ave.duce 28.05.11, 15:03 będzie coś o bombowcach przerobionych na samoloty pasażerskie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj No, nareście wróciłaś do najlepszej sygnaturki na 29.05.11, 05:25 FGW "szczególnie znienawidzonego prezydenta, byłego dziś, nieżyjącego, ś.p. mojego brata" > Prezes Jarosław K. Jest to doskonały cytat naczelnego idioty Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj N a r e s z c i e ! ! ! oczywiście 29.05.11, 05:27 zapijaczony_ryj napisał: > FGW > > "szczególnie znienawidzonego prezydenta, byłego dziś, nieżyjącego, ś.p. mojego > brata" > > Prezes Jarosław K. > > Jest to doskonały cytat naczelnego idioty > > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: N a r e s z c i e ! ! ! oczywiście 29.05.11, 09:19 Ryju, to cykliczna sygnaturka :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pora zrozumiec ze ... 28.05.11, 15:08 ...JK to to samo co JKM ...czyli margines polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Adresuj to do pismaków wszelkiej maści ... 28.05.11, 17:14 i wszelkich mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 28.05.11, 17:14 wiele to się nie nagadał pan Kaczyński o memoriale, albowiem spotkanie w katedrze trwało ok. 15 minut. Według niego rozmowy z Obamą były krótkie. - Ale mogłem powiedzieć panu prezydentowi, że jeżeli po wyborach zmieni się sytuacja - a mam nadzieję, że się zmieni - wystąpimy także do NATO o współdziałanie w dojściu do prawdy, bo ta prawda jest w tej chwili po prostu nieznana - dodał szef PiS. Kaczyński potwierdził, że przekazał prezydentowi USA "bardzo króciutki memoriał, resume tego wszystkiego, co poza jakąkolwiek wątpliwością ustalono" w sprawie katastrofy smoleńskiej. - Gdy mu powiedziałem o ewentualnym zwróceniu się do NATO i podkreśliłem przy tym zwrócenie się do Stanów Zjednoczonych jako do głównego sojusznika, to powiedział, że są otwarci - poinformował lider PiS. Dodał, że Obama "na temat swojej wiedzy (o katastrofie) nie mówił absolutnie nic". wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,J-Kaczynski-ide-do-prezydenta-Komorowskiego,wid,13454344,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Memoriał 28.05.11, 17:29 ... "bardzo króciutki memoriał, resume tego wszystkiego, co poza jakąkolwiek wątpliwością ustalono" ... Kto w to wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Memoriał 28.05.11, 18:01 ave.duce napisała: > ... "bardzo króciutki memoriał, resume tego wszystkiego, co poza jakąkolwie > k wątpliwością ustalono" ... > > Kto w to wierzy? nie ja. swoją drogą te zapowiedzi o spotkaniu z p. Kaczyńskim, z p. Dubieniecką w oczy cztery... a tu przywitanie w Pałacu jak z innymi zaproszonymi - parę sekund. i 15 minut w katedrze razem ze wszystkimi... to ci dopiero się nagadał p. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Memoriał 28.05.11, 19:55 > ... "bardzo króciutki memoriał, resume tego wszystkiego, co poza jakąkolwie > k wątpliwością ustalono" ... Czy panprezes chciał obrazić Obamę wątpiąc w to, że Obama od chwil pierwszych po wypadku jest najlepiej poinformowanym człowiekiem na kuli ziemskiej, jeśli tylko chce ? Uwagi panaprezesa mogą go rozbawić, gdyby zechciał się w nie zagłębić. Że nie zechce, jestem pewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Memoriał 28.05.11, 20:19 Moja Droga TA! Ty kpisz, czy o drogę pytasz? Najlepiej poinformowany w tej sprawie (przyczyny katastrofy) jest... Jarosław Prezes Kaczyński, a to z powodu ostatniej rozmowy... A pozostałe rzeczy "dojaśnił" mu Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Memoriał 28.05.11, 20:07 Ja - nie! Właśnie miałem napisać posta o bardzo króciutkim memoriale, resume tego wszystkiego, co poza jakąkolwiek wątpliwością ustalono - dobrze, że cię przeczytałem... Powtórzyłbym... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Memoriał 29.05.11, 00:04 ave.duce napisała: > Skarżypyta Jarek. Przypomniałaś mi taki wierszyk: "Skarżypyta bez kopyta, język lata jak łopata..." Dalej nie piszę ze zrozumiałych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Memoriał 29.05.11, 09:31 Co nie znaczy, że ja sobie nie dośpiewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Memoriał 29.05.11, 00:00 ave.duce napisała: > ... "bardzo króciutki memoriał, resume tego wszystkiego, co poza jakąkolwie > k wątpliwością ustalono" ... > > Kto w to wierzy? Obama na pewno NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 28.05.11, 18:38 No to sie KaczyJar nagadał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 28.05.11, 18:32 Obama leży teraz zamknięty w salonie, na klamce "nie przeszkadzać" i studiuje teorie Macierewicza, coraz bardziej żałując, że nie ma takiego doradcy. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 28.05.11, 19:23 właśnie sobie wyobraziłam jak leży se rozluźnion, czyta i oczy się mu robią wielkie, gdy dociera do brzozy, bomby, sztucznej mgły i helu. boję się, że do WC nie zdąży pan prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
androles Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 28.05.11, 20:19 olga_w_ogrodzie napisała: > właśnie sobie wyobraziłam jak leży se rozluźnion, > czyta i oczy się mu robią wielkie, gdy dociera do brzozy, bomby, > sztucznej mgły i helu. > boję się, że do WC nie zdąży pan prezydent. Raczej się uśmieje Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz skoro Donaldinho Kopacz to olewa 28.05.11, 20:43 to zasadnicze wątpliwości co do katastrofy trzeba naglasniac: - samolot przerwaca się na plecy lecąc 5 m nad ziemia - uderza o ziemię tak ze niewiele z niego zostaje a nie ma sladu uderzenia w miekkiej ziemi - Rosjanie pospiesznie wykonuja sekcje zwłok bez udziału Polaków - kontroler mówi : na kursie na ścieżce podczas gdy nie sa na ścieżce itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Taaaa..... 28.05.11, 23:31 I Obama poświęci kolej transgraniczną do Afganistanu przez Rosję bo coś się komuś uroiło. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Itd, itd, a ja dodam itp. 29.05.11, 00:08 niegracz napisał: > to zasadnicze wątpliwości co do katastrofy > trzeba naglasniac: > - > samolot przerwaca się na plecy lecąc 5 m nad ziemia > - uderza o ziemię tak ze niewiele z niego zostaje a nie ma sladu uderzen > ia w miekkiej ziemi > - Rosjanie pospiesznie wykonuja sekcje zwłok bez udziału Polaków > - kontroler mówi : na kursie na ścieżce podczas gdy nie sa na ścieżce > > itd > > itd Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mam tylko nadzieję, 28.05.11, 22:30 A ja mam nadzieję, że nie było w języku kraju, skąd przybył nasz gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 28.05.11, 23:30 Tak realnie to co Jarek może mu jako opozycja zaoferować. Walkem z korupcjom. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy w memoranudm, które JK przekaże Obamie 29.05.11, 00:10 mike.recz napisał: > Tak realnie to co Jarek może mu jako opozycja zaoferować. Walkem z korupcjom. Może mu obiecać gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Raczej o bombowcach przerobionych na... 29.05.11, 05:23 Kosiarki do ścinania drzew o srednicy 40 cm. Pancernymi skrzydłami oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś