Dodaj do ulubionych

napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psychopata

19.10.10, 22:57
dlaczego jeszcze nie jest umieszczony w ściśle strzeżonym PSYCHIATRYCZNYM zakładzie zamkniętym?
przecież wszyscy zdroworozsądkowi ludzie widzą, że to on jest powodem wszelkich tragedii z ostatnich miesięcy.
co jeszcze musi się stać aby społeczeństwo zrozumiało, że to jest ELEMENT, KTÓRY NALEŻY TRWALE WYIZOLOWAĆ ze społeczeństwa?

normalny człowiek po tym co dzisiaj stało się w łodzi starałby się aby nie powodować eskalacji sytuacji.
psychopata (podręcznikowo) postępuje odwrotnie.
i to jest główny argument na poparcie mojego stanowiska...
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 19.10.10, 23:16
      W pełni się zgadzam i popieram! Skierować psychola na badania i skończyć cyrki z psycholem.
      • joannabarska Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 19.10.10, 23:29
        Po godzinie od mordu w Lodzi juz wiedzial,kto i po co. Prokuratura ,policja.sądy nie sa nam potrzebne.
        • wos9 Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 19.10.10, 23:41
          joannabarska napisała:

> Po godzinie od mordu w Lodzi juz wiedzial,kto i po co. Prokuratura ,policja.sądy nie sa nam potrzebne.

Musiał "wiedzieć" nawet wcześniej, bo przed jego konferencją Szczypińska powiedziała to samo.
        • 1-normalny.czlowiek.1 Po godzinie...Komorowski już pchał się do Pałacu 20.10.10, 00:03
          joannabarska napisała: Po godzinie od mordu w Lodzi juz wiedzial,kto i po co.

---> Prezydenckiego. Natomiast w kilka minut po katastrofie Sikorski, Tusk, Komorowski już "wiedzieli", że winni są piloci a Rosjanie absolutnie czyści pod każdym względem! Prokuratura ,policja.sądy nie były im potrzebne. Taki jeden "pułkownik" nawet generała dostał od Komorowskiego, za swoje kłamstwa na temat winy pilotów!
    • rccc wielki humanista sie odezwal 19.10.10, 23:32
      przypomniales mi kawal o dobroci Stalina
      konczylo sie to tak: "a przeciez mogl zabic"
      • 8macek Re: wielki humanista sie odezwal 19.10.10, 23:38
        ale, że co?
        przykro ci jest z powodu, że nie napisałem "wyeliminować"?
        wtedy byłby powód do wycia i modlitw? co nie?
        sugestia "wyizolowania" nie jest już tak pijarowska , prawda?
        • rccc Re: wielki humanista sie odezwal 19.10.10, 23:56
          to wlasnie ZSRR wpadlo na "wspanialy" pomysl eliminowania przeciwnikow systemu. m.innymi poprzez wysylanie ich do "psychuszek"
          • 8macek Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:08
            tu jest poważna róznica właśnie.
            wyizolowanie to jest zupełnie coś innego niż wyeliminowanie! rozumiesz trochę czy nie?
            • rccc Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:13
              a kto mialby zadecydowac o tym, czy Kaczynski jest "chory psychicznie"?
              jesli to mialby zrobic rzad to ja proponuje wyizolowanie Tuska
              • 8macek Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:25

> a kto mialby zadecydowac o tym, czy Kaczynski jest "chory psychicznie"?

lekarze psychiatrzy!

odpowiadam ci poważnie bo nawet głupkowi na głupie pytania należy odpowiadać poważnie jeśli się ma pewność, że pytający głupek zadający głupie pytanie jest przekonany, że jest mądry i pyta mądrze...
                • rccc a kto wyznaczy komisje lekarska? 20.10.10, 00:29
                  dlatego staram sie rowniez odpowiadac ci powaznie

8macek napisał: odpowiadam ci poważnie bo nawet głupkowi na głupie pytania należy odpowiadać po ważnie jeśli się ma pewność, że pytający głupek zadający głupie pytanie jest przekonany, że jest mądry i pyta mądrze...

• felinecaline Re: a kto wyznaczy komisje lekarska? 20.10.10, 00:33
                    Zazwyczaj robi to sedzia na wniosek rodziny, policji lub lekarza rodzinnego ew. lekarza prowadzacego pacjenta hospitalizowanego.
                    • rccc czy system sedziowski jest bezstronny? 20.10.10, 00:34
                      ja w to osobiscie watpie
                      • felinecaline Re: czy system sedziowski jest bezstronny? 20.10.10, 11:20
                        Twoje prawo watpic.
                        Jest to jednak system ustanowiony w wielu krajach o tradycji demokracji dluzszej niz polska.
                        Zas analizujac Twoje posty w tym watku natomiast dochodze do wniosku, ze mozesz byc osoba bezposrednio zainteresowana tego typu procedurami, ekstremalna podejrzliwosc jest jedna z oznak typowych dla shizofrenii.
                        • rccc Re: czy system sedziowski jest bezstronny? 20.10.10, 15:21
                          udowodnilas mi, ze na psychiatrii jednak sie nie znasz
                  • 8macek Re: a kto wyznaczy komisje lekarska? 20.10.10, 00:37
                    ja ci poważnie odpowiadam a ty się tylko STARASZ odpowiadać mi poważnie, ale ci nie wychodzi...

staraj się dalej, nie przekreślam cię jeszcze...
                    :-)
                    • rccc Re: a kto wyznaczy komisje lekarska? 20.10.10, 00:44
                      nie odpowiedziales na pytanie jak ma byc przeprowadzona bezstronna weryfikacja "choroby psychicznej"

zamiast tego zaczynasz "kampanie milosci" Palikota
                      • 8macek Re: a kto wyznaczy komisje lekarska? 20.10.10, 00:54
                        oczekujesz, że napiszę jak powinno się zawijać jarka w kaftan aby nie zrobił sobie sam krzywdy w trakcie tej czynnosci i jakie siły i środki powinny być uzyte w czasie transportu tegoż pacjenta do odpowiedniej placówki oraz z jakich specjalistów ma się składać komisja WERYFIKACYJNA?
                        no to ja ci odpowiadam, że nie wiem bo do jarka należy podejść indywidualnie.
                        w stosunku do prostego wariata są odpowiednie procedury, ale jarosław kaczyński jest wyjątkowy...
                        • rccc a teraz powiedz mi dlaczego tak nienawidzisz? 20.10.10, 01:02
                          bo Kaczynski to tylko pretekst do wyrazenia tego uczucia

ale jesli powod jest osobisty to nie musisz mi odpowiadac
                          • 8macek Re: a teraz powiedz mi dlaczego tak nienawidzisz? 20.10.10, 01:11
                            to nie jest uczucie nienawiści.
                            to jest wyłącznie zdroworozsądkowe podejście do życia.

uważam bowiem, że psychopaci nie mają prawa w jakimkolwiek stopniu mieć dostępu do polityki, a do władzy tym bardziej.
                            a im barziej psychopata dąży do władzy tym bardziej należy go trwale izolować od społeczeństwa.

jakieś pytania jeszcze?
                            • nnike 8macek 20.10.10, 01:14
                              Rozważ jeszcze taką możliwość, że on doskonale wie co robi...
                              • 8macek Re: 8macek 20.10.10, 01:21
                                to oczywiście mieści się w kategoriach działań (zamierzonych) psychopaty.
                                ale tu aż o taką inteligencję jarka nie podejrzewam.
                                na zaplanowanie takiej akcji jarek musiałby mieć zasoby większe niz 147 IQ.
                                a ma dużo mniej.
                                • p.s.j Re: 8macek 20.10.10, 11:33

> na zaplanowanie takiej akcji jarek musiałby mieć zasoby większe niz 147 IQ.
                                  > a ma dużo mniej.

...o czym wiemy skąd?

Nienienie, nie odpowiadaj, zapewne z twojej wnikliwej obserwacji. Oczywiście w internecie mamy tylko twoje słowo na to, iż jesteś biegłym w ocenianiu ilorazów inteligencji geniuszem i genetycznym skrzyżowaniem doktora Freuda ze Skłodowską-Curie.
                            • rccc Re: a teraz powiedz mi dlaczego tak nienawidzisz? 20.10.10, 01:17
                              cala klasa polityczna jest chora - od prawa do lewa, lacznie z Palikotem

caly system jest chory - media, sady, edukacja, itd

caly czas nas strasza jakims zlem i chca bysmy sie bali

a ja w to nie gram, ja sie "zlego" kaczynskiego nie boje i nie boje sie "kaczyzmu"

• felinecaline Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:10
            Zostawmy ZSRR , niech spoczywa w spokoju.
            Jednak w obecnej sytuacji to jest jedyne wyjscie, Kaczynski ewidentnie prezentuje oznaki choroby psychicznej i staje sie niebezpieczny - dla otoczenia (Polski) i samego siebie.
            To wymaga energicznego i zdeterminowanego dzialania, "wrzod trzeba przeciac" by chory - w tym przypadku i Spoleczenstwo polskie i sam delikwent poczul ulge.
            • rccc Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:15
              ukonczylas psychiatrie?
              zrobilas badania Kaczynskiemu?
              Ja na Kaczynskiego nie glosowalem, ale mam dosyc PO - oni przygotowuja zamach stanu!
              • felinecaline Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:20
                Ukonczylam program psychiatrii w ramach studiow medycznych, z racji codziennego kontaktu z roznego rodzaju reakcjami w przeciagu 20 lat pracy jestem w stanie rozpoznac chorego psychicznie. Jesli obawiasz sie zamachu stanu to w zlym kierunku szukasz jego ewentualnego aktora. Przeciez to wlasnie Kaczynski neguje wyniki wyborow, nie chce wspolpracowac z Prezydentem i wyglasza bez przerwy wojownicze hasla.

• rccc Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:24
                  tez cos niecos wiem na temat psychiki i widze, ze Tusk jest chory psychicznie - on jest prawie caly czas chodzi zahipnotyzowany i gada od rzeczy
                  A czipy nam wszczepa Platfusy, a nie PiS
                • p.s.j Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 11:40
                  > z racji codziennego
                  > kontaktu z roznego rodzaju reakcjami w przeciagu 20 lat pracy jestem w stanie
                  > rozpoznac chorego psychicznie

Na odległość i z telewizyjnych migawek?
                  O ja pier..., kto teraz uczy tych lekarzy?
                  • kzet69 Re: wielki humanista sie odezwal 21.10.10, 19:12
                    Wybacz ale ja w pełni podzielam zdanie fenelicane, Kaczyński ma osobowość psychopatyczną, co samo w sobie nie jest chorobą, a przynajmniej nie w znaczeniu ICD-10, gorzej że na bazie tej osobowości rozwinęła się u niego paranoja urojeniowa, to można stwierdzić na podstawie telewizyjnych migawek i na odległość, nawet nie mając specjalizacji z psychiatrii.
            • nnike Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:19
              felinecaline napisała:

> Kaczynski ewidentnie prezentu
              > je oznaki choroby psychicznej i staje sie niebezpieczny - dla otoczenia (Polski
              > ) i samego siebie.

A ja myślę, że wszystko co mówi, co robi jest starannie przygotowane, by (jak śpiewali Figurski z Wojewódzkim) dojść do celu, czyli osiągnąć władzę.
              Teraz, po tragedii w Łodzi ma dodatkowy pretekst do atakowania przeciwników politycznych.
              Bardzo jestem ciekawa wyników prokuratorskiego śledztwa, o ile Ryszard C. zechce w ogóle mówić...
              • rccc Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:25
                a ja mysle, ze Kaczynski wie znacznie wiecej niz moze powiedziec publicznie
                • felinecaline Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:30
                  A dlaczego "nie moze"? W koncu jest wolnosc slowa, najlepszy dowod to to, ze wlos mu z glowy nie spadl po tym, co powiedzial do tej pory.
                  • rccc Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 00:33
                    pewnych rzeczy politycy nie powiedza bo znikneliby (wraz z rodzinami) bez sladu i w dziwnych okolicznosciach
                    • kzet69 Re: wielki humanista sie odezwal 21.10.10, 19:14
                      Masz rację Kaczyński wie o czym rozmawiał przez telefon ze swoim bratem 10 IV i nie może tego powiedzieć publicznie bo zniknąłby ostatecznie i nieodwracalnie z polskiej polityki.
      • wos9 Re: wielki humanista sie odezwal 19.10.10, 23:44
        rccc napisał:

> przypomniales mi kawal o dobroci Stalina
        > konczylo sie to tak: "a przeciez mogl zabic"

Świetne masz skojarzenia. Kaczyński jest bolszewikiem z krwi i kości.
        • rccc Re: wielki humanista sie odezwal 19.10.10, 23:58
          mysle, ze Michnik lepiej odpowiada temu opisowi

wos9 napisała: Kaczyński jest bolszewikiem z krwi i kości.

• wos9 Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 02:38
            rccc napisał:

> mysle, ze Michnik lepiej odpowiada temu opisowi
            >
            NIE!

> wos9 napisała: Kaczyński jest bolszewikiem z krwi i kości.
            >
            >
            • kubala11 Re: wielki humanista sie odezwal 20.10.10, 11:23
              wos9 napisała:

> rccc napisał:
              >
              > > mysle, ze Michnik lepiej odpowiada temu opisowi
              > >
              > NIE!

TAK!
            • anmanika Re: wielki humanista sie odezwal 21.10.10, 14:30
              Różnica jest taka, że Michnik ani nie jest prezesem partii ani nie pretendował na prezydenta
    • sawa.com "Zastrzelić i wypatroszyć" 19.10.10, 23:47
      Któż jest autorem tych "słów miłości"?

Znalazłam taką notkę dokumentującą eskalację nienawiści. Pisana była 2 tygodnie temu.
      lubczasopismo.salon24.pl/pis-reporter/post/236148,notka-dokumentujaca-fenomen-spoleczny-dla-historykow

Uważam, ze to wszystko co wygadywał i wypisywał Palikot powinno być zgłoszone do prokuratury jako podżeganie do zbrodni.
      To nie są żarty

www.youtube.com/watch?v=iCOKgGkL8pw
      • republika.republika Re: "Zastrzelić i wypatroszyć" 19.10.10, 23:50
        sawa.com napisała:

> Uważam, ze to wszystko co wygadywał i wypisywał Palikot powinno być zgłoszone d
        > o prokuratury jako podżeganie do zbrodni.
        > To nie są żarty

to jeszcze nie zgłosiłaś?
      • odnowiony_moralnie "Tusk i inni politycy PO muszą zniknąć" 20.10.10, 01:22

Kto zamierza wprowadzic południowoamerykańskie standardy w Polsce?
      • mariner4 Słowa Hofmana już Ci nie przeszkadzają 20.10.10, 16:35
        PiSowska hipokrytko! Wzywanie do wieszania jest OK?
        M.
      • siwa.and.qiwi Zastrzelić i wypatroszyć nim minie termin ochronny 21.10.10, 14:07
        na kaczki.

sawa.com napisała:
    • 1-normalny.czlowiek.1 Tylko winni,zdrajcy chętnie wyciszają takie afery 19.10.10, 23:56
      8macek napisał: normalny człowiek po tym co dzisiaj stało się w łodzi starałby się aby nie powodować eskalacji sytuacji.

---> usiłując wmówić, że wyjaśnianie wszystkich okoliczności, to "powodowanie eskalacji".
      Identycznie "argumentowali" po 10 kwietnia. To typowe tchórzowskie zachowanie, chowanie głowy w piasek...
      To właśnie brak reakcji i nie dochodzenie do prawdy rozzuchwala morderców ...
      • jedynaladyhawke Re: Tylko winni,zdrajcy chętnie wyciszają takie a 20.10.10, 06:14
        on nie tylko jest psychopatą ,ale w tym kierunku jeszcze sie rozwija
    • felinecaline Re: Zastrzelić i wypatroszyć z kaczego quana Pols 20.10.10, 00:34
      To akurat ostatnia rzecz, ktora powinna wyjsc spod twojej klawiatury, spod czyjejkolwiek zreszta - fuj!!!!!!!!!!!
    • ave.duce "z ostatnich miesięcy"? 20.10.10, 00:40
      Lat.
    • nurni.pl Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 20.10.10, 00:41
      8macek napisał:

> dlaczego jeszcze nie jest umieszczony w ściśle strzeżonym PSYCHIATRYCZNYM zakła
      > dzie zamkniętym?

Gdyż tradycja zamykania w psychuszkach jest powszechnie znana i potępiana.

Błysnąłeś odwagą. Twoja propozycja by wroga "demokracji", "ludu" czy jak tam to sobie nazwiesz zamknąć w szpitalu psychiatrycznym do tej pory publicznie nie padała bo jest równie kompromitująca jak propozycja by Jarosława Kaczyńskiego zjeść.
    • wlodekbar Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 20.10.10, 01:25
      W kraju, gdzie postepowa mysl spoleczna "lubi" przegrywac ze wstecznictwem, z koltunstwem , trudno o recepte. Wyjasnia to Kazimierz Brandys we wciaz aktualnych "Listach do Pani Z." - esejach przeznaczonych dla polskiego inteligenta. Pierwsze pytanie koltuna: Z kim jestes? bylo w modzie w Peerelu, jest w modzie i teraz.
      Mam nadzieje, i licze na to, ze aktualnie przede wszystkim intelektualisci z Unii Wolnosci zmniejsza zlo tego kraju i beda przyczyniali sie do postepu.
    • odnowiony_moralnie Ponownie ci przyznam rację 20.10.10, 02:23
      8macek napisał:

> dlaczego jeszcze nie jest umieszczony w ściśle strzeżonym PSYCHIATRYCZNYM zakła
      > dzie zamkniętym?
      > przecież wszyscy zdroworozsądkowi ludzie widzą, że to on jest powodem wszelkich
      > tragedii z ostatnich miesięcy.
      > co jeszcze musi się stać aby społeczeństwo zrozumiało, że to jest ELEMENT, KTÓR
      > Y NALEŻY TRWALE WYIZOLOWAĆ ze społeczeństwa?
      >
      > normalny człowiek po tym co dzisiaj stało się w łodzi starałby się aby nie powo
      > dować eskalacji sytuacji.
      > psychopata (podręcznikowo) postępuje odwrotnie.
      > i to jest główny argument na poparcie mojego stanowiska...
      • jedynaladyhawke Re: Ponownie ci przyznam rację 20.10.10, 04:38
        polityka im gorzej tym lepiej .
        Stabilizacja jest wrogiem oszołoma .
    • pulkownik.mietkowski towarzysze lekarze radzieccy potwierdzaja diagnoze 20.10.10, 08:03
      sam tow Putin skierowal telegram na rece tow Tuska zapewniajac o wielkim wsparciu przodujacej radzieckiej psychiatrii dla Kaczynskiego

choroba tego burzuazyjnego polityka jest uleczalna - tow Putina zaoferowal przyslanie ekipy specjalistow ktorzy wyleczyli juz wiele takich przypadkow

tow Tusk oraz tow Napieralski ze zjednoczonej lewicy w polszy przyjeli oferte braterskiej pomocy z radoscia oraz serdecznie podziekowali za wsakzowki tow Putinowi
    • prawieemeryt Re:i to fszysko na ten temat - jednak nie fszysko! 20.10.10, 08:24
      To o czym ty mówisz zrobiono by pierwszemu lepszemu psychopacie z ulicy po pierwszym jego ekscesie. Ale to jest megaKurdupel - z niego żyją mediahieny. On też przyciąga do siebie tę część społeczeństwa podatną na psychopatyczne argumenty - inaczej: nie umiejąca samodzielnie myśleć. Taki więc nie spocznie dopóki przez niego lub za jego przyczyną nie zginie z parę milionów ludzi. Głupich ludzi - bo mądrzy właśnie zrobiliby tak jak Ty radzisz - wsadzili do pokoju i zabrali klamki.
    • cookies9 Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 20.10.10, 08:27
      Dobrze napisane. Najwyższy czas powiedzieć,że JarKacz jest przyczyną wszelkiego zła, jakie nas spotyka. Jego język nienawiści,napuszczanie przeciwko ludzi ,rozwalanie państwa,
      dzielenie społeczeństwa,to ważne przyczyny dla których powinien udać się na polityczną emeryturę.
    • zapijaczony_ryj To fakt oczywisty i wszystkim znany! 20.10.10, 08:46
      8macek napisał:

> dzie zamkniętym?
      > przecież wszyscy zdroworozsądkowi ludzie widzą, że to on jest powodem wszelkich
      > tragedii z ostatnich miesięcy.
      > co jeszcze musi się stać aby społeczeństwo zrozumiało, że to jest ELEMENT, KTÓR
      > Y NALEŻY TRWALE WYIZOLOWAĆ ze społeczeństwa?
      >
      > normalny człowiek po tym co dzisiaj stało się w łodzi starałby się aby nie powo
      > dować eskalacji sytuacji.
      > psychopata (podręcznikowo) postępuje odwrotnie.
      > i to jest główny argument na poparcie mojego stanowiska...
      • karbat Re: To fakt oczywisty i wszystkim znany! 20.10.10, 12:24
        Kaczynski psycholem , hm ... miernota polityczna , sugerujaca , ze pod jego kolejnymi rzadami bedzie prawiej i sprawiedliwiej , bogaciej , szczesliwiej , patriotyczniej , bogobojniej .
        ca . 25 % spoleczenstwa mu wierzy . ich problem .

ewenementem na skale europejska jest Macierewicz ... stwierdzajacy :
        za publiczne pieniadze !!! ," winnym za zabojstwo jest Tusk " ... i co ? ...
        dalej piastuje urzad panstwowy za pieniadze podatnika . ludzie gdzie my zyjemy ?? !!.
    • man_sapiens Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 20.10.10, 12:01
      Żaden psychopata. Cyniczny, całkowicie pozbawiony skrupułów polityczny gracz. Dla zdobycia władzy nie cofnie się przed niczym.
      • nnike Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 20.10.10, 12:40
        Niestety, też tak myślę.
      • dystans4 Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 20.10.10, 16:29
        Można sprawdzić i przekonać się, że podana charakterystyka jest niepełna, ale niesprzeczna ze wszystkimi punktami definicji. Zwracam uwagę na pełną logiczną konsekwencję postępowania oraz ignorowanie zagrożeń, nawet prowadzących do utraty władzy (2007) czy życia (2010).

Psychopatia to wielka zagadka, mimo to ludzie doszli do wiedzy o tym, że nie ogranicza świadomości na okoliczność wyrządzanego zła i pewności, że za skutki przedmiotowego traktowania i pogardy dla ludzi trzeba płacić.

bul.
        • x2468 Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 21.10.10, 14:36
          Kaczynskiego nalezy wsadzic na 5 lat do aresztu wydobywczego.Tyle ze obecny rzad kierujac sie wzgledami humanitarnymi nie chce biednego chorego na umysl i nie tylko kurdupla wsadzac do aresztu.W 4 rp nie byloby z tym problemu.Ziober z Swieczkowskim nie zastanawialiby sie nawet minuty.
    • wariant_b Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 21.10.10, 14:17
      Ile razy byś o tym nie pisał i jakich argumentów byś nie użył,
      i tak w niczym nie zmienia to faktu, że Jaro jest psychopatą.
    • cookies9 Re: napiszę ponownie: jarosław kaczyński to psych 21.10.10, 14:24
      I codziennie daje tego dowody.Dziś też:-) Chce znieść wolność mediów i zlikwidować
      ulubione przez naród 'szkło kontaktowe' a pozostawić 'radio maryja'.
      • 1-normalnyczlowiek1 Łżesz,jak inne POdobne do ciebie złogi esbeckie! 21.10.10, 18:58
        cookies9 napisała: Chce znieść wolność mediów i zlikwidować ulubione przez naród 'szkło kontaktowe' a pozostawić 'radio maryja'.

---> Tyle waszych wpisów a w żadnym nie udało wam się podać choćby jednego faktu, choćby jednego dowodu niezrównoważenia psychicznego... Tylko jakieś wymyślone przez was na POczekaniu bzdury, nie mające nic wspólnego z rzeczywistością
        • cookies9 Re: Łżesz,jak inne POdobne do ciebie złogi esbeck 21.10.10, 19:11
          1-normalnyczlowiek1 napisał:

> cookies9 napisała: Chce znieść wolność mediów i zlikwidować ulubione przez na
          > ród 'szkło kontaktowe' a pozostawić 'radio maryja'.
          >
          > ---> Tyle waszych wpisów a w żadnym nie udało wam się podać choćby jednego
          > faktu, choćby jednego dowodu niezrównoważenia psychicznego... Tylko jakieś wymy
          > ślone przez was na POczekaniu bzdury, nie mające nic wspólnego z rzeczywistości

Wystarczy poczytać w dzienniku.pl

:Prezes PiS jest wyraźnie cięty na TVN24, a szczególnie na jej satyryczny program. "Należy zlikwidować <Szkło kontaktowe>!" - grzmi Jarosław Kaczyński. Dlaczego? Bo jego zdaniem w programie w sposób "wulgarny i obrzydliwy" atakuje się jego partię. "
        • yoma Re: Łżesz,jak inne POdobne do ciebie złogi esbeck 21.10.10, 19:15
          Wystarczy TV włączyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka