etykietka 24.02.10, 20:21 Lody ruszyły, a Prezes na krze jedzie:) www.wprost.pl/ar/187971/Lody-ruszyly/ Pisałam wczoraj, że podskórnie czuję opozycja w koło Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Wiosna w PIS :) 24.02.10, 21:41 etykietka napisała: > Lody ruszyły, a Prezes na krze jedzie:) > www.wprost.pl/ar/187971/Lody-ruszyly/ > Pisałam wczoraj, że podskórnie czuję opozycja w koło Ziobry. Ziobrowi czekają na odpowiedni moment. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna [...] 24.02.10, 21:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Zbynio może mieć jeszcze grubsze teczuszki. Ale mu 24.02.10, 22:25 si poczekać aż jego stronnictwo w PiS-ie się umocni i uderzyć nagle, bo wie, że Jarek prędzej rozwiąże partię, niż odda w niej władzę. Czekam niecierpliwie na to jak się będą wzajemnie zagryzać. bella_donna napisał: > Nie wierzę w moc Zbynia. On dla Kaczek zrobił tyle czarnej roboty, że zapewne m > a > u nich grubaśną teczkę. Zacznie podskakiwać to zostanie spuszczony z większym > hukiem niż Kaczmarek i sam Rydzyk opluje go publicznie. Przypomnijcie sobie, > miłe Panie, jak wuc-buc spacyfikował rumianego młodzianka po wyborach do PE, gd > y > mu przyszło do głowy wygłosić publicznie delikatną krytykę prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Pewnie ma i co z tego? 24.02.10, 22:27 W tym przypadku mamy klasyczny klincz - "złapał Kozak Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Pewnie ma i co z tego? 24.02.10, 22:55 bella_donna napisał: > W tym przypadku mamy klasyczny klincz - "złapał Kozak Tatarzyna, a Tatarzyn za > łeb trzyma" :) Zgadza się, ale żaden klincz nie jest wieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wiosna w PIS :) 24.02.10, 22:04 etykietka napisała: > Lody ruszyły, a Prezes na krze jedzie:) Dzięki za linka, bardzo ciekawy tekst. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_kapelusznik Re: Wiosna w PIS :)marzec sie zbliża 24.02.10, 22:08 koty w marcu a kaczki w kwietniu Przyjdzie święta Weronika zniesie jajko kaczka dzika Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Ależ ten Wprost radykalnie zmienił kierunek. 24.02.10, 22:17 I nie opieprza się, ale z przewrotem marcowym to trochę za bardzo się rozmarzyli, bo Jarek aż taki słaby nie jest. Jednak nad zebranymi przez nich faktami warto by się pochylić, coś na rzeczy musi być. Może granice obłudy i śmieszności zostały w końcu dla przekroczone dla kolejnej grupy, która chce opuścić wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ależ ten Wprost radykalnie zmienił kierunek. 24.02.10, 22:32 boblebowsky napisał: > /.../ > Może granice obłudy i śmieszności zostały w końcu dla przekroczone > dla kolejnej grupy, która chce opuścić wodza. Oby! Kiedyś WPROST było przyzwoitym tygodnikiem, potem się spisiło. No, ale tylko krowa nie zmienia poglądów, tym bardziej jeśli trwanie przy jakichś powoduje gwałtowny spadek nakładu i zysków... :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: tylko krowa nie zmienia poglądów 25.02.10, 15:51 No, chyba że zmieni właściciela ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe mogą sobie założyć nową partię 24.02.10, 22:47 kaczyński ma w nosie los PISu bez niego. To jego prywatna partia. A taki PIS-bis byłby cudny. Kurski, Migalski, Ziobro -na tym gnoju kwiat nie wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: mogą sobie założyć nową partię 24.02.10, 22:52 wujaszek_joe napisał: > /.../ A taki PIS-bis byłby cudny. Kurski, Migalski, Ziobro > -na tym gnoju kwiat nie wyrośnie Jak to nie wyrośnie? A Stokrotka? A masa dziennikarzyn goniących za sensacją? 'Proszę pana, T. nazwał pana skur.synem, co pan na to?' :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nie mogą, bo zostaną bez pieniędzy. Dlatego - jak 24.02.10, 23:02 napisałam wyżej - muszą jakoś znienacka przejąć PIS i choćby część jego aktywów. Piszę część, bo z pewnością Jaruś z grupką najwierniejszych zręcznie poukrywał szmal w różnych spółkach-córkach, a nawet wnuczkach. wujaszek_joe napisał: > kaczyński ma w nosie los PISu bez niego. To jego prywatna partia. A taki PIS-bi > s > byłby cudny. Kurski, Migalski, Ziobro -na tym gnoju kwiat nie wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Nie mogą, bo zostaną bez pieniędzy. Dlatego - 25.02.10, 17:54 Tu jest pies pogrzebany. Jak go teraz wybiorą, to przez cztery lata będzie nie do ruszenia. Możliwe, że jakaś tajna akcja idzie, bo Jaruś dużo po Polsce jeździ tropiąc zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Najwyższy czas zadać to pytanie 25.02.10, 17:22 Kto będzie kandydatem PiS-u w wyborach prezydenckich 2010? Na kogo stawiacie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Najwyższy czas zadać to pytanie 25.02.10, 17:57 :-) Chodziło mi o wybory prezydenta, a nie leśniczego. ;-)) Ale jeśli Kurski rzeczywiście pogodził się z Bielanami, to kandydatem tej spindochtorskiej trójcy wcale nie musi być ten, który pierniczeje w Warszawie, ale ten, który żwawo przebiera nóżkami w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Bulterier. 25.02.10, 18:18 Dziś w wydaniu europejskim, ale nadal prawdziwy Bulterier. Z rodziny Tetrapodów. W pełnej formie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Lech postawił 25.02.10, 17:52 się bratu i SAM podjął decyzję o przejściu na emeryturę. Zresztą polubił też te zaszczyty. A Jarek nie wskaże Ziobry - który jako jedyny w PIS-ie - ma jakąś tam szansę w rywalizacji z kandydatem PO, bo wie, że straciłby swoją pozycję w partii, którą uważa za swoją. witek.bis napisał: > Kto będzie kandydatem PiS-u w wyborach prezydenckich 2010? Na kogo stawiacie? ; > -) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Lech pos 25.02.10, 18:02 Wiem, że bratu się nie postawi, a konfitury polubił. Ale czy on jest jeszcze w stanie wykonać zadanie postawione przed nim przez Prezesa? Ja mam poważne wątpliwości. Wystarczy porównać migawki z kampanii 2005 i te z ostatnich miesięcy. Czy to jest człowiek zdolny udźwignąć ciężar kampanii wyborczej? A z drugiej strony, czy brukselczycy mogą sobie pozwolić na czekanie? Przecież jeśli teraz nie gwizdną partii braciom K., to za parę lat nie bardzo będą mieli do czego wracać. Odpowiedz Link Zgłoś