Dodaj do ulubionych

Czechaczek = Polaczek

19.12.11, 09:23
Havel wymyślił taki termin, Czechaczek. Wypisz wymaluj jego opis pasuje do Polaczka. Też tępy, zacofany i zapyziały.
Havel był prezydentem Czechów, a nie Czechaczków. Tak jak Kaczynski był prezydentem Polaczków. a nie Polaków,
M.
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 09:26
      Polaczek był lepszy od Grabarczyka!
      • lionold Re: Polaczek był lepszy od Grabarczyka! 19.12.11, 10:07
        Pewnie. Goo_vno zrobił. Grabarczyk działał w bałaganie i chaosie, z którego coś porządnego zaczyna się wyłaniać.
        • zoil44elwer Re: Polaczek był lepszy od Grabarczyka! 19.12.11, 10:32
          Grabarczyk jest nieporównywalny,niepodobny do nikogo.Jego mowa w Sejmie była popisem oracji:Autostrada Warszawa-Łódż(80 km) jest przejezdna oprócz kilku odcinków(po 10 km) które DOZNAŁY OPÓŻNIEŃ !?
          • purchawkapuknieta Re: Polaczek był lepszy od Grabarczyka! 19.12.11, 11:30
            Doznane opóźnienia były efektem doznanego szoku po informacji, ze maja być przejezdne. Biedne odcinki jeszcze sie nie pozbierały :(
            • allspice Re: Polaczek był lepszy od Grabarczyka! 19.12.11, 12:04
              Dowcip roku:)...Min. Polaczek wybudował - 110 km dróg. Lepszy bo Polaczek z PiSsu?:)
              • x2468 Re: Polaczek był lepszy od Grabarczyka! 19.12.11, 12:49
                Wybudował 4km.Ponad 100 wybudował Pol a wuc parę dni po objęciu urzędu te ponad 100 otworzył przypisując sobie zasługi.Dodatkowo wstrzymał wszystkie budowy w poszukiwaniu afer.T jest powodem ze dzisiaj budowa linii kolejowej z Gdyni do Warszawy która miała kosztować 27 miliardów dzisiaj może kosztować okolo 52 miliardy.
    • lionold Re: Powiększa nam się rodzinka 19.12.11, 10:19
      Czechaczek, Polaczek, Niemiaszek, Rusaczek, Madziaraczek. Uff - ulżyło mi. Bo widzę, że nie tylko u nas są głupole, które zamiast pracować i działaczek szukają sposobów jak wybrać forsę z kieszeni tych co ją mają " bo mi się też należy". Na nich jedynym lekarstwem jest Kim Ir Fidel.
      • x2468 Re: Powiększa nam się rodzinka 19.12.11, 10:29
        Dzisiaj Czesi maja n tronie Czechaczka o niemieckim nazwisku który niczego nie zrobi bez aprobaty cara Wszech rusi.Tak twierdzi b.wielu Czechow.Dlatego królik poszedł w ślady Camerona.Po konsultacjach z carem podpisze.
    • cookies9 Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 11:10
      mariner4 napisał:

> Havel wymyślił taki termin, Czechaczek. Wypisz wymaluj jego opis pasuje do Pola
      > czka. Też tępy, zacofany i zapyziały.
      > Havel był prezydentem Czechów, a nie Czechaczków. Tak jak Kaczynski był prezyde
      > ntem Polaczków. a nie Polaków,
      > M.
      Prawda.
      • zoil44elwer Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 11:17
        Czechaczki zrobiły powstanie w Pradze 6-7 maja 1945.Polaczki zrobiły powstanie 1 VIII-1 X 1944.Czechaczki chwalą się Zlatą Prahą a Polaczki martyrologią.
    • yost5 Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 11:32
      A dlaczego siebie wykluczyłeś z tej grupy, polaczku? Nie za bardzo sobie pochlebiasz?
      • zoil44elwer Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 11:37
        Jo niy Polok,jo je Ślonzok!
      • mariner4 A Ty kto? 19.12.11, 11:42
        Polaczek - wściekły katol.
        M.
        • yost5 Mój nie bełkotałby publicznie 19.12.11, 11:48
          o przytulaniu się do matki boskiej, więc nie, nie jestem katol. Za to ty potwierdzasz żeś polaczek pospolity. Nic nie wiesz i piana występuje ci na twarz, gdy ktoś ma inne niż ty poglądy.
          • yost5 Miało być "mój prezio" n/t 19.12.11, 11:49

• han-ula Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 11:39
      Odpowiednikiem Czechaczka w Polsce jest Wolaczek, z Wolaczkiem Kaczyńskim na czele!!!
      • zoil44elwer Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 11:45
        Czechaczek- Szwejk Pepiczek,Polaczek-Warszawiok Cwaniaczek.
        • aniechto.only Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 13:10
          Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku:
          - "Zymbalisten fertig?
          - Fertig!
          - Puzonen fertig?
          - Ja, naturlich!
          - Trompette fertig?
          - Fertig, fertig!
          - Also! Eins, zwei, drei: "Boże, coś Polskę..."
    • ryza_wyspa Re: Czechaczek = Polaczek 19.12.11, 12:00
      Za głupi komorowski jest prezydentem forumowiczów z FK.
    • zoil44elwer Re: Czechaczek = Polaczek 20.12.11, 05:10
      Pol-Polaczek-Grabarczyk-Nowaczek,autostradowy zjazd w dół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka