vladexpat 02.08.10, 12:48 Tak chyba zapowiadali. Jak obstawiacie, będzie czy coś się zmieni? A może ten zabiorą a zaraz drugi postawią? Cieśli u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
total_immersion Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 12:53 Na takich Filipinach to by sie taki fanatyk jeden z drugim zywcem do krzyza przybil ale u nas az tak chyba nie bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 12:54 total_immersion napisał: > Na takich Filipinach to by sie taki fanatyk jeden z drugim zywcem do krzyza > przybil ale u nas az tak chyba nie bedzie ? > "Nie chwal dnia za poranku". :p Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 12:56 total_immersion napisał: > Na takich Filipinach to by sie taki fanatyk jeden z drugim zywcem do krzyza > przybil ale u nas az tak chyba nie bedzie ? > Jak będzie miał pewność, że go pokażą w pudełku i drukną na pierwszych kolumnach, to kto wie? Siła mediów jest nie do przecenienia. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 12:58 że ma juś zamówioną replikę, i jak oryginał zniknie tej samej nocy on ustawi swój w tym samym miejscu. Forum Fantasmagorie forum.gazeta.pl/forum/f,99213,Fantasmagorie.html forum przyjazne wszystkim teoriom spiskowym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 13:02 Hehe , przypomnial mi sie stary kawal o szybkim Joe ale nie przytocze bo by sie forumowi pisiacy rumiencami zalali. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Przytocz proszę 02.08.10, 13:12 Nie wolno tak robić. To niegrzeczne wobec niepisiaków:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Przytocz proszę 02.08.10, 13:26 No dobra ale na twoja odpowiedzialnosc . W miasteczku na dzikim zachodzie mieszkal sobie kowboj ,ktorego zwano Szybkim Joe . Swoje imie zawdzieczal pewnej wlasciwosci swojego charakteru , mianowicie niezwykle szybko zdobywal kobiety. Do szeryfa zaczeli przychodzic ze skarga rozni zdradzeni mezowie : prezes banku, wlasciciel domu pogrzebowego a nawet pastor. Szeryfie , prosili musisz uwolnic nas od tego lajdaka bo niedlugo w miasteczku nie bedzie zadnej kobiety ktora mu nie ulegnie. Tak wiec szeryf udal sie do Szybkiego Joe i oznajmil mu ze dzisiaj do polnocy musi opuscic misteczko , jezeli tego nie zrobi to zostanie aresztowany. OK, szeryfie odpowiedzial Joe , zrobie to o co mnie prosisz ale najpierw posiade twoja zone . Nigdy ci cie to nie uda ! krzyknal szeryf i wyszedl. W domu zawolal swoja zone do sypialni , kazal sie jej rozebrac i polozyc na lozku.Nastepnie wlozyl swoj palec w jej "namietnosc" i czekal. Zapadl zmrok . Gdzies okolo dziesiatej szeryf poczul ze na jego czole usiadl komar. Odruchowo pacnal komara reka , ktora mial zatrudniona w wiadomym celu.Ponownie wsunal tam palec . Po chwili do szeryfa dobiegl glos Szybkiego Joe : - Szeryfie , bardzo prosze , wyjmij ten palec z mojego tylka ! Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Przytocz proszę 02.08.10, 13:34 :-))))) Myślisz, że Terlikowski jest taki szybki?:-)) Pamiętaj, że on będzie miał dużo większe narzędzie do przeniesienia, prawie 4 metrowy krzyż:-)) oczywiście, że na moją odpowiedzialność. Z naszej dwójki szanowny adminie proszę zabanowac mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Przytocz proszę 02.08.10, 13:36 vuvuzela napisała: > :-))))) > > Myślisz, że Terlikowski jest taki szybki?:-)) Pamiętaj, że on będzie miał dużo > większe narzędzie do przeniesienia, prawie 4 metrowy krzyż:-)) > Może składany, jak parasolka? Albo dmuchany? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Przytocz proszę 02.08.10, 13:43 vladexpat napisał: > vuvuzela napisała: > > > :-))))) > > > > Myślisz, że Terlikowski jest taki szybki?:-)) Pamiętaj, że on > będzie miał dużo > > większe narzędzie do przeniesienia, prawie 4 metrowy krzyż:-)) > > > Może składany, jak parasolka? Albo dmuchany? Dmuchany raczej nie. On nie uznaje niczego z gumy. Twierdzi nawet, że na wszystkie gumowe, syntetyczne i dmuchane przedmioty VAT powinien wynosić 22 a nie 7%. > Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 13:29 Nie dotykaj palcem ucha gdy cię swędzi pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 13:37 kecawa napisał: > Nie dotykaj palcem ucha gdy cię swędzi > Nie za bardzo rozumiem. Jak mnie komar ugryzie to wiem, ze mam nie drapać, ale żeby nie dotykać ucha? Palcem? Za duży poziom abstrakcji jak dla mnie. -- Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 13:40 vuvuzela napisała: > Za duży poziom abstrakcji jak dla mnie. > Nie kompromituj się. Wiele docipów miewa swoje odmiany regionalne. A komary nie wszędzie występują. A może wszędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 13:45 vladexpat napisał: > vuvuzela napisała: > > > Za duży poziom abstrakcji jak dla mnie. > > > Nie kompromituj się. Wiele docipów miewa swoje odmiany regionalne. > A komary nie wszędzie występują. A może wszędzie? > Dlatego nie chodzę pod Pałac. Żeby mnie nie obsiadły. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 14:01 Mysle ,ze po "wykorzenieniu" ? krzyza ogrodza teren i nie dopuszcza do nastepnej szopki . Jakbym byl z Warszawy to chetnie przeszedlbym sie zobaczyc jak to bedzie wygladalo . Gazow lzawiacych chyba nie bedzie ? Wlasnie widzialem jak rozmodlony posel Gizynski nawolywal do walki dobrem ze zlem . :) Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Terlikowski napisał w Rzepie 02.08.10, 14:07 total_immersion napisał: > Mysle ,ze po "wykorzenieniu" ? krzyza ogrodza teren i nie dopuszcza do > nastepnej szopki . > >Gazow lzawiacych chyba nie bedzie ? Gazy pieprzowe poświęcone wodą z Lourdes. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat A kadzidła z gazem łzawiącym? 02.08.10, 14:08 total_immersion napisał: > Mysle ,ze po "wykorzenieniu" ? krzyza ogrodza teren i nie dopuszcza do > nastepnej szopki . > > Jakbym byl z Warszawy to chetnie przeszedlbym sie zobaczyc jak to bedzie > wygladalo . Gazow lzawiacych chyba nie bedzie ? I księża w gazmaskach. :) Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: A kadzidła z gazem łzawiącym? 02.08.10, 14:18 > > I księża w gazmaskach. :) > Co wy na to? > Płonące kropidła i parasolki z łoskotnicy strzelajacej. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: A kadzidła z gazem łzawiącym? 02.08.10, 14:24 Przeciwnicy krzyża będą padali jak diabły potraktowane woda święconą. I to będzie kolejny dowód na diaboliczność Tuska i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: A kadzidła z gazem łzawiącym? 02.08.10, 14:29 ploniekocica napisała: > Przeciwnicy krzyża będą padali jak diabły potraktowane woda święconą. > I to będzie kolejny dowód na diaboliczność Tuska i PO. Najśmieszniejsze jest to, ze nie będzie tam żadnych "przeciwników krzyża", tylko księża, biskupi, harcerze i pielgrzymi, którzy będą chcieli zabrać krzyż w pielgrzymkę do Częstochowy. Przeciwnicy krzyża zasiądą w domu przed telewizorami i będą zacierać ręce z uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: A kadzidła z gazem łzawiącym? 02.08.10, 14:34 Nie wszyscy niektórzy nie mają telewizora :( A Ty myślisz,że ci księża, harcerze i pielgrzymi to nie są z piekła rodem skoro zabierają "nasz krzyż"? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: A kadzidła z gazem łzawiącym? 02.08.10, 14:40 ploniekocica napisała: > Nie wszyscy niektórzy nie mają telewizora :( Nie martw się. Filmiki z pacyfikacji Prawdziwych Polaków na pewno pojawią się na stronach niezależna.pl, Rzepy i GP. > A Ty myślisz,że ci księża, harcerze i pielgrzymi to nie są z piekła rodem skoro > zabierają "nasz krzyż"? > Oczywiście, że są. Dlatego nie zdziwię się jeśli jutro zdezerterują bez krzyża. Opamiętają się w ostatniej chwili. Szatan pod Pałacem nie zwycięży. A Rydzyk zamówił już autokary na wycieczkę do warszawy? Oczywiście pytanie powinno brzmieć nie czy zamówił, a ile. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Terlikowski o 17.10 w TOK FM 02.08.10, 16:28 na pewno zdradzi więcej szczegółów na temat swojej wyprawy krzyżowej pod Pałac. Ja nie zdzierżę, nie znoszę typa. Poczekam na relacje z trzeciej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Zafajdany pampers mohera to bron. 02.08.10, 14:20 Strategiczna wyborcy PiSu.Moze byc tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 13:06 Na reszcie krzyż do kruchty, tam gdzie powinien od początku się znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 13:10 vladexpat napisał: > Tak chyba zapowiadali. > Jak obstawiacie, będzie czy coś się zmieni? A może ten zabiorą a > zaraz drugi postawią? Cieśli u nas dostatek. Postawią drugi dla uczczenia pamięci tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 14:02 ... i jeszcze jeden - w zastępstwie tego pierwszego... A może nawet trzeci, żeby upamiętniał i ten pierwszy, i ten drugi... ... jest to sposób na to, jak paranoje w krzyż przemienić :O Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 14:32 jest to sposób na to, jak paranoje w krzyż przemienić :O To takie sprzężenie zwrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Cieśli u nas dostatek. 02.08.10, 13:25 Szczególnie na PiS_im Podhalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Niepotrzebnie walczą z krzyżem koledzy z PO 02.08.10, 13:28 Niepotrzebnie walczą z krzyżem koledzy z PO To zupełnie niepotrzebne- ta walka z krzyżem lecz skutecznie pijarowskia- wszak liczba ateistów i tzw liberałów w polskim społeczeństwie jest całkiem spora Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Gdzie ty szukasz 02.08.10, 13:31 kolegów kacapie - w PO? Wygięło cię. Wglądasz jak wagina. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Niepotrzebnie walczą krzyżem pisięta... 02.08.10, 13:59 Zupełnie niepotrzebnie! Krzyż nie miecz a tak go traktujesz i ty i reszta pisiąt... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Niepotrzebnie walczą z krzyżem koledzy z PO 02.08.10, 14:00 kecawa napisał: > Niepotrzebnie walczą z krzyżem koledzy z PO > > To zupełnie niepotrzebne- ta walka z krzyżem lecz skutecznie pijarowskia- wszak > liczba ateistów i tzw liberałów w polskim społeczeństwie jest całkiem spora Nikt z krzyżem nie walczy, walczy tylko z kawałkiem drewna ustawionym nie w miejscu do tego przeznaczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen123 z taka ekscytacją zniknie też menora z sejmu?! 02.08.10, 13:29 z polskiego (!!!!) sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: z taka ekscytacją zniknie też menora z sejmu? 02.08.10, 13:44 goldenwomen123 napisała: > z polskiego (!!!!) sejmu? Gołda, ty przecież wiesz najlepiej, że menora jest oficjalnym symbolem panstwa Izrael. A krzyż będzie herbem RP dopiero po następnych wyborach, więc porownanie ja na razie nietrafne. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: z taka ekscytacją zniknie też menora z sejmu? 02.08.10, 13:45 Gołda, wskaż mi tę menorę w polskim sejmie. W jakim pomieszczeniu ją znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 13:57 Dlatego też powtórzę moją propozycję: spychacz! W najbliższym pobliżu! PeeS - podejrzewam, że nie jeden w zamian stanie a dwa... i to natychmiast - pierwszy jeszcze do kościoła nie zdąży dojechać... :) Kto wie? Moze już jest gotowy i czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 A ja sobie myslę, 02.08.10, 14:00 że im dłużej krzyża jako symbolu nienawisci człowieka do człowieka, katolika do katolika, tym gorzej dla wszystkich proboszczów w Polsce. Bo ta nienawiść nie idzie na zewnątrz, np do komuchów, ona dzieje się wewnątrz wierzących. Bronek uchodzi za wzór polskiego katolika, nigdy nie uchybił kościelnym, tymczasem ci odpłacaja mu czystą nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: A ja sobie myslę, 02.08.10, 14:04 Oni już tylko nienawidzić potrafią, przecież nie czytają Biblii i nie wiedzą, że Chrystus był miłością, oni katolicy z chrześcijanami nie mają nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 15:38 żadnej eksmisji nie będzie! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/12,93131,8204535,Obroncy_krzyza__Postapia_z_nami_jak_z_Jezusem__Przygotowalismy.html Dzień przed przeniesieniem krzyża do kościoła Św. Anny. "Obrońcy krzyża" zapowiadają, że nie pozwolą na zabranie krzyża spod Pałacu Prezydenckiego. - Przygotowaliśmy grupy oporu - mówią "obrońcy". - Powiesimy się na krzyżu i własnym ciałem będziemy go bronili - dodają. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 15:42 "Powiesimy się na krzyżu i własnym ciałem będziemy go bronili - dodają". Niech sie przybija do niego. To bedzie pewniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Wesprzyjcie obrońców! 02.08.10, 15:58 ferrari.dubienieckich napisał: > "Powiesimy się na krzyżu i własnym ciałem będziemy go bronili - > dodają". > > Niech sie przybija do niego. To bedzie pewniejsze. Może ktoś wesprze obrońców i im gwoździ podrzuci? I nie zapomni o młotku. Ja nie mogę, jestem za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 15:44 Kaftany bezpieczenstwa beda niezbedne. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 15:54 O ktorej jutro ten pogrom chrzescijan ma byc , bo musze budzik nastawic ? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 15:58 total_immersion napisał: > O ktorej jutro ten pogrom chrzescijan ma byc , bo musze budzik nastawic ? O 13.00 W notce jest napisane, że ma nastąpić uroczyste przeniesienie krzyża. Faktycznie. Uroczyste po polsku. Podczas dzisiejszego spotkania przedstawicieli Kancelarii Prezydenta RP, Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, Związku Harcerstwa Polskiego, Związku Harcerstwa Rzeczypospolitej oraz Duszpasterstwa Akademickiego św. Anny uzgodniono, że uroczyste poświęcenie i przeniesienie krzyża sprzed Pałacu Prezydenckiego do Kościoła Akademickiego św. Anny nastąpi 3 sierpnia 2010 r. o godz. 13:00." Więcej... wyborcza.pl/1,75478,8170584,Przeniesienie_krzyza_3_sierpnia.html#ixzz0vSOINupp Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:15 Dzieki , bo cos mi sie obilo o uszy ze to o 5-tej rano mialo byc. A bedzie tez laweta z armata i orkiestra wojskowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:20 total_immersion napisał: > Dzieki , bo cos mi sie obilo o uszy ze to o 5-tej rano mialo byc. Od 5 rano będą wisieć na krzyżu. W systemie zmianowym. > > A bedzie tez laweta z armata i orkiestra wojskowa ? Stawiam na szańce, okopy i barykady. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:21 total_immersion napisał: > Dzieki , bo cos mi sie obilo o uszy ze to o 5-tej rano mialo byc. > > A bedzie tez laweta z armata ... Wodną? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:22 vladexpat napisał: > total_immersion napisał: > > > Dzieki , bo cos mi sie obilo o uszy ze to o 5-tej rano mialo > byc. > > > > A bedzie tez laweta z armata ... > > Wodną? > > No wlasnie co przygotowaly nasze ukochane sluzby na te wyprowadzenie?Jakies gazy rozsmieszajace, na ten przylad? Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:24 > No wlasnie co przygotowaly nasze ukochane sluzby na te > wyprowadzenie?Jakies gazy rozsmieszajace, na ten przylad? Bez gazow jes wystarczajaco smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:24 Wyjasniam, ze pani z kitka to nie ja.Mam kitke (koloru rudego)ale siedze kamieniem w Brukselce ,mam swiadkow jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:28 Dziekuje za sprostowanie , chociaz szkoda. Pani w kitce zaczyna juz nam sie podobac , jakby tak fryzjer , jakis makijaz , obcisle wdzianko to no no ... Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:27 gini napisała: > vladexpat napisał: > No wlasnie co przygotowaly nasze ukochane sluzby na te > wyprowadzenie?Jakies gazy rozsmieszajace, na ten przylad? > Tak na poważnie to najprawdopodobniej dokładnie nic, poza kamerami do dokumentowania zdarzeń. No może kilka dodatkowych patroli z zakazem zbliżania się do obrońców, poza sytuacjami rzeczywiscie groźnymi (jakaś bójka lub szarpanina). Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:34 Niech tylko jutro dopuszczą normalnych, zdrowych psychicznie ludzi to sami sobie poradzimy z tymi oszołomami. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:34 Moze zrzuca z gory na nich siec ? Bo taka rzucali kiedys na Krzyzakow . Albo Krzyzacy rzucali ja na Polakow ? W kazdym razie siec byla skuteczna . Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 16:52 > > Tak na poważnie to najprawdopodobniej dokładnie nic, poza kamerami > do dokumentowania zdarzeń. No może kilka dodatkowych patroli z > zakazem zbliżania się do obrońców, poza sytuacjami rzeczywiscie > groźnymi (jakaś bójka lub szarpanina). > Babcie uzbrojone sa w dyktafony i aparaty cyfrowe. Każdy będzie nagrywał swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Na pierwszym filmiku pan wyjasnia 02.08.10, 16:53 ze właśnie dzisiaj rano zainstalowano na budynkach esbeckie kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Pani z Kitką na posterunku! 03.08.10, 00:23 Czyli cyrk zacznie sie duzo wczesniej....Bede musial sie o szostej zerwac z loza..ale warto bedzie. Spradze czy poleci na zywo w CNN, FOX, Bloomberg, NBC itd. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Pani z Kitką na posterunku! 03.08.10, 11:34 ipoddanywujasama napisał: > Czyli cyrk zacznie sie duzo wczesniej....Bede musial sie o szostej zerwac z > loza..ale warto bedzie. Spradze czy poleci na zywo w CNN, FOX, Bloomberg, NBC i > td. Poleci Odpowiedz Link Zgłoś
lgbx Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 17:50 vuvuzela napisała: > żadnej eksmisji nie będzie! > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/12,93131,8204535,Obroncy_krzyza__Postapia_z_nami_jak_z_Jezusem__Przygotowalismy.html > > Dzień przed przeniesieniem krzyża do kościoła Św. Anny. "Obrońcy krzyża" > zapowiadają, że nie pozwolą na zabranie krzyża spod Pałacu Prezydenckiego. - > Przygotowaliśmy grupy oporu - mówią "obrońcy". - Powiesimy się na krzyżu i > własnym ciałem będziemy go bronili - dodają. > > To co ci ludzie tam wygadują to jest przerażające. Że ktoś może być tak zawziętym hipokrytą. To są katolicy? Czy katolik powinien tak się zachowywać? Zionąć taką nienawiścią? To jakiś obłęd. Ci ludzie są chorzy. Jutro tam będą potrzebne kaftany, dla bezpieczeństwa przechodniów i policji. Oni mówią o sobie "Patrioci". Przecież przyniosą wstyd swojemu krajowi, bo jeśli zrobią zadymę to to wszystko pokażą w zagranicznych dziennikach. I to ma być patriotyzm? Najgorsza jest ta stara,siwa kita. Podejrzana furiatka... Pozamykać tych chorych w specjalistycznych szpitalach! Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Pani z Kitką na posterunku! 02.08.10, 18:20 > To co ci ludzie tam wygadują to jest przerażające. Że ktoś może być tak > zawziętym hipokrytą. To są katolicy? Czy katolik powinien tak się zachowywać? > Zionąć taką nienawiścią? To jakiś obłęd. Ci ludzie są chorzy. Jutro tam będą > potrzebne kaftany, dla bezpieczeństwa przechodniów i policji. Oni mówią o sobie > "Patrioci". Przecież przyniosą wstyd swojemu krajowi, bo jeśli zrobią zadymę to > to wszystko pokażą w zagranicznych dziennikach. I to ma być patriotyzm? > Najgorsza jest ta stara,siwa kita. Podejrzana furiatka... > Pozamykać tych chorych w specjalistycznych szpitalach! Najgorszą krzywdą jaką można im zrobić to zostawić ich w spokoju. Przez tydzień nie byłoby żadnego dziennikarza to sami rozeszliby się do domów. A tak staną się męczennikami, hołubionymi przez prawicowych dziennikarskich oszołomów. Nie wiem kto bardziej przebiera nogami z uciechy - oni sami czy Terlikowski z Sakiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Podobną deklarację złożył Tomasz Sakiewicz w 02.08.10, 15:55 pomiot_z_po napisał: > vuvuzela napisała: Terlikowski napisał w Rzepie że ma juś zamówioną replikę, i > jak oryginał zniknie tej samej nocy on ustawi swój w tym samym miejscu. > > ---> Kłamał Komorowski, Michałowski, więc tylko taka postawa może być właśc > iwą > odpowiedzią na zakusy bolszewików. > To teraz Terlikowski z Sakiewiczem będą się naparzać którego krzyż ważniejszy. Mogą być niezłe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Podobną deklarację złożył Tomasz Sakiewicz w 02.08.10, 16:04 > > To teraz Terlikowski z Sakiewiczem będą się naparzać którego krzyż > ważniejszy. Mogą być niezłe jaja. Jeszcze Warzecha dostawi swój i będziemy mieli drugi Plac Trzech Krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 16:38 Ja tylko mam nadzieję, że ta eksmisja odbędzie się w obecności kamer i dziennikarzy różnych stacji, żebyśmy później nie byli zdani na relację jakiejś jednej super obiektywnej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Lepszy Plac Trzech Krzyży od Krzyżaków z Sier 02.08.10, 16:55 pomiot_z_po napisał: > vuvuzela napisała: i będziemy mieli drugi Plac Trzech Krzyży. > > ---> Młotem, chcących zamieszkać w Pałacu Prezydenckim. > Najlepszy to będzie las krzyży. Każdy niech przyjdzie ze swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Eksmisja krzyża spod pałacu jutro? 02.08.10, 21:24 Nic się nie zmieni dopóki będziesz rozpowszechniał szatańskie objawienia. Odpowiedz Link Zgłoś