Gość: mac561 IP: 82.160.4.* 05.02.04, 19:19 Kolejna banda chce pieniędzy od zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szerszeń Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.04, 19:24 Gość portalu: mac561 napisał(a): > Kolejna banda chce pieniędzy od zwykłych ludzi. Dokładnie! Nawet się nie zastanawiaja nad swomi bredniami; Łapiński i dobry system zdrowie, heh, no nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krekro Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.phy.ilstu.edu 05.02.04, 20:15 to ni eprogram planktonu, tylko zbior pustych frazesow przedwyborczych. Przeciez, to co oni mowia to kpiny w zywe oczy, najzwyklejsze populistyczne hasla identyczne do gloszonych przez Leppera. Najnizsza emerytura 400 euro, ha ha, a kto za to zaplaci? Nauczyciele i pielegniarki i naukowcy, ktorzy na reke nie bira nawet polowy tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 05.02.04, 19:32 Uwazalam Jagielinskiego za jednego z nielicznych uczciwych politykow. Okazuje sie ze srodowisko moze kazdego zdegenerowac. Jest obecnie tak jak i wiekszosc zainteresowany tylko osobistymi interesowami. Program smiechu wart. Jak sie nie wstydzi cos takiego prezentowac. Dajcie mi wladze a ja juz was urzadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 20:44 Gość portalu: dama napisał(a): > Uwazalam Jagielinskiego za jednego z nielicznych uczciwych politykow. Okazuje > sie ze srodowisko moze kazdego zdegenerowac. Jest obecnie tak jak i wiekszosc > zainteresowany tylko osobistymi interesowami. Program smiechu wart. Jak sie nie > > wstydzi cos takiego prezentowac. Dajcie mi wladze a ja juz was urzadze. Raczej powiedzialbym: "Dajcie mi waaa.dze, a JA sie juz urzadze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.chello.pl 05.02.04, 19:49 A co z głodującymi dziećmi po 16 roku życia. Od maja 16 latki otrzymujące alimenty z Funduszu Alimentacyjnego pod most? Tak wygląda dbałość o młode społeczeństwo, gdzie Sądy orzekające o alimentach, gdzie szukać chleba bo za 170 PLN ani nie dokończę szkoły ani nie mogę iść do pracy. Czy ja będąc 1 rocznym dzieckiem zjadam więcej niż teraz? Może ustawa wymaga weryfikacji? Moje potrzeby rosną z wekiem a nie odwrotnie. Życzę dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda grożby partii Jagielińskiego IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.04, 06:04 Żółtą kartkę dostali dziennikarze, którzy w zeszłym tygodniu krytykowali klub Jagielińskiego. - Kończy się taryfa ulgowa dla mediów, zwłaszcza dzienników. Odtąd każdy atak spotka się z odporem przewidzianym prawem - zapowiedział Mamiński. ******************** Spoko. Garstka gównozjadów zasądzi wszystkie gazety świata. Chyba ciężko będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mryt Re: Program partii Jagielińskiego IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.04, 11:56 Mieliśmy już partie kanapowe, teraz czas na partie sedesowe. Szambonurek Jagielliński jest świetnym zbieraczem sejmowego gówna. Pamiętajcie tylko, że nie działa spłuczka! Odpowiedz Link Zgłoś