Dodaj do ulubionych

Fenomen Jarkacza

20.10.10, 21:11
mój watek zniknął (zapewne na oslej), co wzmożyło jeszcze moją ciekawość. powtarzam zatem:

Lider drugiej co do wielkości partii w Parlamencie (ale czymże jej poparcie wobec poparcia ugrupowania przodującego?); partii, której członkowie to ludzie o wąskich horyzontach, ćwierćinteligenci z prowincji, a której sympatycy to lud ciemny, niewykształcony i- z racji wieku- słabo rokujący.
Stary kawaler. Człowiek, którego jedyną sprawna psychicznie rodziną jest kot- dachowiec o imieniu Alik. Samotny, mały tak duchem, jak ciałem. Przegraniec.
Co on ma, że tak Was intryguje? Przecież to niegroźne zero.
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Fenomen Jarkacza 20.10.10, 21:12
      wprost przeciwnie:on jest groźny.to niebezpieczny szaleniec ogarnięty żądzą władzy.
      • purchawkapuknieta Re: Fenomen Jarkacza 20.10.10, 21:15
        załóżmy, że masz rację. Ale co on może? razem z Watahą Moherów zaminuje Pałac Prezydencki? Czym, jak? A może babiny wedrą się do Sejmu z Rotą na ustach i przejmą władzę?
        • oryginal23 Re: Fenomen Jarkacza 20.10.10, 22:15
          On jest chory i groźny. Bardziej groźny od tego aresztowanego szaleńca z Łodzi.
          23.
        • aniechto.only Re: Fenomen Jarkacza 20.10.10, 22:22
          purchawkapuknieta napisała:

> załóżmy, że masz rację. Ale co on może? razem z Watahą Moherów zaminuje Pałac P
          > rezydencki? Czym, jak? A może babiny wedrą się do Sejmu z Rotą na ustach i prze
          > jmą władzę?

Nie.
          Ale jak widać moze doprowadzić osoby niezrównoważone do amoku. Pół biedy , jeżeli jest to dziadek ze słoikiem pełnym go,,na , gorzej jak się trafi dziadek z pistoletem i nożem.
          To mało?
    • ave.duce Re: Fenomen Jarkacza 20.10.10, 22:32
      Panią Jadwigę K., mamusię Pana Prezesa, obrażasz >

purchawkapuknieta napisała:

> Człowiek, którego jedyną sprawna psychicznie rodziną jest kot- dachowiec o imieniu Alik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka