Dodaj do ulubionych

PIS pędzi ku 5%?

24.08.11, 14:46
sondaz.wp.pl/index.html
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: PIS pędzi ku 5%? 24.08.11, 14:47
      Wiecej Hofmana,Szydło i panaprezesa w mediach,to wynik będzie wałbrzyski:-)
      • richard51 Re: PIS pędzi ku 5%? 24.08.11, 14:52
        cookies9 napisała:

> Wiecej Hofmana,Szydło i panaprezesa w mediach,to wynik będzie wałbrzyski:-)

Podniecajcie się dalej...Jak ja się wtedy świetnie bawię.
        • wojtekwojtek44 Re: PIS pędzi ku 5%? 24.08.11, 14:59
          a co Ci pozostaje, radość g...pka :))
          • richard51 Re: PIS pędzi ku 5%? 24.08.11, 15:01
            wojtekwojtek44 napisał:

> a co Ci pozostaje, radość g...pka :))

Dla mnie smutek,że dwie najgorsze partie nadają kierunek wyborom.
        • cookies9 Re: PIS pędzi ku 5%? 24.08.11, 15:01
          richard51 napisał:

> cookies9 napisała:
          >
          > > Wiecej Hofmana,Szydło i panaprezesa w mediach,to wynik będzie wałbrzyski:
          > -)
          >
          >
          > Podniecajcie się dalej...Jak ja się wtedy świetnie bawię.

Mądralińska z ekonomii,posłanka Szydło powiedziała coś ,co mnie rozbawiło:-)

"Beata Szydło powiedziała, że w Polsce spada PKB." (...) 4 proc. wzrostu to nie jest recesja! Beata Szydło jest dziś sztandarową postacią PiS-owskiej ekonomii. Niech nas dobre duchy strzegą przed dopuszczeniem ekonomii o takiej rzetelności do gospodarczych celów państwa

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,106884,10163562,_Budujcie__nie_pozywajcie___DZIEN_NA_ZYWO_.html

• blumm pis skonczy jak samoobrona 24.08.11, 15:02
            nie przekroczy progu . to juz tylko kwestia czasu
            • zzarda32 Re: pis skonczy jak samoobrona 24.08.11, 15:07
              Już jakiś czas temu pisałem, że w sztabie PIS są matoły? Ciekawe, czy 10 października Pan Prezes wywali Hofmana i Porębe, tak jak obiecał po zwycięstwie wywalić sędziów?
            • ewalongoria Re: pis skonczy jak samoobrona 25.08.11, 07:39
              A jak skończy PO, opierając całą swoją działalnośc na kłamstwach pomówieniach i skrytobójstwach ? Podejrzewam, że skończy przed Trybunałem Stanu. To tylko kwestia czasu i to całkiem nieodległego.

blumm napisał:

> nie przekroczy progu . to juz tylko kwestia czasu
    • emeraldboy4 A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sondaż... 24.08.11, 15:06
      A sondaż raz w miesiącu. Powinna mieć raczej 139%... Prawdomówność sondaży... :D
      • kontestatorbg Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:09
        zzadra a nie chciałaś się ze mną załozyć o wynik, a zakładasz milionowy wątek o 5% PiSu :)
        • richard51 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:18
          kontestatorbg napisał:

> zzadra a nie chciałaś się ze mną załozyć o wynik, a zakładasz milionowy wątek o
          > 5% PiSu :)

Daj spokój,kolega zzadra walczy o kasę.Ilość jego zakładanych wątków i postów miłujących PO jest przezabawna.To w tej chwili czołowy propagandzista PO na FK.
          • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:29
            No jak zwykle obelgi i insynuacje - bo brak argumentów? Poczytaj:
            wojciechsadurski.salon24.pl/335959,proroczy-przeglad-prasy-ppp
            • richard51 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:32
              zzarda32 napisał:

> No jak zwykle obelgi i insynuacje - bo brak argumentów? Poczytaj:
              > wojciechsadurski.salon24.pl/335959,proroczy-przeglad-prasy-ppp

Nie,to nie insynuacje,wybacz ale powiedziałem Ci prawdę.Bardzo się starasz,to fakt i platforma powinna to docenić.
              • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:36
                Był taki pogląd: każdy sądzi wg siebie. Ja nie muszę się starać - mam chęć to sobie pisuję. A TY dorabiasz?
                • richard51 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:37
                  zzarda32 napisał:

> Był taki pogląd: każdy sądzi wg siebie. Ja nie muszę się starać - mam chęć to s
                  > obie pisuję. A TY dorabiasz?

Przecież widzisz,że ma to wszystko tam,gdzie ma to PO i PiS.
                  • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:45
                    A dlaczego twierdzisz, że ja wiem, że Ty masz coś gdzieś - dowody? Pamiętasz :
                    Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu.
                    • richard51 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:48
                      zzarda32 napisał:

> A dlaczego twierdzisz, że ja wiem, że Ty masz coś gdzieś - dowody? Pamiętasz :
                      > Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu.

Już nie raz mówiłem o tym,całe moje "pisarstwo" tego dowodzi.
                      Ja jestem w kropce...nie chcę PiS ale nie chce tez PO.
                      Uważam,że SLD powinna na razie zostać w opozycji a nie pchać się do współrządzenia.
                      Czas na lewicę,przyjdzie wkrótce.
                      Dlatego staram się patrzeć na to co się dzieje w miarę obiektywnie.
                      • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:58
                        To może wytłumaczysz o co chodziło śledczemu Wikińskiemu? A mój pogląd jest taki: jesli ktoś może w Polsce zrobić reformy to Tusk i to jak wygra z odpowiednią przewagą. Dlaczego - jeśli wygra PIS lub SLD to będą czystki i zawiadomienia itp - tak jak było poprzednio. I tak zleci 4 lata i będzie drek. Nie upieram się, że mam rację, ale może tak być - Tusk nie nic do stracenia a sporo do wygrania w II?
                        • richard51 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 16:01
                          zzarda32 napisał:

> To może wytłumaczysz o co chodziło śledczemu Wikińskiemu? A mój pogląd jest tak
                          > i: jesli ktoś może w Polsce zrobić reformy to Tusk i to jak wygra z odpowiednią
                          > przewagą. Dlaczego - jeśli wygra PIS lub SLD to będą czystki i zawiadomienia i
                          > tp - tak jak było poprzednio. I tak zleci 4 lata i będzie drek. Nie upieram się
                          > , że mam rację, ale może tak być - Tusk nie nic do stracenia a sporo do wygrani
                          > a w II?

Wikiński nie jest śledczym jest posłem.
                          Tusk nie robi żadnych reform,Tusk robi jazgot.Dlatego jest takim samym kłamcą jak Kaczor.
                          Wystarczy prześledzić jego obietnice i ex posse sejmowe.
                        • dirloff nie będzie żadnych reform, będzie bilion długu! 24.08.11, 19:59
                          Tusk nigdy nie zrobi żadnych reform, nawet posiadając pałacowy "żyrandol" i mająctak ułomnych i uległych koalicjantów PSL Pawlaka, SLD Napieralskiego czy nawet Palikota. Nie zrobi, ponieważ to równałoby się utratą władzy i rozpadem partii na dwie czy nawet trzy składowe (ponieważ taka w rzeczywistości jest PO). PO to typowa partia władzy, która łączy różne środowiska, często sobie sprzeczne czy wręcz wrogie (Gowin, Libicki, Niesiołowski i Radziszewska versus Arłukowicz, Rosati, Pinior i jakaś tam Skokołowska) wyłącznie dzięki chęci utrzymania tej władzy właśnie. Poza tym, Tusk coś przebąkiwał, że to ostatnia jego "kadencja" w roli premiera i szefa PO, po niej chce zająć się czymś innym. Stąd podejrzenia o to, że już szykuje sobie jakieś unijne stanowisko. Tym silniejsze, czym bardziej "przyjażni" się z Berlinem.

Nie licz na t(ł)uszcze reformy, jakiekolwiek. Będzie to co teraz - szukanie wroga i "zaplutych karłów reakcji" - PiS, kiboli, dopalaczy, etc., etc. Będzie odwracanie uwagi plebsu od strukturalnych problemów i powszechnych patologii. Będzie administrowanie - a nie rządzenie - krajem przy cichym nadzorowaniu sceny medialno-politycznej przez bondarykowców. I będzie dalsze, permamentne zadłużenie Polski, o kolejne kilkaset mld zł. Już dobijamy do tego 1 biliona długu. Za 2-3 lata go przekroczymy i zacznie się u nas Grecja-bis. Tym bardziej, że w przyszłym roku zakończą się duzę unijne inwestycuje oraz te związane z EURO2012, które jakoś stymulowały budownictwo w kraju, a w konsekwencji całą polską gosp.
                          • etta2 Re: nie będzie żadnych reform, będzie bilion dług 24.08.11, 20:14
                            Ufff, ale sobie rzygnąłeś, biedny, niedopieszczony pisdaku. Pojęcia nie masz, o czym piszesz.
                            • dirloff Re: nie będzie żadnych reform, będzie bilion dług 24.08.11, 21:08
                              Skoroś taka platfuśnięta, to wykaż się czymkolwiek innym niż rzucaniem "ruskimi Żydówami" i wskaż na ten mój rzekomy brak pojęcia.
                            • ewalongoria Re: nie będzie żadnych reform, będzie bilion dług 25.08.11, 07:50
                              To Ty "rzygasz " na tym forum. Jesteś z tego powszechnie znana. A te inwektywy to Twoja odpowiedź na konkrety. Typowa odpowiedź POmatoła, który nie ma nic do zaoferowania, poza obrażaniem zwolenników PISu. Tak na dole, jak na górze. Wzorujesz się na swoim guru Tusku.

etta2 napisała:

> Ufff, ale sobie rzygnąłeś, biedny, niedopieszczony pisdaku. Pojęcia nie masz, o
                              > czym piszesz.
                          • etta2 [...] 24.08.11, 20:14
                            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                        • ewalongoria Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 25.08.11, 07:45
                          Gdyby Tusk rzeczywiście chciał zrobic reformy, to już by je dawno zrobił. Tak sprzyjających warunków po temu nie miał żaden poprzedni rząd. A Tusk reformy ma w doopie i tak zleciały cztery lata stracone na bezproduktywnej walce z opozycją. Konkretów-ZERO!!!!

zzarda32 napisał:

> To może wytłumaczysz o co chodziło śledczemu Wikińskiemu? A mój pogląd jest tak
                          > i: jesli ktoś może w Polsce zrobić reformy to Tusk i to jak wygra z odpowiednią
                          > przewagą. Dlaczego - jeśli wygra PIS lub SLD to będą czystki i zawiadomienia i
                          > tp - tak jak było poprzednio. I tak zleci 4 lata i będzie drek. Nie upieram się
                          > , że mam rację, ale może tak być - Tusk nie nic do stracenia a sporo do wygrani
                          > a w II?
                          • wariant_b Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 25.08.11, 08:13
                            ewalongoria napisała:
                            > Tak sprzyjających warunków po temu nie miał żaden poprzedni rząd.

A mogłabyś rozwinąć myśl, jakie to warunki sprzyjały rządowi Tuska, jednocześnie uniemożliwiając jakiekolwiek działania gospodarcze jego poprzednikowi?
        • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:27
          Ale Ci wyjaśniełem, że mogę się założyć o to, że PIS nie wygra. Te 5% traktuję jako cel strategiczny PIS, pewnie nie w tych, ale może nastepnych wyborach?
          • richard51 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:30
            zzarda32 napisał:

> Ale Ci wyjaśniełem, że mogę się założyć o to, że PIS nie wygra. Te 5% traktuję
            > jako cel strategiczny PIS, pewnie nie w tych, ale może nastepnych wyborach?

Ja się nie będę z Tobą zakładał,że PiS nie wygra,też tak myślę,ale dla mnie to marna pociecha.
            • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:32
              To było do Kontestatora
      • cookies9 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:18
        >Prawdomówność sondaży<

Oczywista oczywistość,te są prawdziwe,który dają wyzsze notowania dla PiS:-)

Tu są dobre notowania dla panaprezesa...co trzeci wyborca chce głosować na PiS.

Dokładnie jedna trzecia Polaków (33 proc.) chciałaby głosować na PiS. To najlepszy wynik partii Jarosława Kaczyńskiego od grudnia zeszłego roku. W sondażach wciąż prowadzi Platforma, ale poparcie dla niej spadło o 5 pkt proc., do 45 proc.

Więcej
        www.se.pl/wydarzenia/kraj/sondaz-pis-goni-platforme-ma-najwyzsze-notowania-od-kilku-miesiecy_184341.html
        • emeraldboy4 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 16:16
          Skoro uważasz, że prawdziwe są te, w których wygrywa PiS, to twoja sprawa. Ja niczego takie nie napisałem.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 15:24
        A gdzie był sondaż pokazujący wyniki o jakich piszesz?
        • zzarda32 Re: A PO do 150% - dwa lata rośnie po 5% na sonda 24.08.11, 18:41
          Takie sondaże to ma PP?
    • mariner4 Tak szybko mohery nie wymrą. 24.08.11, 16:20
      M.
    • zzarda32 Re: PiS'dogoni niebawem KPEiR , albo nawet przego 24.08.11, 19:00
      W którą stronę przegoni?
    • zzarda32 Re: PiS'dogoni niebawem KPEiR , albo nawet przego 24.08.11, 19:14
      - czy +?
    • zzarda32 Re: PiS'dogoni niebawem KPEiR , albo nawet przego 24.08.11, 19:27
      Ciekawa sprawa: Po wyroku PIS powiedział, że co to za wielka sprawa, tam było 99 przykładów a tylko w 4 przypadkach było kłamstwo. Inaczej można powiedzieć, że PIS mówi 96% prawdę? Dziwne: prawda wg pis jest 96%
    • dirloff nie 5, a 35 24.08.11, 20:03
      Dalej leminżycie o upadku PiS-u i sondażowym dołowaniu. Na przekór doświadczeniu ostatnich lat i rzeczowym, merytorycznym wbijaniem wam młotkiem do główek, jak się sprawy mają. PiS miał, ma i będzie miał stabilne 30-proc. poparcie. Z opcją na kilka dodatkowych punktów proc. Reszta tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,128209164,,jak_PiS_i_prezessimus_marnowali_swoje_szanse.html?v=2
      • zzarda32 Re: nie 5, a 35 25.08.11, 07:32
        Twoje słowa znalazły potwierdzenie właśnie w Wałbrzychu?
      • lump-1 Re: nie 5, a 35 25.08.11, 08:18
        dirloff napisał:

> Dalej leminżycie o upadku PiS-u i sondażowym dołowaniu. Na przekór doświadczeni
        > u ostatnich lat i rzeczowym, merytorycznym wbijaniem wam młotkiem do główek, ja
        > k się sprawy mają. PiS miał, ma i będzie miał stabilne 30-proc. poparcie. Z opc
        > ją na kilka dodatkowych punktów proc
        . Reszta tutaj:
        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,128209164,,jak_PiS_i_prezessimus_marnowali_swoje_szanse.html?v=2

Z przykrością stwierdzam, że masz rację i potrwa to tak długo jak długo Panprezes będzie panemprezesem.
        Gdy odejdzie to PIS w wyniku walki o władzę się rozpadnie.
        • zzarda32 Re: nie 5, a 35 25.08.11, 09:18
          Właśnie o to chodzi - jak będzie wystarczająco mniej to wpłynie to na odwagę Zeru, który zamachnie sie i zostanie Pan Prezesem, jak mu sie uda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka