Dodaj do ulubionych

Brzydzę się SLD

21.05.11, 16:12
Ta pseudo lewica zatraciła już zupełnie twarz i jej członkowie sprzedają się dla startowania z list PO.
Myślę, że pora wyprowadzić sztandar tej pseudo formacji.
Jakie macie plany dla biednych ludzi? Jaki program dla bezrobotnych? Nic. Cisza. To jest lewica?

PS. Nie głosujcie na SLD w wyborach bo tym samym popieracie PO.
Obserwuj wątek
    • muchomor-sromotnikowy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:10
      smalltownboy napisał:

> Ta pseudo lewica zatraciła już zupełnie twarz i jej członkowie sprzedają się dl
      > a startowania z list PO.
      > Myślę, że pora wyprowadzić sztandar tej pseudo formacji.
      > Jakie macie plany dla biednych ludzi? Jaki program dla bezrobotnych? Nic. Cisza
      > . To jest lewica?
      >
      > PS. Nie głosujcie na SLD w wyborach bo tym samym popieracie PO.

Kolego,chyba jesteś w błędzie.Nie wiem jak Cię z niego wyprowadzić.

• smalltownboy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:24
        Niech prawdziwi lewicowcy w SLD publicznie przyrzekną, że żadnych sojuszy z PO-lszewią nie zawrą. Przecież gospodarczo PO i SLD to dwa przeciwne bieguny, więc jak w ogóle można mówić o koalicji? To już gospodarczo z PiSem te partie są o wiele bliżej. Koalicję należy budować na gospodarce a nie światopoglądzie i obyczajach.
        • muchomor-sromotnikowy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:27
          smalltownboy napisał:

> Niech prawdziwi lewicowcy w SLD publicznie przyrzekną, że żadnych sojuszy z PO-
          > lszewią nie zawrą. Przecież gospodarczo PO i SLD to dwa przeciwne bieguny, więc
          > jak w ogóle można mówić o koalicji? To już gospodarczo z PiSem te partie są o
          > wiele bliżej. Koalicję należy budować na gospodarce a nie światopoglądzie i oby
          > czajach.

Myślę,że nie powinni zawierać koalicji ani z PO ani z PiS. Ale to tylko moje zdanie.
          Nie brzydź się SLD tak jak ja PO i PiSem.
          • x2468 Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:31
            Natomiast ja osobiście wam współczuje.Tak daleko posunięte matołectwo.Niebywale.Dwa przypadki kliniczne w jednym wątku.
            • muchomor-sromotnikowy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:33
              x2468 napisał:

> Natomiast ja osobiście wam współczuje.Tak daleko posunięte matołectwo.Niebywale
              > .Dwa przypadki kliniczne w jednym wątku.

Wiadomo,że żaden matoł nie przyzna się do matołectwa.Więc ci się nie dziwię,bo ty jesteś klinicznym przypadkiem.Bez odbioru.
            • smalltownboy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:33
              PO-lszewiku, kto ci dał prawo wyzywania innych? Potem dostajecie po mordzie i płaczecie?
              • muchomor-sromotnikowy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:39
                smalltownboy napisał:

> PO-lszewiku, kto ci dał prawo wyzywania innych? Potem dostajecie po mordzie i p
                > łaczecie?

To ideologiczne skrzywienie polszewii,podobnie jak kiedyś bolszewików. "One" myślą,że wszystko mogą.
              • x2468 Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:39
                Dlaczego się matołki jeżycie? Przecież walczycie o wolność słowa ,demokracje.Ja z tego właśnie osiołki korzystam.Nie podoba się wam prawo i sprawiedliwość?
                • muchomor-sromotnikowy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:41
                  x2468 napisał:

> Dlaczego się matołki jeżycie? Przecież walczycie o wolność słowa ,demokracje.Ja
                  > z tego właśnie osiołki korzystam.Nie podoba się wam prawo i sprawiedliwość?

Już ci powiedziałem matołku.Ale do ciebie nic nie dotrze,więc odemnie już nie otrzymasz trollu odpowiedzi.
                • smalltownboy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:44
                  PO-lszewiku, większych idiotów od was nie ma. Jesteście jakby cały czas na haju na halucynacjach. Widzicie zieloną wyspę, której nie ma. Widzicie powiększający się dobrobyt, gdy jest na odwrót. Itd. Jesteście schizofreniczną, otępiałą, naćpaną sektą, która coraz śmielej zaczyna sobie poczynać. Ludzie mądrzy muszą postawić wam tamę. A żeby było śmieszniej, wszystkie wasze ułomności przypisujecie przeciwnikom politycznym. To się nazywa projekcja.
                  • muchomor-sromotnikowy Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 17:47
                    smalltownboy napisał:

> PO-lszewiku, większych idiotów od was nie ma. Jesteście jakby cały czas na haju
                    > na halucynacjach. Widzicie zieloną wyspę, której nie ma. Widzicie powiększając
                    > y się dobrobyt, gdy jest na odwrót. Itd. Jesteście schizofreniczną, otępiałą, n
                    > aćpaną sektą, która coraz śmielej zaczyna sobie poczynać. Ludzie mądrzy muszą p
                    > ostawić wam tamę. A żeby było śmieszniej, wszystkie wasze ułomności przypisujec
                    > ie przeciwnikom politycznym. To się nazywa projekcja.

Kładę swój podpis pod tym oświadczeniem.
            • ex.mila :-) nt 21.05.11, 17:38
              x2468 napisał:

> Natomiast ja osobiście wam współczuje.Tak daleko posunięte matołectwo.Niebywale
              > .Dwa przypadki kliniczne w jednym wątku.
              • muchomor-sromotnikowy Re: :-) nt 21.05.11, 17:40
                ex.mila napisała:

> x2468 napisał:
                >
                > > Natomiast ja osobiście wam współczuje.Tak daleko posunięte matołectwo.Nie
                > bywale
                > > .Dwa przypadki kliniczne w jednym wątku.
                >
                >

Więcej nic nie masz do powiedzenia pani wielonickowa? Szkoda.
              • smalltownboy Re: :-) nt 21.05.11, 17:41
                Powtórzę raz jeszcze. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Wasze PO-lszewickie rządy wiecznie trwać nie będą.
                • x2468 Re: :-) nt 21.05.11, 17:53
                  Matołki.Prawo i sprawiedliwość über alles.
        • poinsencja Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 20:53
          Ale jeśli chodzi o władzę to żadna koalicja nie jest zła :)
    • remez2 Re: Brzydzę się SLD 21.05.11, 20:47
      Ile płacą za taki post?
    • anty.komor Ale chyba nie bardziej niż ja. 21.05.11, 20:55

• remez2 Dlaczego? ntx 21.05.11, 21:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka