisał: ,kiedy podobnie jak Kurski takie > przepisy naruszył kierowca Komorowskiego......ale on się śpieszył na > posiedzenie klubu peło........ > Nie pamiętam żebyś wtedy była również oburzona. > Kierowca pewnie nie zasłaniał się immunitetem i płacił bo nie był w stanie ukryć się za cudzym immunitetem. Co innego facet, który łamie prawo i staje zasłonięty immunitetem. Prawo takiego nie dotyczy bo w zwykłym łamaniu prawa jest chroniony immunitetem posła Prawa i Sprawiedliwości. Oni to mają po Kaczyńskich. Wyroki sądowe? Olać! Chroni mnie immunitet! Co prawda poselski, prezydencki i nie dotyczy spraw politycznych lecz zwykłego łamania prawa, ale co tam! Prawie i sprawiedliwie? Ich to nie dotyczy. Oni są z Prawa i Sprawiedliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:32 Kierowca pewnie nie zasłaniał się immunitetem i płacił bo nie był w stanie ukryć się za cudzym immunitetem. G...o zapłacił a pan marszałek wykazał się arogancją....zamiast zwykłego zażenowania. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:34 fredericus napisał: > Kierowca pewnie nie zasłaniał się immunitetem i płacił bo nie był w stanie ukry > ć > się za cudzym immunitetem. >> G...o zapłacił a pan marszałek wykazał się arogancją....zamiast zwykłego > zażenowania. Kłamiesz? Piszesz, że nie zapłacił. Jakiś link na potwierdzenie tego? Czy to tylko konfabulacje jak to ci pisiórkowe robiom? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:35 fredericus napisał: > Kierowca pewnie nie zasłaniał się immunitetem i płacił bo nie był w stanie ukry > ć > się za cudzym immunitetem. nie miał szansy ani zapłacić ani się chować, bo nie zatrzymała ich policja, pomiar prędkości był dokonany przez dziennikarzy programu TerazMy Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:41 republika.republika napisała: > fredericus napisał: > > > Kierowca pewnie nie zasłaniał się immunitetem i płacił bo nie był w stani > e ukry > > ć > > się za cudzym immunitetem. > > nie miał szansy ani zapłacić ani się chować, bo nie zatrzymała ich policja, > pomiar prędkości był dokonany przez dziennikarzy programu TerazMy Cytujesz jako moje słowa,słowa,których ja nie napisałem.....to są słowa porannejkawy nie moje....kolejny raz łapię Cię na kompilacji moich postów....... czy musisz kręcić tak jak kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:45 fredericus napisał: > > Cytujesz jako moje słowa,słowa,których ja nie napisałem.....to są słowa > porannejkawy nie moje....kolejny raz łapię Cię na kompilacji > moich postów....... > czy musisz kręcić tak jak kawa? > jesteś przewrażliwiony, użyłam standardowej opcji - po prostu sam źle post skomponowałeś, a poza tym nie chodziło mi o dokuczenie komukolwiek tylko o zwykłe przypomnienie okoliczności tej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:50 republika.republika napisała: > jesteś przewrażliwiony, użyłam standardowej opcji -, a poza tym nie chodziło mi o dokuczenie komukolwiek tylko o > zwykłe przypomnienie okoliczności tej sprawy Jestem trzeźwy a nie przewrażliwiony. po prostu sam źle post > skomponowałeś Pozostańmy przy swoich zdaniach...... Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:08 fredericus napisał: > > Pozostańmy przy swoich zdaniach...... > ale to akurat można sprawdzić, wejdź na ten post i poszukaj gdzie tam jest że kawę cytujesz?, a jak masz wątpliwości to wciśnij jeszcze "odpowiedz cytując" i zobacz co ci wyjdzie i nie poprawiaj sobie humoru głupimi oskarżeniami pod moim adresem, bo tego nie lubię :( Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:18 republika.republika napisała: nie poprawiaj sobie humoru głupimi oskarżeniami pod moim > adresem, bo tego nie lubię :( Bez wycieczek osobistych proszę. Skąd Ty możesz wiedzieć jaki ja mam humor? Nie posuwasz się za daleko? Dokonałaś kolejny raz kompilacji mojego posta,jak nie potrafisz się z tym zgodzić to nie mój problem. Powtórzę jeszcze ....zacytowałaś słowa porannejkawy ten sposób,jakby to były moje słowa. N i e b y ł y to moje słowa.Dlatego zaprotestowałem,teraz protestuję po raz kolejny,choć chciałem pójść na ugodę w ostatnim poście pisząc pozostańmy przy swoich zdaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:28 fredericus napisał: Pierdołami się zajmujesz. Jak te pisiórki co to temat rozwadniajom, rozwadniajom. Temat dla pisiórków bolesny to rozwadniajom, rozwadniajom. Najprościej osobiste wycieczki do adwersarza. A to, że brzydki krawat ma, a to, że nie wyglonda tak pszystojnie jak Kaczński choć głowy takiej okrongłej ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:33 porannakawa20 napisała: > fredericus napisał: > > Pierdołami się zajmujesz. > Jak te pisiórki co to temat rozwadniajom, rozwadniajom. Już gorszej pisiorki niż ty luro na tym forum trudno znaleźć.Chyba etta2 jedynie ci dorówna.Choć jej zdarzy się napisać coś interesującego.Tobie nigdy...pieprzysz cały czas bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:29 fredericus napisał: > N i e b y ł y to moje słowa. a skąd ja miałam o tym wiedzieć? skoro Twój post wyglądał tak: Autor: fredericus 05.10.09, 18:32 Kierowca pewnie nie zasłaniał się immunitetem i płacił bo nie był w stanie ukryć się za cudzym immunitetem. G...o zapłacił a pan marszałek wykazał się arogancją....zamiast zwykłego zażenowania. forum.gazeta.pl/forum/w,28,101159722,101160594,Re_pirat_i_klamczuch.html wcisnęłam odpowiedz cytując, trochę przycięłam i odpowiedziałam nb. to do czego się przyznajesz było głupsze niż wypowiedź kawy i zupełnie niezgodne z faktami, więc doprawdy nie ma o co walczyć. Teraz żałuję ze nie przycięłam z góry, bo poza przypomnieniem faktów, jeszcze wyśmiałabym Twoją podszyta emocjami i wskazującą na brak użycia rozumu odpowiedź - pa :(. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 19:39 > > wcisnęłam odpowiedz cytując, trochę przycięłam i odpowiedziałam > > nb. to do czego się przyznajesz było głupsze niż wypowiedź kawy i zupełnie > niezgodne z faktami, więc doprawdy nie ma o co walczyć. Teraz żałuję ze nie > przycięłam z góry, bo poza przypomnieniem faktów, jeszcze wyśmiałabym Twoją > podszyta emocjami i wskazującą na brak użycia rozumu odpowiedź - pa :( Przytnij sobie swój jęzor.Nie grzeszysz rozumem podobnie jak porannakawa.Nie jestem twoim kolegą kobieto żebyś sobie mnną swój dziób wycierała.Wystarczy.Nie oczekuję odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: pirat i kłamczuch 05.10.09, 18:33 z notki, którą zalinkowałam oraz z tego co wiemy o wcześniejszych wyczynach drogowych Kurskiego wynika, ze facet przekracza przepisy notorycznie - to nie jest jednorazowy wybryk czy zapomnienie, to zachowanie faceta który uważa ze jemu wolno więcej, a przepisy są dla ciemnego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
masuma W Europarlamencie to nie przejdzie 05.10.09, 18:42 Jak pójdzie wniosek, immunitet odbierają Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Kurski to betka. 05.10.09, 18:48 To jest wynik. www.tvn24.pl/12690,1577609,0,1,komorowski-pedzil-140-kmh-po-warszawie,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś