Dodaj do ulubionych

Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydny"

25.10.10, 07:59
Trzy określenia idealnie pasujące do tej pani.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8563028,_Brzydki__tandetny__ohydny____Gosiewska_o_pomniku.html
Obserwuj wątek
    • sebj.1 Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 08:10
      Przypominam że ta znana estetka chciała na krakowskim postawić 8-metrowy słup oblepiony g...wnem
      wobroniekrzyza.files.wordpress.com/2010/09/obelisk-wiernosci-ojczyznie_nr5_700x1000mm_08-08-2010_wer3.jpg
    • odnowiony_normalnie Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 08:10
      sebj.1 napisał:

> Trzy określenia idealnie pasujące do tej pani.
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8563028,_Brzydki__tandetny__ohydny____Gosiewska_o_pomniku.html

Niech położy na nim sztuczne kwiaty, będzie śliczny.
    • l.george.l Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 09:38
      Gosieska ma nieprawdopodobny tupet. Kto jak kto, ale ona przede wszystkim powinna siedzieć cicho na dupie, bo jej pożal się boże mąż poprzez nagonkę na pilotów przyłożył swe łapska do katastrofy.
    • 2.andrzej.d [...] 25.10.10, 09:40
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • zapijaczony_ryj Czekaj tatka latka 25.10.10, 09:43

"Będziemy czekali, aż do władzy dojdą ludzie, którzy nas wesprą" - dodaje Beata Gosiewska.
    • veglie Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:21
      Obok izby pamięci poległego męża może postawić pomnik godny jego wielkości.
      • wos9 Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 12:03
        veglie napisał:

> Obok izby pamięci poległego męża może postawić pomnik godny jego wielkości.

Za swoje???
        • veglie Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 13:51
          wos9 napisała:

> veglie napisał:
          >
          > > Obok izby pamięci poległego męża może postawić pomnik godny jego wielkośc
          > i.
          >
          > Za swoje???

Za swoje,teściów i z datków co łaska.
    • etta2 Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:26
      Niech sobie postawi za swoją kasę taki, który się jej spodoba na wykupionym kawałku ziemi.
    • damakier1 Nie to ładne, co ładne, tylko to, 25.10.10, 10:36
      co się komu podoba.

Przeczytałam cały wątek i pytam: czy Wam wszystkim te emocje na mózg padły? Ja rozumiem, że można się oburzać, kiedy pani Gosiewska czyni przeróżne insynuacje i oskarżenia. Ale żeby tak się rzucić na kobietę, która mówi o esteyce pomnika?
      Fakt, używa dosadnych określeń, ale to pomnik stawiany również jej mężowi i ma prawo podchodzić do sprawy emocjonalnie.
      W tym samym wątku ktoś przedstawia projekt obelisku proponowanego przez obrońców krzyża jako coś tam oblebione gównem. Czy to jest mniej drastyczne niż to, co powiedziała pani Gosiewska? Czy może autor tego postu jest jest lepszym estetą niż pani Gosiewska?
      Obejrzałam zalinkowane zdjęcia pomnika na Powązkach - niespecjalnie mi się podoba, ale żebym uznała go za ósmy cud świata, nie uważałabym, że nikt nie ma prawa ocenić go jako szkaradztwo. O gustach się nie dyskutuje. Zresztą cały ten wątek nie jest o pomniku ani o estetyce. To jeszcze jedna okazja, żeby dowalić tej wstrętnej babie Gosiewskiej.
      • pis_da_deby Re: Nie to ładne, co ładne, tylko to, 25.10.10, 11:42
        damakier1 napisała:

> co się komu podoba.
        >
        > Przeczytałam cały wątek i pytam: czy Wam wszystkim te emocje na mózg padły? Ja
        > rozumiem, że można się oburzać, kiedy pani Gosiewska czyni przeróżne insynuacje
        > i oskarżenia. Ale żeby tak się rzucić na kobietę, która mówi o esteyce
        > pomnika?

Masz racje. Moze miec swoje zdanie dziwi mnie tylko, ze jej zdanie sie publikuje.
        Bo niby kogo jej zdanie powinno interesowac ?
        Moze je miec na prywatny uzytek.

• damakier1 Re: Nie to ładne, co ładne, tylko to, 25.10.10, 12:05
          pis_da_deby napisał:

> Masz racje. Moze miec swoje zdanie dziwi mnie tylko, ze jej zdanie sie publikuj
          > e.
          > Bo niby kogo jej zdanie powinno interesowac ?
          > Moze je miec na prywatny uzytek.
          Bez przesady. Jej zdanie w sprawie uczczenia ofiar katastrofy, podobnie jak zdanie innych rodzin, z pewnością warte jest przynajmniej wysłuchania. Zresztą wszyscy podkreślają, że w sprawach pomnika zdanie rodzin liczy sie właśnie najbardziej. Podkreśla to i prezydent, i premier, i wszyscy zabierający na ten temat głos politycy niezależnie od opcji.
          Zresztą i ten wątek świadczy o tym, że to, co powiedziała pani Gosiewska, zainteresowało wiele osób.
    • wariant_b Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:37
      Niczym Izba Pamięci Przemysława Gosiewskiego w Kołakach Kościelnych,
      do której nikt się o to nie czepia. Ale Izbę ufundowali rodzice posła Gosiewskiego,
      więc jeśli rodziny i przyjaciele ofiar z PiS ufundują pomnik, będzie taki, jaki chcą
      i będzie czcił w odpowiedni sposób pamięć tylko właściwych osób.
      I nie będzie pani Gosiewskiej bolało, że byłego jej męża nie wyróżnia się większymi
      literami i pozycją bliżej początku listy.
    • czart_polski Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:40
      a ona znowu pikna lalunia i jaka wybitna
      u Gosiewskich to chyba rodzinne
    • marta.von.zpalacu Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:45
      Bo to tylko kszysz i tylko on godnie bedzie upamietnial katastrofe.
      - To budowla stworzona z bizantyjskim przepychem. Nie powinno jej tam być, wystarczyłby prosty krzyż i nagrobki - mówi gazecie Andrzej Melak, brat zmarłego Stefana Melaka.

Panie Melak! Nie tylko katole zgineli w tej katastrofie. :(
    • maszmi Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:46
      Mogła go pochować w jego rodzinnej wsi i tam mogła zrobić pomnik jaki chciała.Najgorzej jak ktoś ma wszystko za fryko i jeszcze ma roszczenia.Wiadomo , że ani Gosiewscy , ani Melakowie , ani córka Wassermana nigdy z niczego zadowoleni nie będą.
    • poczesia Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 10:50
      Gdyby to rządził PiS to wszystko byłoby piękne , a tak jest be i to cała filozofia, nie pomnik uwiera tych ludzi tylko demokracja,bo rządzą nie PiSe
    • titerlitury Abstrahując od nieszczęścia jakie tę Panią spotkał 25.10.10, 11:02
      o i niewątpliwie tłumaczyć mogłoby sprzeczne z logiką i racjonalizmem stwierdzenia, jakie w mediach padają z jej ust, to naprawdę śledząc jej wybory estetyczne, jest ostatnia osobą jaką można by powołać na arbitra elegantiarum... I naprawdę nie ma w moich słowach złośliwości, jedynie spokojna refleksja.
      • marta.von.zpalacu Re: Abstrahując od nieszczęścia jakie tę Panią sp 25.10.10, 11:17
        Przez ta pania Prezes przemawia i tutaj jest sedno sprawy. :(
    • tsuranni pod tym artykułem było forum 25.10.10, 11:32
      dlaczego zniknęło?
      Wstyd gazeto!
      • venus99 Re: pod tym artykułem było forum 25.10.10, 14:24
        bo za mało aktywnie wykazywaliśmy miłość do peronowego.
    • spokojny.zenek Po co nagłaśniać kretyński bełkot? 25.10.10, 11:58
      Dlaczego prasa wciąż informuje o kolejnych wyczynach tej (...) i jej podobnych? Przecież oni tylko przez to istnieją! Należy przemilczać ich wyskoki, zwłaszcza, że maja oni swoja prasę, gdzie są bez umiaru reklamowani. Takie informowanie w myśl jakiejś dziwacznie pojętej "równowagi" tylko nadyma takich osobników.
    • dyspepsja Pani Gosiewska, 25.10.10, 14:12
      pomnik Pani męża już stoi... we Włoszczowie. Jest wielki, nadobny i przepiękny. Nie szkodzi, że kawałek dalej stoi stara buda, a na stacji nikt nie wysiadał, a teraz nie zatrzymuje się żaden pociąg. Tym lepiej nawet... Wystawił go sobie jeszcze za życia za pieniądze podatników.

Powiedzcie mi, moi kochani, jak to jest, że im mniejszy człowiek, tym większych pomników się domaga. Tylko za co?
    • humbak Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 14:14
      Na mnie też nie robi ten projekt zbytniego wrażenia, choć powiem szczerze że chaiałbym się dowiedzieć co ma Pani Gosiewska do powiedzenia na temat pewnej bazyliki w Licheniu.
      • venus99 Re: Gosiewska o pomniku" brzydki, tandetny,ochydn 25.10.10, 15:22
        aż tak daleko i tak wysoko komentarze p.Gosiewskiej nie sięgają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka