Dodaj do ulubionych

Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic.

23.04.12, 17:19
Wlasnie byl zapodal, ze L. Kaczynski wybralby ostatnie wybory,
gdy wszelkie sondaze wyborcze dawaly mu wczesniej maximum. 35-30 %
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11593975,Bielan__Lech_Kaczynski_mialby_wieksze_szanse_w_wyborach.html
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 17:32
      Kaczyński w wyborach skazany był na huczącą porażkę.
      Po latach nieudolności ten leniwy i zagubiony niezgrabiasz miał być pogoniony głosem Ludu Wyborczego.
      A potem zapraszany byłby na wykłady do Mongolii, do Pengo-Pengo i jakoś by trwał.
      Ale brat zadecydował inaczej.
      Liczył na przejęcie po nim władzu przez pucz.
      Dlatego nie poleciał a Macierewicz natychmiast po stwierdzeniu, ze ta część planu im się udała, porzucił tam wszystko i do Warszawy, aby sprawę wykończenia tego puczu dopilnować i przejąć z Kaczyńskim władzę.
      Organy konstytucyjne jednak zadziałały skutecznie i pucz Kaczyńskiego i Macierewicza spalił na panewce pozostawiając Kaczyńskiego z obciążeniem bratobójstwa.
      • j-k korekta 23.04.12, 17:53
        napisalem: 35-30 %

mialo byc poprawnie: 25-30 %, a nie 35-30 %
    • lump-1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 17:59
      "Zdaniem Adama Bielana Lech Kaczyński miałby większe szanse w walce o prezydenturę z Bronisławem Komorowskim niż jego brat Jarosław."

Tez tak uważam.

" - Mógł wygrać wybory - mówi europoseł na łamach tygodnika "Uważam Rze". "

Wątpię ale nie wykluczam- łaska wyborców jest nie do przewidzenia, zwłaszcza w wyborach prezydenckich.
      Przypominam- Tusk już prawie pił szampana.

• rzewuski1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 18:03
        Bielan to w sprawie tego kapitana w Gruzji wy z L Kaczyńskim mieliście racje?
        Francuz wylądował?
        co?
        • lump-1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 18:06
          rzewuski1 napisał:
          Nie o tym jest ten wątek ale..

> Bielan to w sprawie tego kapitana w Gruzji wy z L Kaczyńskim mieliście racje?

Nie mieli racji czego dowodem Smoleńsk.
          > Francuz wylądował?
          > co?

To zupełnie inna sytuacja.
          • rzewuski1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 18:11
            pamiętam jak parę dni po katastrofie ten gostek upierał się ze miał racje Kaczyński
            Sarkozy wylądował wtedy bezpiecznie w Gruzji w tym samym dniu co Kaczyński miał lądować
            Bielan to człowiek od pijaru
            mam nadziej ze do polityki ten człowiek już nie wróci

• lump-1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 18:14
              rzewuski1 napisał:

> pamiętam jak parę dni po katastrofie ten gostek upierał się ze miał racje Kaczy
              > ński
              > Sarkozy wylądował wtedy bezpiecznie w Gruzji w tym samym dniu co Kaczyński miał
              > lądować
              > Bielan to człowiek od pijaru
              > mam nadziej ze do polityki ten człowiek już nie wróci
              >

Sarko wcześniej był w Moskwie a do Tbilisi leciał za zgodą Moskwy i w asyście rosyjskich myśliwców.
              To duża różnica w porównaniu z "partyzantką" Kaczyńskiego.
              >
              • rzewuski1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 18:18
                ja wiem o tym
                zgadzam się z tobą
                tylko Bielan raczył tego nie zauwazac
                • lump-1 Re: Bezczelnosc Bielana z PISuaru nie ma granic. 23.04.12, 18:21
                  rzewuski1 napisał:

> ja wiem o tym
                  > zgadzam się z tobą

Uważam, że od czasu do czasu warto przypomnieć wyznawcom jak było.
                  > tylko Bielan raczył tego nie zauwazac

Bielan to polityk- prawda nie ma znaczenia, liczy sie tylko osiągniecie celu.
    • niezdeprawowany6 A dlaczego bezczelność dworaka cię nie interesuje? 23.04.12, 18:16
      j-k napisał:

> Wlasnie byl zapodal, ze L. Kaczynski wybralby ostatnie wybory,
      > gdy wszelkie sondaze wyborcze dawaly mu wczesniej maximum. 35-30 %
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11593975,Bielan__Lech_Kaczynski_mialby_wieksze_szanse_w_wyborach.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka