Dodaj do ulubionych

Siepacze Tuska

11.01.13, 19:11
Siepacze Tuska znowu prześladują niewinnego Polaka. O co chodzi, jechał sobie 70 albo 100 w mieście a tu zaraz list gończy. Jeszcze pewnie radary poustawiają w Łodzi.
Obserwuj wątek
    • bnov Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 19:50
      to pikuś,

siepacze wpadli do naszego ulubionego Ministra, toż to zamach stanu,

oj nie pociągnie długo watażka, z najmądrzejszym ministrem
    • bnov Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 19:53
      fajna tez jest policja państwowa, 18 godzin oblegali w Sanoku nieboszczyka i w końcu go pokonali
    • veglie Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 19:57
      Politolog Nowak i socjolog Cichocki?
      • zayka Re: Siepacze Tuska 11.01.13, 20:08
        veglie napisał:

> Politolog Nowak i socjolog Cichocki?

kwalifikacje akuratne żeby tacy za komuny kaszanke mogli wyrabiać

pod chlebek sprzedawany przez Tuska w podziemiach dworcowych
    • man_sapiens Odruch zadziałał 12.01.13, 17:41
      Spodziewałem się różnych wpisów w tym wątków, ale że mój tekst zostanie wzięty dosłownie i z powagą, to mi do głowy nie przyszło.
      • 99venus Re: Odruch zadziałał 12.01.13, 18:41
        dodam jeszcze,że w Sanoku policja zastrzeliła psa w czasie kiedy Tusk w Dolomitach.
        popatrz kto pisze i nie dziw się.czego można się podziewać po małolatach z menażerii pisuarowej?
    • bnov Re: Siepacze Tuska 12.01.13, 19:22
      Wątek jest poważny i ponury.

Tusk bajdurzył o radarach Kaczyńskiego w 2007, a dzisiaj wydaje pieniądze społeczne, na wzmożenie kontroli społeczeństwa na drogach. Kaczyński, zdaniem Tuska, ustawiał radary, bo nie jeździł samochodem. Tusk pewnie dlatego, że lata do domu państwowym samochodem.

Podsłuchy i inwigilacja na skalę niespotykaną wcześniej w Polsce.

Przy okazji ciekawe, czy ktoś koordynuje służby, bo przetrzepanie ulubieńca premiera niepokojące, Rostowski miał spokojnie skubać Polaków, tymczasem niespodzianka.

Razem z pryncypałem odpowiadają za kradzież emerytur, która ruszyła od 1 stycznia, a tu służby w ministerstwie.

Idiotyzmem policyjnym roku 2012 były przesłuchania 100 ludzi "Solidarności" w sprawie litery "i".

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka