Dodaj do ulubionych

"LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Polski!"

28.03.10, 11:33
Twierdzi marszałek Niesiołowski.Ja myślę, ze ma rację, a nawet powiem więcej
podzielam jego zdanie.
Chciałbym też, zeby ktoś zadał panuprezydentowi na żywo proste pytanie:
Czy zdaje sobie sprawę ile kosztują podatnika jego co czterodniowe weekendy i
jak się z tym czuje jako człowiek?

www.tvn24.pl/-1,1649755,0,1,po-atakuje-kaczynski-antyzachodni--olechowski-zamula,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • etwas-geheimnis Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 11:35
      Niesiol powiedzial co wielu mysli ,a okazalo sie, ze to podobno jad nienawisci:-)
      • x2468 Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 11:40
        Bardzo mi sie podoba ten zwrot"jad nienawisci" To takie katolickie.Zupelnie tak
        jakbym "Czerwony Sztandar" organ KC Litwy czytal.
      • zapijaczony_ryj Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 11:55
        etwas-geheimnis napisał:

> Niesiol powiedzial co wielu mysli ,a okazalo sie, ze to podobno jad nienawisci:
        > -)

PiS_dogłowych poraża to jak prezcyzyjnie i trafnie Niesiołowski tak duzo mówi w
        tak krótkim czasie. Bez wulgaryzmów tylko prawda i fakty.
        Myślę , ze w PiS nie ma polityka zdolnego dorównać intelektem Niesiołowskiemu i
        to ich przeraża.
      • uzdek98 niedlugo wybory, pokazemy kaczej lajzie palec 28.03.10, 15:51
        srodkowy.. precz na smietnik historii....
    • adams96 Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 13:34
      RE:zdanie Pana Niesiolowskiego oraz Pana nie interesuje wiekszosci
      Polakow bo mimo zmasowanej nagonki Pana Tuska oraz PO to jednak
      ludzie maja swoje zdanie.Nie moze byc tak ze jedna kiepska Partia PO
      obsadzi wszystkie urzedy w Polsce i zacznie stosowac wlasciwie
      dyktature do wszystkich ktorzy mysla inaczej.Dodatkowo Pan
      Niesiolowski jest chory z nienawisci i powinien sie leczyc.Bede
      glosowal w wyborach na prof.lecha Kaczynskiego.
      • zapijaczony_ryj Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunku, bo 28.03.10, 13:44
        adams96 napisał:

> RE:zdanie Pana Niesiolowskiego oraz Pana nie interesuje wiekszosci
        > Polakow bo mimo zmasowanej nagonki Pana Tuska oraz PO to jednak
        > ludzie maja swoje zdanie.Nie moze byc tak ze jedna kiepska Partia PO
        > obsadzi wszystkie urzedy w Polsce i zacznie stosowac wlasciwie
        > dyktature do wszystkich ktorzy mysla inaczej.Dodatkowo Pan
        > Niesiolowski jest chory z nienawisci i powinien sie leczyc.Bede
        > glosowal w wyborach na prof.lecha Kaczynskiego.

ma dobry. A znam jednego co mu juz kilka razy w Klarysewie przerabiano wizerunek
        na inny (że niby lepszy), zeby oszukać naród po raz kolejny.
        Na szczęście nikomu to się nie udało, to mozna by osiagnąć tylko w zakładzie
        zamkniętym za pomocą długotrwałej terapii psychotropowej.
        Choć na 100% nikt nie zaręczy, bo jak szanowny pan zna staropolskie
        przysłowie :
        "nie pomogą dobre chęci z G.. Bicza nie ukręci" (niektórzy zamiast g. mówią
        piasku, ale w tym przypadku bardziej adekwatnym wydaje się g..
        • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 13:55
          Niesioł to stary sfilcowany oszołom, po co poświęcać mu tyle
          miejsca, niereprezentatywny dla PO, on jest już przeszłością i nic
          ciekawego już go nie czeka.
          Ryju dziwię się Twojej obłędnej nienawiści do PIS przy ślepej wierze
          w dobre intencje PO.
          Z Twoich wpisów można wyciągnąć wniosek, że jesteś już w więcej niż
          średnim wieku, raczej niezamożny, dobrej fury nie masz, młodą, ładną
          laskę to masz wyłącznie na okładce Vivy. Skąd to zafascynowanie
          PO ? Bliżej Ci do PIS-u.
          • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 15:41
            ajr-on napisał:
            > Z Twoich wpisów można wyciągnąć wniosek, że jesteś już w więcej niż
            > średnim wieku, raczej niezamożny, dobrej fury nie masz, młodą, ładną
            > laskę to masz wyłącznie na okładce Vivy. Skąd to zafascynowanie
            > PO ? Bliżej Ci do PIS-u.

Dobrych fur to parę w swoim zyciu miałem, lasek też "kilka" zaliczyłem, a co do
            PiSu, to aż tak stary i głupi jeszcze nie jestem.
            Poza tym nie lubię hipokryzji,schizofrenii i życia w innym wymiarze, a w takim
            zyje naczelny wóC PiS.
            Zero programu poza lustracja podkładaniem swiń i ublizaniu gorzej niz On urodzonym.
            Czy naprawdę nikt tego jescze nie zauważył, ze ten człowiek jest po prostu chory?
            • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 17:09
              ajr-on napisał:
              Z Twoich wpisów można wyciągnąć wniosek, że jesteś już w więcej
              niż średnim wieku, raczej niezamożny, dobrej fury nie masz, młodą,
              ładną laskę to masz wyłącznie na okładce Vivy

zapijaczony_ryj napisał:
              Dobrych fur to parę w swoim zyciu miałem, lasek też "kilka"
              zaliczyłem

Ale Ty piszesz o przeszłości, a to se nevrati, dzisiaj masz mniej
              niż zero i powinieneś zdawać sobie sprawę, że PO nic Ci nie da.
              Natomiast lustracja i deubekizacja to najważniejsza sprawa nawet
              dzisiaj chociaż już jest cholernie póżno. Ja wierzę w prawo i
              sprawiedliwość i nie znoszę złodziei z KL-D i UW.
              • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 17:28
                ajr-on napisał:

> ajr-on napisał:
                > Z Twoich wpisów można wyciągnąć wniosek, że jesteś już w więcej
                > niż średnim wieku, raczej niezamożny, dobrej fury nie masz, młodą,
                > ładną laskę to masz wyłącznie na okładce Vivy
                >
                > zapijaczony_ryj napisał:
                > Dobrych fur to parę w swoim zyciu miałem, lasek też "kilka"
                > zaliczyłem
                >
                > Ale Ty piszesz o przeszłości, a to se nevrati, dzisiaj masz mniej
                > niż zero i powinieneś zdawać sobie sprawę, że PO nic Ci nie da.
                > Natomiast lustracja i deubekizacja to najważniejsza sprawa nawet
                > dzisiaj chociaż już jest cholernie póżno. Ja wierzę w prawo i
                > sprawiedliwość i nie znoszę złodziei z KL-D i UW.

Wspomniałem o przeszłosci, bo mnie do tego sprowokowałeś!I bardzo się cieszę, ze
                napisałeś iz to se ne wrati.Ja to wiem i Ty wiesz, ale Naczelny PiS_dogłowy
                geniusz tego nie wie, bo On zyje w innym wymiarze i nadal u mamusi pod spódnica.

Ja niczego nie chcę od PO, ani od PiSu. Po prostu chcę by rządzący nie robili z
                siebie posmiewiska i zajmowali się teraźniejszością i przyszłościa, a nie
                przeszłościa.
                Nie chce się wstydzić za panaprezydenta co mówi publicznie, ze Merkel jest
                naćpana jakaś, mam dość wyrażania najgorszych wyrazów współczucia ,
                zdenerwowanych irasiadów i małp w czerwonym.
                Mam dość dtrojenia fochów i obrażania się rządzących na społeczeństwo.
                Mam dosyć moczymordyzmu w PiS i tytułów wiceidioty roku dla ministrów mojego kraju.
                Mam...
                mógłym tak wymieniać przez kilka godzin, ale po co?
                • elena4 Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 17:59
                  A mnie jest wszystko jedno czy robią z siebie posmiewisko czy nie robią i to co
                  mówia również. Mnie chodzi o to, aby robili tak, zeby mnie, moim dzieciom i
                  wnukom w przyszłosci umozliwic zycie w normalnym kraju gdzie obywatel ma prawa i
                  mozliwości.
                  Mogą to osiagnąc nawet robiac fikołki.
                  Nie interesują mnie natomiast fikołki dla samych fikolków i osiągnięcia
                  popularnosci, jedyne co nam oferuje dzisiejsza wladza wychodzac z założenia, ze
                  jesli osiągną z fikolków korzyści dla siebie, to mogą nam te fikołki ostatecznie
                  oferowac.
                  Kaczor jest jak do tej pory najlepszym prezydentem, bo najmniej szkodliwym
                  dla Polski.
                  • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 18:14
                    elena4 napisała:
                    ]Kaczor jest jak do tej pory najlepszym prezydentem, bo najmniej
                    szkodliwym dla Polski.

100% racja. Ma wady, a kto ich nie ma ? Ale za to jest uczciwym i
                    porządnym człowiekiem, może to brzmi infantylnie, ale po prostu
                    takie mam odczucie.

• porannakawa22 Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 03.04.10, 21:08
                      ajr-on napisał:

Ale za to jest uczciwym i
                      > porządnym człowiekiem, może to brzmi infantylnie, ale po prostu
                      > takie mam odczucie.

Odczucie poparte czym?

Wzmacnioają te uczucia uczciwości nienawistne traktowanie Stokrotki, publiczne
                      komentowanie wyglądu szefowej potężnego sąsiedniego państwa?
                      Uczciwe postawienie na używanie tytułu megalomańsko oszukańczego - profesora?
                      Bez żadnego dorobku naukowego, bez żadnych publikacji, beż żadnych wypromowanych
                      doktorantów, bez udziału w jakichkolwiek sympozjach naukowych?
                      Uczciwy?
                      A te dziesienć kotletów wieprzowych ciodziennie i fundusz 700 złotyc dziennie -
                      dzień w dzień na picie? Te małpki, te mini barki porozstawiane w pracy?
                      Te przeloty na dłuuuuugie weekendy?
                      To leniwe czy też wynikające z choroby lekceważenie obowiązków konstytucyjnych z
                      oświadczeniem - ja fo frostu nielubiem uoszystości oficjalnych?
                      Masz pewnie odczucie patrząc na zasrane podwórko po ktorych chodzą jedynie
                      kaczki drzuzgajac to i ówdzie, że to nie kaczki tak drzuzgają?
                      Widzisz a mimo to masz odczucie?
                      Pogięło ciebie?
                      >
                  • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 18:52
                    elena4 napisała:
                    > Kaczor jest jak do tej pory najlepszym prezydentem, bo najmniej szkodliwym
                    > dla Polski.

A ja myśłę, ze jak by odtajnili raport o stanie zdrowia to byśmy mogli prowadzić
                    jakąś dyskusję.

www.youtube.com/watch?v=IZMBmnDEMXE
                • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 18:10
                  zapijaczony_ryj napisał:
                  Ja niczego nie chcę od PO, ani od PiSu. Po prostu chcę by rządzący
                  nie robili z siebie posmiewiska i zajmowali się teraźniejszością i
                  przyszłościa, a nie przeszłościa.

Przykro mi Ryju ale w Polsce anno domini 2010 nie ma takiej partii,
                  która odpowiadałaby Twoim marzeniom, a na pewno nie jest to PO.
                  • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 19:02
                    ajr-on napisał:

> Ja niczego nie chcę od PO, ani od PiSu. Po prostu chcę by rządzący
                    > nie robili z siebie posmiewiska i zajmowali się teraźniejszością i
                    > przyszłościa, a nie przeszłościa.
                    >
                    > Przykro mi Ryju ale w Polsce anno domini 2010 nie ma takiej partii,
                    > która odpowiadałaby Twoim marzeniom, a na pewno nie jest to PO.

TY masz odczucie, ze Lech Kaczyński jest prawy i uczciwy i jest to twoje prawo,
                    ale ocena jest wg mnie subiektywna.
                    No bo jak się ma zwyczajna ludzka uczciwość do tego:
                    www.fakt.pl/Air-Prezydent-Kaczynski-wylatal-2-3-mln-zl-,artykuly,48303,1.html
                    I jakim prawem szufladkujesz ludzi do różnych partii wg ich majętności, a nie
                    rozumu, czy dojrzałości intelektualnej?
            • etwas-geheimnis Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 17:16
              Ryju zgredzie ,rencisto co ty sobie wyobrazasz? Chyba jestes chory na glowę,że
              nie jesteś moherem.:-)
              • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 17:31
                Ja jestem moherem co jeżdzi autem z silnikiem Wankla.
                • wos9 Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 17:51
                  ajr-on napisał:

> Ja jestem moherem co jeżdzi autem z silnikiem Wankla.

NO TO CO?
                  • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 21:07
                    wos9 napisała:

> ajr-on napisał:
                    >
                    > > Ja jestem moherem co jeżdzi autem z silnikiem Wankla.
                    >
                    > NO TO CO?

Znaczy, ze jest bogaty!!!A jego wywody względem mojego gołodupstwa i koniecznoći
                    poparcia PIS sa HIPOKRYZJĄ -to oszust jak Paskud
                • lackzadek Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 18:33
                  ajr-on napisał:

Po co do tego wątku włączasz żyda?
                  Oddaj mu ten silnik!
                  • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 20:30
                    lackzadek napisał:
                    Po co do tego wątku włączasz żyda?
                    > Oddaj mu ten silnik!

To nie jest życiorys Żyda.
                    "W 1933 zgłosił wniosek patentowy na silnik z wirującym tłokiem, a
                    otrzymał go w roku 1936. W czasie II wojny światowej dostarczał
                    uszczelki i silniki z wirującym tłokiem dla niemieckiej Luftwaffe i
                    Kriegsmarine. Po wojnie był więziony przez kilka miesięcy przez
                    aliantów, jego laboratorium zostało zamknięte, a wszystkie dzieła
                    skonfiskowane."
                  • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 21:26
                    lackzadek napisał:

> ajr-on napisał:
                    >
                    > > Ja jestem moherem co jeżdzi autem z silnikiem Wankla.
                    >
                    > Po co do tego wątku włączasz żyda?
                    > Oddaj mu ten silnik!

Tu akurat nie masz racji.Pies jest pies (Bronisław Pawlik),A Żyd to tez człowiek!
                • zapijaczony_ryj Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 20:23
                  ajr-on napisał:

Znaczy jesteś bardzo bogatym moherem i tak trzymaj!

Pozdrawiam
                  • ajr-on Re: Niesiołowskiemu nigdy nie poprawiano wizerunk 28.03.10, 20:36
                    zapijaczony_ryj napisał:
                    Ja niczego nie chcę od PO, ani od PiSu. Po prostu chcę by rządzący
                    nie robili z siebie posmiewiska i zajmowali się teraźniejszością i
                    przyszłościa, a nie przeszłościa.

Jeszce raz - PO nie spełnia w żaden sposób Twoich wymagań.
                    Natomiast bogactwo to kategoria względna. Czasami przeglądam
                    oświadczenia majątkowe posłów i mam wrażenie, że są nędzarzami
                    chociaż w rzeczywistości jest to niemożliwe.
                    • zapijaczony_ryj a Pis TO ... 28.03.10, 21:29
                      ajr-on napisał:

> Ja niczego nie chcę od PO, ani od PiSu. Po prostu chcę by rządzący
                      > nie robili z siebie posmiewiska i zajmowali się teraźniejszością i
                      > przyszłościa, a nie przeszłościa.
                      >
                      > Jeszce raz - PO nie spełnia w żaden sposób Twoich wymagań.
                      > Natomiast bogactwo to kategoria względna. Czasami przeglądam
                      > oświadczenia majątkowe posłów i mam wrażenie, że są nędzarzami
                      > chociaż w rzeczywistości jest to niemożliwe.

tO TO:
                      wyborcza.pl/dziennikarze/1,104622,4570562.html
                      • ajr-on Re: a Pis TO ... 28.03.10, 21:57
                        Podczas procesu biegły wyliczył, że PC wraz z odsetkami powinno
                        oddać nie 9, lecz 18 mld starych zł. Proces został zakończony
                        częściowym uniewinnieniem i częściowym umorzeniem w 1994 r.
                        Wznowiony po apelacji w 1995 r., został ostatecznie umorzony w 2000
                        r. gdyż w międzyczasie zmienił się kodeks karny.

Czyli przekroczenia prawa nie ma, a majątek jest w dobrych rękach,
                        KL-D oddałaby go za bezcen jakiemuś Zygiebojmowi albo Sachsowi.
                • zapijaczony_ryj A wyobrażasz sobie tego kretyna za kiierownicą Two 28.03.10, 20:49
                  ajr-on napisał:

Twojej 250 konnej Mazdy?

tego co nie umI zwyczajnej słuchawki na ucho założyć, co nie wie co to barabara,
                  co nie ma prawa jazdy, konta, zony , męża i chyba rozumu tez!!!
                  To psychol:

www.youtube.com/watch?v=lc2pYkoD_9I
                  www.youtube.com/watch?v=lc2pYkoD_9I
                  • ajr-on Re: A wyobrażasz sobie tego kretyna za kiierownic 28.03.10, 21:38
                    zapijaczony_ryj napisał:
                    Twojej 250 konnej Mazdy?

Tylko 190 koni, słabsza wersja.

tego co nie umI zwyczajnej słuchawki na ucho założyć, co nie wie co
                    to barabara , co nie ma prawa jazdy, konta, zony , męża i chyba
                    rozumu tez!!! To psychol:

Nadal twierdzę, że jesteś w głębokim błędzie. Ale Twoja nienawiść do
                    kaczyńskich jest pasjonująca i dla mnie bardzo tajemnicza.
                    • zapijaczony_ryj Re: A wyobrażasz sobie tego kretyna za kiierownic 29.03.10, 21:00
                      ajr-on napisał:

> Twojej 250 konnej Mazdy?
                      >
                      > Tylko 190 koni, słabsza wersja.
                      >
                      > tego co nie umI zwyczajnej słuchawki na ucho założyć, co nie wie co
                      > to barabara , co nie ma prawa jazdy, konta, zony , męża i chyba
                      > rozumu tez!!! To psychol:
                      >
                      > Nadal twierdzę, że jesteś w głębokim błędzie. Ale Twoja nienawiść do
                      > kaczyńskich jest pasjonująca i dla mnie bardzo tajemnicza.

Słuchaj synku, jak bym czciał to moge son\bie pojeżdzić autem dzieciaków AudiTT
                      i swoją mazdę mozesz...

Tylko po co?
                      • ajr-on Re: A wyobrażasz sobie tego kretyna za kiierownic 29.03.10, 23:13
                        zapijaczony_ryj napisał:
                        Słuchaj synku, jak bym czciał to moge son\bie pojeżdzić autem
                        dzieciaków AudiTT
                        > i swoją mazdę mozesz...

Dziadek zaparkuj swój wózek inwalidzki koło wyrka i idż spać zamiast
                        wypisywać te swoje kocopały bo w końcu dostaniesz z tejnienawiści
                        wylewu.
                        >
                        > Tylko po co?

Poco to się nogi noco.

• zapijaczony_ryj I na dodatek nie mam beretu, a bejsbolówkę! 28.03.10, 19:47
                etwas-geheimnis napisał:

> Ryju zgredzie ,rencisto co ty sobie wyobrazasz? Chyba jestes chory na glowę,że
                > nie jesteś moherem.:-)
                Chodzę na co dzień w spodniach tzw "bojówki"!
                A jak jeszcze dodać, ze słucham rocka i popu to mam zupełnie pod deklem
                poprzestawiane!
                A co do Fur, to dzieciaki maja takie, ze jak bym chciał to mogę depnąć setkę w 4
                sekundy, tylko po co ?
                A w ogóle ocenę wartości człowieka wg stanu jego zamoznosci i posiadanej fury
                uwazam za nieporozumienie.
                I myślę, ze tylko PiS_dogłowych na to stać.
                No w końcu sOM wyzej urodzeni i z innej półki.
                Z co pani tego nie widzi powiedział kiedyś Paskud do dziennikarki w nawiazaniu
                do swojego wyższego urodzenia!
                Innymi słowy Intligent zjadł obiat i mozna powiedzić proste jak ta sciana w
                sensie bieli...
      • x2468 Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 14:46
        Adams.Czego sie znowu biedactwo nazarles?
        • zapijaczony_ryj Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 21:37
          x2468 napisał:

> Adams.Czego sie znowu biedactwo nazarles?

TEŻ BYM ZAPYTAŁ
      • boblebowsky Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 18:18
        adams96 napisał:

> RE:zdanie Pana Niesiolowskiego oraz Pana nie interesuje wiekszosci
        > Polakow bo mimo zmasowanej nagonki Pana Tuska oraz PO to jednak
        > ludzie maja swoje zdanie.

To ty myślisz, że zbysiem1934 i zbigniewem45 stanowicie jakąś większość?
        Proszeczki siem skończyli???
        • zapijaczony_ryj Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 03.04.10, 20:37
          boblebowsky napisał:

> adams96 napisał:
          >
          > > RE:zdanie Pana Niesiolowskiego oraz Pana nie interesuje wiekszosci
          > > Polakow bo mimo zmasowanej nagonki Pana Tuska oraz PO to jednak
          > > ludzie maja swoje zdanie.
          >
          >
          > To ty myślisz, że zbysiem1934 i zbigniewem45 stanowicie jakąś większość?
          > Proszeczki siem skończyli???

adams korzysta z "apteki" kateringowej i dlatego tak PiS_dogłowi
      • lepszejutro Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 29.03.10, 21:43
        to znaczy matołku, że zagłosujesz na nikogo. Nie ma bowiem takiej osoby, jak
        PROFESOR lech kaczynski.
        • zapijaczony_ryj Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 03.04.10, 20:52
          lepszejutro napisała:

> to znaczy matołku, że zagłosujesz na nikogo. Nie ma bowiem takiej osoby, jak
          > PROFESOR lech kaczynski.

Ale jest pan profesor LK..hahahaha
    • kancelaria_p_prezydenta Nieprawda!!!! 28.03.10, 13:39

NIEDEMOKRATYCZNEJ TEŻ!
      • suger.suger Re: Nieprawda!!!! 28.03.10, 13:51
        Brawo p Kaczyński!
        Prawdziwy Prezydent,a nie plastikowy, szturonek komdonek.i nijaki
        jak Komóra.
        • kancelaria_p_prezydenta Re: Nieprawda!!!! 28.03.10, 14:00
          suger.suger napisała:

> Brawo p Kaczyński!
          > Prawdziwy Prezydent,a nie plastikowy,

Dyspepsyjny ....
    • bodo.2 Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 15:34
      dla kogo?konfidentów,salonu,agentów,słowem wszelkiej maści swołoczy,co srebrniki
      ceni ponad wszystko
      • x2468 Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 28.03.10, 18:43
        Kiedys Napoleon Bonaparte powiedzial:"Gloria jest przejsciowa,ciemnosc
        wieczna".Gloria juz jest za wami PiSLD ludki.
      • lepszejutro Re: "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pol 29.03.10, 21:41
        Wiemy, ze najlepszym preziem jest dla swołoczy, która da doopy każdemu, za 300
        złotową dietę. Nie wiesz o kogo chodzi? Powiem ci - jedynie Prawych i
        Sprawiedliwych.
    • normalnyczlowiek1 Cóż innego może powiedzieć kretyn nie nadający się 28.03.10, 21:50
      zapijaczony_ryj_banowany16razy napisał: Twierdzi marszałek Niesiołowski.

---> ... nie tylko na parlamentarzystę, ale nawet na ciecia! Niesiołowski to
      wystraszony kłębek nerwów, nasiąknięty pianą nienawiści do Polaków.
    • tornson To że akurat tu ma rację to jedno, 29.03.10, 22:02
      a to że odbywa się to na zasadzie przyganiał kocioł garnkowi, bo
      Kaczyńskiemu dowala takiego samego kalibru konserwatywny fanatyk, to inna sprawa.
      • karbat Re:"LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Polsk 30.03.10, 06:29
        "LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Polski , mozna sie
        pocieszyc ,ze nie bedzei ... ostatnim .

Maz stanu , czlowiek respektowany z autorytetem , -
        rasa wymarla w katolandzie .
        • witoldzbazin Re:"LK-najgorszym prezydentem demokratycznej Pols 30.03.10, 08:10
          Dla POlaczków owszem w kryminale też na niego nie zagłosują hehehehe
    • zoil44elwer Re: Bolek byłrównie "dobry" ! 04.04.10, 02:21
      TW Bolek był lepsi,w gupocie analfabetnika.Chocia nie wyrażoł wyrazy najgorszego
      współczucia wobec rodzin nieboszczyków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka