Dodaj do ulubionych

O co tu chodzi?

17.02.13, 09:38
"Biegli zbadają brzozę. Grupa polskich prokuratorów i biegłych z Centralnego Laboratorium Kryminalistycznego wylatuje dziś do Smoleńska. Polacy przeprowadzą szczegółowe pomiary słynnej brzozy"
Ludzie co tam można takiego atrakcyjnego kupić? Może i ja bym pojechał "obejrzeć" sobie tę brzozę?
Obserwuj wątek
    • elementantypisowski66 Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 09:47
      to już zaczyna być śmieszne
    • cookies9 Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 09:52
      Będą robić nowe pomiary:-) Nie podoba się owe 666 cm i skojarzenia jakie budzi...

Powszechnie liczba 666 jest uważana za liczbę "symbolizującą bestię" i używana jako symbol kultu "złego"...
      • pistosekta Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 09:54
        no tak ,zrobią pomiar ,że było 999
    • ossey Re: ty nie musisz.... 17.02.13, 10:18
      ciagle jestes na haju i masz zwidy.....a moze tylko ogladasz WSI24 i czytasz GW ?
    • godz-0800 Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 10:25
      zgred-zisko napisał:

> "Biegli zbadają brzozę. Grupa polskich prokuratorów i biegłych z Centralnego La
      > boratorium Kryminalistycznego wylatuje dziś do Smoleńska. Polacy przeprowadzą s
      > zczegółowe pomiary słynnej brzozy"
      > Ludzie co tam można takiego atrakcyjnego kupić? Może i ja bym pojechał "obejrze
      > ć" sobie tę brzozę?

Podobno Prokuratura jeszcze prowadzi śledztwo w sprawie tej katastrofy.
      Może chce zbadać zawartość brzozy w brzozie? (tak jak za komuny cukru w cukrze).
      Może zawartość żelaza lub stali w tej brzozie.
      Nie wiem,nietutejszy jestem.
      • zgred-zisko Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 10:34
        A ja uparcie podejrzewam, że ta brzoza to tylko taki pretekst. Oni tam po coś jeżdżą. (jakaś wyjątkowa bimbrownia, czy co? To tak jak słynne "Pociągi przyjaźni" z przyjaźnią miały niewiele wspólnego. Ale jazda się opłacała.
        • godz-0800 Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 10:50
          A ja uparcie podejrzewam, że ta brzoza to tylko taki pretekst. Oni tam po coś jeżdżą. (jakaś wyjątkowa bimbrownia, czy co?

To możliwe,tańsze niż u nas.Ale chyba nie będą kupować w kanistrach.
          Oficjalnie "one będą mierzyć" pod jakim kątem Tupolew pierdyknął w brzozę?
          Komisja Millera widocznie poprzestała tylko na poczęstunku z bimbrowni.

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/783793,Polscy-sledczy-leca-do-Smolenska-Zmierza-brzoze
    • szwampuch58 Re: O co tu chodzi? 17.02.13, 10:53
      okazuje sie ze ta nowa choroba wstepnie nazwana"zespol Macierewicza" jest zarazliwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka