Dodaj do ulubionych

Program partii Jagielińskiego

IP: 82.160.4.* 05.02.04, 19:19
Kolejna banda chce pieniędzy od zwykłych ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: szerszeń Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.04, 19:24
      Gość portalu: mac561 napisał(a):

> Kolejna banda chce pieniędzy od zwykłych ludzi.

Dokładnie!

Nawet się nie zastanawiaja nad swomi bredniami; Łapiński i dobry system
      zdrowie, heh, no nie mogę!
      • Gość: krekro Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.phy.ilstu.edu 05.02.04, 20:15
        to ni eprogram planktonu, tylko zbior pustych frazesow przedwyborczych.
        Przeciez, to co oni mowia to kpiny w zywe oczy, najzwyklejsze populistyczne
        hasla identyczne do gloszonych przez Leppera. Najnizsza emerytura 400 euro, ha
        ha, a kto za to zaplaci?
        Nauczyciele i pielegniarki i naukowcy, ktorzy na reke nie bira nawet polowy tego?
    • Gość: dama Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 05.02.04, 19:32
      Uwazalam Jagielinskiego za jednego z nielicznych uczciwych politykow. Okazuje
      sie ze srodowisko moze kazdego zdegenerowac. Jest obecnie tak jak i wiekszosc
      zainteresowany tylko osobistymi interesowami. Program smiechu wart. Jak sie nie
      wstydzi cos takiego prezentowac. Dajcie mi wladze a ja juz was urzadze.
      • Gość: piotrek Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 20:44

Gość portalu: dama napisał(a):

> Uwazalam Jagielinskiego za jednego z nielicznych uczciwych politykow. Okazuje
        > sie ze srodowisko moze kazdego zdegenerowac. Jest obecnie tak jak i wiekszosc
        > zainteresowany tylko osobistymi interesowami. Program smiechu wart. Jak sie
        nie
        >
        > wstydzi cos takiego prezentowac. Dajcie mi wladze a ja juz was urzadze.

Raczej powiedzialbym: "Dajcie mi waaa.dze, a JA sie juz urzadze"
    • Gość: nikt Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.chello.pl 05.02.04, 19:49
      A co z głodującymi dziećmi po 16 roku życia. Od maja 16 latki otrzymujące
      alimenty z Funduszu Alimentacyjnego pod most? Tak wygląda dbałość o młode
      społeczeństwo, gdzie Sądy orzekające o alimentach, gdzie szukać chleba bo za
      170 PLN ani nie dokończę szkoły ani nie mogę iść do pracy. Czy ja będąc 1
      rocznym dzieckiem zjadam więcej niż teraz? Może ustawa wymaga weryfikacji? Moje
      potrzeby rosną z wekiem a nie odwrotnie. Życzę dobrego samopoczucia.
    • Gość: maruda grożby partii Jagielińskiego IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.04, 06:04
      Żółtą kartkę dostali dziennikarze, którzy w zeszłym tygodniu krytykowali klub
      Jagielińskiego. - Kończy się taryfa ulgowa dla mediów, zwłaszcza dzienników.
      Odtąd każdy atak spotka się z odporem przewidzianym prawem - zapowiedział Mamiński.

Spoko. Garstka gównozjadów zasądzi wszystkie gazety świata.
      Chyba ciężko będzie.

• Gość: mryt Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.04, 11:56
      Mieliśmy już partie kanapowe, teraz czas na partie sedesowe. Szambonurek
      Jagielliński jest świetnym zbieraczem sejmowego gówna. Pamiętajcie tylko, że
      nie działa spłuczka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka