GoĹÄ: rav IP: *.net-serwis.pl 22.03.09, 19:16 Dramat: mam za sobą 4 półgodzinne próby połączenia z BOK telewizji n. Czy ktoś tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemotost Re: telewizja n 24.03.09, 18:32 Najlepiej jest tam dzwonić w ciągu dnia - udaje się połączyć w okolicach 20 minut wiszenia. Najciężej jest wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zac Re: telewizja n IP: *.centertel.pl 03.04.09, 11:58 no właśnie, ale normalne to nie jest. czekać kilkanaście minut , albo w ogólne być olanym. niezbyt poważne traktowanie klientów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elo Re: telewizja n IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.09, 20:08 mi sie nie udalo dodzwonic. Maila wyslalem - bez reakcji. Wyslalem faksem - bez reakcji. Poszlo poleconym - myslalem ze cos zrobia - zlali. co robic z durniami w tvn/n? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: diarra Re: telewizja n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:29 trochę przy okazji - nie dajcie się naciąć na "seksowne" anteny N z dziurkami na talerzu. Bardzo słaba jakość, mała siła odbioru i przez to częst zakłócenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Darek Re: telewizja n IP: *.aster.pl 18.04.09, 18:32 Ja maksymalnie czekalem 10 min. Ale nie uwazam zeby to był tez jakis długi czas oczekiwana na połaczenie.Tak jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anofi Re: telewizja n 15.05.09, 10:57 Próby połaczenia z n kosztowały mnie wg TP sa. 120 zł, 4 x po 30 minut. Generalnie na maile odpisują albo nie, reklamacje rozpatruja po terminie, nawet TP nie lekceważy tak swoich klientów. Obecnie po 2 mailach , 2 rozmowach telefonicznych i 2 miesiącach dalej czekam na korektę faktury. Nie przedłużę umowy własnie z powodu jakości a raczej braku jakości obsługi klienta Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: telewizja n 18.05.09, 19:45 Rzeczywiscie mozna byc niezadowolonym.Takie infolinie powinny byc zdecydowanie bezpłatne.Taki urok ,trafia sie na godziny telefonicznego szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gos Re: telewizja n IP: 89.174.180.* 20.05.09, 09:52 Dla mnie to sa zlodzieje,mam abonament za 48zl,a rachunki dostaje po 260zl,dzwoniac do nich nie potrafia mi wyjasnic za co tyle place,a zaplacic musze. Zlodzieje i tyle,nikomu nie polecam telewizji N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuba Re: telewizja n IP: *.aster.pl 02.06.09, 20:34 To ja kurcze mam jakies szczescie bo nie musiałem czekac az tak długo na infolinii ,a poza tym jak mam jakies pytania to zwykle zalatwiam to przez email. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ,hol Re: telewizja n IP: 212.160.172.* 04.06.09, 15:25 n - zmienia regulamin i do 24 czerwca 2009 r. można z nich rezygnować i ja to zrobie bo 2 razy byłem przez nich oszukany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przeciwnik N Re: telewizja n IP: *.icpnet.pl 05.06.09, 13:34 ja nie korzystam z telefonu stacjonarnego wogóle (tylko z internetu)- podłączyłem aparat telefoniczny tylko po to by skontaktować się z n-ką rachunek jaki dostałem za rozmowy 100zł.....ładny interes NA SZCZĘŚCIE ZMIANA REGULAMINU i kończe z tą telewizją i użeraniem się Pamietajcie wypowiedzieć trzeba do 24.06 Odpowiedz Link Zgłoś