Dodaj do ulubionych

Smoleńsk na Forum Kraj

03.11.12, 03:03
O ile bzdurzenie Jarosława Kaczyńskiego i zwolenników na forum kraj na temat Smoleńska jestem zrozumieć. Stracili brata i prezydenta.

To
Bzdurzenia PO i zwolenników na ten sam temat nie jestem w stanie pojąć.
Rozum im odebrało? A może to wygodniejszy temat, niż "gospodarka głupcze".
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 05:46
      Popieram opinię. Rzeczywiście. Wszelkie dymy smoleńskie, biorą się tu przeważnie z ognia rozpalanego przez aktywistów PO i okolic.
      • zapijaczony_ryj Smoleńsk rozpala Naczelny Idiota i ten kto tego 03.11.12, 08:30
        nie widzi jest po prostu głupcem.
        Wystarczył głupi i kłamliwy artykuł przygłupiego dziennikarza by mu najnowszy wizerunek puścił i ośmieszył się na cały swiat nazywająć szaleństwo brata morderstwem.
        • bozon.higsa Re: Smoleńsk rozpala Naczelny Idiota i ten kto te 03.11.12, 09:05
          zapijaczony_ryj napisał:

> nie widzi jest po prostu głupcem.
          > Wystarczył głupi i kłamliwy artykuł przygłupiego dziennikarza by mu najnowszy w
          > izerunek puścił i ośmieszył się na cały swiat nazywająć szaleństwo brata morder
          > stwem.

Przecież ty sam pisałeś, że Kaczor jest mordercą.
          Ten w samolocie bo skazał na śmierć 95 ludzi a drugi Jarosław wysłał go do Smoleńska, wiedząc, że ten zginie.
          Morderstwo z premedytacją.
          Jeszcze ta rozmowa braci przez telefon.......masz już jakieś bardziej szczegółowe informacje o czym rozmawiali?
          • volupte Re: Smoleńsk rozpala Naczelny Idiota i ten kto te 03.11.12, 09:19
            O mamie rozmawiali. Ma ktoś wątpliwości ? To nawet Jaro w prokuraturze zeznał , chyba by tam nie kłamał ?
            • bozon.higsa Re: Smoleńsk rozpala Naczelny Idiota i ten kto te 03.11.12, 09:21
              volupte napisał:

> O mamie rozmawiali. Ma ktoś wątpliwości ? To nawet Jaro w prokuraturze zeznał ,
              > chyba by tam nie kłamał ?

Ja nie wiem o czym rozmawiali. Ty i zapijaczony wiecie?
              • volupte Re: Smoleńsk rozpala Naczelny Idiota i ten kto te 03.11.12, 10:04
                Nie wiesz? Ja przytaczam wyjaśnienia jarzbawa . Nie podsluchiwalem. I widocznie nikt nie podsluchiwal.
      • bozon.higsa Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 09:02
        wiosnaludzikow napisał:

> Popieram opinię. Rzeczywiście. Wszelkie dymy smoleńskie, biorą się tu przeważni
        > e z ognia rozpalanego przez aktywistów PO i okolic.

Mam takie same zdanie na ten temat.
        Vide niezawodny zapijaczony i "Pstrowski" zzadra wyrabiający dziennie 300% normy.

• x2468 Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 09:15
          Rozpalają trotylem?
    • zuzkazuzka111 Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 09:08
      To jest sprawa Polaków, nie Paczki Opryszków, czy PiS.

Nie rozumiesz tego - zamilcz i pomyśl. Jak zrozumiesz, wróć.
      • bozon.higsa Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 09:11
        zuzkazuzka111 napisała:

> To jest sprawa Polaków, nie Paczki Opryszków, czy PiS.
        >
        > Nie rozumiesz tego - zamilcz i pomyśl. Jak zrozumiesz, wróć.

Czy w tym wątku nie wypowiadają się Polacy?
        Masz wątpliwości?
        • x2468 Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 09:24
          Wypowiadają się polskojęzyczni.Choć czasem nie do końca.
        • zuzkazuzka111 Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 09:41
          > Czy w tym wątku nie wypowiadają się Polacy?
          > Masz wątpliwości?

Chodziło mi o to, że partia polityczna jest rzeczą wtórną. To, że w jednym samolocie zginęli 2 prezydenci, sztab wojska, prezes NBP, szef IPN, jest sprawą ważną dla Polski i Polaków.
          Nie dla partii politycznych.
          Jeśli ktokolwiek przypisuje wyjaśnienie tej sprawy zainteresowaniom politycznym manipuluje i krzywdzi ludzi.
          Zwłaszcza rodziny ofiar tej katastrofy.

A czy wypowiadają się Polacy? Skąd mam wiedziec.
    • bogucjusz Wyobraź sobie, Hummer, że... 03.11.12, 09:20
      Można być przeciwnikiem Kaczyńskiego, jednocześnie NIE BĘDĄC zwolennikiem PO.

---
      "Ląduj, dziadu!"
      • bozon.higsa Re: Wyobraź sobie, Hummer, że... 03.11.12, 09:22
        bogucjusz napisał:

> Można być przeciwnikiem Kaczyńskiego, jednocześnie NIE BĘDĄC zwolennikiem PO.

Jeżeli o mnie chodzi, to ja Ci wierzę.
        Wierzę tym bardziej, że znam to z autopsji.

• adherent1 Re: Wyobraź sobie, Hummer, że... 03.11.12, 09:39
          bozon.higsa napisał(a):
          > bogucjusz napisał:
          > > Można być przeciwnikiem Kaczyńskiego, jednocześnie
          > >NIE BĘDĄC zwolennikiem PO.
          > Jeżeli o mnie chodzi, to ja Ci wierzę.

Zezwolicie czuć obrzydzenie do obu członów POPiS-u ?
          Jakoś tak dziwnie nigdy nie lubiłem łobuzów i drani.
          • abba434 Re: Wyobraź sobie, Hummer, że... 03.11.12, 09:42
            zabicie 16 nastow zwabienie z londynu rzadu narodowwego i zamordowanie w Moskie co spodziewac sie po rzydach?
            • volupte Re: Wyobraź sobie, Hummer, że... 03.11.12, 10:09
              Co ci? Wpierw muzułmanie , teraz jacyś RZydzi ? Co to za jedni?
      • hummer Re: Wyobraź sobie, Hummer, że... 03.11.12, 19:21
        bogucjusz napisał:

> Można być przeciwnikiem Kaczyńskiego, jednocześnie NIE BĘDĄC zwolennikiem PO.

Witaj w klubie.
    • erte2 Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 10:02
      hummer napisał:
      ....To Bzdurzenia PO i zwolenników na ten sam temat nie jestem w stanie pojąć.

Ok, ale daj jakiś przykład bzdurzenia PO i jej zwolenników na temat tej katastrofy ? Jakiejś odwrotności helu, sztucznej mgły, trotylu, serii wybuchów i tym podobnych bzdur ?

Muszę przyznać że kaczyńskiemu, macierewiczowi i ich hofmanom udała się rzecz jedna: wśród sporej części społeczeństwa utrwaliło się przekonanie że to obie strony w równym stopniu odpowiadają za atmosferę wokół tej tragedii, że zarówno Tusk jak i kaczyński w równym stopniu są agresywni i że obaj jednakowo tę atmosferę podsycają, podczas gdy stroną atakującą w sposób absolutnie bezpardonowy i wręcz niewyobrażalnie chamski jest panprezes, a Donald Tusk jedynie usiłuje się bronić; i to tylko w przypadkach najdrastyczniejszych ataków (jak choćby ostatnie "wystąpienie" kaczyńskiego w którym już bez zahamowań i otwartym tekstem nazwał polski rząd mordercami, przesądził o winie i zapowiedział zemstę).
      Przypomina mi się stare porzekadło:
      Nieważne czy Kowalski ukradł rower czy Kowalskiemu ukradziono rower - ważne jest że Kowalski jest zamieszany w kradzież roweru.
      • szall Re: Smoleńsk na Forum Kraj 03.11.12, 11:12
        no to tvn w twoim przypadku odniósł tzw. sukces!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka