oszolom.z.radia.maryja 14.05.04, 22:46 biznes.onet.pl/0,919957,wiadomosci.html -to oczywiste że wzrosły przecież weszliśmy do UE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_czarnuch Re: GUS -ceny wzrosły 14.05.04, 22:49 Cóż, ja od początku w cuda nie wierzyłem. Trzeba przeczekać, nie od razu wszystko da się zrobić. Ja potrafię zacisnąć zęby i czekać na lepszy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: GUS -ceny wzrosły 14.05.04, 23:40 i tak ci już zostanie do końca życia.. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_czarnuch Re: GUS -ceny wzrosły 15.05.04, 08:28 Aż tak źle z Twoim zdrowiem? Smutne, smutne. Moje wyrazy współczucia. Ale musisz wierzyć - to pomaga wyzdrowieć. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: GUS -ceny wzrosły 15.05.04, 15:17 użalaj się nas sobą człowieku..ja już dochodzę do zdowia a tobie do tego jeszcze bardzo daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_czarnuch Re: GUS -ceny wzrosły 15.05.04, 19:50 Mi? Ja jestem zdrów jak rydz!Wręcz promieniuje zdrowiem. A to Ty narzekałeś, że będzie Ci źle do końca życia, więc doszedłem do wniosku, że bardzo mało Ci go zostało. Źle Ci? Nie dość, że państwo Ci płaci, to jeszcze masz pracę. Żyć nie umierać. Widać niektórzy mają zwyczaj narzekania na wszystko i wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek a rydzyk wali swoje centrum medialne za 45 mln IP: *.edelkey.net 15.05.04, 19:56 Nie musi zaciskac pasa mimo tej wrednej Uniji. Moze tez okradac jak dawniej podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: GUS -ceny wzrosły 15.05.04, 21:22 na osobistą sytuację nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: GUS -ceny wzrosły IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 15.05.04, 21:33 Najbardziej widoczny wzrost ceny - cukru, przy upadku bardzo drogiej wielu rodakom tradycji pędzenia samogonu, niewiele jak na razie zmienia postrzeganie ogólnego, niewielkiego wzrostu cen. Sprawdzcie w jakim tempie rosną ceny paliwa w kraju Wielkiego Szatana! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: GUS -ceny wzrosły 16.05.04, 16:53 napewno w duzo wolniejszym tempie niż u nas Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: GUS -ceny wzrosły 16.05.04, 23:54 Przed rokiem zwolennicy wstąpienia Polski do Unii Europejskiej podczas kampanii przedreferendalnej obiecywali Polakom, że z chwilą wejścia naszego kraju w struktury unijne będziemy mieli do czynienia ze spadkiem cen. Nic z tego - po 1 maja br. mamy do czynienia z drożyzną. Jak wynika z badań rynku, które po wejściu do Unii Europejskiej przeprowadził Narodowy Bank Polski, najbardziej zdrożały materiały budowlane, ryż, cytryny, masło, herbata i ubrania dla dzieci. Również pieczywo, mąka i makarony miały kosztować mniej, kosztują więcej - według wiceprezesa NBP Krzysztofa Rybińskiego to efekt niskich zbiorów (sic!). Cena benzyny w ciągu ostatnich kilku tygodni osiągnęła pułap 4 zł za litr. Propaganda prounijna została po raz kolejny obnażona - upadł kolejny mit (obniżka cen towarów i usług) jakim byli karmieni Polacy w ostatnim roku przez zwolenników wejścia Polski do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska ceny benzyny wzrosly na calym swiecie!! 17.05.04, 10:11 oszolom.z.radia.maryja napisał: > biznes.onet.pl/0,919957,wiadomosci.html > -to oczywiste że wzrosły przecież weszliśmy do UE! nie chrzan w ostatnich tygodniach z powodu wojny w Iraku wzrosly ceny benzyna na calym swiecie -OPek nie zwiekszyl wydobycia. To powoduje wzrost wszystkich wyrobow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: ceny benzyny wzrosly na calym swiecie!! 17.05.04, 10:15 to tylko aby pogłębiło wzrost cen Odpowiedz Link Zgłoś