Gość: zyx IP: *.rdu.bellsouth.net 03.07.01, 19:06 Czy oprocz glupcow i Jankowskich/Rydzykow ktos rozronia miedzy tymi dwoma pojeciami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollak Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? 03.07.01, 19:24 ZYX - pizac tak nie jestes lepszy. Jestes gorszy. I w dodatku czerwony z obsesja na punkcie Jankowskiego/Rydzyka. Zdrowiej. noico (Pollak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.rdu.bellsouth.net 03.07.01, 19:33 partie brydza moze bym zaakceptowal. O kolorze moim to ty nic nie wiesz. nie czerwony, napewno. to te gnoje wymyslaja takie terminy jak polskojezyczny ( a raczej probuja sugerowac , ze jest roznica? Was oni klamia, osmieszaja przed swiatem i krzywde wam robia. na wsi, gdzie swiat nie dociera zyjesz? pollak napisał(a): > ZYX - pizac tak nie jestes lepszy. Jestes gorszy. I w dodatku czerwony z > obsesja na punkcie Jankowskiego/Rydzyka. Zdrowiej. > > > noico (Pollak) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? 03.07.01, 19:47 Jaka krzywde nam robia (Uwaga: nie jestem BERGIEM)? Tak sie o nas martwisz. Mowisz - ciemnogrod. Ty jestes swiatowy czlowiek, z kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zryw Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 20:22 zyx a w mordeczkę dostałeś?Żydku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.rdu.bellsouth.net 03.07.01, 20:30 Nie, nie od ciebie.i chyba ci to nie bedzie dane. piszac "zydku" probujesz siebie przekonac ze masz jakakolwiek sile, yzszosc. Posluchaj, np, co o takich jak ty Niemcy sadza. I inni tez. slabosc byla, slabosc bedzie. Gość portalu: zryw napisał(a): > zyx a w mordeczkę dostałeś?Żydku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zryw Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 20:33 zyx, u mnie byś nawt kibli nie czyścił.A w mordeczkę dostanie za ciebie jakiś rasta albo punk dziś pierwszy z brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.rdu.bellsouth.net 03.07.01, 20:39 kible to wlasnie gdzie twoje miejsce. parszywy skinhead. pamietaj, ze hitler nie uznawal faszystow polskich i ladowal ich do konzentrazion lagern. no to do kibla, wypowiedz sie... Gość portalu: zryw napisał(a): > zyx, u mnie byś nawt kibli nie czyścił.A w mordeczkę > dostanie za ciebie jakiś rasta albo punk dziś pierwszy > z brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzryw Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 20:53 dziewczyno ,daj se siana bo już jeden palec mam na kneflu i po co ci to?Jedz do issrael i puszczaj się jak ci to pasuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do zyx Re: DEBIL ZYX, to Żydowski DEBIL ale POLSKO-JEZYCZNY? IP: *.chello.pl 03.07.01, 22:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.01, 23:58 zyx opamietaj sie czlowieku. Do jakiego ty sie znizasz poziomu? A Berga sie nie czepiaj. Jeden inteligentny antysemita bardzo ozywia dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: DEBIL BERG POLSKI DEBIL czy POLKOJEZYCZNY? IP: *.com 04.07.01, 21:46 Debil to on jest , zboczony faszysta. Zapewne zwolennik Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERG DO SYJONISTY zyx IP: *.proxy.aol.com 05.07.01, 18:40 Twoj poziom intelektualny jest zenujacy. Nie posiadasz kontrargumentow do prowadzenia merytorycznej dyskusji - wiec atakujesz mnie jako osobe , zamiast probowac atakowac moje teksty. To plycizna intelektualna. Niestety, nie znize sie do twojego poziomu i nie bede odpowiadal na twoje prowokacje czy tez atakowal cie osobiscie. Powiem tylko jedno, co ci juz mowilem - Pluj sobie, syjonisto, na Polske i Polakow ale uwazaj na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: DO SYJONISTY zyx IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 19:46 syjoniści ,macie nasrane w głowch i won z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx syjonizm negatywny tylko dla faszystow pokomunistycznych IP: *.rdu.bellsouth.net 05.07.01, 20:13 synu, nie do ciebie nalezy decyzja kto w Polsce ma prawo mieszkac. jestes malym i jako glupiec NIGDY wladzy w Polsce i mozliwosci decydowania o tym kto jest kub nie jest Polakiem, nie bedziesz mial. Pamietaj , ze jest NATO i jest po to abys ty byl PODtym. Gość portalu: KAT napisał(a): > syjoniści ,macie nasrane w głowch i won z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx SMIECI INTELEKTUALNE TO NIE ARGUMENTY IP: *.rdu.bellsouth.net 05.07.01, 20:09 Nie wart jestes dyskusji. przeslanki masz faszystowskie i jako taki jestes smieciem ludzkim. ość portalu: BERG napisał(a): > Twoj poziom intelektualny jest zenujacy. > Nie posiadasz kontrargumentow do prowadzenia merytorycznej dyskusji - wiec > atakujesz mnie jako osobe , zamiast probowac atakowac moje teksty. > To plycizna intelektualna. > Niestety, nie znize sie do twojego poziomu i nie bede odpowiadal na twoje > prowokacje czy tez atakowal cie osobiscie. > > Powiem tylko jedno, co ci juz mowilem - > Pluj sobie, syjonisto, na Polske i Polakow ale uwazaj na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Zyx - odpowiedz 05.07.01, 20:26 Pomijam temat glowny tego watku, bo mnie nie obchodzi, ale mam pytanie. Czy potrafisz podac definicje faszyzmu i skonfrontowac ja z wielokrotnie wymienianymi przez Ciebie postaciami Rydzyk/Jankowski (tudziez "Nasz Dziennik")? Z ciekawosci pytam. Pozdrowienia dla zyx-a tropiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Zyx - odpowiedz IP: *.rdu.bellsouth.net 06.07.01, 07:41 faszysta czyni jednostke/grupe/publikacje stosunek m innymi do innych czlonkow spolecznosci. dziennik, Berg, Jankowski i Rydzyk promuja rozdzielanie ludzi w Polsce wg ich pochodzenia. Zwlaszcza wydaja sie odmawiania prawa do rownego traktowania, nie tlumaczenia sie z pochodzenia Zydom. Demokracja wydaje sie , m innymi Dziennikowi w konflikcie z ich narodowym ( czytaj: katolicko/polsko/slowiansko/pro-zymskim charakterem panstwowosci. Demokratyzm wydaje im sie zagrozeniem dla nacjonalistycznych celow. faszyzm ewoluowal i byl inny w Hiszpanii, Portugalii czy Trzeciej Rzeszy. Wspolnym mianownikiem bylo dzielenie spoleczenstwa i czesto oznaczalo to wylaczanie Zydow, Romow i innych nazywanych "obcymi". Przeciwnoscia jest polityka wspolczesnych Niemiec, Francji, USA. Kraje te wydaja sie promowac definicje obywatelskiego panstwa gdzie religie sa ustalane przez jednostki dla siebie samych. pollak napisał(a): > Pomijam temat glowny tego watku, bo mnie nie obchodzi, ale mam pytanie. Czy > potrafisz podac definicje faszyzmu i skonfrontowac ja z wielokrotnie > wymienianymi przez Ciebie postaciami Rydzyk/Jankowski (tudziez "Nasz Dziennik") > ? > Z ciekawosci pytam. > Pozdrowienia dla zyx-a tropiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Zyx - W/g twojej definicji sam jestes faszysta. IP: *.proxy.aol.com 06.07.01, 18:56 Zyx przygladnij sie swoim definicja i zobacz na swoje poczynania i twoich kolegow. Kogos zeby znienawidziec musi sobie czyms na to zasluzyc .Tacy jak Ty ,Wojo, Slawek itd. to wlasnie typowi faszysci ktorzy nacje zydowska stawiaja ponad wszystkie .Dlatego historia z zydami zawsze sie powtarza ,gdzie nie pojdziecie wszedzie narobicie gnoju i wszedzie was przeganiaja . Wez sobie matole pod uwage to, ze to wlasnie przez takich jak ty gineli i cierpia niewinni zydzi, Przyjmij sobie rowniez do tej glupiej paly ze tacy jak Berg ,ja czy inni . przeciwwsatwiaja sie takim faszystom jak wy i nie ma to nic wspolnego z antysemityzmem . Nie stawiaj rowniez przykladu USA,Francji czy Niemiec . Zyje w Stanach i rozmawiam na porzadku dziennym i opinie o zydach niestety sa gorsze niz tu czytasz na tym forum . W Niemczech czy Francji tez bywalem i niestety tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Zyx - W/g twojej definicji sam jestes faszysta. IP: *.rdu.bellsouth.net 06.07.01, 20:23 opinie wsrod Polakow, zwlaszcza tych co sprzataja zydowskie domy i sklepy? Gość portalu: Mark napisał(a): > Zyx przygladnij sie swoim definicja i zobacz na swoje poczynania i twoich > kolegow. > Kogos zeby znienawidziec musi sobie czyms na to zasluzyc .Tacy jak Ty ,Wojo, > Slawek itd. to wlasnie typowi faszysci ktorzy nacje zydowska stawiaja ponad > wszystkie .Dlatego historia z zydami zawsze sie powtarza ,gdzie nie pojdziecie > > wszedzie narobicie gnoju i wszedzie was przeganiaja . > Wez sobie matole pod uwage to, ze to wlasnie przez takich jak ty gineli i > cierpia niewinni zydzi, > Przyjmij sobie rowniez do tej glupiej paly ze tacy jak Berg ,ja czy inni . > przeciwwsatwiaja sie takim faszystom jak wy i nie ma to nic wspolnego > z antysemityzmem . > Nie stawiaj rowniez przykladu USA,Francji czy Niemiec . > Zyje w Stanach i rozmawiam na porzadku dziennym i opinie o zydach niestety sa > gorsze niz tu czytasz na tym forum . W Niemczech czy Francji tez bywalem > i niestety tak samo. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Zyx - Kretyn IP: *.proxy.aol.com 07.07.01, 05:59 Ja nie mialem tej przyjemnosci ,natomiast mialem dwoch zydow ktorzy robili to dla mnie ,niestety musialem wypieprzyc bo nawet do tego sie nie nadawali. Nawiasem mowiac co zydzi by zrobili gdyby nikt im nie sprzatal ? Zjadl by ich wlasny syf poniewaz uchodza za najgorszych brudasow, Na koniec dam ci dobra rade kretynie ,oddaj computer tatusiowi i zabiesz sie do nauki, moze sie jeszcze uratujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Zyx - Mark Kretyn IP: 24.22.47.* 07.07.01, 06:46 Gość portalu: Mark napisał(a): > Ja nie mialem tej przyjemnosci ,natomiast mialem dwoch zydow ktorzy robili to > dla mnie ,niestety musialem wypieprzyc bo nawet do tego sie nie nadawali. > Nawiasem mowiac co zydzi by zrobili gdyby nikt im nie sprzatal ? > Zjadl by ich wlasny syf poniewaz uchodza za najgorszych brudasow, > Na koniec dam ci dobra rade kretynie ,oddaj computer tatusiowi i zabiesz sie > do nauki, moze sie jeszcze uratujesz, Ty chuju, jaki Zyd pracowal by dla takiej gnidy jak ty? Nie powiodlo sie w Ameryce, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.R Re: SMIECI INTELEKTUALNE TO NIE ARGUMENTY IP: 212.179.158.* 06.07.01, 12:17 Gość portalu: zyx napisał(a): >" Nie wart jestes dyskusji. przeslanki masz faszystowskie i jako taki jestes smie > ciem ludzkim. > ość portalu: BERG napisał(a): > > > Twoj poziom intelektualny jest zenujacy. > > Nie posiadasz kontrargumentow do prowadzenia merytorycznej dyskusji - wie > c > > atakujesz mnie jako osobe , zamiast probowac atakowac moje teksty. > > To plycizna intelektualna. > > Niestety, nie znize sie do twojego poziomu i nie bede odpowiadal na twoje > > prowokacje czy tez atakowal cie osobiscie. > > > > Powiem tylko jedno, co ci juz mowilem - > > Pluj sobie, syjonisto, na Polske i Polakow ale uwazaj na wiatr." Zyx,brawo! koniec koncem zrozumiales kim jest Berg.Dodam wiecej:na forum grasuje niewielka grupa PSYHOPATOW,mister Berg jest jednym z nich,ich "intelektem" . > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! ZYX- to najwiekszy imbecyl wszechczasow i antypolonista! IP: 198.53.160.* 06.07.01, 08:54 Niech ci gwiazdki pomyslnosci mozg rozjasnia! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inferno Re: ZYX- to najwiekszy imbecyl wszechczasow i antypolonista! IP: 194.181.33.* 06.07.01, 09:51 Trzymaj sie ZYX, tzw. prawdziwi Polacy maja odjęte pół mózgu. To fakt, nie opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: ZYX- I INFERNO TO TA SAMA OSOBA - sam ze soba dyskutuje! IP: 198.53.160.* 06.07.01, 15:23 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC778K Re: ZYX- I INFERNO TO TA SAMA OSOBA - sam ze soba dyskutuje! IP: 128.253.229.* 06.07.01, 15:36 Ze niby co, z dwoch roznych serwerow sie loguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: ZYX- I INFERNO TO TA SAMA OSOBA - sam ze soba dyskutuje! IP: *.inetia.pl 06.07.01, 15:53 Tak, często maożna znaleźć. Patrz posty o Wojo. Do tematu: Polacy są różni, a berg po prostu ma jakąś manię. Część polaków żydowskiego pochodzenia działa według własnego światopoglądu. To chyba też jakaś mania, (pododbna do wyszukiwania żydów), wyszukiwanie antysemitów. Po tych wszystkich zabawach w jedwabne, czuje osobiści jekąś niechęć i do jednych (antysemitów) i do drugich (semitów?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktorwinogradski Re: ZYX- to najwiekszy imbecyl wszechczasow i an IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.02, 23:19 niewielka nadzieja, ale jest - Niemcy zostali wychowani (do pewnego stopnia) przez okupantów alianckich, zwlaszcza amerykanskich do demokracji, poszanowania panstwa prawa, do tego, aby zastanowic sie nad zbrodniami popelnionymi "w ich imie". Hiszpanie, Portugalczycy, Grecy po latach zbrodniczych dyktatur, w których upadek moralny dotyczyl nie tylko elit wladzy, lecz calych spoleczenstw, znalezli sie w Unii Europejskiej (poczatkowo w EWG)i to im takze bardzo pomoglo odbic sie od dna. Jedyna nadzieja dla Polski jest "okupacja wolnosci", wlaczenie w wiekszy organizm, uczacy tolerancji do roznorodnosci i odmiennosci, a takze pokory w stosunku do wlasnych bledów i postepków. Jesli nie, splonie nie jedna jeszcze stodola z "nie-prawdziwymi Polakami". Odpowiedz Link Zgłoś