07.01.11, 17:37
www.tvn24.pl/0,1688711,0,1,druga-kadencja-po-polacy-sie-wahaja,wiadomosc.html
45 vs 47
Obserwuj wątek
    • makova_panenka [...] 07.01.11, 17:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • hordol Re: odejdzcie 07.01.11, 17:42
        mają dość zielonego koloru jak widać
    • szwampuch58 Re: odejdzcie 07.01.11, 17:45
      w kazdym razie wy nie wrocicie
      • prynsztarn Masz 100% racji!!! 07.01.11, 17:49
        Nie chcę PO ale PiS nie chcę 10000 razy bardziej. Wole mieć katar niż AIDS z rakiem i kiłą do spółki.
        PiSlamiści tego nie ogarniają, to że PO to dranie jest dla mnie faktem, mając jednak ryzyko powrotu PiS do władzy PO nigdy nie przegra.
        • agnostic5 Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 17:52
          Ani PiS, ani PO, czekamy na lepsze czasy.
          Ja bojkotuję najbliższe wybory, chyba że ktoś mnie przekona, że jednak warto. Na razie - nie warto. Gryźcie się sami.
          • contadore Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 18:01
            agnostic5 napisał:

> Ani PiS, ani PO, czekamy na lepsze czasy.
            > Ja bojkotuję najbliższe wybory, chyba że ktoś mnie przekona, że jednak warto. N
            > a razie - nie warto. Gryźcie się sami.
            >

Czy nie lepiej oddać głos na SLD ?
            • yoma Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 19:35
              Nie, bo z bardzo spisiał.
        • contadore Re: Masz 100% racji!!! 07.01.11, 18:05
          prynsztarn napisał:

> Nie chcę PO ale PiS nie chcę 10000 razy bardziej. Wole mieć katar niż AIDS z ra
          > kiem i kiłą do spółki.
          > PiSlamiści tego nie ogarniają, to że PO to dranie jest dla mnie faktem, mając j
          > ednak ryzyko powrotu PiS do władzy PO nigdy nie przegra.
          >

Katar z AIDS,rak kiła i w dodatku mogiła to może cię czekać jeżeli będziesz obstawiał tę bandę z tym "cwaniakiem" z Kaszub.
    • zoil44elwer Re: odejdzcie 07.01.11, 17:52
      OD 89 KAŻDA KOLEJNA PARTIA RZĄDZĄCA PRZEGRYWAŁA WYBORY PARLAMENTARNE!!Dlaczego w wyborach 2011 ma się to zmienić?
      • czan-dra Re: odejdzcie 07.01.11, 17:56
        Bo nie ma innej alternatywy...:(
        • zoil44elwer Re: odejdzcie 07.01.11, 18:02
          czan-dra napisał:

> Bo nie ma innej alternatywy...:(

A klony POPiSu czyli RPP i PJN ? Są o wiele mniejszym złem niż oryginały.
    • etta2 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 17:56
      Wybory trzeba wygrać, a nie jęczeć. Jak narazie, to tylko spadek notowań w jednym z sondaży, więc po co wyjesz do koryta? Wygrajta se wybory, to będzieta dziądzić.
      • agnostic5 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 17:59
        etta2 napisała:

> Wybory trzeba wygrać, a nie jęczeć. Jak narazie, to tylko spadek notowań w jedn
        > ym z sondaży, więc po co wyjesz do koryta? Wygrajta se wybory, to będzieta dzią
        > dzić.

Ale mnie wkurza ta Peowska arogancja. Normalnie jak u Piskorskiego, który zakładał PO.
        • etta2 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:06
          To nie arogancja, a realia, REALIA! Jak można być tak infantylnym, by drzeć ryja: waaaadzy mi dajcie, waaadzy....jeszcze kadencja się nie skończyła, ale ja już chcę, już mi cieknie po nogawkach......Przecież do licha nie jesteśmy w piaskownicy. Niech jaro&co bawi się w króla, ale my jesteśmy dorośli i nie mamy ochoty na zabawy.
          • contadore Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:13
            etta2 napisała:

> To nie arogancja, a realia, REALIA! Jak można być tak infantylnym, by drzeć ryj
            > a: waaaadzy mi dajcie, waaadzy....jeszcze kadencja się nie skończyła, ale ja ju
            > ż chcę, już mi cieknie po nogawkach

Komu ta wadza cieknie po nogawkach,że aż musiał dokonywać skoku na OFE by móc żonglować i przerzucać pieniądze by ratować sypiący się budżet?
            Komu jak komu ale platfusom potrzebne są od zaraz pampersy by nie zsikali się prosto pod siebie z chęci utrzymania wadzy.
            • etta2 Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:28
              System emerytalny OFE powstał długo przed rządami PO i cały czas generował i nadal generuje DŁUG PUBLICZNY. Nie rozumiesz tego, że jest granica, której państwu przekroczyć nie wolno? Manewr z przesunięciem części składki do ZUSu jest próbą ograniczenia strumienia pieniędzy wypływających z budżetu niekoniecznie sensownie (wysokie prowizje OFE, bajońskie pensje urzędasów). Zyta ograniczyła swoją działalność do stworzenia tzw. "kotwicy" - zaplanowanego długu, co roku powiększanego. Mimo prosperity gospodarczej w tym czasie, NIE ZROBIONO W TEJ SPRAWIE NIC!
              A ty upatrujesz sikania po nogawkach w dążeniu do wadzy PO? Jesteś imbecyl, czy co? Przecież PO ma władzę. Kto kwiczy: odejdźcie....zdaje się, że to pisdak się drze.
              • contadore Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:37
                etta2 napisała:

A ty upatrujesz sikania po nogawkach w dążeniu do wadzy PO? Jesteś imbecyl, czy
                > co? Przecież PO ma władzę. Kto kwiczy: odejdźcie....zdaje się, że to pisdak si
                > ę drze.

Napisałem wyraźnie,że PO zrobi wszystko by przy wadzy się utrzymać,to że jest przy wadzy niemal absolutnej nie wie chyba tylko imbecyl.
                • sclavus Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:44
                  Zdajesz się nie wiedzieć, co to jest władza absolutna....
        • zoil44elwer Re: odejdzcie????????? 07.01.11, 18:08
          Zadufane dupki przegrywają,tak jak Unia Wolności z której ewakuowała się PO.
    • warka_strong Niby dlaczego? 07.01.11, 18:04
      Dlatego, że PiS-owi źle w opozycji? Dlatego, że wraz ze śmiercią prezydenta stracili ważny stołek? Niech PiS pokornie poczeka na wybory i spróbuje je wygrać.
      • tojabogdan od tego są wybory, chyba, że ten wątek 07.01.11, 18:09
        od tego są wybory, chyba, że ten wątek jest elementem kampanii wyborczej, ale wywołuje skutki odwrotne od zamierzonych
        • hordol to sie nazywa masa krytyczne 07.01.11, 18:12
          ;-)
    • sclavus Re: odejdzcie 07.01.11, 18:40
      Czy w ten sposób rozumiesz, że dla pisiąt te 43 %??
      Źle rozumujesz!
      Hordolisz, znaczy...
      I żebyś przypadkiem nie myślał, że PO to moja bajka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka