wujaszek_joe 29.08.10, 18:01 W jaki sposób Jarosław Kaczyński przeskoczył stoczniowy mur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 18:20 I zebrano odpowiednie dowody:-) ślady stóp,sesje zdjęciowe,nagrania rozmów i oczywiście są świadkowie.Jak' białe jest białe',to na pewno prezes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 18:23 Po drugiej stronie byla tacka z pączkami, no to skoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 18:35 Chyba po pierwszej, bo pączek to narzędzie tortur. Przestraszył się pączków i przeskoczył. A esbecja oczywiście dowiedziała się o jego wstręcie do pączków i dlatego w stanie wojennym pączkiem go torturowała... Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 18:46 Masz racje. Wszystko mi sie poplatalo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 22:52 Albo 300zł :) marudna.menda napisał: > Po drugiej stronie byla tacka z pączkami, no to skoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 18:52 Istnieje też wersja, że to Kaczyński Lech skakał, a Jarek go podsadził aby było łatwiej pokonać mur. Ta wersja również jest analizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 18:59 Ta wersja mi wyglada na bardziej prawdopodobna,bo Lech K. mial wtedy wąs niczym Lech W. (no, prawie). www.pitbul.pl/i/article/690/main_thumb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 19:14 W tym wypadku prawie jest nieistotnym szczegółem przy wszystkich zasługach Lecha K. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Podobno IPN robi badania 29.08.10, 19:25 Grunt,ze sie udalo. Dzieki nim komuna obalona,a Polska druga Japonia. Odpowiedz Link Zgłoś