Dodaj do ulubionych

A ten Pan Ziobro

28.09.10, 17:26
który się dzisiaj przez pół dnia onanizował własnym tembrem, to ma ambicje zostać waszym przywódcą.

Hitlerek ma naprawdę duże szanse, w końcu w tym kraju Tymiński o mały włos przegrał z Wałęsą - a Kaczyńscy trzęsą polską polityką od 10 lat - nawet zza grobu.

już to kiedys pisałąm - Jarosław Kaczyński to w porównaniu z Ziobrą prawdziwy mąż zaufania.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i... 28.09.10, 17:30
      na FK natknęłam się na wątek o podawaniu ręki ... z aktywistą Pi$kaczym w roli gł00wnej :(
      • vuvuzela Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 17:35
        ave.duce napisała:

> na FK natknęłam się na wątek o podawaniu ręki ... z aktywistą Pi$kaczym w roli
        > gł00wnej :(

Nie dziw mu się. Podczytuję bloga jego ukochanej, jak on tam jej nie kadzi to nic się nie dzieje.

Było jasne że wróci.
        • ave.duce Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 17:46
          Ma nowy blog? ŁOmatko!

ps. nie przynoś mi... linka, dziewczyno,,,, lalala :)
          • vuvuzela Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 17:48
            ave.duce napisała:

> Ma nowy blog? ŁOmatko!
            >
            > ps. nie przynoś mi... linka, dziewczyno,,,, lalala :)

Bądź spokojna, Nie zamierzam.
            • ave.duce Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 18:22
              Wiedziałam, że Tobie mogę zaufać. Ale "inni szatani są tu czynni".
      • zbysio45 Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 17:41
        Co szanowni Panowie z SLD oraz PO jak uslyszeliscie prawde o lapowniczce Blidzie to moze zaplacicie za koszty niepotrzebnej Komisji Sledczej lub oficjalnie dopuscicie w ustawach (mozecie wszystko przeglosowac a Bronek zatwierdzi) KORUPCJE?Prawda sama sie obroni a WAM prawda w oczy KOLE.
        • vuvuzela Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 17:46
          zbysio45 napisał:

> Co szanowni Panowie z SLD oraz PO jak uslyszeliscie prawde o lapowniczce Blidzi
          > e to moze zaplacicie za koszty niepotrzebnej Komisji Sledczej lub oficjalnie do
          > puscicie w ustawach (mozecie wszystko przeglosowac a Bronek zatwierdzi) KORUPCJ
          > E?Prawda sama sie obroni a WAM prawda w oczy KOLE.

Dla mnie też Komisje Śledcze to jakaś paranoja. Wystarczyłaby sprawnie działająca prokuratura, która posłałaby Ziobrę za kratki.
        • remez2 Re: A ten Pan Ziobro> wytrzymałam kwadrans i. 28.09.10, 17:46
          a WAM prawda w oczy KOLE.
          Wolski to jednak trudny język.
          Jedynie wrodzona skromność i staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie nie pozwalają mi napisać - co Tobie w co.
        • ave.duce Do kogo ta mowa, Pani Zbysiu45? 28.09.10, 17:48
          Adres nie ten, a w ogóle to na Berdyczów i sobie a muzom... proszę.
        • behemot17-13 [...] 28.09.10, 18:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zgred-zisko Re: A ten Pan Ziobro 28.09.10, 17:40
      Warto może przypomnieć historyjkę sprzed paru lat. Po zakończeniu działalności Komisji Rywina, Sejm przyjął sprawozdanie sporządzone przez pana Ziobro jako obowiązujące. Pan Ziobro oświadczył, że on, jako dyplomowany prokurator, napisał to sprawozdanie tak, że jest ono gotowym do wniesienia do sądu, aktem oskarżenia. Potem pan Ziobro był - jak wiadomo - ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym i jakoś tego "gotowego aktu oskarżenia" do sądu nie wniósł. Czy ktoś wie dlaczego?
      Może jednak ten pan ma znajomych którzy mu dobrze życzą. I wytłumaczyli mu, że idiotów z posłów, to on może robić, ale z sądu to raczej mu nie radzą. Posłuchał i żyje szczęśliwie.
      • wujaszek_joe Re: A ten Pan Ziobro 28.09.10, 18:01
        tradycyjnie, ziobro efektów
      • sclavus Re: A ten Pan Ziobro 28.09.10, 19:00
        Zapewne.... tym dyplomem się podtarł...
        Niechcący?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka