Gość: mimikra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:02 2 Kamiński, potem chyba Wierzejewski, Piskorski 4. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek.sopot Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! 14.06.04, 22:17 Dlatego UW udało się otrzymać 7,33 proc. głosów. W wyborach do Sejmu będzie trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.06.04, 22:36 leszek.sopot napisał: > Dlatego UW udało się otrzymać 7,33 proc. głosów. W wyborach do Sejmu będzie > trudniej. UW sama sobie sznur ukręciła. Liczy się obecność w Polskim parlamencie a PE to jakby Geremka na placówkę dyplomatyczną wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! 14.06.04, 23:05 Gość portalu: t1s napisał(a): > leszek.sopot napisał: > > > Dlatego UW udało się otrzymać 7,33 proc. głosów. W wyborach do Sejmu będzi > e > > trudniej. > > > UW sama sobie sznur ukręciła. Liczy się obecność w Polskim parlamencie a PE to > jakby Geremka na placówkę dyplomatyczną wysłać. Pełno tutaj entuzjastów UW i Geremka a jakoś nie bardzo się cieszę z tego, że on właśnie pojedzie do Brukseli. Bo pamiętam, że on podobnie jak Kwach, optował za tym, żeby się nie wychylać tylko głosować za konstytucją europejską, nie marudzić, nie jątrzyć, żebyśmy nie wyszli na pieniaczy itp. A ja się z tym nie zgadzam i uważam, że należy walczyć o swoje, zwłaszcza, że racja jest po naszej stronie. ps A i w ogóle profesor mi się nie bardzo podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! 14.06.04, 23:12 Zważ jednak na to, że szerzenie nieuzasadnionych czy często kłamliwych opinii o Uw i Geremku jedynie wzmacnia oszołomstwo z LPR, So a także całą lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! 14.06.04, 23:17 leszek.sopot napisał: > Zważ jednak na to, że szerzenie nieuzasadnionych czy często kłamliwych opinii o > > Uw i Geremku jedynie wzmacnia oszołomstwo z LPR, So a także całą lewicę. Czy to Basia szerzy nieuzasadnine czy kłamliwe opinie o Geremku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimikra Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:41 No jasne, ale póki co jest się z czego cieszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! 14.06.04, 22:26 Gość portalu: mimikra napisał(a): > 2 Kamiński, potem chyba Wierzejewski, Piskorski 4. Korekta - trzecie miejsce Rosati. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! 14.06.04, 22:53 unia wolnosci wejdzie i do polskiego parlamentu!taka zdroworozsądkowa i proobywatelska partia musi znowu zaistnieć ja jej tego z całego serca zyczę!.niepokoi wysoki wynik oszołomstwa z lpr-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: PKW: GEREMEK WYGRAŁ W WARSZAWIE! IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.04, 23:17 Te wybory pokazaly ze glos oddany na UW nie musi byc glosem zmarnowanym.Mam nadzieje ze to pozwoli tym ktorzy oddali glosy(lub nie poszli do wyborow),poniewaz sadzili jak wyzej,pojsc i wybrac Unie.Jestem dobrej mysli. Pozytywna jest rowniez duza ilosc glosow oddanych na UW przez ludzi mlodych. Odpowiedz Link Zgłoś