hordol 07.01.11, 17:37 www.tvn24.pl/0,1688711,0,1,druga-kadencja-po-polacy-sie-wahaja,wiadomosc.html 45 vs 47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makova_panenka [...] 07.01.11, 17:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prynsztarn Masz 100% racji!!! 07.01.11, 17:49 Nie chcę PO ale PiS nie chcę 10000 razy bardziej. Wole mieć katar niż AIDS z rakiem i kiłą do spółki. PiSlamiści tego nie ogarniają, to że PO to dranie jest dla mnie faktem, mając jednak ryzyko powrotu PiS do władzy PO nigdy nie przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 17:52 Ani PiS, ani PO, czekamy na lepsze czasy. Ja bojkotuję najbliższe wybory, chyba że ktoś mnie przekona, że jednak warto. Na razie - nie warto. Gryźcie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 18:01 agnostic5 napisał: > Ani PiS, ani PO, czekamy na lepsze czasy. > Ja bojkotuję najbliższe wybory, chyba że ktoś mnie przekona, że jednak warto. N > a razie - nie warto. Gryźcie się sami. > Czy nie lepiej oddać głos na SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 18:05 prynsztarn napisał: > Nie chcę PO ale PiS nie chcę 10000 razy bardziej. Wole mieć katar niż AIDS z ra > kiem i kiłą do spółki. > PiSlamiści tego nie ogarniają, to że PO to dranie jest dla mnie faktem, mając j > ednak ryzyko powrotu PiS do władzy PO nigdy nie przegra. > Katar z AIDS,rak kiła i w dodatku mogiła to może cię czekać jeżeli będziesz obstawiał tę bandę z tym "cwaniakiem" z Kaszub. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: odejdzcie 07.01.11, 17:52 OD 89 KAŻDA KOLEJNA PARTIA RZĄDZĄCA PRZEGRYWAŁA WYBORY PARLAMENTARNE!!Dlaczego w wyborach 2011 ma się to zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: odejdzcie 07.01.11, 18:02 czan-dra napisał: > Bo nie ma innej alternatywy...:( A klony POPiSu czyli RPP i PJN ? Są o wiele mniejszym złem niż oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 17:56 Wybory trzeba wygrać, a nie jęczeć. Jak narazie, to tylko spadek notowań w jednym z sondaży, więc po co wyjesz do koryta? Wygrajta se wybory, to będzieta dziądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 17:59 etta2 napisała: > Wybory trzeba wygrać, a nie jęczeć. Jak narazie, to tylko spadek notowań w jedn > ym z sondaży, więc po co wyjesz do koryta? Wygrajta se wybory, to będzieta dzią > dzić. Ale mnie wkurza ta Peowska arogancja. Normalnie jak u Piskorskiego, który zakładał PO. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:06 To nie arogancja, a realia, REALIA! Jak można być tak infantylnym, by drzeć ryja: waaaadzy mi dajcie, waaadzy....jeszcze kadencja się nie skończyła, ale ja już chcę, już mi cieknie po nogawkach......Przecież do licha nie jesteśmy w piaskownicy. Niech jaro&co bawi się w króla, ale my jesteśmy dorośli i nie mamy ochoty na zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:13 etta2 napisała: > To nie arogancja, a realia, REALIA! Jak można być tak infantylnym, by drzeć ryj > a: waaaadzy mi dajcie, waaadzy....jeszcze kadencja się nie skończyła, ale ja ju > ż chcę, już mi cieknie po nogawkach Komu ta wadza cieknie po nogawkach,że aż musiał dokonywać skoku na OFE by móc żonglować i przerzucać pieniądze by ratować sypiący się budżet? Komu jak komu ale platfusom potrzebne są od zaraz pampersy by nie zsikali się prosto pod siebie z chęci utrzymania wadzy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:28 System emerytalny OFE powstał długo przed rządami PO i cały czas generował i nadal generuje DŁUG PUBLICZNY. Nie rozumiesz tego, że jest granica, której państwu przekroczyć nie wolno? Manewr z przesunięciem części składki do ZUSu jest próbą ograniczenia strumienia pieniędzy wypływających z budżetu niekoniecznie sensownie (wysokie prowizje OFE, bajońskie pensje urzędasów). Zyta ograniczyła swoją działalność do stworzenia tzw. "kotwicy" - zaplanowanego długu, co roku powiększanego. Mimo prosperity gospodarczej w tym czasie, NIE ZROBIONO W TEJ SPRAWIE NIC! A ty upatrujesz sikania po nogawkach w dążeniu do wadzy PO? Jesteś imbecyl, czy co? Przecież PO ma władzę. Kto kwiczy: odejdźcie....zdaje się, że to pisdak się drze. Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:37 etta2 napisała: A ty upatrujesz sikania po nogawkach w dążeniu do wadzy PO? Jesteś imbecyl, czy > co? Przecież PO ma władzę. Kto kwiczy: odejdźcie....zdaje się, że to pisdak si > ę drze. Napisałem wyraźnie,że PO zrobi wszystko by przy wadzy się utrzymać,to że jest przy wadzy niemal absolutnej nie wie chyba tylko imbecyl. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:44 Zdajesz się nie wiedzieć, co to jest władza absolutna.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:08 Zadufane dupki przegrywają,tak jak Unia Wolności z której ewakuowała się PO. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Niby dlaczego? 07.01.11, 18:04 Dlatego, że PiS-owi źle w opozycji? Dlatego, że wraz ze śmiercią prezydenta stracili ważny stołek? Niech PiS pokornie poczeka na wybory i spróbuje je wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan od tego są wybory, chyba, że ten wątek 07.01.11, 18:09 od tego są wybory, chyba, że ten wątek jest elementem kampanii wyborczej, ale wywołuje skutki odwrotne od zamierzonych Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: odejdzcie 07.01.11, 18:40 Czy w ten sposób rozumiesz, że dla pisiąt te 43 %?? Źle rozumujesz! Hordolisz, znaczy... I żebyś przypadkiem nie myślał, że PO to moja bajka... Odpowiedz Link Zgłoś