man_sapiens 11.01.13, 19:11 Siepacze Tuska znowu prześladują niewinnego Polaka. O co chodzi, jechał sobie 70 albo 100 w mieście a tu zaraz list gończy. Jeszcze pewnie radary poustawiają w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bnov Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 19:50 to pikuś, siepacze wpadli do naszego ulubionego Ministra, toż to zamach stanu, oj nie pociągnie długo watażka, z najmądrzejszym ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 19:53 fajna tez jest policja państwowa, 18 godzin oblegali w Sanoku nieboszczyka i w końcu go pokonali Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 20:08 veglie napisał: > Politolog Nowak i socjolog Cichocki? kwalifikacje akuratne żeby tacy za komuny kaszanke mogli wyrabiać pod chlebek sprzedawany przez Tuska w podziemiach dworcowych Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Odruch zadziałał 12.01.13, 17:41 Spodziewałem się różnych wpisów w tym wątków, ale że mój tekst zostanie wzięty dosłownie i z powagą, to mi do głowy nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Odruch zadziałał 12.01.13, 18:41 dodam jeszcze,że w Sanoku policja zastrzeliła psa w czasie kiedy Tusk w Dolomitach. popatrz kto pisze i nie dziw się.czego można się podziewać po małolatach z menażerii pisuarowej? Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Siepacze Tuska 12.01.13, 19:22 Wątek jest poważny i ponury. Tusk bajdurzył o radarach Kaczyńskiego w 2007, a dzisiaj wydaje pieniądze społeczne, na wzmożenie kontroli społeczeństwa na drogach. Kaczyński, zdaniem Tuska, ustawiał radary, bo nie jeździł samochodem. Tusk pewnie dlatego, że lata do domu państwowym samochodem. Podsłuchy i inwigilacja na skalę niespotykaną wcześniej w Polsce. Przy okazji ciekawe, czy ktoś koordynuje służby, bo przetrzepanie ulubieńca premiera niepokojące, Rostowski miał spokojnie skubać Polaków, tymczasem niespodzianka. Razem z pryncypałem odpowiadają za kradzież emerytur, która ruszyła od 1 stycznia, a tu służby w ministerstwie. Idiotyzmem policyjnym roku 2012 były przesłuchania 100 ludzi "Solidarności" w sprawie litery "i". Odpowiedz Link Zgłoś